Σχέσεις, Σεξ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 118
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Τι εννοεις δλδ...να θες να της μιλήσεις φιλικά και εκείνη να νομίζει ότι τη φλερτάρεις;; Ναι μπορεί να συμβεί..συνήθως όταν ένας άντρας πλησιάσει μια γυναίκα πάει πιο εύκολα το μυαλό στο ερωτικό.....ειδικά αν πχ είσαι ελεύθερος και εσύ και ψάχνεις και εκείνη το ξέρει....πιθανόν θα το θεωρήσει ως ερωτική προσέγγιση
    ναι ακριβως αυτο εννοω
    μπορουν καπιοι/καποιες να καταλαβουν αν εισαι ελευθερος?
    αν τις το πεις οτι σε βλεπω φιλικα και οτι προκειψει για να μην τις πεις στην ψυχρα οτι την βλεπεις ερωτικα,πως φαινεται?

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Anonym35 View Post
    Σαν εμφάνιση πλέον έχω αποδεχτεί τον εαυτό μου έτσι όπως είμαι.
    Πολύ παλιά ηλικία ακριβώς δεν θυμάμαι, άρεσα σε κάποια ναι όπου όλοι μας την θεωρούσαμε μπάζο και βρομιάρα.
    Δεν έχω κάποιο ενδιαφέρον δυστυχώς.
    Η γνώμη μου είναι πως με αυτοπεποίθηση και προσωπικότητα μπορείς να καλύψεις οποιαδήποτε κενά εμφανισιακα........

Βρες ενα χόμπυ που να σου αρέσει και να θες να γίνεις καλός....Είναι μια αρχή για να πάρεις τα πάνω σου και να αλλάξεις και να γνωρίσεις κόσμο

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    ναι ακριβως αυτο εννοω
    αν τις το πεις οτι σε βλεπω φιλικα και οτι προκειψει για να μην τις πεις στην ψυχρα οτι την βλεπεις ερωτικα,πως φαινεται?
    Ας πούμε ότι κάνεις παρέα με κάποια κοπέλα δεν χρειάζεται να της πεις τίποτα....Ούτε σε βλέπω φιλικά ούτε σε βλέπω ερωτικά .....Μπορείς να βγαίνετε και να κάνετε παρέα κι να είσαι απλά ι εαυτός σου

Senior Member
    ναι ακριβως αυτο εννοω
    Ρε φίλε συγνώμη δηλαδή, αλλά γιατί να μην είσαι ξεκάθαρος μαζί της για της προθέσεις σου απέναντι της;

Αν δεν ξεκαθαρίσεις από μια γυναίκα τι επιθυμείς από εκείνη, τι περιμένεις να καταφέρεις; Να γίνεις ένας ακόμα δορυφόρος από τους πολλούς που την γυροφέρνουν υποδυόμενοι τους cool και τους "εγώ σε βλέπω φιλικά" και "η φιλία μας είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα";

Έχουν το δίκιο τους οι κοπέλες που μας κράζουν κάποιες φορές.

Πες με όμορφο και ευθύ τρόπο γιατί την προσεγγίζεις. Πχ "Μου αρέσεις και ενδιαφέρομαι να σε γνωρίσω. Θέλεις να πιούμε ένα καφέ μαζί;" ή "Μαζί σου περνάω πολύ όμορφα και οφείλω να ομολογήσω ότι θα με ενδιέφερε να σε γνωρίσω ακόμα περισσότερο. Τι θα έλεγες να πηγαίναμε για φαγητό μαζί; Γνωρίζω ένα πολύ καλό μαγαζί. Λοιπόν; Απόψε ή το Σαβ/κο;"

Δείξε ενδιαφέρον. Δείξε ηγεσία. Δείξε ότι έχεις τεστοστερόνη (Με όμορφο τρόπο όχι με χουλιγκανισμούς!!!) Κάνε την να καταλάβει ότι απέναντι της έχει άντρα. Ανεξάρτητα από τον αν σε επιλέξει για περισσότερα ή σε απορρίψει, θα έχει στο μυαλό της ότι είσαι άντρας.

