Results 46 to 60 of 83
Thread: "Σεξουαλικη κακοποίηση"
-
06-04-2019, 12:42 #46
Μάλλον όπως το λες είναι γιατί δεν είδα τον αστυνομικό να με παίρνει όντως στα σοβαρά. Πήρα στη γραμμή και μου είπε να πάρω σε άλλη γραμμή πρωινά Ωραρια. Δευτέρα με Παρασκευή.
Μάλλον το Μόνο που μένει είναι να πάρω τον ιδιοκτήτη και να ζητήσω στοιχεία ώστε να κάνω καταγγελία.
Εάν του κάνω καταγγελία θα με αφήσει; η θα το θυμάται τα επόμενα χρόνια;
- 06-04-2019, 13:05 #47
Αυτη ειναι κανονικη σεξουαλικη επιθεση. Δεν ειναι απλη παρενοχληση. Αφου τα κανονισατε μετα που φυγατε απο την δουλεια, δεν γινεται να μην εχεις στοιχεια του. Εχεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ το κινητο του. Δωσε τους οτι εχεις, το κινητο την φωτο το μαγαζι που δουλευε. Προσπαθησε να μαθεις στοιχεια σπο την παλια δουλεια, οχι απο τον ιδιο! Τι θα του πεις; δωσε τα στοιχεια σου να σου κανω μηνυση;;
06-04-2019, 13:58 #48
Υπήρχε σεξ η οχι δε μας το λες.
06-04-2019, 14:12 #49
Όχι, αυτό σου λέω. Πως θα πρέπει να πάω στο μαγαζί, να μιλήσω με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη και μα μου δώσει τα στοιχεία του τύπου. Έχω αριθμό κινητού,ονομα και φωτογραφία. Ο αστυνομικός έψαχνε τον αριθμό του κινητού που του έδωσα, στο Google. Ίσως φταίει ότι δεν ήμουν πολύ ακριβής όταν περιέγραψα το σκηνικό. Νεύριασα και με αυτόν.
06-04-2019, 14:15 #50
06-04-2019, 14:59 #51
Τώρα μην ασχολείσαι καθόλου. Θα έχεις άσχημες συνέπειες. Και εννοώ θα δώσεις έκταση και ασχημες καταστασεις σε κάτι που σε νευριασε απλά . Πήρες χρήματα για να σε δει γυμνή. Δες το ετσι. Επίσης ήταν ένα καλό μάθημα να μην εμπιστεύεσαι ανθρώπους. Άλλοι έχουν χάσει περιουσίες. Αν μαθευτεί οι γονείς σου θα χάσουν την εμπιστοσύνη που σου έχουν. Σε βάθος χρόνου δεν έχεις να κερδίσεις τίποτα από το να τον πας δικαστήριο από πολλές απόψεις . Δε δικαιολογώ το τέρας να ξηγιομαστε . Αν ήσουν αδερφη μου θα τον έβρισκα και θα του έκανα τα μούτρα πολτο
Last edited by dimitriseas; 06-04-2019 at 15:43.
06-04-2019, 15:05 #52
Τελικά δεν υπήρχε το νούμερο αναρτημένο δημόσια στο διαδίκτυο; Πράγματι, πολλοί αριθμοί κινητών δεν είναι καταχωρημένοι στο 11888. Μπορείς να ζητήσεις εξαίρεση κατά τη δήλωση του νούμερου ή στην πορεία της κατοχής του νούμερου. Επιπλέον, ξέρεις πόσοι άνθρωποι κυκλοφορούν με αριθμούς που είναι δηλωμένοι με στοιχεία Πακιστανών;
Έξω στην ΑΣΟΕΕ και στο σταθμό του Ηλεκτρικού στο Πειραιά παίρνεις ανώνυμα νομεράκι σε όνομα Πακιστανού με 2 ευρώ, το οποίο κιόλας μπορείς να πετάξεις μόλις κάνεις τη "βρωμοδουλειά" σου.
Να προσθέσω και κάτι; Γυναίκα αστυνομικός δεν υπήρχε στο τμήμα; Πάντα, αν όχι συνήθως, λόγω της φύσης της καταγγελίας, κατάθεση πρέπει να παίρνει γυναίκα αξιωματικός. Άλλη μια διαδικαστική παρατυπία, είτε λόγω αμέλειας των αστυνομικών είτε λόγω έλλειψης γυναίκας αστυνομικού που θα έπρεπε οπωσδήποτε να υπηρετεί σε τμήμα.
Κάποιοι θα πουν ότι είναι αδύνατο σε κάθε τμήμα να υπάρχει γυναίκα αστυνομικός, αλλά να που ενώ προβλέπεται από εσωτερικό κανονισμό και στην πράξη δεν το τηρούν.
Ισχύει ότι πολλοί αστυνομικοί που κάνουν δουλειά γραφείου είναι τέρμα αναίσθητοι και υποτονικοί.Last edited by PositiveWave; 06-04-2019 at 15:30.
Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
06-04-2019, 15:44 #53
Φίλε. Μου δεν είναι κάτι που με νεύριασε απλά. Την επόμενη μέρα πήγα στο συνεργείο και ο τύπος που το έχει είναι οικογενειακος φίλος. Όταν με αγκαλιάσε για να με χαιρετησει αηδιασα, μου ήρθε όλο το σκηνικό και τραβηχτηκα. Το αν εγώ πήρα τα λεφτά η οχι δεν συμβολίζει το εάν ήθελα κάποιος να μου τραβήξει τα εσώρουχα. Τι είμαι; ******* πολυτελείας; και εσύ τι μου λες; πως να νιώσω για το γεγονός; δέχομαι οποία αποψη περί βοήθειας. Όχι περί κριτικής και συναισθηματων. Όχι το πως θα έπρεπε να το δω η να νιωθω.
06-04-2019, 15:56 #54
Το ξέρω πως θα είναι τραβηγμα το δικαστήριο, και πως ήταν ενα πολύ γερο μάθημα το οποίο θα μπορούσε να είναι πολύ πιο τραυματίκο, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα "δυστύχημα". Πίστεψε με όταν σου έχει συμβεί κάτι τέτοιο, προτιμάς να τον καταγγέλλεις και να τραβήχτεις πάρα να ξέρεις πως γνωρίζεις και δεν έκανες τίποτα γιαυτο.
06-04-2019, 15:58 #55
06-04-2019, 16:06 #56
Βασικά λόγω κάποιος νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, όταν ένα νούμερο δεν είναι δημόσια διαθέσιμο η αστυνομία το μόνο που μπορεί να κάνει είναι αίτημα στην Εισαγγελία (και για να γίνει αυτό, μόνο φιλότιμο χρειάζεται, τίποτα παραπάνω). Με τη σειρά της, η Εισαγγελία στέλνει αίτημα στην ΕΕΤΤ και στους τρεις παρόχους και έπειτα έχεις στο πιάτο ο,τι θες.
Μη φοβάσαι. Είσαι τυχερή μέσα στην ατυχία σου. Σαν χθες, πριν από ένα χρόνο δημοσιεύθηκε ο νόμος περί βίας κατά των γυναικών, που μέσα σε αυτά συμπεριλήφθηκε νομοθεσία που δεν υπήρχε.
Ξέρεις τι επικαλούνταν οι δικηγόροι των ανώμαλων στην αστυνομία και στο δικαστήριο πριν τις 5/4/2018 και πριν τον νόμο 4531/2018; Δεν υπάρχει νόμος, άρα δεν υπάρχει έγκλημα! Και είχαν δίκιο. Τώρα όμως, τέρμα οι μαλαγανιές τους. Υπάρχει νόμος, υπάρχει και έγκλημα!
Φοβάσαι μη γίνει stalker και σου γίνει εφιάλτης. Αυτό να εύχεσαι, γιατί θα είναι πανεύκολο από τα πολλά αναπάντητα μηνύματα και τις οχλήσεις του να τον μπουζουριάσουν. Ειδικά από τα μηνύματα και από τις κλήσεις.Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
06-04-2019, 16:19 #57
06-04-2019, 16:31 #58
06-04-2019, 16:51 #59
Το να μην ασχοληθεί δεν είναι λύση. Και ούτε θα γίνουν χειρότερα γι αυτήν τα πράγματα. Με αυτήν την λογική τέτοιοι διεστραμμένοι κάνουν οτι γουστάρουν τόσα χρόνια. Αύριο μεθαύριο θα είναι μια άλλη κοπέλα στην θέση της και με χειρότερη κατάληξη.
Αν ήταν αδερφή σου όπως λες και τον έκανες μαύρο στο ξύλο, και πάλι η ζημιά στην κοπέλα θα είχε γίνει. Δεν είναι καλύτερο να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο;
Υπήρξε παραπλάνηση (δεν την είπε από την αρχή να βγάλει τα ρούχα της κτλ και αυτή συμφώνησε) και όλα έγιναν υπό το καθεστώς φόβου. Είναι σεξουαλική επίθεση και όχι παρενόχληση. Όλα αυτά περιγράφονται σε νόμους και έχουν προβλεφθεί. Μόνο αυτός έχει να φοβάται και όχι η ίδια. Και όπως θα δεις και η ίδια λέει πως την αγκάλιασε ένας οικογενειακός φίλος και ένιωσε αηδία. Τι άλλον να γίνει;
Ξέρω πως το λες. Δεν τον δικαιολογείς, το καταλαβαίνω. Αλλα για μένα είναι λάθος τρόπος. Οι γονείς της πιθανώς θα την στηρίξουν αλλά δεν γίνεται τέτοιοι αλήτες να την βγάζουν καθαρή εν έτη 2019.
06-04-2019, 17:04 #60
Αυτό ακριβώς σκέφτομαι κι εγώ!
Με την οικογένεια μου δεν τα πάμε καλά. Δεν έχω την οικογένεια που μιλάνε τα παιδιά με τους γονείς κοκ.
Και εν τέλη είναι υποχρέωση μου να κάνω καταγγελία σε αυτόν.
Ακόμη κι αν πρέπει να "ξεφτιλιστω" λέγοντας κάτι τόσο προσωπικό σε έναν τυχαίο πρώην εργοδότη μου για να πάρω τα στοιχεία του.