Results 61 to 75 of 223
Thread: ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ
-
08-05-2019, 20:41 #61
Ναι Σταυρούλα μου,
Κάνε κάτι τέτοιο και όταν μετά θα επιστρέψεις σπίτι σου, θα αισθάνεσαι πάρα πολύ όμορφα. Όλοι οι άντρες θα σε σέβονται και θα σε προσεγγίζουν με καλό και σοβαρό σκοπό. Θα καταξιωθείς και στη συνείδηση των απανταχού πασιονάριων γυναικών.
Και για να μην παρεξηγηθώ, να διευκρινίσω ότι κάνω απλώς πλάκα και το διακωμωδώ.
Κοίτα τον εαυτό σου και τη ζωή σου Σταυρούλα. Ήδη έχασες πολλά. Μην χάνεις περισσότερα για ένα γινάτι. Άλλωστε, το γινάτι βγάζει μάτι...."Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll
- 08-05-2019, 20:51 #62
08-05-2019, 20:53 #63
08-05-2019, 20:57 #64
Ξέρεις πολύ καλά ποιο είναι το σωστό Σταυρούλα. Είμαι σίγουρος ότι δεν επιθυμείς να σπέρνεις μιζέρια και κακία. Αγάπη ψάχνεις και πολύ καλά κάνεις. Απλά πρέπει να ψάξεις να τη βρεις σε άλλο μαγαζί. Όχι σε αυτό!!! Ξεπούλησε το συγκεκριμένο μαγαζάκι και δεν υπάρχει κάτι άλλο για σένα.... Ψάξου αλλού!!!
"Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll
08-05-2019, 20:58 #65
ΚΑΤΑΡΧΉΝ ΚΑΙ ΕΣΕΊΣ ΟΙ ΆΝΤΡΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΤΕ.ΠΡΏΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΧΩΡΙΖΕΤΕ.ΆΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΊΝΑΙ ΔΕΙΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΊΖΟΥΝ ΠΟΤΈ. ΕΓΏ ΔΕΝ ΕΊΠΑ ΒΡΉΚΑ ΆΝΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΆΜΕ ΑΎΡΙΟ ΓΙΑ ΓΆΜΟ. ΕΓΏ ΜΊΛΗΣΑ ΜΑΖΊ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΊΠΕ ΌΤΙ ΈΧΕΙ ΤΑ ΊΔΙΑ ΣΧΈΔΙΑ ΜΕ ΜΈΝΑ. ΠΙΟΣ ΣΟΥ ΕΊΠΕ ΕΣΈΝΑ ΌΤΙ ΒΛΈΠΩ ΑΝ ΏΡΙΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΈΜΑ. ΕΊΠΑ ΕΊΜΑΙ 34 ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ ΌΧΙ ΑΝ ΒΡΩ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΗΛΟ ΆΝΤΡΑ ΝΑ ΠΡΟΧΟΡΗΣΩ ΣΤΟ ΓΆΜΟ ΠΟΥ ΘΈΛΩ. ΕΝΤΑΞΗ ΤΟ ΌΤΙ ΠΊΣΤΕΨΑ ΤΑ ΛΌΓΙΑ ΤΟΥ ΕΊΝΑΙ ΆΛΛΟ ΘΈΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΙ ΜΟΥ ΚΡΎΒΕΙ
08-05-2019, 21:00 #66
08-05-2019, 21:04 #67
08-05-2019, 21:06 #68
08-05-2019, 21:06 #69
Ποιος μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για το τι κάνουν οι άντρες και τι οι γυναίκες; Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Δεν υπάρχει γενικός κανόνας. Αυτό να πιστεύεις για τους άντρες και όταν παντρευτείς θα έχεις ένα σύζυγο που θα τον εμπιστεύεσαι! Σίγουρα! Καληνύχτα Σταυρούλα
08-05-2019, 21:08 #70
08-05-2019, 21:09 #71
[QUOTE=Miliva21;1044577]Να αντιδράσεις σε ότι αφορά τη ζωή σου μόνο..Ναι! Έχεις το δικαίωμα εκεί να αντιδράσεις...αυτό σημαίνει ότι η θεματοθετρια είναι ελεύθερη να δράσει όπως θέλει και να αποφασίσει για τη ζωή της είτε να συνεχίσει να είναι μαζί του είτε να τον χωρίσει είτε να φύγει χωρίς να πει τίποτα είτε να τον βρίσει...
Μπορεί να πάρει αποφάσεις και επιβάλλεται να πάρει για τη ζωή της......Η σχέση της μαζί του είναι αυτό που την αφορά και την επηρεάζει.....το τι σχέση έχει αυτός με τη γυναίκα του είναι ξένο χωράφι..................εκείνη μπήκε άθελά της ανάμεσα τους ο γάμος προϋπήρχε..........άρα η γυναίκα του δεν έκανε κάτι να τη βλάψει....το λάθος είναι αυτουνού που δεν μίλησε και της θεματοθετριας που τα κατάπιε αμάσητα...
/QUOTE]
Αντίδραση λοιπόν απέναντί του σημαίνει μόνο να φύγει "αβρόχοις ποσί;" Έτσι ατιμώρητος θα μείνει αυτός για την ατιμία που έκανε σε βάρος της Σταυρούλας; Και σε λίγο θα προσπαθήσει να βρει άλλο θύμα που όπως λες "τα καταπίνει αμάσητα". Είναι θέμα εξυπνάδας δηλαδή, όχι ηθικής.
Και επίσης, επιμερίζεις την ευθύνη ίσα και στους δύο με αυτό που αναφέρεις: "το λάθος είναι αυτουνού που δεν μίλησε και της θεματοθέτριας που τα κατάπιε αμάσητα". Ε, όχι! Δεν θα βάλουμε ίσα τον απατεώνα με τον εξαπατημένο! Δηλαδή αυτός που είναι π.χ. λιγότερο έξυπνος και δεν αντιλαμβάνεται τις πονηριές του κάθε απατεώνα έχει την ίδια ευθύνη με τον απατεώνα γι αυτό που γίνεται εις βάρος του;;;;;;
Θα σου πω μια αληθινή ιστορία που έγινε πριν 45 περίπου χρόνια:
Η αδελφή του πατέρα μου ήταν παντρεμένη με έναν άνθρωπο που μετά από μερικά χρόνια γάμου έκανε μία εξωσυζυγική σχέση. Η κοπέλα με την οποία έκανε σχέση ήταν από χωριό και είχε έρθει στην Αθήνα, έγινε νοσοκόμα και εργαζόταν σε κάποιο νοσοκομείο. Ο άντρας της θείας μου της εμφανίστηκε ως ελεύθερος, εκείνη ήταν άβγαλτο κορίτσι (ήταν και ο πρώτος της) και τον πίστεψε. Η θεία μου κάποια στιγμή "μυρίστηκε" τί γινόταν και έβαλε ντέντεκτιβ ο οποίος τα βρήκε όλα και μάλιστα βρήκε και το σπίτι που είχε νοικιάσει η κοπέλα και έμενε και που την επισκεπτόταν εκεί ο θείος.Τότε υπήρχε ο περιβόητος νόμος περί μοιχείας, η μοιχεία ήταν ποινικό αδίκημα και αν σε συλλάμβαναν "επ αυτοφόρω" έβγαινε σε βάρος σου το διαζύγιο και έτρωγες και ποινή φυλάκισης (εξαγοράσιμη). Όταν δε, σε έπιαναν "επ αυτοφόρω" σε πήγαιναν στο τμήμα και ξεβράκωτο με τα σεντόνια. Η θεία μου λοιπόν παραφύλαξε, με μάρτυρες και την αστυνομία, μπούκαραν στο σπίτι και τους έπιασαν "επ αυτοφόρω".
Η κοπέλα, που δεν ήξερε την παλιανθρωπιά του θείου μου, έπαθε σοκ. Φανταστείτε μια κοπέλα από χωριό, που ήλπιζε να αγαπήσει κάποιον και να τον παντρευτεί, να την τραβάνε γυμνή στο Τμήμα παρουσία αστυνομικών και της θείας μου! Ξέρετε τί έγινε μετά από μιά εβδομάδα; Η κοπέλα αυτοκτόνησε! Και ο θείος μου μιά χαρά τα έμπλεξε με άλλη σε καναδυό μήνες. Με την θεία μου χώρισαν οριστικά και εκείνος μιά χαρά ξαναέκανε οικογένεια με πολύ νεότερη γυναίκα και ζει ακόμα χωρίς να έχει συμβεί τίποτα.
Όχι Milova μου, πρέπει να πληρώνουν κάτι τέτοια αποβράσματα σαν τον θείο μου.
08-05-2019, 21:10 #72Miliva21GuestΣωστο ως προς τι.....;
Ίσως θα σου έκανε καλό να σκεφτείς για ποιο λόγο θες να τα πεις στη γυναίκα του .....
Επδ θα νιώσεις ότι σωζεις μια άλλη γυναίκα τουλάχιστον από το ψέμα που δέχτηκες; ( δεν ξέρεις αν κάνεις καλό ή κακο με το να παιρνεις πρωτοβουλίες για ξένες ζωες)
Επδ θες εκδίκηση;;; να νιώσεις δικαιωμένη;;;; (λογικό είναι να το σκέφτεσαι αλλά η γνώμη μου είναι ότι μπορεί και να το μετανιώσεις μετά.......καλύτερα να κρατήσεις τις ωραιες στιγμές για σένα και να το τελειώσεις με σεβασμό στον εαυτό σου ......παρά να δημιουργήσεις φασαρία και να σπειρεις μίσος........που θα σε τρώει μέσα σου.......Και θα δώσεις και στην άλλη το δικαίωμα να σε πιάνει στο στομα της και να μιλάνε και οι δύο για σένα και γι αυτό που έζησες μαζί του.....Γιατί δεν νομίζω ότι θα βρεις σύμμαχο αν πας και της μιλήσεις για να τον εκδικηθείτε μαζί....μάλλον θα σε παρεξηγήσει και θα είναι καχύποπτη και δύσπιστη απέναντι σου.....έπειτα και αυτός δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει αν του διαλύσεις την οικογένεια ....μπορεί να δεις ένα πρόσωπο πολυ σκληρό και να πληγωθείς...μπορεί να θελήσει να σου κάνει κακο για το κακο που θα το κάνεις......το θες αυτο;; σου αξίζει μια καλύτερη ζωή....έκανες ένα λάθος αλλά μη καταδικάζεις τον εαυτό σου σε πράγματα που δεν σου αξίζουν.....
Προσπάθησε να πάρεις το χρόνο σου και να προσπαθήσεις να ξαναφτιάξει τη ζωή σου με έναν άνθρωπο που θα έχετε ουσιαστική και αληθινή σχέση.....Αυτός αυτό μπορούσε και ήθελε να δώσει και αυτό έδωσε....πάρτο σαν μάθημα ζωής ναι προχώρα)
08-05-2019, 21:12 #73
Εγώ ποτέ δεν είπα ότι είναι εύκολο.
Αλλά δεν διορθώνεται ποτέ ένα λάθος με την εσκεμμένη υλοποίηση ενός δεύτερου λάθους. Δεν έχει καμία λογική.
ΝΑΙ!!! Πονάς...
ΝΑΙ!!! Υποφέρεις...
ΝΑΙ!!! Ο τύπος δεν αξίζει...
Πάρε όσο χρόνο σου χρειάζεται για να επουλώσεις τις πληγές σου. Μόνο όταν θα συνέλθεις θα είσαι έτοιμη για άλλη σχέση. Και φρόντισε να μην κάνεις άλλα λάθη πλέον. Μην είσαι τόσο ευκολόπιστη."Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll
08-05-2019, 21:12 #74
08-05-2019, 21:15 #75