Όχι άλλο ένα ανθρωπάκι με τυποποιημένες συμπεριφορές και ανώριμο, σχεδόν παιδιάστικο χαρακτήρα.

Χίλιες φορές να σε απορρίψει ως άντρα επειδή δεν γουστάρει, παρά να σε αποδεχτεί ως "φίλο" και μόνο αυτό. Αν σε βάλει στην καθημερινότητα της ως τέτοιου είδους "φίλο", σημαίνει ότι δεν σε αποδέχεται ως αρσενικό. Και αυτό είναι πολύ χειρότερο για έναν άντρα.

Εκτός και αν γουστάρεις να είσαι ο "φιλενάδας", "παρέας", Μ@λ..ς" για εκείνη.

Ευθύτητα και ειλικρίνεια φίλε.

Ας ξαναθυμηθούμε να είμαστε Άντρες όλοι μας....
    "Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Ας πούμε ότι κάνεις παρέα με κάποια κοπέλα δεν χρειάζεται να της πεις τίποτα....Ούτε σε βλέπω φιλικά ούτε σε βλέπω ερωτικά .....Μπορείς να βγαίνετε και να κάνετε παρέα κι να είσαι απλά ι εαυτός σου
    αν δουν ενα αγορι και κοριτσι μαζι ολοι θα νομιζουν πως τα εχουν
    και πως να κανεις,οτι θελει ας προκυψει?αν ειναι και οι δυο ελευθεροι η ο ενας, δεν θα παρεξηγηθει ο αλλος συντροφος
    υπαρχει κατι ενδιαμεσο να δειχνω κατι σε φιλικο και σε ερωτικο ή ενα απο τα 2 θα υπερισχυσει?

Quote Originally Posted by GoldenM View Post
    Ρε φίλε συγνώμη δηλαδή, αλλά γιατί να μην είσαι ξεκάθαρος μαζί της για της προθέσεις σου απέναντι της;

Αν δεν ξεκαθαρίσεις από μια γυναίκα τι επιθυμείς από εκείνη, τι περιμένεις να καταφέρεις; Να γίνεις ένας ακόμα δορυφόρος από τους πολλούς που την γυροφέρνουν υποδυόμενοι τους cool και τους "εγώ σε βλέπω φιλικά" και "η φιλία μας είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα";

Πες με όμορφο και ευθύ τρόπο γιατί την προσεγγίζεις. Πχ "Μου αρέσεις και ενδιαφέρομαι να σε γνωρίσω. Θέλεις να πιούμε ένα καφέ μαζί;" ή "Μαζί σου περνάω πολύ όμορφα και οφείλω να ομολογήσω ότι θα με ενδιέφερε να σε γνωρίσω ακόμα περισσότερο. Τι θα έλεγες να πηγαίναμε για φαγητό μαζί; Γνωρίζω ένα πολύ καλό μαγαζί. Λοιπόν; Απόψε ή το Σαβ/κο;"

Δείξε ενδιαφέρον. Δείξε ηγεσία. Δείξε ότι έχεις τεστοστερόνη (Με όμορφο τρόπο όχι με χουλιγκανισμούς!!!) Κάνε την να καταλάβει ότι απέναντι της έχει άντρα. Ανεξάρτητα από τον αν σε επιλέξει για περισσότερα ή σε απορρίψει, θα έχει στο μυαλό της ότι είσαι άντρας.

Όχι άλλο ένα ανθρωπάκι με τυποποιημένες συμπεριφορές και ανώριμο, σχεδόν παιδιάστικο χαρακτήρα.

Χίλιες φορές να σε απορρίψει ως άντρα επειδή δεν γουστάρει, παρά να σε αποδεχτεί ως "φίλο" και μόνο αυτό. Αν σε βάλει στην καθημερινότητα της ως τέτοιου είδους "φίλο", σημαίνει ότι δεν σε αποδέχεται ως αρσενικό. Και αυτό είναι πολύ χειρότερο για έναν άντρα.

Μα είναι πολυ μικρος 19 νομίζω . Εσύ σε αυτην την ηλικια εφαρμοζες όλα αυτά που λες?

Senior Member

μπορει να ειναι ενας ενθουσιασμος και να περασει γιατι να τις εξομολογηθω για κατι και μετα την χωρισω ή με χωρισει και πληγωθουμε
    μπορει αυτη να σε βλεπει αυστηρα φιλικα και τι να τις πεταξω καμια βομβα οτι την γουσταρω,μπορει να με κανει περα και να χασω το παιχνιδι δεν ξερεις
    το να εισαι ειλικρινης με καποιον ειναι το παν

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Μα είναι πολυ μικρος 19 νομίζω . Εσύ σε αυτην την ηλικια εφαρμοζες όλα αυτά που λες?
    Προφανώς και όχι.

Τα χρόνια δίνουν πάντα εμπειρία. Όμως, Αποστολία, θα ήθελα όταν ήμουν 19 να με συμβούλευαν οι "εμπειρότεροι" να είμαι ειλικρινής με τις κοπέλες που με ενδιαφέρουν. Όχι όλες αυτές τις μπούρδες του στυλ προσέγγισε την φιλικά.

Προφανώς θα την προσεγγίσει φιλικά ώστε να σπάσει ο πάγος. Αν όμως σου αρέσει μια κοπέλα και εσύ ως άντρας περιμένεις να σε εκτιμήσει επειδή είσαι "καλός φίλος" και δεν εκφράζεις αυτό που επιθυμείς, ξέρεις τι γίνεται συνήθως;

Βλέπεις ξαφνικά την κοπέλα που σου αρέσει και ποτέ δεν φρόντισες να προσεγγίσεις, να είναι αγκαλιά με κάποιον άλλο και παθαίνεις εγκεφαλικό. Αρχίζεις να κατηγορείς όλες τις γυναίκες και στο τέλος παγιδεύεσαι σε ένα μοτίβο συμπεριφοράς που επαναλαμβάνεται συνέχεια και σε εγκλωβίζει.

Είναι σημαντικό οι άντρες (και κυρίως οι νεότεροι - με τους μεγαλύτερους χάθηκε το παιχνίδι...) να μάθουν να προσεγγίζουν σωστά. Να εκφράζονται όπως πρέπει και όταν πρέπει να αποχωρούν και να μην επιστρέφουν.
    "Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll

Senior Member
    μπορει να ειναι ενας ενθουσιασμος και να περασει γιατι να τις εξομολογηθω για κατι και μετα την χωρισω ή με χωρισει και πληγωθουμε
    μπορει αυτη να σε βλεπει αυστηρα φιλικα και τι να τις πεταξω καμια βομβα οτι την γουσταρω,μπορει να με κανει περα και να χασω το παιχνιδι δεν ξερεις
    το να εισαι ειλικρινης με καποιον ειναι το παν
    Μα δεν σου είπα να της πεις "Παντρέψου με!!!"

Όμως και αυτό το επιτηδευμένα άνετο, επιτηδευμένα φιλικό και γενικώς το επιτηδευμένο σπάει νεύρα. Δεν ξέρω τι λένε οι κοπέλες, αλλά αν ήμουν γυναίκα αισθάνομαι ότι θα ήθελα να σπάσω το κεφάλι του κάθε δήθεν που κυκλοφορεί εκεί έξω.

Ναι φίλε!!!

Να πεις ότι ακριβώς επιθυμείς από εκείνη. Ντροπή δεν είναι και να είσαι σίγουρος. Και αν είναι όχι ας είναι όχι. Τι έγινε λοιπόν;

Όμως να πηγαίνεις με κριτήριο για το τι σου αρέσει και τι όχι. Όχι σαν γυπαετός-πέφτουλας!!!

Απαπαπαπα!!!!

Senior Member
    Μα δεν σου είπα να της πεις "Παντρέψου με!!!"

Όμως και αυτό το επιτηδευμένα άνετο, επιτηδευμένα φιλικό και γενικώς το επιτηδευμένο σπάει νεύρα. Δεν ξέρω τι λένε οι κοπέλες, αλλά αν ήμουν γυναίκα αισθάνομαι ότι θα ήθελα να σπάσω το κεφάλι του κάθε δήθεν που κυκλοφορεί εκεί έξω.

