Results 61 to 75 of 79
-
11-07-2019, 23:05 #61
καλησπερα κ παλι... εχουμε εξελιξεις στο θεμα μου, μετα απο ενα χθεσινο καυγα παλι για το γνωστο θεμα.. αναμειχθηκε και η κοπελα μου αυτη τη φορα υπερασπιζοντας τον εαυτο της εμενα και την αγαπη της γενικοτερα απεναντι στο δικο μου περιβαλλον κα οι 2 τους την σκυλοβριζαν μεσα απ το τηλ.. η μια οτι μου χει κανει μαγια, η αλλη οτι ειναι ******* κι οτι δεν ειμαι για τα μουτρα της και πολλα ακομα. η καταληξη ποια ειναι, να μου λενε πως δεν ανηκω στην οικογενεια, ψυχρα αδιαφορια, βρισιδια πολλα κι απ τις 2 τους χθες, και σημερα η μανα μου ειναι σα τη θλιμμενη χηρα. βεβαια ειπα και γω ολα τα παραπονα μου... ολο αυτο το καιρο η αληθεια τσουζει. εκανα καλα και έβγαλα οσα ηθελα κ ηρθαν έτσι τα πραγματα?
- 11-07-2019, 23:08 #62
και κατι ακομα. χθες ειμασταν οσο συνεβαινε το σκηνικο αυτο σε φιλικο σπιτι με τη δικια μου, ξαφνικα η αδελφη μου ουρλιαζε και ελεγε οτι η μανα μου παθαινει εγκεφαλικο, εφυγα σφαιρα... τις βρηκα και τς 2 στο μπανιο με κλειστη τη πορτα να κουβεντιαζουν γιατι είχαμε μετα μια επισκεψη... ελεγε κι αλλα οτι λογω του οτι το σαββατο ειμαστε καλεσμενοι σε γαμο, αν θελω γαμο η κηδεια? και πολλες αλλες μαλακιες... τι σοι ψυχολογικοι εκβιασμοι ειναι αυτοι..
12-07-2019, 00:37 #63
Κωστή, καλά έκανες και μίλησες. Δηλαδή θα παίρνουν τηλέφωνο και θα την βρίζουν και θα την λένε ******* και θα κάθεσαι αμέτοχος; Οι μαμά σου και η αδερφή σου μπορούν να ζήσουν τις ζωές τους όπως θέλουν και το ίδιο και εσύ. Από την στιγμή που έχουν κάνει τέτοιες χοντράδες να τις απαγορέψεις να την ξαναπάρουν τηλέφωνο και να μην ξανασχοληθούν. Να βάλεις κάποια όρια δηλαδή. Αφού είστε μια χαρά με την κοπέλα σου αυτό έχει σημασία. Μονο να μην επιτρέψεις να σας δημιουργήσουν προβλήματα μεταξύ σας. Βρήκαν τώρα την αφορμή με την διαφορά ηλικίας και τα κάνουν αυτά. Απλά δεν την γουστάρουν. Οσο για αυτές τις κατινιες με τα εγκεφαλικά και τις βλακείες μην τις δίνεις σημασία. Τι να κάνεις δηλαδή; Να διαλύσεις την σχέση σου και να υποφέρεις για να μην πάθει και καλά εγκεφαλικό; Όταν αντιληφθούν οτι δεν πιάνουν αυτά τα κόλπα θα κουραστούν και θα σταματήσουν. Και η διαφορά σας δεν είναι μεγάλη. Αυτή είναι η γνώμη μου.
14-07-2019, 15:34 #64
εξηγησε το τους αργυρη γιατι δε χαμπαριαζουν.... ολες οι μεγαλυτερες γυναικες εχουν μια αλφα εμπειρια απο αντρες. η δικια μου οικογενεια το παιρνει σα πουτανια αυτο κι ετσι την ανεβοκατεβαζουν. κι οχι μονο αυτο μπλεχτηκε κι αλλος στην υποθεση... σηκωνω τα χερια ψηλα πραγματικα, λενε οτι με σερνει απο πισω της κλπ... που οτι κι αν χρειαστει η οικογενεια μου εννοειται πως θα τρεξω.. αλλα το παρα χέσανε το πραγμα.
14-07-2019, 15:49 #65
15-07-2019, 22:12 #66
γκρινια και κακομοιρια, η αδελφη μου νευρικη... ολο ψαχνει αφορμες για καυγα και τα χει ιδιως με μενα... και η μανα μου τα ιδια, κι ας μη πολυ μιλάει... και που το λεω οτι ειναι δικια μου η ζωη και ολα τα σχετικα, δε χαμπαριάζουν. ******* η κοπέλα του κωστή. αυτο ξερουν ψωμοτύρι. τις προαλλες που εγινε το σκηνικο στο τηλ, πανω στα νευρα της η δικια μου ειπε 'αι στο διαολο πια' η μανα μου το πηρε αλλιως, οτι πηγαινε γι αυτη ενω δεν ηταν ετσι. και που της το εξηγησα κολλησε... ειπε κουταμαρα και η δικια μου αλλα με τοσα που την εχουν φορτωσει λογικο είναι. μισο χρονο τωρα δε την εχουν αφήσει σε χλωρό κλαρι... η μανα ξερει λεει δε κανει για μενα... εγω δε μιλαω, οτι είχα να πω τα πα. και συνεχιζω κανονικα και θα συνεχιζω. τωρα αυτα που μου τσαμπουνάει περι εγκεφαλικων και διαφορων αλλων, να χαμε να λεγαμε... ο μονος ανοιχτομυαλος σαμπως είμαι γω στη φαμιλια, η δε αδελφη μου, τερας νευρικοτητας, και υστερικοτητας. δε θα χει καλο μελλον και λυπαμαι που το λεω. για πολλους λογους.
