Συμπτώματα με την κουραση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Ππαιδιά χαλια. Πολυ δυνατές έκτακτες,κούραση, ταχύπαλμια. Είμαι με τρεις ώρες υπνο, δεν έχω φάει σχεδόν τιποτα και νιώθω δυσνπγια. Να παω επειγοβτα; Ενιωσα μια ποι δυνατή εκτακτη
    Φίλε σημερα ήμουν με 4 ωρες ύπνο. Σηκώθηκα έφαγα πρωινό μεσημεριανό και πηγα παλι για ύπνο και ξύπνησα μόνο και μονο γιατι δουλεύω νύχτα. Όταν ξύπνησα ξύπνησα λες και εσκαβα στον ύπνο μου φουλ κουρασμενος και με μια αίσθηση άγχους! Τωρα το σκέφτομαι πως να παω στη δουλεια μη πάθω τιποτα. Και η δουλεια μου δύσκολα σε αφήνει να λείψεις επειδή ειμαι μουσικός παίζω και πνευστό και ειμαι όρθιος όλο το βραδυ σκέψου τι τραβάω. Δεν μπορώ εύκολα να κατέβω απο το πατάρι ποσο μαλλον σε συγκεκριμένες ωρες που πρωταγωνιστώ! Το προηγούμενο Σάββατο όμως επειδή σε κάποια φάση δεν ένιωσα καλα ούτε να φυσιξω μπορούσα κατέβηκα αλλα ευτυχώς είχα τελειώσει το κομμάτι μου και ήταν χαλαρή η ωρα. Τωρα σκέφτομαι πως να παω και μη με πιασει τιποτα. Γενικά εχει μια βδομάδα που εχω χαλάσει τελείως τον ύπνο μου.. λίγες ωρες και σπαστο το ωράριο! Σε νιώθω απόλυτα και με τις έκτακτες και με ολα. Ειμαι σε πολυ δύσκολη κατάσταση και εγω. Κουράγιο φιλε και απέφυγε όσο μπορείς το νοσοκομείο δεν θα σου κανουν τιποτα. Και εγω περνάω τα ίδια μπορεί και χειρότερα αλλα όσες φορές πηγα μου κάνανε τα ίδια και τα ίδια όποτε αν δεν ειμαι τελείως μα τελείως χαλια δεν θα παω στο νοσοκομείο! Καλύτερα να ζητήσεις απο τον γιατρο σου πιο εξειδικευμένες εξετάσεις μηπως και ετσι ηρεμησεις κάπως. Εγω σκέφτομαι να ζητήσω απο τον καρδιολόγο μου κάποιες ακομα εξετάσεις αλλα ξερω οτι πολυ δύσκολα θα με παραπέμψει επειδή ειδε πως δεν εχω τιποτα!

Senior Member
    Ππαιδιά χαλια. Πολυ δυνατές έκτακτες,κούραση, ταχύπαλμια. Είμαι με τρεις ώρες υπνο, δεν έχω φάει σχεδόν τιποτα και νιώθω δυσνπγια. Να παω επειγοβτα; Ενιωσα μια ποι δυνατή εκτακτη
    τα ίδια εγώ σήμερα , πήγα σε ένα φιλικό σπίτι και ήμουν για αρκετή ώρα με τα ίδια συμπτώματα, κάτι κουφές έκτακτες, ταχυπαλμία, δύσπνοια ... τελικά είπα yolo και κάπως καλυτέρεψα, τουλάχιστον μπορούσα να πω 2 κουβέντες με τον κόσμο
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Banned
    Ορμονολογικές εξετασεις κανε και πηγαινε σε ενδοκρινολογο να στα εξηγησει. Δεν εχεις κανει ουτε τα βασικα χωρις ορμονολογικες εξετασεις. Κανε ενα τσεκ απ βαρβατο και τραβα να σου εξηγησουν τι εβγαλε το τσεκ απ αυτο.

Antonis8
    Guest
    Εχω μιλήσει με τον παθολογο μου , θα κάνουμε ορμονολογικες πριν το Πασχα.