Ναι φίλε!!!

Να πεις ότι ακριβώς επιθυμείς από εκείνη. Ντροπή δεν είναι και να είσαι σίγουρος. Και αν είναι όχι ας είναι όχι. Τι έγινε λοιπόν;

Όμως να πηγαίνεις με κριτήριο για το τι σου αρέσει και τι όχι. Όχι σαν γυπαετός-πέφτουλας!!!

Απαπαπαπα!!!!
    το "δήθεν"που αναφέρεις πως το εννοείς?
    τον άλλον πως τον χαρακτιριζουμε γυπαετο τη πρέπει να έχει?
    αν αυτή που προσεγγίζεις έχει φίλο ή στο πει κανείς κινήσει?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    για εμένα αναφέρεσαι 21 χρονών είναι
    το username το έφτιαξα όταν ήμουν 19
    γιατί οι συμβουλές που δίνεται έχουν ηλικίες?

Senior Member
    το "δήθεν"που αναφέρεις πως το εννοείς?
    τον άλλον πως τον χαρακτιριζουμε γυπαετο τη πρέπει να έχει?
    αν αυτή που προσεγγίζεις έχει φίλο ή στο πει κανείς κινήσει?
    Δήθεν είναι οτιδήποτε μη γνήσιο. Το επιτηδευμένο. Το και καλά εγώ είμαι και άλλος κανείς.

Γυπαετός είναι αυτός που κάνει καμάκι και την πέφτει σε όλες. Δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο κριτήριο. Απλά κυνηγάει σχεδόν ψυχαναγκαστικά.

Όταν μια γυναίκα είναι αλλού και στο λέει ή το ξέρεις εσύ, τότε πρέπει να φερθείς με αξιοπρέπεια και να βάλεις ένα μεγάλο τέλος. Μην ασχοληθείς πλέον μαζί της. Η γυναίκα αυτή έχει άντρα για να της καλύψει όποια ανάγκη και αν έχει. Μην την ενοχλείς. Προχώρα παρακάτω.

Senior Member
    Δήθεν είναι οτιδήποτε μη γνήσιο. Το επιτηδευμένο. Το και καλά εγώ είμαι και άλλος κανείς.

Γυπαετός είναι αυτός που κάνει καμάκι και την πέφτει σε όλες. Δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο κριτήριο. Απλά κυνηγάει σχεδόν ψυχαναγκαστικά.

Όταν μια γυναίκα είναι αλλού και στο λέει ή το ξέρεις εσύ, τότε πρέπει να φερθείς με αξιοπρέπεια και να βάλεις ένα μεγάλο τέλος. Μην ασχοληθείς πλέον μαζί της. Η γυναίκα αυτή έχει άντρα για να της καλύψει όποια ανάγκη και αν έχει. Μην την ενοχλείς. Προχώρα παρακάτω.

δηλαδη ο λεγομενος γυπας το κανει για τον εγωισμο του και για επιβεβαιωση και να τις ριψη στο κρεβατι παρα για να κανει καποια σχεση σωστα?
    δεν ξερεις αυτη η κοπελα να θελει να τελειωσει με την σχεση της και να θελει να παει για αλλα
    και στην περιπτωση που εχει σχεση και δεν στο λεει αλλα το μαθαινεις στην πορεια ή στο λεει μετα απο καιορ πως το περνεις?

Senior Member
    Πως γινεται ολες να ναι ελευθερες και τα αγορια εδω στο φορουμ γενικα να παραπονιουνται πως δεν μπορουν να βρουν κοπελα δεν μπορω να το καταλαβω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by little View Post
    Πως γινεται ολες να ναι ελευθερες και τα αγορια εδω στο φορουμ γενικα να παραπονιουνται πως δεν μπορουν να βρουν κοπελα δεν μπορω να το καταλαβω!
    ντρεπομαστε να τις πλησιασουμε

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast