Results 16 to 24 of 24
Thread: Χωρισμός μετά από 6 χρόνια
-
07-04-2019, 15:55 #16
καλησπερα, νικ
νομιζω οτι η κοπελα σου σου ειπε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που της συμβαινει.
αφενος σε γνωρισε μικρη, και ναι μεν , οπως σωστα λες, θα σε σκεφτοταν ανετα για σοβαρη συνεχεια, πχ γαμο, ΟΜΩΣ ξεχνας αυτο το "αργοτερα" που ειπε που σημαινει οτι σου λεει ξεκαθαρα οτι θελει να ζησει κι αλλες εμπειριες...
νομιζω οτι ειναι δικαιολογιες το οτι σου ειπε οτι ειναι ψυχρη γιατι συγκρατειται.
μαλλον ειναι ψυχρη γιατι ειναι ηδη "αλλου", ειτε κυριολεκτικα ειτε μεταφορικα. δλδ μπορει να εχει κανει καποια γνωριμια, μπορει και απλα να το εχει τελειωσει μεσα της.
νομιζω οτι δεν πρεπει να κανεις καθολου κινησεις, οχι για να της λειψεις, αλλα γιατι ολοφανερα χρειαζεται τον χρονο της...
οταν παρει τον χρονο της, η θα ειναι ηδη πολυ μακρια, η θα εχει φαει τα μουτρα της και θα σε ψαχνει.
εγω λεω να μεινεις ψυχραιμος, να μην κανεις καμια κινηση κι αν τυχον σε ψαξει εκεινη ειτε για να δει τι κανεις ειτε απο ανασφαλεια για να δει αν την θελεις ακομα, μην τυχον και δεχτεις να "μεινετε φιλοι"...
ασε να κανει τον κυκλο του αυτο που θελει να ζησει, κι αν οταν τελειωσει σε ψαξει, ΑΝ την θελεις ακομα και δεν εχεις ξενερωσει, τοτε το ξαναβλεπετε.
ψυχραιμια παντως. μην εμφανιζεσαι. αστην να τραβηξει τον δρομο της.
- 07-04-2019, 16:17 #17
οταν ακουω οτι ζευγαρια και παντρεμενοι χωριζουν στεναχωριεμαι πολυ.
07-04-2019, 19:05 #18Miliva21GuestΤι να πω....δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου.....δεν έχω υπάρξει σε αυτή τη θέση......
μου φαίνεται αψυχολόγητο να μένεις τόσα χρόνια με εναν άνθρωπο από απόσταση.......Και να θες να χωρίσεις ξαφνικά όταν η ώρα φτάνει (γι αυτό που υποτίθεται περίμενες) να μείνετε μαζί δλδ...να είστε πιο κοντά σαν ζευγάρι....να έχετε χρόνο...
Ή της άρεσε της κοπέλας η όλη φάση από απόσταση και δεν την πείραζε .....ή τοτε αυτό ήθελε να ζήσει με τον θεματοθετη και δεν την ένοιαζε .....ή όσο πέρναγαν τα χρόνια επαναπαυτηκε και τώρα μπορεί να μπηκε κάτι νέο στη ζωή της και να την "ξύπνησε" και να θέλει να το ζήσει.....
Ή μπορεί να άλλαξε η ίδια σαν άνθρωπος και να έχει άλλες προτιμήσεις και σχέδια για τη ζωή της....(να αποκτήσει εμπειρίες) ή μπορεί και να βαρεθηκε....το πιο απλό.....ειτε τον θεματοθετη ειτε να βαζει τη ζωη της τοσο καιρο στον "παγο".... αν και το ένα δεν αναιρει το αλλο
Το θέμα είναι τι θέλει η ίδια....Και άμα εκείνη δεν θέλει δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι...χωρίζουν οι δρόμοι και προχωράνε ξεχωριστά
07-04-2019, 21:28 #19
Ειλικρινά, οι συμβουλές σας ακούστηκαν στα αυτιά μου σαν να βγήκαν απο κάποιον ειδικό. Σας Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Αρα με λίγα λόγια, δεν ενοχλώ καθόλου, αν με ενοχλήσει εκείνη, λεω τα απολύτως τυπικά, και όταν πάω Αθήνα κινω πάλι τις διαδικασίες. Αν και εφόσον ισχύουν απο την πλευρά μου τα ίδια κτλ.
07-04-2019, 21:57 #20
Το θέμα ρε φίλε είναι ότι εσύ αυτή τη στιγμή θες να πας Αθήνα για εκείνη... Μέχρι να πας όμως αυτή μπορεί να έχει προχωρήσει στη ζωή της... Εγώ λέω να προχωρήσεις κι εσύ παρακάτω και μην κάνεις σχέδια με υποθέσεις...
07-04-2019, 22:36 #21
φιλε, δεν ξερω τι σου εχουν πει τα αλλα μελη,παντως κατα την αποψη μου , η κοπελα εχει προχωρησει και απλα δεν ηθελε να σε πληγωσει.
Προχωρα παρακατω και ασε τα σχεδια να πας αθηνα για αυτη,αν πας εχει καλως.
Προσπαθησε να το δεχτεις, και ισως βρεις μια κοπελα και να λες, ευτυχως που χωρισαμε με το μαρακι και την γνωρισα.
07-04-2019, 23:04 #22Miliva21GuestΚάνε ότι θα σε έκανε να νιώσεις καλύτερα...αν έχεις την ανάγκη να της υπενθυμίσεις τα συναισθήματα σου για ακόμα μια φορά και ότι εξακολουθείς να είσαι εκεί για εκείνη Κάνε το..........ανεξάρτητως απάντησης.....αν έτσι νιώθεις ότι "οκειι εγώ προσπάθησα όσο μπορούσα και πάλεψα γι αυτό όσο περνούσε από το χέρι μου" κάντο τότε...Για να μην έχεις τις τύψεις αργότερα ότι και καλά δεν προσπάθησες.......αν το σκέφτεσαι έτσι...Για να είσαι με τον εαυτό σου καλά.....
Το πιο πιθανό βέβαια είναι να παραμείνει πιστη σε όσα σου είπε εφόσον πήρε την απόφαση...
Πάντως δεν υπάρχει κάποιο στανταρ παιχνιδάκι να της παίξεις ώστε να γυρίσει πίσω
08-04-2019, 14:17 #23
Καλησπέρα, κάνε ότι σου λέει η καρδιά σου. Το πιο πιθανό είναι να μην είστε πάλι μαζί. Δυστυχώς, συμβαίνει και αυτό. Η αγάπη δεν φτάνει, ίσως επειδή ο ένας είναι δειλός, ίσως επειδή ο ένας αγαπάει λιγότερο. Κάνε μια προσπάθεια, ίσως να καταφέρεις κάτι. Εγώ στο εύχομαι πάντως. Εξήγησε της ότι την αγαπάς και θα την περιμένεις. Λογικά θα σου απαντήσει μέσα στο μήνα για το αν πρέπει να την περιμένεις. Ξέρω είναι δύσκολο να ξεχάσεις κάποιον που αγαπάς, αλλά με το ζόρι πίσω δεν γυρίζει κάνεις.
09-04-2019, 11:33 #24
Δυστυχώς ή ευτυχώς έχετε δίκιο. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει... Ευχαριστώ πάντως για τις απόψεις σας!