Results 46 to 60 of 208
Thread: Ζώδια
-
28-01-2019, 12:39 #46
Σίγουρα Μαγκάιβερ, εννοούσα τους ανθρώπους που πριν καν μιλήσεις κιόλας, έχουν βγάλει ένα σκιαγράφημα το τι είσαι. Αυτό το θεωρώ βλακώδες και εκεί πάει η χαμηλή νοημοσύνη. Το να έχει κάποιος μια άποψη, είναι απόλυτα σεβαστό, αλλά μην αδικείς και τους άλλους, επειδή έτυχε, να είναι σε κάποιο ζώδιο που δεν σου αρέσει.
BTW είμαι καρκίνος Μαγκάιβερ χαχα
- 28-01-2019, 13:27 #47
Άκουσα "καρκίνος" κι ήρθα γιατί είχα μια πολύ ωραία ιστορία με καρκίνο, δεν κάνω πλάκα... Ήμουν πολύ ευτυχισμένη...
Τώρα όσον αφορά το αν πιστεύω στα ζώδια πιστεύω ότι ο καθένας έχει κάποια βασικά χαρακτηριστικά αλλά δεν θα απέρριπτα κάποιον λόγω του ζωδίου του χωρίς να ξέρω τι άνθρωπος είναι, το θεωρώ γελοίο...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
28-01-2019, 18:27 #48
Απ οτι καταλαβα, αν και το θεωρεις χαζο να πιστευει κανεις στα ζωδια, δεν θα απεριπτες την κοπελα επειδη τα πιστευει. Θα συνεχιζες την γνωριμια απλα θυμωνεις και στεναχωριεσαι που τρως απ την αρχη πορτα για εναν τετοιο λογο που δεν μπορεις να αλλαξεις , ουτε φταις φυσικα.
Εγω θα σου προτεινα αντι να θυμωνεις να το διασκεδάζεις. Κανε μια ερευνα αγορας ζωδιων. Μιλα με κοπελες φιλες σου να δεις ποια ζωδια θεωρουν ελκυστικά και για ποιους λογους.
Οταν δεις 2-3 στα οποια συμφωνουν αρκετοι γι αυτα, πχ υδροχοος, την επομενη φορα που καποια σου πει οτι ειναι σημαντικα γι αυτην τα ζωδια, πες αυτο το ζωδιο και κατσε να διασκεδασεις με τις αντιδρασεις. Μπορει να αποφασισει οτι πραγματι εισαι χαρακτηριστικο δειγμα του ζωδιου κι εσυ να γελας..
28-01-2019, 19:02 #49
Όχι πχ. η κοπέλα που μου το είπε αυτό, δεν είναι ότι την απέρριψα σαν κοπέλα, απλά ναι όπως είπες έφαγα πόρτα λόγω ζωδίου. Ξέρω ότι με αιγόκερους και κάτι άλλα, από τι μου έχουν πει κοπέλες θεωρούνται τα οκ ζώδια.
Έχω πει Remedy σε αρκετές κοπέλες που με ρωτάνε για το ζώδιο, ότι είμαι καρκίνος, δεν μπορώ να κρύψω τον μήνα και την ημερομηνία που γεννήθηκα. Σκέφτομαι πως αν κάνω σχέση με αυτή τη κοπέλα, αργά ή γρήγορα θα αποδειχθεί πως της έλεγα άλλη ημερομηνία κλπ. Το θεωρώ χαζό δλδ όλο αυτό.
Την τελευταία φορά που με ρώτησε κοπέλα, ήμασταν παρέα στα λαδάδικα σε ταβέρνα και με ρώτησε πάνω στο φαγητό, που όντως την φλέρταρα. Ε ρε παιδιά, μόλις το είπα, με κοίταγε σαν να με λυπόταν, γύρισε στο άλλο πλευρό και κοίταγε μετά την παρέα και αφότου φύγαμε ήταν απόμακρη, γιατί την γύρισα εγώ σπίτι της.
Αυτό το θεωρείς νορμάλ αντίδραση; Δεν είμαι δολοφόνος βιαστής, καρκίνος στο ζώδιο είμαι, λίγο έλεος.Last edited by Kostas_14; 28-01-2019 at 20:56.