Κοιμηθηκα πρωτά ένα τετραωρο απο τις 11 μέχρι τις 3 και μετά ακκο ένα δίωρο. Θα προσπαθησω να ξεκουραστω κσι μέσα στη μέρα. Τις εκτσκτες τις αισθανομαι κυρίως όταν είμαι κουρασμένος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by geodim View Post
    τα ίδια εγώ σήμερα , πήγα σε ένα φιλικό σπίτι και ήμουν για αρκετή ώρα με τα ίδια συμπτώματα, κάτι κουφές έκτακτες, ταχυπαλμία, δύσπνοια ... τελικά είπα yolo και κάπως καλυτέρεψα, τουλάχιστον μπορούσα να πω 2 κουβέντες με τον κόσμο
    Φιλε Ασε.. γύρισα απο την δουλεια ήμουν χαλια και το κακό ειναι οτι μετα την δουλεια έφαγα και μετα έκανα σεξ και εκει νόμιζα θα πεθάνω φιλε. Πραγματικά πόσες ωρες ήμουν στο πατάρι έπαιζα και ήρθαν ετσι τα πραγματα. Δεν θέλω να μπαίνω σε λεπτομέρειες αλλα κ άλλες φορές πάνω στην ερωτική πράξη εχω νιώσει οτι θα πεθάνω Ειδικα στο τελείωμα! Ούτε αυτο δεν μπορούμε να ευχαριστηθούμε πια. Ίσως παιζει ρόλο και η κούραση αλλα τωρα απο αυτο και μονο δεν μπορώ να κοιμηθω.. είχα ταχυκαρδία έντονη άγχος κατι περίεργο στην καρδιά και στο σαγονι σαν μούδιασμα και βουητό στα αφτια. Τρόμαξα τοσο πολυ που το γράφω εδω. Αλλα δεν ειναι η πρώτη φορα που το παθαίνω! Δεν ξερω τι να πω ο καρδιολόγος δεν μου βρήκε τιποτα αλλα αυτο δεν το εχω αναφέρει γιατι ντρέπομαι εκείνη την στιγμή. Αλλα δεν θα είχε δείξει το τεστ κοπώσεως κατι; Η το τριπλεξ η τα αλλα που μου εκανε.. τι να πω δεν ξερω. Άλλες φορές παλι ετσι απο δουλεια ήμουν αλλα δεν το είχα αυτο.. γενικά αυτές τις μερες δεν κοιμάμαι καλα και γενικά δεν ειμαι στα καλα μου. Εχει βιώσει κανεις κατι παρόμοιο με ερωτική πράξη; Ειναη σοβαρό; Διάβασα οτι μπορεί να πεθάνεις κιολας απο αυτο.

Antonis8
    Guest
    Κι εγώ νιώθω έντονουςπαλμους τότε. Είναι φυσιολογικό αλλά και μένα με αγχωνει. Θα έδειχνε το τεστ κοπωσεως σίγουρα. Μπορείς να βαλεις και ένα χολτερ βέβαια να ηρεμησεις.

Εγώ έχω βάλει τρια. Θα ξαναβαλω σε κάνα μήνα, ανάλογα τα συμπτωματα. Μέχρι τώρα δεν πιασαν κάτι.

Senior Member
    Κι εγώ νιώθω έντονουςπαλμους τότε. Είναι φυσιολογικό αλλά και μένα με αγχωνει. Θα έδειχνε το τεστ κοπωσεως σίγουρα. Μπορείς να βαλεις και ένα χολτερ βέβαια να ηρεμησεις.

Εγώ έχω βάλει τρια. Θα ξαναβαλω σε κάνα μήνα, ανάλογα τα συμπτωματα. Μέχρι τώρα δεν πιασαν κάτι.
    Φίλε ακομα δεν εχω κοιμηθεί απο το άγχος.. με έπιασε τοσο έντονα μετα που τελείωσα την ερωτική πράξη που ήμουν έτοιμος να πεθάνω πραγματικά.. όχι μονο άγχος και ταχυπαλμία ενα βουητό στα αφτια μια δυσφορία κακό συναίσθημα σαν να νιώθεις οτι σβήνεις.. μετα αρχίζουν και τα αλλα λιγο πόνος στο αριστερό χέρι σε άκυρα σημεία και παει λέγοντας.. φοβάμαι τωρα να κοιμηθω διάβασα και κατι άρθρα που λεει οτι μπορεί να πεθάνεις η να πάθεις έμφραγμα και τωρα φοβάμαι πολυ. Παλι άυπνος θα μείνω!! Εσυ τι ακριβώς παθαίνεις μετα απο το σεξ; Συγκεκριμένα μιλαω όταν τελειώνεις κατα την διάρκεια εμένα ήταν ολα μια χαρά μονο κοκκίνιζε πολυ το πρόσωπο μου αλλα πάντα ετσι ειμαι εγω! Δεν ξερω εχω τρομάξει παρά πολυ.

Senior Member

Φιλε εσυ τι ακριβώς νιώθεις μετα το σεξ; Δεν ειναι η πρώτη φορα που το παθαίνω και παλιά που δεν είχα άγχος το είχα πάθει αλλα λίγες φορές.. ζαλάδα βουητα και νόμιζα οτι θα πεθάνω η θα σταματήσει η καρδιά μου! Να τα πω αυτα στον καρδιολόγο μου; Ειναι φυσιολογικά; Γιαυτο ρωτάω

Antonis8
    Guest
    Ταχύπαλμια κατά κυριο λόγο και καποιες φορες ζαλάδα. Αλλά με πιάνει άγχος και κατά τη διάρκεια. Νομίζω είναι φυσιολογικό , ειναι σαν σωματικη ασκηση, αλλά αν νιωθεις ότι κατι δεν παει καλά, ανέφερε το στο γιατρο σου. Πιστευω να βαλεις χολτερ, θα σε βοηθήσει.

Κι εγώ δεν κοιμηθηκα καλά παλι και φοβαμαι μην κουραστω. Δεν ηπια και πολυ νερό και το κάνει χειρότερο.

Senior Member
    Ταχύπαλμια κατά κυριο λόγο και καποιες φορες ζαλάδα. Αλλά με πκάνει άγχος και κατά τη διάρκεια. Νομίζω είναι φυσιολογικό αλλά αν νιωθεις ότι κατι δεν παει καλά, ανέφερε το στο γιστρο σου. Πιστευω να βαλεις χολτερ, θα σε βοηθήσει.

Κι εγώ δεν κοιμηθηκα καλά παλί και φοβαμαι μην κουραστω. Δεν ηπια και πολυ νερό και το κάνει χειρότερο.
    Φιλε μου κατα τη διάρκεια δεν εχω αλλα και να εχω ειναι φυσιολογικό εκείνη την ωρα να εχεις λίγη ταχυπαλμία γιατι στην ουσία ειναι σαν να γυμνάζεσαι. Εγω μετα όταν τελειώνω εχω ζαλάδα ταχυπαλμία έντονη και ενα αίσθημα οτι τωρα σβήνω πεθαίνω αλλα αισθάνομαι κατι περίεργο στην καρδιά μου καταλαβες; Άντε σημερα να το αποδώσω στην κούραση και στο οτι μετα τη δουλεια καρφί έφαγα και πηγα και έκανα αυτο που έκανα. Τις άλλες φορές όμως; Και μικρότερος που ήμουν μονος μου στο δωματιο όπως ολοι μας παλι με έπιανε! Θα μου πεις δεν γίνεται πάντα αλλα γίνεται. Τωρα με εχει πιασει πανικός δεν μπορώ να κοιμηθω Ειδικα με αυτα που διάβασα! Θα χαθεί ολη η μερα! Πραγματικά δεν ξερω.. ο γιατρος μου ειπε για χολτερ που μου λες αλλα λεει οτι αν δεν νιώθω συχνά έκτακτες και ταχυπαλμίες να μη το βάλω γιατι αυτος απ’οτι ειδε ειναι ολα καλα! Τωρα εγω θα τον παρω απο βδομάδα τηλεφωνο να του το πω μηπως και ειναι κατι σημαντικό και χρειαστεί να με ξαναδεί! Τωρα περιμένω να κανω και εξετάσεις αιματολογικές απλά δεν εχει βγει το βιβλιάριο μου ακομα. Δεν ξερω φιλε ειναι πολυ κακό γιατι στο Τελος δεν θα μπορούμε να κανουμε ούτε σεξ. Πραγματικά ειναι απο τα χειρότερα να φοβάσαι να κανεις σεξ μη πάθεις κατι! Τελευταία φορα ποτε το έπαθες αυτο εσυ; Σου συμβαίνει συχνά;

Antonis8
    Guest
    Αυτό που περιγραφεις, το "σβήσιμο", το έχω νιώσει άπειρες φορές, σαν να νιωθω ότι πεθαινω. Ειδικά δυο τρεις φορες ήταν πάρα πολυ έντονο, σε σημείο να έχω και έκτακτες κατά τη διάρκεια και να μην μπορω να ανασανω. Κρίση πανικου είναι, ακόμα και αν δεν είναι πολυ έντονο. Δες εναν ψυχολογο,ανεξάρτητα απο το αν θα συνεχισεις να ψαχνεις αν έχεις κάτι οργανικό. Αν είναι το οικονομικό θέμα στη μέση,ψαξε το ονλαιν, γίνονται και μέσω ίντερνετ συνεδρίες που είναι πιό φτηνες ή κλεισε ραντεβού σε δημόσιο του νοσοκομείου.