16-07-2019, 08:39 #67
Κωστή γεια σου. Η ηλικία της κοπέλας σου είναι η αφορμή. Η αιτία είναι η ανασφάλεια ότι σε χάνουν από στηριγμα. Επισης εχεις μια μικρότερη αδερφή και ίσως η μητέρα σου περίμενε να παντρευτεί εκείνη πρώτα . Επισης δεν ζει πια ο πατέρας και ίσως γι αυτές έχεις πάρει τη μορφή του πατρικου προσώπου. Εσύ τώρα από τη μεριά σου προσπαθείς να συμβιβασεις τα πράγματα όμως κακώς εμπλεκεις τη σύντροφό σου. Είναι δικό σου θέμα κι εσύ πρέπει να βρεις τη λύση . Ξεκινά με μια ανοιχτή συζήτηση σε ήπιους τόνους . Εξήγησε τους ότι αγαπάς αληθινά και ότι θέλεις να φτιάξεις τη ζωη σου. Ότι θα είσαι δίπλα τους όταν σε χρειαστούν και ότι πρέπει να σεβαστούν την επιλογή σου. Βέβαια κακά τα ψέματα όταν αποφασίσεις να κάνεις οικογενεια Κωστή μου δεν θα μπορείς να είσαι στο πλευρό της μητέρας σου και της αδερφής σου γιατί μετά προκύπτουν ευθύνες, παιδιά κοκ . Ίσως μετά εσύ θα χρειαστείς στήριξη . Επίσης η συντροφος σου είναι κλεισμένα 35, δηλαδη οριακα μπορεί να κάνει παιδί αν το επιθυμεί. Το έχετε συζητησει; Αυτοί είναι κάποιοι προβληματισμοί μου . Αν την αγαπάς πραγματικά προχωράς ,θέτεις όρια στους δικούς σου . Αλλά να ξέρεις η μάνα ειδικά που μας γέννησε θα πρέπει να έχει μια περίοπτη θέση στη καρδιά μας και πάνω από όλα σεβασμό.
16-07-2019, 12:18 #68
Φυσικά και θα τρέξεις αν χρειαστεί αρκεί να είναι πραγματική ανάγκη και όχι κόλπα. Από εκεί και πέρα πρέπει να πράξεις ανάλογα με τον τρόπο σου γιατί από λόγια δεν φαίνεται να παίρνουν. Γιατί στο τέλος και η κοπέλα θα κουραστεί από όλη αυτήν την κατάσταση και θα μαλώνετε και μεταξύ σας. Συμβαίνουν αυτά όταν αρχίζουν και χώνονται συγγενείς. Τώρα για τις πουτανιές κτλ είναι ανάξια λόγου. Βρήκαν μια αφορμή, απλά.
16-07-2019, 18:25 #69
Καταλαβαίνω απόλυτα τι λες...Εντάξει δεν ήταν και τόσο κακό αυτό που είπε η κοπέλα σου αν αναλογιστείς ότι την βρίζουν μέρα νύχτα...Και πάλι δλδ ψύχραιμα αντέδρασε..........
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
16-07-2019, 19:58 #70
[QUOTE=Demi71;1055516]Κωστή γεια σου. Η ηλικία της κοπέλας σου είναι η αφορμή. Η αιτία είναι η ανασφάλεια ότι σε χάνουν από στηριγμα. Επισης εχεις μια μικρότερη αδερφή και ίσως η μητέρα σου περίμενε να παντρευτεί εκείνη πρώτα . Επισης δεν ζει πια ο πατέρας και ίσως γι αυτές έχεις πάρει τη μορφή του πατρικου προσώπου. Εσύ τώρα από τη μεριά σου προσπαθείς να συμβιβασεις τα πράγματα όμως κακώς εμπλεκεις τη σύντροφό σου. Είναι δικό σου θέμα κι εσύ πρέπει να βρεις τη λύση . Ξεκινά με μια ανοιχτή συζήτηση σε ήπιους τόνους . Εξήγησε τους ότι αγαπάς αληθινά και ότι θέλεις να φτιάξεις τη ζωη σου. Ότι θα είσαι δίπλα τους όταν σε χρειαστούν και ότι πρέπει να σεβαστούν την επιλογή σου. Βέβαια κακά τα ψέματα όταν αποφασίσεις να κάνεις οικογενεια Κωστή μου δεν θα μπορείς να είσαι στο πλευρό της μητέρας σου και της αδερφής σου γιατί μετά προκύπτουν ευθύνες, παιδιά κοκ . Ίσως μετά εσύ θα χρειαστείς στήριξη . Επίσης η συντροφος σου είναι κλεισμένα 35, δηλαδη οριακα μπορεί να κάνει παιδί αν το επιθυμεί. Το έχετε συζητησει; Αυτοί είναι κάποιοι προβληματισμοί μου . Αν την αγαπάς πραγματικά προχωράς ,θέτεις όρια στους δικούς σου . Αλλά να ξέρεις η μάνα ειδικά που μας γέννησε θα πρέπει να έχει μια περίοπτη θέση στη καρδιά μας και πάνω από όλα σεβασμό.[/QUOTE
δεν ειναι ουτε καν 35 ακομα... ολα αυτα που λες τα εξηγησα με το ομορφο τροπο και πολλες φορες αλλα δε παιρνουν, η χυτρα εσκασε, την οικογενεια μου οπως εχω ξαναπει και ξαναλεω τη σεβομαι αλλα με ορια... και ο πρωτος που θα τρεξει θα μαι γω. αυτο δεν αλλαζει. αλλα ξανα λεω με ορια. περιοπτη θεσει εχει και θα έχει. αλλα ως μάνα και οχι ως διαμεσολαβητης αλλων ιστοριων.. πραγματικα την αγαπαω, για αυτο δε κανω πισω. για αυτο εχω αλλαξει σαν ανθρωπος προς το καλυτερο και δυσκολα στεναχωριεμαι πια απο οτι παλαιοτερα, δε το πετυχα αυτο μοναχος μου.
16-07-2019, 20:13 #71
αργυρη εχουμε αρπαχτει πολλες φορες για αυτο στις αρχες.... τωρα πλεον στο ντουκου, ενα σ λεω μονο με καταλαβες απολυτα.
16-07-2019, 20:28 #72
16-07-2019, 20:38 #73
η γλυκια μου αντιμετωπιζει ελαφρα καταθλιψη... με τις γνωστες εμμονες στυλ θα κανει κακο στον εαυτο της.. το πως ξεκινησε μεγαλη ιστορια... ενα λεω μονο.,... της εχω κανει και μου χει κανει μεγαλο καλο. δεν ειναι η παλια σκεπτικη και πεσμενη Ρουλα που εκλαιγε και φοβοταν πολυ. Μεταμορφωνεται σε μια αλλη Ρουλα, με ρωταγε και τωρα καμια φορα αλλα στο παρελθον συχνοτερα, 'κωστη θα γινω καλα οπως παλια'? μαζι στο φαρμακειο για την αγωγη της, μαζι στον ειδικο, μαζι σε ολα! Η αποστολη μου ειναι να την στηριζω μεχρι το τελος στη κυριολεξια. Να τη κανω να γελαει και να χαιρεται, οπως αυτο κανω εως σημερα, περασε πριν λιγη ωρα μια κρισουλα. Παλαιοτερα ηταν χαλια μερες... τωρα την συνεφερα στο αψε σβησε. Τα ξεχασε ολα και συνηλθε.
16-07-2019, 20:41 #74
αυτο εκανα προχθες τετοιο σκηνικο, βαραγανε τηλεφωνα και δε σηκωνα, και απ τις 2 τους,.. ημουνα με τη δικια μου σε φιλικο σπιτι, αφου εβρασαν πολυ καλα στο ζουμι τους, λεω δωσε τοπο στη οργη και τραβα, διοτι ειμασταν σε προγαμιαιο γλεντι καλεσμενοι. ηταν ετοιμες να παρουν ταξι.... εκεινη τη μερα τσακωθηκαν και με τη δικια μου στο τηλ. και ανοιξε αλλα ευτυχως εκλεισε ο ασκος του αιολου με τη δικια μου συνδρομη βεβαια. σκεφτομαι να λειψω κανα 3ημερο και να χω κλειστο το τηλ, να κοπει ο τσαμπουκας λιγο.
16-07-2019, 20:54 #75
Κατάλαβα. Μπράβο σας που είστε τόσο καλά και που την στηρίζεις και αυτή εσένα. Αυτό δεν αξίζει να χαλάσει για όλες αυτές τις βλακείες. Μονο αυτό να έχεις στο μυαλό σου. Να είστε καλά. Αυτό που λες θα τους δείξει πως δεν περνάνε αυτά τα κόλπα. Και ίσως αρχίσουν να αλλάζουν συμπεριφορά. Αυτό εννοούσα να βάλεις κάποια όρια με τις πράξεις σου πλέον. Σίγουρα είναι οικογένεια σου και τις αγαπάς αλλά δεν θα χαλάσεις την ζωή σου για μια χαζομάρα, γιατί έτσι το θέλουν. Και αν γίνεται να μην την ταράζουν με τηλεφωνήματα αφού έχει και κατάθλιψη. Να ξέρεις πως είσαι τυχερός που βρήκες μια κοπέλα που σε καταλαβαίνει και εσύ εκείνη. Δεν συμβαίνει συχνά.