28-01-2019, 19:34 #50
Οντως, οι πιο πολλες κοπελες ειναι κολημενες με τα ζωδια κι γενικα με το μεταφυσηκο - οπου εχει γινει της μοδας τελευταια- αρα οταν φλερταρεις πρεπει να εχεις μια μικρη γνωσηαπο αυτα ακομα κι αν ειναι αστεια! Δεν ντρεπομαι να το παραδεχτω πως κι εγω το εχω κανει αυτο, ειχα βρει οροσκοπους κι αλλα τετοια για να καταφερω μια κοπελα οπου ειχε δεδομενο για τις σχεσεις της με τους ανθρωπους εαν της το επιτρεπουν τα αστρα!!! κι ετυχε να της επιτρεπουν εμενα! ,ετσι λοιπον ειχα διαβασει καποια βασηκα κι εκανα οτι τα πηστευω!! ετσι ειναι ζωη!! ακομα κι χορτοφαγος το εχω πεξει ! για να καταφερω μια κοπελα! οπως κι αλλα κουλα! τι να κανουμε αφου ετσι θελουν? εξαλου οι γυναικες αγαπουν τα παραμυθια!
Οι γυναικες δεν γουσταρουν να εισαι ευθης και ειλικρηνεις! σπανιζουν τετοιες γυναικες κι οποιος τις βρει καλο ειναι να μην τις χασει πωτε!!,
28-01-2019, 21:03 #51
Φίλε μου έχω διαφορετική άποψη. Στην αρχή του ξεκινήματος μου στο φλερτ, έκανα πολλά λάθη, ένα από αυτά είναι να κάνω πράγματα που δεν ήμουν, προκειμένου να γίνω αρεστός. Με έβαζε όμως σε μια θέση, που δεν είχα στάνταρ, δεν είχαν δλδ επιλογές και δεν είχα και προσωπικότητα. Όταν τα απέκτησα και τα στάνταρ μου και την προσωπικότητα μου κλπ. τότε έβαζα όρια. Αν κάτι με ενοχλούσε έφευγα από κάποια γνωριμία, χώρια που είμαι αυτός που είμαι, δεν αλλάζω. Αν αρέσω οκ, αν δεν αρέσω τι να κάνουμε.
Δεν το περιορίζω Γιώργο Πάνου, ότι το κάνουν μόνο γυναίκες και άντρες το κάνουν.
28-01-2019, 21:15 #52
μου θυμιζει πολυ τον εαυτο μου αυτη η κοπελα δε συμβαδιζω με τους καρκινους ειναι πολυ της λογικης ενα διαστημα που εκανα γνωριμιες και εγω τα ιδια ελεγα
28-01-2019, 21:15 #53
ειναι πιο σεβαστο ,αλλα κι πιο ηρεμη η συνηδηση σου οταν εισαι ο εαυτος σου απεναντι στην γνωριμια σου με καποια γυναικα. Εαν αξιζει κιολας αυτη η γυναικα τωτες μπορει να προκιψει κατις μαγικο!
Απο την αλλη, επειδη αναφερομαι σε νεαρες ηλικιες, δλδη στην δικη σου ηλικια, τωτες, ειχα κι οι παρεα μου, ειχαμε μια προοπτικη να περναμε καλα, κι να απολαυσουμε οσες γυναικες μας φερει η τυχη, αφου λοιπον, ηταν το περιβαλον αναλωγο, -τωτες ηταν της μοδας τα ρειβ παρτυ - αφου λοιπον οι κοπελες οι συγκεκριμενες που γνωριζαμε ειχαν αυτην την κοσμοθεωρια, και επειδη εμεις σαν νεα παιδια ενδιαφερομασταν ως επι των πλειτων για την σαρκικη ηδωνη, για να καταφερουμε αυτο επρεπε δυστυχως αρκετες φορες να υποκρηθουμε! αφου οποιος ηταν ειλικρηνεις ετρωγε συνεχως χυλοπητες! τι να καναμε??? Φυσηκα με τα χρονια ολα τα παιδια σχεδον αλλαξαμε, οι πιο πολλοι εχουν κανει οικογενειες και οι κοπελες που βρηκαν , εννοειτε βρεθηκαν απο ειληκρινεις γνωριμιες , απο αληθεις παρουσιασει του καθε ενος τον χαρακτηρα.
28-01-2019, 21:41 #54
Ντάξει ήταν 90s άλλη εποχή, τώρα είναι πιο πολύ των γκλάμουρ καταστάσεων. Φιόγκοι και κλαρινογαμπροί. Εγώ έχω βρεθεί σε river party που ήταν πιο γαμάτο, είχαμε βάλει και ψησταριά και περάσαμε τέλεια. Αυτά γουστάρω.
Στα υπόλοιπα συμφωνώ, υπάρχουν ειλικρινείς γνωριμίες δεν το απορρίπτω.
28-01-2019, 21:47 #55
28-01-2019, 23:12 #56
ε βαρεθηκα απλα..
29-01-2019, 07:37 #57
29-01-2019, 13:50 #58
Γκρινιάρης έτσι χωρίς λόγο και αιτία όχι. Είμαι λογικός, ίσως παραπάνω και από το κανονικό. Μερικές φορές νιώθω ότι δεν νιώθω τίποτα, άλλες φορές κάνω απίστευτο χιούμορ και άλλες φορές είμαι στις μαύρες μου. Δεν ξέρω αν έχουν σχέση με τον "καρκίνο" αυτά, δεν το έχω ψάξει.
Είμαι του σπιτιού, αλλά είμαι και του έξω. Είμαι εσωστρεφής, αλλά και εξωστρεφής, άλλες φορές μιλάω λίγο, άλλες φορές δεν βάζω γλώσσα μέσα. Δεν ξέρω, παίζει να είμαι ιδιάζουσα περίπτωση ανθρώπου.
29-01-2019, 14:37 #59
31-01-2019, 17:29 #60Miliva21GuestΧωρίς να έχω διαβάσει τπτ από τα προηγούμενα σχόλια θα απαντήσω .....
Καταρχάς στανταρ δεν έπεσες σε κοπέλα με μορφωτικό και πνευματικό επίπεδο για να αποκλείει άτομα έτσι εύκολα και μόνο βάσει ζωδίου ....Είναι χαζο.....
Θα σου πω για μένα τώρα δεν πιστεύω σε προβλέψεις ούτε κάθομαι να ακούσω τέτοια πράγματα ούτε για πλάκα
Ξέρω όμως τα χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου από περιέργεια και γτ στο σχολείο με τις φίλες μου όταν μ άρεσε κάποιο αγόρι κοιτάζαμε ζωδια και μπαίναμε σε χαζα σάιτ για να δούμε σε τι ποσοστό ταιριάζουμε και τέτοια παιχνίδια .....ξέρω το ζώδιο τον ωροσκοπο μου τα πάντα όμως δεν βγάζω συμπέρασμα για τον εαυτό μου ούτε γ άλλα άτομα αποκλειστικά και μόνο βάσει αυτών.....
Κάποιες φορές μπορεί να παίρνω κάποια στοιχεία Αλλά ξέρω ότι ο άνθρωπος δεν είναι μόνο ζώδιο ......
Παρόλα αυτά μου έχει τύχει επανειλημμένα να εκνευρίζομαι με άτομα που ως κατά τύχη ανήκουν σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο ......ή να ελκυομαι ερωτικα από πολλά άτομα που κατά τύχη να ανήκουν σε ένα άλλο συγκεκριμένο ζώδιο ....ή πχ να νιώθω ότι το δικό μου ζώδιο μου ταιριάζει αρκετά....Και λες μα καλά τόσες συμπτώσεις;; όποτε εμπειρικα και μόνο δεν το απορρίπτεις ολοκληρωτικά αλλά δεν το παίρνεις και σοβαρά....τουλαχιστον έτσι κάνω κ γω ...
Αυτές είναι χαζές αντιδράσεις να σε απορρίψει κάποιος λόγω ζωδίου.....
Άλλη φορά πες τους ότι δεν πιστεύεις στα ζωδια και ότι το ζώδιο σου δν ξέρεις καν το σημαίνει και αμφιβάλλεις αν σου ταιριάζει