Αναγκη για πληροφορίες παρακαλω cipralex - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 15 FirstFirst ... 412131415 LastLast
Results 196 to 210 of 212
    Member
    Quote Originally Posted by Kirki1990 View Post
    Πανο καλησπερα, ψυχοθεραπεια συνεχιζω κανονικα την ξεκινησα πριν ξεκινησω το χαπι. Παιρνω το cipralex των 10mg ειμαι στην 7η μερα χωρις τιποτα αλλο κανενα αγχολυτικο η ηρεμιστικο. Θα ηθελα να σε ρωτησω εαν μου επιτρεπεις πως και ξανακυλησες τωρα. Θελω να πω περασες την πρωτη ασχημη φαση με ψυχοθεραπεια και φαρμακο ενιωσες καλα και μετα που τα σταματησες ξανακυλησες?
    Την πρώτη θεραπεία με cipralex και ψυχοθεραπεία την έκανα και λόγω καταστάσεων κράτησε 2 χρόνια.Βεβαια οι ψυχοθεραπειες ήταν πιο αραιές.Σταματησα τη θεραπεία και ολα ήταν καλά το πρώτο εξάμηνο,ύστερα έκανα μια μεγάλη αλλαγή,βρήκα δουλειά καινούργια και με έφαγε το άγχος να μπορέσω να ανταποκριθώ και να μάθω την καινούργια δουλειά.Κατα τη διάρκεια αυτή είχα κάτι ψευτοκρισεις πανικού,άγχος στον ύπνο κτλ...Το πάλευα δηλαδή μόνος μου και με ψυχοθεραπεία.Μολις πέρασαν 3-3.5 μήνες και αφού είχα εγκατασταθεί στη δουλειά μου ξεκίνησε η αγχώδης διαταραχή με έντονα συμπτώματα.Το παλεύω μόνον με μια μικρή δόση ζαναξ αλλά λογικά από βδομάδα θα αρχίσω cipralex και πάλι όταν μιλήσω με τον γιατρό.Δεν θεωρώ ότι ήρθε επειδή σταμάτησα την αγωγή τότε.
    Last edited by PanosBar21; 15-04-2019 at 15:16.

Member
    Quote Originally Posted by christos_cr View Post
    Dm89 αν σου έχει κάνει ψυχολογικές παρενέργειες θα φύγουν και αυτές στις 30 μέρες, το ζάναξ το μειώνω σταδιακά είμαι στο 0,75mg την ημέρα. Περιμένω να δω βελτίωση στον ύπνο και στη διάθεση από το φάρμακο. Όποιος έχει εμπειρία πάνω σε αυτό το θέμα ας πει και στις πόσες μέρες είδε τις αλλαγές.
    Όταν λες ψυχολογικές παρενέργειες τι εννοείς φιλαράκι?Εγώ έχω κάνει αγωγή με cipralex και δεν είχα παρενέργειες με την έννοια που λες εσύ.Το μόνο που ήθελα ήταν να τρώω φαγητό συνέχεια και Παχυνα.Μετα τις 30 μέρες ξεκινάει η βελτίωση και αυτή είναι σταδιακή μέχρι να ολοκληρωθεί.Για να πεις ότι είσαι 100 % καλά θα περάσουν 60+μέρες από την αγωγή.

Senior Member
    Καλημέρα PanosBar21, ψυχολογικές παρενέργειες, όπως πιο πολύ άγχος και μειωμένη όρεξη-διάθεση, όντως μετά τις 30 μέρες άρχισα να βλέπω βελτίωση (σήμερα 39η μέρα) αλλά πολύ σιγά, είναι κάτι που γίνεται σταδιακά δηλαδή αν κατάλαβα καλά. Πόσα mg έπαιρνες; Εγώ είμαι στα 10mg, ναι με το φαγητό προσέχω γιατί βλέπω ότι δίνει μια τάση να πάρεις βάρος.

Senior Member
    Δηλαδή Χρηστο για να καταλάβω τις πρώτες 30 μερες σε χειροτέρεψε και μετά πολυ σταδιακα αρχισες να βελτιώνεσαι;;;

Senior Member
    Παιρνω και εγω το enlift(εσιταλοραμη) ξανα για 2 φορα να το δωσω μια ευκαιρια παλι.. 5 μερες το περνω στα 10 mg παρατηρησα μειομενη λιμπιντο σε μεγαλο βαθμο.

Εστάλη από SM-A600FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Χριστοφορε καλησπέρα την πρωτη φορά σε έπιασε η αγωγή;; Και επίσης σε ξανά είχε πιάσει η παρενέργεια;;

Senior Member
    Την πρωτη φορα το ειχα κοψει νωρις δν το κρατησα ουτε μηνα...δν θυμαμαι τοτε αν το ειχα παθει αυτο εχει 3 χρονια...γενικα εχω δοκιμασει ολα τα χαπια απο αντικατθλιτπικα και αντιψυχωσικα και τπτ κανενα και αλλαξα γιατρο και με ειπε να ξαναδοκιμασω αυτο μαζι με bespar...και παρατηρησα αυτο χθες με τν μειομενη λιμπιντο...

Senior Member
    Το θέμα έχεις;;;

Member
    Quote Originally Posted by christos_cr View Post
    Καλημέρα PanosBar21, ψυχολογικές παρενέργειες, όπως πιο πολύ άγχος και μειωμένη όρεξη-διάθεση, όντως μετά τις 30 μέρες άρχισα να βλέπω βελτίωση (σήμερα 39η μέρα) αλλά πολύ σιγά, είναι κάτι που γίνεται σταδιακά δηλαδή αν κατάλαβα καλά. Πόσα mg έπαιρνες; Εγώ είμαι στα 10mg, ναι με το φαγητό προσέχω γιατί βλέπω ότι δίνει μια τάση να πάρεις βάρος.
    Μπορεί να στα έκανε όλα αυτά επειδή ήταν η πρώτη σου φορά που ξεκίναγε και είχες άγχος..Εγώ πήρα δόση είσοδο..5mg μετά κάνα μήνα 10 mg και μετά 20 mg για κάνα 2-3μηνες.Μετα το είχα κάνα χρόνο στα 10 mg.Η βελτίωση είναι σταδιακή με την πάροδο των ημερών..

Senior Member
    Ειναι το δημοφιλεστερο αντικαταθλιπτικο , συμφωνα με την φαρμακοποιο μου ...... εμενα δεν με πιανει ....

Senior Member
    Γενικευμενη ανχωδη διαταραχη.τωρα για καταθλιψη δν ξερω..2 γιατροι που πηγα μ ειπαν εχω μικτη ανχος καταθλιψη οι αλλοι 2 με ειπαν δεν εχω ..εχω μονο ανχος...
    Quote Originally Posted by Dm89 View Post
    Το θέμα έχεις;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ειναι το δημοφιλεστερο αντικαταθλιπτικο , συμφωνα με την φαρμακοποιο μου ...... εμενα δεν με πιανει ....
    To ξερω μακ..αφου με ξερεις εχω χρονια σε αυτα εχω δοκιμασει τα παντα...αλλα πηγα σε εναν αλλον γιατρο με καλες κριτικες λεω ας τον ακουσω..γτ δν τν παλευω ...μπας και βρεθει λυση ..ταλαιπωρουμε χρονια τωρα...

Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ο καθένας έχει την άποψη του σε αυτα τα θέματα.Επειδη υπάρχουν και άτομα που διαβάζουν και επηρεάζονται μην γινόμαστε απόλυτοι..Και επίσης διαβάζω ότι κάποιοι ταλαιπωρούνται Χρόνια και τέτοια..Ένα φάρμακο δεν μας σώζει παιδιά απλά σε ηρεμεί..από κει και πέρα είναι δική μας δουλειά πόσο θέλουμε και πόσο είμαστε ικανοί να δούμε τι τα προκαλεί όλα αυτά και πυροδοτουνται.
    Αυτή είναι η άποψη μου και θα έρθω σε αντίθεση με σένα να σου πω ότι εμένα το σιπραλεξ μου έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά χωρίς παρενέργειες χωρίς τίποτα.Δεν θεωρώ για να ξεκαθαρίσω τα γαστρεντερικα σοβαρή παρενέργεια γιατί αυτό το κάνει και η αντιβίωση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by PanosBar21 View Post
    Ο καθένας έχει την άποψη του σε αυτα τα θέματα.Επειδη υπάρχουν και άτομα που διαβάζουν και επηρεάζονται μην γινόμαστε απόλυτοι..Και επίσης διαβάζω ότι κάποιοι ταλαιπωρούνται Χρόνια και τέτοια..Ένα φάρμακο δεν μας σώζει παιδιά απλά σε ηρεμεί..από κει και πέρα είναι δική μας δουλειά πόσο θέλουμε και πόσο είμαστε ικανοί να δούμε τι τα προκαλεί όλα αυτά και πυροδοτουνται.
    Αυτή είναι η άποψη μου και θα έρθω σε αντίθεση με σένα να σου πω ότι εμένα το σιπραλεξ μου έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά χωρίς παρενέργειες χωρίς τίποτα.Δεν θεωρώ για να ξεκαθαρίσω τα γαστρεντερικα σοβαρή παρενέργεια γιατί αυτό το κάνει και η αντιβίωση.
    Μετα απο ποσο καιρο σε επιασε;

Member
    Μετα τις 35 μερες σίγουρα.100% καλά ήμουν στις 60+.Θέλει υπομονή.Αν είναι να περιμενεις στο μήνα να σε πιάσει δεν υπάρχει περίπτωση.Οποτε μην αλλάζεις αγωγές από δω και από κει.Δεν είναι Ντεπόν τα αντικαταθλιπτικα.

Page 14 of 15 FirstFirst ... 412131415 LastLast