Για το χολτερ τώρα, απο το να ξανακάνει υπερηχο κλπ, που σίγουρα δεν θα δείξει κάτι, βαλε το χολτερ για να δεις πώς είναι η καρδιά σου μέσα στη μέρα και κατά τη διαρκεια των δραστηριοτήτων που λες ότι νιωθεις συμπτώματα. Δεν είναι μονο για τις έκτακτες,γενικά για τη λειτουργία της καρδιάς , τους παλμους κλπ. Εμένα το πρώτο είχε πιασει 99 έκτακτες ενώ δεν είχα αισθανθεί ούτε μια. Τα αλλά δυο δεν επιασαν καμία ενώ είχα αισθανθεί πολλα συμπτωματα, οποτε έτσι καταλαβαινεις περιπου ποια συμπτωματα είναι ψυχοσωματικα και ποια πραγματικά.

Για το σεξ το νιώθω σχεδόν κάθε φορά,αλλά και κατά τον αυνανισμό που λες. Προσπαθω να το αγνοω και μετά μου περναει. Εσύ μέχρι ποτε μετά την πραξη νιωθεις έτσι; πόση ώρα μετά δλδ;

Η πιεση σου πώς είναι; κι εγώ που ενιωθα καποιες φορες ζαλάδα και αδυναμία διαπιστώθηκε ότι έχω υποταση και νιώθω έτσι. Και τώρα νιώθω αδυναμία και ταχυπαλμια. Νερό πινεις; Τρως καλά;
    Last edited by Antonis8; 31-03-2019 at 12:13.

Senior Member
    Αυτό που περιγραφεις, το "σβήσιμο", το έχω νιώσει άπειρες φορές, σαν να νιωθω ότι πεθαινω. Ειδικά δυο τρεις φορες ήταν πάρα πολυ έντονο, σε σημείο να έχω και έκτακτες κατά τη διάρκεια και να μην μπορω να ανανασω. Κρίση πανικου είναι, ακόμα και αν δεν είναι πολυ έντονο. Δες εναν ψυχολογο,ανεξάρτητα απο το αν θα συνεχισεις να ψαχνεις αν έχεις κάτι οργανικό. Αν είναι το οικονομικό θέμα στη μέση,ψαξε το ονλαιν, γίνονται και μέσω ίντερνετ συνεδρίες που είναι πιό φτηνες ή κλεισε ραντεβού σε δημόσιο του νοσοκομείου.

Για το χολτερ τώρα, απο το να ξανακάνει υπερηχο κλπ, που σίγουρα δεν θα δείξει κάτι, βαλε το χολτερ για να δεις πώς είναι η καρδιά σου μέσα στη μέρα και κατά τη διαρκεια των δραστηριοτήτων που λες ότι νιωθεις συμπτώματα. Δεν είναι μονο για τις έκτακτες,γενικά για τη λειτουργία της καρδιάς , τους παλμους κλπ. Εμένα το πρώτο είχε πιασει 99 έκτακτες ενώ δεν είχα αισθανθεί ούτε μια. Τα αλλά δυο δεν επιασαν καμία ενώ είχα αισθανθεί πολλα συμπτωματα, οπιτε έτσι καταλαβαινεις περιπου πγια συμπτωματα είναι ψυχοσωματικα και ποια ππραγματικά.

Για το σεξ το νιώθω σχεδόν κάθε φορά που κάνω ,αλλά και κατά τον αυνανισμό που λες. Προσπαθω να το αγνοω και μετά μου περναει. Εσύ μέχρι ποτε μετά την πραξη νιωθεις έτσι; πόση ώρα μετά δλδ;
    Η πιεση σου πώς είναι; κι εγώ που ενιωθα καποιες φορες ζαλάδα και αδυναμία διαπιστώθηκε ότι έχω υποταση και νιώθω έτσι.
    Πρώτη φορα φιλε μετα απο ωρες και δεν εχω ηρεμήσει ενώ έπρεπε να κοιμάμαι ηδη.. ξαπλώνω να κοιμηθω και νιώθω έντονα τους παλμούς μου. Όχι πολυ γρήγορα αλλα δυνατά. Παλιότερα το αγνοούσα και περνούσε τωρα όμως επειδή ειναι πιο έντονο δεν μπορώ να ηρεμήσω εύκολα! Ειδικα σημερα διάβασα και αυτα και ειμαι γαμησε τα! Δεν ξερω νομιζω θα πάθω κατι στον ύπνο μου και αυτή η περίεργη αίσθηση στο στήθος με φοβίζει αφάνταστα! Δεν ξερω τι να κανω. Απο την αλλη σκέφτομαι να βάλω χολτερ αλλα παλι ειναι έξοδα συν και αυτο! Εδω που μένω εχει μια ομάδα ψυχολόγων και ψυχιάτρων που βοηθανε τέτοιες περιπτώσεις δωρεαν αλλα τωρα εμένα το θέμα μου ειναι αλλο. Εχω πάθει τρομερή ζημιά και δεν ξερω τι να κανω εχω πανικοβληθεί κατα κάποιο τροπο! Δεν μπορώ να κοιμηθω ενώ νιώθω κουρασμενος. Εχω το άγχος οτι μετα το σεξ θα πάθω κατι κακό ακομα και η καρδιά μου δεν ειναι ήρεμη για την κατάσταση της τωρα. Κανονικά θα έπρεπε να κοιμάμαι αλλα δεν κλείνει το μάτι και δεν ηρεμώ γενικώς! Δεν ξερω τι να κανω φιλε.. τουλάχιστον και εσυ το παθαίνεις αυτο γιατι εγω αμέσως λεω οτι φταίει η καρδιά. Αλλα ποτε δεν ξέρει. Εγω θα το αναφέρω στον γιατρο μου όπως και να χει και θα παρω και απο εκει την γνώμη.

Antonis8
    Guest
    Πηγαινε σε αυτή την ομάδα ψυχολογων, θα σε βοηθήσει. Κι εγώ αρχικά νομιζα ότι δεν θα με βοηθήσει,αλλα τουλάχιστον έχω καπου να μιλαω για το άγχος μου.

Φόβο για τον υπνο έχω κι εγώ . Εκτός του ότι φοβαμαι να κοιμηθω μόνος μου, φοβαμαι γενικά να κοιμηθω. Βαλε καμία σειρα να παιζει να ξεχαστεις και προσπαθησε να ηρεμησεις. Αν ήταν να ειχες παθει κάτι, θα το ειχες παθει ηδη. Τα ίδια περναω κάθε μέρα και ξέρω πόσο δύσκολο είναι αλλά αν κοιμηθεις θα νιωσεις σίγουρα καλύτερα. Οι παλμοι σου είναι έτσι λόγω κουρασης μαλλον, κι εμένα έτσι ειναι τώρα.

Για το χολτερ ρωτά μηπως βρεις καποιον οικονομικό. Αλλοι παιρνουν πενηνταρικα, αλλά υπάρχουν και άλλοι που χρεώνουν τριάντα. Κάνε μερικά τηλέφωνα και ρωτά τιμές μηπως και βρεις καποιον πιό οικονομικό.

Αλλά πιστευω να πας και στον ψυχολόγο, πηγαινε απο αυτή τη βδομάδα.

Senior Member
    Άμα δεν μπορείς να ηρεμήσεις, το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να το σκέφτεσαι ξαπλωμένος. Σήκω περπατά λίγο, δες κάτι στην τηλεόραση, οτιδήποτε να αποσπάσεις το μυαλό σου από αυτές τις σκέψεις.
    Επίσης έχεις δοκιμάσει τίποτα φυτικά? Πχ κανένα σκεύασμα με βαλεριάνα.

Και ναι έχει δεν έχει κάτι η καρδιά σου, πήγαινε σε έναν ψυχολόγο να τα πεις να ξεμπερδευτουν οι σκέψεις στο κεφάλι σου!
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Antonis8
    Guest
    Παιδια νιώθω ένα φουσκωμα στην καρδιά, ζάλη και έκτακτες.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast