Ιντερνετική σχεση - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 81
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Sabrina View Post
    Ναι τον αγαπάω και ξέρω πως είναι κατάλληλος για οικογένεια και για παιδιά. Μετά από τόσα χρόνια όχι δεν νιώθω ερωτευμένη αλλά δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να αλλάξει. Νταξει έκανα ένα λάθος και μπήκα στο τσατ , δεν νομίζω πως είναι τόσο κατακριτέο. Μαλάκια μιυ δεν λέω.
    εγω, δεν το ειπα σαν κατακριτεο. το ειπα σαν ενδεικτικο του τι σου συμβαινει.
    δεν ξερω καν αν ειναι λαθος.
    αν πρεπει να χωρισεις, δεν ειναι λαθος.
    για μενα, δεν μπορει να αλλαξει το να σου φυγει το παθος για καποιον.
    κι αν εισαι ετσι τωρα, που δεν εχετε καν παντρευτει, μετα τον γαμο που θα παει το παθος;
    να σκεφτεις καλα τι θες να κανεις.
    μην χανεις τον χρονο σου να προβληματιζεσαι για καποιον που δεν ξερεις ουτε την φατσα του.
    ΔΕΝ ειναι αυτος το θεμα σου.
    δες τι θα κανεις με την σχεση σου κι απο γνωριμιες του ιντερνετ, ορεξη να χεις...

αληθεια, εκεινος δεν σου ζητησε καποια φωτο; δεν προσφερθηκε να στειλει την δικη του;
    ειναι ελευθερος;

Senior Member
    Ναι τον αγαπάω και ξέρω πως είναι κατάλληλος για οικογένεια και για παιδιά. Μετά από τόσα χρόνια όχι δεν νιώθω ερωτευμένη αλλά δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να αλλάξει. Νταξει έκανα ένα λάθος και μπήκα στο τσατ , δεν νομίζω πως είναι τόσο κατακριτέο. Μαλάκια μιυ δεν λέω.
    Απάντησες μόνη σου. Εγώ λέω παντρεψου άμεσα, ποτέ δεν υπάρχει κατάλληλη στιγμή, κάντο σύντομα.
    Αν αργείς θα βαρύνει το πράγμα και είναι κρίμα να χωρίσεις ρωτά κι εμάς που μείναμε μόνοι επειδή χωρίσαμε. Η οικογένεια είναι υπομονή και ευτυχία :)

Μετά από τόσα χρόνια, θα σου λείπει για πάντα. Τουλ εγώ έτσι αισθάνομαι, και τέλειο δεν υπάρχει, μια χαρά μου ακούγεται η περίπτωση σου. Άσε τον άλλο τον φανταστικό, μη χάσεις τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ!!!!!
    Δυσκολη η μοναξιά :( ειδικά όσο μεγαλώνουμε.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Member
    Georgewww, ήταν δύσκολο για μένα να το χειριστώ καθώς τόσα χρόνια δεν είχα κοιτάξει τίποτα γύρω μου και ίσως δεν έβλεπα εγώ αν υπήρχαν γύρω γύρω πειρασμοι. Γιατί υπήρχαν διάφορα θέματα τα οποία δεν μου αφηναν περιθώριο να σκεφτώ τόσο τα προσωπικά μου.
    Και ενώ στην αρχή τουλάχιστον συνειδητά δεν είχα κάτι στο μυαλό μου μπορώ να πω πως στο τελοσ ενθουσιάστηκα. Τι να πω..όλα δύσκολα μου φαίνονται.

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εγω, δεν το ειπα σαν κατακριτεο. το ειπα σαν ενδεικτικο του τι σου συμβαινει.
    δεν ξερω καν αν ειναι λαθος.
    αν πρεπει να χωρισεις, δεν ειναι λαθος.
    για μενα, δεν μπορει να αλλαξει το να σου φυγει το παθος για καποιον.
    κι αν εισαι ετσι τωρα, που δεν εχετε καν παντρευτει, μετα τον γαμο που θα παει το παθος;
    να σκεφτεις καλα τι θες να κανεις.
    μην χανεις τον χρονο σου να προβληματιζεσαι για καποιον που δεν ξερεις ουτε την φατσα του.
    ΔΕΝ ειναι αυτος το θεμα σου.
    δες τι θα κανεις με την σχεση σου κι απο γνωριμιες του ιντερνετ, ορεξη να χεις...

αληθεια, εκεινος δεν σου ζητησε καποια φωτο; δεν προσφερθηκε να στειλει την δικη του;
    ειναι ελευθερος;
    Από όσο γνωρίζω ναι. Μα το έχω σκεφτεί πολλές φορές πως όλα αυτά μπορεί και να μην είναι αλήθεια. Δεν είμαι τρελή. Ξέρω πως ο αλλοσ μπορεί να σου λέει άκυρα πράγματα γι'αυτό. Απλά δεν μπορώ να το περιγράψω και ούτε κατάλαβα πως ενθουσιάστηκα.

Member
    Quote Originally Posted by Art_Phil View Post
    Γεια σου Sabrina,
    μια σχέση δεν μπορεί να στηριχτεί στην αμφιβολία του αν θέλεις να χωρίσεις ή όχι αλλά στην σιγουριά ότι με κάποιον θέλεις να είσαι μαζί.
    Νομίζω η σχέση πεθαίνει όταν ο άλλος παύει να σου δημιουργεί επιθυμίες.
    Δυστυχώς, το γεγονός ότι είσαι τόσο συναισθηματικά διαθέσιμη στο να αισθανθείς για κάποιο άλλο άτομο υπαρκτό ή μη δείχνει ότι εκεί που είσαι δεν καλύπτεσαι. Δεν είναι τυχαίο αυτό που σου συνέβη. Όσο καλή χημεία και αν είχατε στο τσατ αν πραγματικά δεν είχες την ανάγκη να νιώσεις για κάποιον άλλον άνδρα δεν θα είχες νιώσει κάτι ιδιαίτερο, ή και να ένιωθες θα το ξέχναγες. Δυστυχώς, για μένα και οι δυο καταστάσεις είναι προβληματικές, και η σχέση σου και ο άγνωστος. Όταν γνωρίζεις κάποιον από το ίντερνετ οι πιθανότητες να μην σε ελκύει όταν τον συναντήσεις μπορεί να είναι και παραπάνω από 90%. Γιατί ο έρωτας είναι σπάνιος και πόσο μάλλον σπάνιος όταν δεν έχεις δει τον άλλον. Αν μπορούσαμε να ερωτευτούμε μόνο με το μυαλό και τη χημεία θα ήταν όλα υπέροχα. Είναι η εμφάνιση, η χροια της φωνής, η μυρωδιά, η αύρα, η κινησιολογία και τόσα άλλα πράγματα που καθορίζουν αν τέλικα μας ελκύει ο άλλος ή όχι. Δεν συζητώ τον κίνδυνο να μην είναι καν αυτός που έχει παρουσιαστεί.. Μου δίνεις την εντύπωση πως θέλεις να πορευτείς με τα μάτια κλειστά. Να συνεχίσεις με τον σύντροφό σου μιας και είστε τόσα χρόνια και θες να κάνεις οικογένεια (ανεξάρτητα αν εν τέλει υπάρχει μονοτονία και έλλειψη επιθυμίας πια) και για να αντέξεις αυτό τον συμβιβασμό να εκτονώνεσαι φαντασιακά και συναισθηματικά με κάποιον άγνωστο! Μάκαρι να ανοίξεις τα μάτια και να γίνεις πιο ενεργητική σε ότι σου συμβαίνει!
    Ευχαριστώ για την απάντηση. Ωστόσο δεν μπορώ να παραβλέψω τα θετικά που έχει ο σύντροφος μου. Ναι εννοείται πως αυτό το σκίρτημα δεν το νιώθω αλλά δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος να το νιώθει μετά από τόσα χρόνια και με την ρουτίνα της καθημερινότητας. Δεν θέλω να ψάχνω το τέλειο το οποίο θα περιμένω να έρθει αλλά μπορεί να μην έρθει και πότε. Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή σε αυτό που λέω , αλλά πραγματικά είναι απορία μου, σε κανέναν δεν έχει τύχει κάτι αναλογο? Όχι για το ίντερνετ,γενικά όλοι μετά από τόσα χρόνια είναι ακόμα φουλ ερωτευμένοι?

Senior Member
    Από όσο γνωρίζω ναι. Μα το έχω σκεφτεί πολλές φορές πως όλα αυτά μπορεί και να μην είναι αλήθεια. Δεν είμαι τρελή. Ξέρω πως ο αλλοσ μπορεί να σου λέει άκυρα πράγματα γι'αυτό. Απλά δεν μπορώ να το περιγράψω και ούτε κατάλαβα πως ενθουσιάστηκα.
    ενθουσιαστηκες, γιατι 'ειδες' σε αυτον αυτα που ηθελες να δεις.
    στην πραγματικοτητα ειναι τελειως αγνωστος για σενα. γι αυτο και κολλησες μαζι του.

το εξηγει πολυ ωραια το φαινομενο αυτο, αυτο το λινκ που εβαλε προσφατα ενα μελος εδω, πουε ιχε ενα θεμα με ιντερνετικη γνωριμια.
    το θεμα του ειναι τελειως διαφορετικο με το δικο σου, το κοινο ομως ειναι το τι επενδυετε σε μια τετοια γνωριμια.
    ριξε μια ματια αν θες, ειναι ενδιαφερον.

https://www.aytepignosi.com/2014/05/...ag6UMEY76YWyUg

Member
    ενθουσιαστηκες, γιατι 'ειδες' σε αυτον αυτα που ηθελες να δεις.
    στην πραγματικοτητα ειναι τελειως αγνωστος για σενα. γι αυτο και κολλησες μαζι του.

το εξηγει πολυ ωραια το φαινομενο αυτο, αυτο το λινκ που εβαλε προσφατα ενα μελος εδω, πουε ιχε ενα θεμα με ιντερνετικη γωνριμια.
    το θεμα του ειναι τελειως διαφορετικο με το δικο σου, το κοινο ομως ειναι το τι επενδυετε σε μια τετοια γνωριμια.
    ριξε μια ματια αν θες, ειναι ενδιαφερον.

https://www.aytepignosi.com/2014/05/...ag6UMEY76YWyUg
    Όντως πολύ ωραίο. Το αναγνωρίζω αλλά δεν μπορώ για την ώρα να το βγάλω από το μυαλό μου και πόσο μάλλον σαν ανθρωπος,οποίος και να είναι αυτός, θέλω να ξέρω αν είναι ή δεν είναι καλά. Βέβαια ούτε αυτό είναι καλό γιατί μάλλον είναι φαύλος κύκλος.

Senior Member
    Όντως πολύ ωραίο. Το αναγνωρίζω αλλά δεν μπορώ για την ώρα να το βγάλω από το μυαλό μου και πόσο μάλλον σαν ανθρωπος,οποίος και να είναι αυτός, θέλω να ξέρω αν είναι ή δεν είναι καλά. Βέβαια ούτε αυτό είναι καλό γιατί μάλλον είναι φαύλος κύκλος.
    εκεινος δεν ζητησε να ανταλλαξετε φωτος κλπ;

Εγω δεν συμφωνώ πάντως με αυτα που σου ανέφερε κάποιος και συμφωνησες δηλαδή να μείνεις με τον φίλο σου και να παντρευτεις μόνο και μόνο για να κάνεις οικογενεια.αυτά τα θεωρω τελειως αναχρονιστικες ιδεες.
    Πως θα ζησεις και θα κάνεις παιδιά με καποιον που δεν είσαι σίγουρη 100% ότι θα εισαι καλά?
    Με τον ερχομο των παιδιων θα είναι πιο δυσκόλα και δεν φταίνε και τα καημένα τα παιδάκια τίποτα.
    Μικρή είσαι ακομη θα έχεις κι άλλες γνωριμίες στη ζωή σου από ίντερνετ από σαιτ από όπου θες.
    Βαλε στερεες βάσεις στην κάθε σου σχέση.γιατί και οι δύο όπως σου είπαν υστερουν σε κατι.τον έναν δεν τον έχεις δει καν και λες είσαι ψιλο ερωτευμένη με τον άλλον ήρθε η ρουτινα.σκέψου εσύ τι θες και τι δεν ευχαριστει και πραξε ανάλογα.

Member
    εκεινος δεν ζητησε να ανταλλαξετε φωτος κλπ;
    Όχι δεν είχε αναφερθεί ποτέ κάτι τέτοιο. Έτσι και αλλιώς αρχικά είχαμε ξεκινήσει να μιλάμε γιατί απλά περνούσαμε καλά και γελούσαμε.και ήταν γνωστό πως ολο αυτό θα είχε ημερομηνία λήξεως. Οπότε ούτε εγώ είχα σκοπό να κάνω κάτι τέτοιο.ουτε αυτός το είχε ζητήσει για τους δικούς του λόγους ίσως.

Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Εγω δεν συμφωνώ πάντως με αυτα που σου ανέφερε κάποιος και συμφωνησες δηλαδή να μείνεις με τον φίλο σου και να παντρευτεις μόνο και μόνο για να κάνεις οικογενεια.αυτά τα θεωρω τελειως αναχρονιστικες ιδεες.
    Πως θα ζησεις και θα κάνεις παιδιά με καποιον που δεν είσαι σίγουρη 100% ότι θα εισαι καλά?
    Με τον ερχομο των παιδιων θα είναι πιο δυσκόλα και δεν φταίνε και τα καημένα τα παιδάκια τίποτα.
    Μικρή είσαι ακομη θα έχεις κι άλλες γνωριμίες στη ζωή σου από ίντερνετ από σαιτ από όπου θες.
    Βαλε στερεες βάσεις στην κάθε σου σχέση.γιατί και οι δύο όπως σου είπαν υστερουν σε κατι.τον έναν δεν τον έχεις δει καν και λες είσαι ψιλο ερωτευμένη με τον άλλον ήρθε η ρουτινα.σκέψου εσύ τι θες και τι δεν ευχαριστει και πραξε ανάλογα.
    Άκουσα απλά μια άλλη γνώμη.ουτε συμφώνησα ούτε διαφώνησα. Απλά η ερώτηση μου γενικά είναι πως όλοι κάθε μέρα αλλάζουμε..είμαστε σίγουροι πως με τον άνθρωπο που είμαστε σήμερα μαζί θα είμαστε για πάντα καλά.?

Senior Member
    Δεν είπαμε να παντρεύει μόνο και μόνο για να κάνει οικογένεια, είπε ότι τον αγαπάει και την αγαπάει. Τι άλλο να ζητήσει κανείς , ε ρουτίνα θα υπάρχει πάντα μετά από 8 χρόνια, αγάπη όμως δε βρήσκεις εύκολα.
    Να παντρευτούν γιατί αγαπιούνται λέμε. Άσε την φαντασίωση. Φούσκα είναι. Αυτό λέω. Χώρισα από 4 καλές σχέσεις. Μη κανεις τα ίδια λάθη, γι'αυτό το λέω, από προσωπικό κάψιμο.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Senior Member
    Άκουσα απλά μια άλλη γνώμη.ουτε συμφώνησα ούτε διαφώνησα. Απλά η ερώτηση μου γενικά είναι πως όλοι κάθε μέρα αλλάζουμε..είμαστε σίγουροι πως με τον άνθρωπο που είμαστε σήμερα μαζί θα είμαστε για πάντα καλά.?
    οχι βεβαια.
    δεν ειμαστε.
    σιγουρος ειναι μονο ο θανατος.
    αλλα εσυ, δεν εισαι ΟΥΤΕ σημερα καλα με τον ανθρωπο που ειστε μαζι.
    αν ησουν, δεν θα ψαχνοσουν.

Αυτό δεν μπορεί να στο εγγυηθει κάνεις.αλλά εσυ έχεις δειγματα από πριν παντρευτεις μαζί του.οποτε ποιος ο λόγος να παντρευτεις μαζί του?

Senior Member
    Όχι δεν είχε αναφερθεί ποτέ κάτι τέτοιο. Έτσι και αλλιώς αρχικά είχαμε ξεκινήσει να μιλάμε γιατί απλά περνούσαμε καλά και γελούσαμε.και ήταν γνωστό πως ολο αυτό θα είχε ημερομηνία λήξεως. Οπότε ούτε εγώ είχα σκοπό να κάνω κάτι τέτοιο.ουτε αυτός το είχε ζητήσει για τους δικούς του λόγους ίσως.
    καλυτερα να αναρωτηθεις γι αυτους τους δικους του λογους, γιατι μπορει να ειναι πολυ ανησυχητικοι...
    το πιο απλο και ανωδυνο θα ειναι οτι δεν βλεπεται.
    απο εκει και περα, αρχιζουν πολλα περιεργα σεναρια....
    απ το να ειναι παντρεμενος, μεχρι να ειναι 15χρονος, να ειναι γυναικα, κλπ κλπ κλπ...

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast