χωρισμός μετα απο 5 χρόνια γαμου - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 66
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Συμφωνώ, δεν είναι απλό και εξαρτάται από το χαρακτήρα σου, εμένα συνήθως δε με πειράζει ( μιλάμε πάντα ότι το κάνει κάποιος που δε σε νοιάζει,όχι η γυναίκα σου). Πχ στα 3 παραδείγματα που ανέφερε ο Δημήτρης, αν η γυναίκα του έλεγε αστούς να παραμιλανε, εμεις θα παντρευτουμε θα κάνουμε παιδιά θα πάμε για καφέ,.. ε αστούς να λένε τα δικά τους γέροι γονείς είναι , δε μας επιρεαζουν. ΑΝ :)

Λίγη "καλή αδιαφορία". Αλλά συμφωνώ ότι είναι στον άνθρωπο, κάποιον μπορεί να τον φθηρει , το καταλαβαίνω , εγώ ο χοντροπετσος θα γελούσα με αυτά ακόμα και αν με χτυπούσε με τη σκούπα η πεθερά [emoji39] αρκεί η γυναίκα να είναι πάντα στο πλευρό σου , δηλαδή να γελάει μαζί σου :)
    Εμένα προσωπικά με φθείρει ψυχικά, ειδικά όταν πρόκειται για θέση που παίρνουν γονείς και αδέρφια. Για να μπορείς να αποστασιοποιηθείς από την επιρροή που ασκούν πάνω σου συγγενείς πρώτου βαθμού, πρέπει να πατάς καλά στα πόδια σου, να ξέρεις ποιος είσαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by V for vendetta View Post
    Εμένα προσωπικά με φθείρει ψυχικά, ειδικά όταν πρόκειται για θέση που παίρνουν γονείς και αδέρφια. Για να μπορείς να αποστασιοποιηθείς από την επιρροή που ασκούν πάνω σου συγγενείς πρώτου βαθμού, πρέπει να πατάς καλά στα πόδια σου, να ξέρεις ποιος είσαι.
    Ή να είσαι λίγο κουκουρούκου γιατί τα άλλα δύο που λες δεν έχω χαχα

Λίγο καλή αδιαφορία, σκέψου ότι αν έρθει ένα παιδί μικρο και σε βρίσει .. δε του δίνεις σημασία, λες παιδί είναι, λέει ότι του κατέβει, ε άμα έρθει η πεθερά γριά γυναίκα και μου λέει τέτοια κουκουρούκου δηλαδή η γυναίκα σου θα γίνει χοντρή αν μείνει έγγυος, τι θα πει η γειτονιά, ε τι να σε επηρεάσει , για γέλια είναι και για κλάμα δυστυχώς, καλά λες ότι πεις πεθερουλα μου, γελάς λίγο κρυφά και πας να αφήσεις εγγυο τη γυναίκα σου ;)

Εγώ έτσι κάνω, λέω ναι ναι ότι πεις και κάνω το δικο μου χαχα ( πεθερά δεν έχω, στη μάνα μου, αλλά είναι πολύ καλή)

Junior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Ή να είσαι λίγο κουκουρούκου γιατί τα άλλα δύο που λες δεν έχω χαχα

Λίγο καλή αδιαφορία, σκέψου ότι αν έρθει ένα παιδί μικρο και σε βρίσει .. δε του δίνεις σημασία, λες παιδί είναι, λέει ότι του κατέβει, ε άμα έρθει η πεθερά γριά γυναίκα και μου λέει τέτοια κουκουρούκου δηλαδή η γυναίκα σου θα γίνει χοντρή αν μείνει έγγυος, τι θα πει η γειτονιά, ε τι να σε επηρεάσει , για γέλια είναι και για κλάμα δυστυχώς, καλά λες ότι πεις πεθερουλα μου, γελάς λίγο κρυφά και πας να αφήσεις εγγυο τη γυναίκα σου ;)

Εγώ έτσι κάνω, λέω ναι ναι ότι πεις και κάνω το δικο μου χαχα ( πεθερά δεν έχω, στη μάνα μου, αλλά είναι πολύ καλή)

εγώ δεν μπορώ και ίσως να μην μπορέσω πότε να καταλάβω έρχεται ένας άντρας ώριμος με δουλειά νοικοκύρης τιμίος εργατικός και σου ζητάει την κόρη σου και λες αυτές τις μ@λακιες και θεώρησε και σοβαρός άνθρωπος (ο πεθερός είχε μια καλή θέση στο δημόσιο και πεθερά ήταν καθηγήτρια ) και δεν κοιτάζεις την οικογένεια σου και κοιτάς την γειτονιά κουλό λιγο

Junior Member
    με την γυναίκα μου έχουμε να δούμε ο ένας τον άλλον 2 μήνες και όπως έχω αναφέρει έχω μετακομίση από το σπίτι και μένω σε άλλη πόλη 30 χλμ μακριά και της έχω πει ακόμα και μετά το συναινετικό να έρθει να μείνει μαζί μου η απάντηση είναι θα δούμε θα αλλάξουν τα πράγματα
    έχω σχέδιο κτλ άρα θα πάω μόνος σε σύμβουλο γάμου

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ 285 View Post
    ξέχασα να σου αναφέρω ότι έχουμε υπογράψει συναινετικό μετά από εκβιασμό των δικών της ότι θα την αποκλήρωναν από την περιουσία τούς και ότι αν φύγει θα πεθάνουν εγώ είδα τον άνθρωπο και όχι την περιουσία μήπως αυτό πιστεύανε είμαι 2 μήνες στο σπίτι που νοικιάζω και δεν έχει έρθει πως θα το ψήσουμε όπως είπες το παιδί με τηλεπάθεια
    Δημήτρη μου φαίνονται εντελώς παρανοϊκά όλα αυτά που λες και συγγνώμη, αλλά αν έφτασε να υπογράψει και διαζύγιο επειδή την εκβιάσαν ή ξέρω κι εγώ τι, τι να σου πω. Αν η γυναίκα αυτή ωριμάσει, θα είναι μετά από πολλά πολλά χρόνια, είσαι διατεθειμένος αφού 5 χρόνια δεν στρώσαν τα πράγματα να καθίσεις να το παλέψεις με αυτή τη γυναίκα; Κάθησε και σκέψου το καλά αν αξίζει τον κόπο. Αν ναι, θα έδινα ένα χρονικό περιθώριο να πάρει επιτέλους τις αποφάσεις της, να κάνετε μία νέα αρχή μακριά από αυτούς όπως είπα και σε προηγούμενο μήνυμα. Και κυρίως ένα χρονικό όριο στον εαυτό μου. Αν αυτή δεν, πόσο να κάθεσαι σε μία demi κατάσταση δηλαδή...

Senior Member
    με την γυναίκα μου έχουμε να δούμε ο ένας τον άλλον 2 μήνες και όπως έχω αναφέρει έχω μετακομίση από το σπίτι και μένω σε άλλη πόλη 30 χλμ μακριά και της έχω πει ακόμα και μετά το συναινετικό να έρθει να μείνει μαζί μου η απάντηση είναι θα δούμε θα αλλάξουν τα πράγματα

Ε, πες της αφού έχεις σχέδιο συγκεκριμένο να το ακούσω και πότε πιστεύεις ότι θα αρχίσει να αποδίδει...

Senior Member
    Η γυναίκα σου σε θεωρεί φουλ δεδομένο! Αυτο ειναι το βασικοτερο δικο σου λάθος στην υπόθεση.
    Εφοσον και μετά το διαζύγιο της έχεις πει να έρθει να μείνει μαζί σου, προφανώς αυτή θεωρεί πως θα σαι πάντα εκεί και όποια στιγμη το θελήσει μπορεί να έρθει.
    Δεν είναι μόνο η γυναίκα σου λοιπόν που δεν βάζει όρια, ούτε εσύ βάζεις φίλε μου.

Senior Member
    αφου πηρατε ηδη διαζυγιο, πως θα αλλαξουν τα πραγματα; θα ξαναπαντρευτειτε η θα ζειτε τον "παρανομο" ερωτα σας χωρις να το καταλαβουν οι γονεις, σαν ανηλικα;

οι γονεις της ειναι πολυ προβληματικη περιπτωση.
    συνηθως τετοιου ειδους γονεις, θελουν τα παιδια κ0οντα τους για να τα ελεγχουν, να ελεγχουν και τα εγγονια και τα παντα ολα.
    αυτοι, δεν θελουν καν εγγονια!
    εκαναν δυο παιδια για να γηροκομησουν τους ιδιους. γι αυτο και ηταν τοσο αρνητικοι και στον γαμο σας και στην προοπτικη εγκυμοσυνης...
    το θεμα παραμενει, οτι η πρωην σου με τον φοβο που εχει να ερθει σε ρηξη, ΔΕΝ προκειται ποτε να ειναι μαζι σου οπως θελεις, γιατι τοσο ακραιοι ανθρωποι, μονο με ρηξη και απομακρυνση αντιμετωπιζονται. και η δικια σου ονειρευεται να τα συμβιβασει, η να κανετε κατι κρυφο.
    επισης να τονισω οτι δεν ειναι το παιδακι των 20 χρονων που δεν ορθωσε ακομα το αναστημα του, για να εχεις ελπιδες οτι θα βελτιωθει, ειναι 40 χρονων γυναικα..
    αν δεν απογαλακτιστηκε στα 40, δεν θα το κανει ποτε.
    αυτο που ελπιζει ειναι να γυρισεις εσυ, η να κρυβεστε λες και κερατωνετε κανεναν (τους γονεις της κερατωνετε).
    επισης, σε κανενα μερος της ελλαδας δεν το χουν εθιμο να παντρευονταια πρωτα τα αγορα. το αντιθετο συμβαινει, αν μιλαμε για παλια μυαλα...

και τελος, λεπτομερεια, αλλα γιατι δεν θυμισες στην πεθερα σου οτι εχει 22 χρονια διαφορα με τον ανδρα της, οταν σου ειπε οτι της πεφτεις μεγαλος;

Junior Member
    Της το είπα και μου λέει άλλα χρόνια τα δικά μας. Τον πήρε μεγάλο γιατί αυτός είχε τα λεφτά και έχτισε σπίτι στο οικόπεδο της
    και φυσικά αν κρίνω από το στυλ της μπορεί να του τα έχει φορέσει και τον έχει και γραμμένο και αυτός είναι σκυλάκι έπειτα αυτή παίζει μουσική και οι άλλοι χορεύουν όχι εγώ τουλάχιστον τώρα,

Junior Member
    όταν κανείς μια σοβαρή σχέση με έναν άνθρωπο δεν κοιτάζεις να του τα φορέσεις η να ξένο κοιτάς μόνο και μόνο για να μην σε θεωρήσει δεδομένο αυτό δεν είναι σοβαρή σχέση η γάμος δηλαδή μια γυναικά η ένας άνδρας κάνει όλα τα παραπάνω για να μην τον θεώρησης δεδομένο τότε δεν πρέπει, γνώμη μου να υπάρχει γάμος κανείς ένα παιδί με μια η με έναν και μετά κάνεις την ζωή σου εγώ αυτό δεν θα το έκανα. αυτό το αναφέρω γιατί αφού με έχει τώρα δεδομένο με είχε και πριν. φερε σε τίμια σε έναν άνθρωπο σε λένε δεδομένο δεν φερε σε τίμια σε λένε γυναικά μάλλον αυτές είναι η σχέσεις των ανθρώπων του 21ου αιωνα !!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    όταν κανείς μια σοβαρή σχέση με έναν άνθρωπο δεν κοιτάζεις να του τα φορέσεις η να ξένο κοιτάς μόνο και μόνο για να μην σε θεωρήσει δεδομένο αυτό δεν είναι σοβαρή σχέση η γάμος δηλαδή μια γυναικά η ένας άνδρας κάνει όλα τα παραπάνω για να μην τον θεώρησης δεδομένο τότε δεν πρέπει, γνώμη μου να υπάρχει γάμος κανείς ένα παιδί με μια η με έναν και μετά κάνεις την ζωή σου εγώ αυτό δεν θα το έκανα. αυτό το αναφέρω γιατί αφού με έχει τώρα δεδομένο με είχε και πριν. φερε σε τίμια σε έναν άνθρωπο σε λένε δεδομένο δεν φερε σε τίμια σε λένε γυναικά μάλλον αυτές είναι η σχέσεις των ανθρώπων του 21ου αιωνα !!!!!!!!!!!!!!!!!
    Έχει δίκιο σε αυτό. Συμφωνώ.
    Βέβαια δεδομένο εννοούμε ότι ο,τι και να σου κάνω δε θα φύγεις, σα να λέμε εξαρτημένος. Σε ένα βαθμό ναι πρέπει να ήμαστε δεδομένοι, καλό είναι. Αλλά όχι ο,τι και να γίνει, προφανώς.

Πάντως δε διαφωνεί κανείς για το ποιόν της πεθεράς, για τη σταση της γυναίκας σου μόνο έχουμε μια δυσκολια. Εκεί είναι το κλειδί, η πεθερά είναι άστα. Κανείς συχνές κινήσεις να ψήσεις την γυναίκα σου? Μάτια που δε βλέπονται...
    Έστω σε ουδέτερο χώρο. Λυπάμαι που υπογράψατε.

Senior Member
    παρεξηγησες νομιζω.
    το να θεωρει καποιος σαν δεδομενο οτι ο συντροφος του δεν θα τον κερατωνει, μονο καλο κανει στην σχεση.
    με το "δεδομενος" που ειπαμε εμεις, εννοουσαμε οτι θεωρουσε οτι δεν προκειται να φυγεις, οτι κι αν κανουν οι δικοι της, γι αυτο και σου απαντουσε με ανεση οτι εκεινη δεν φευγει απ το σπιτι κι αν θες να φυγεις εσυ.
    γνωμη μου ειναι να δειξεις λιγη πυγμη και εφοσον σου κωλοτριβεται (με το συμπαθειο), να μην αρκεστεις σε ερωτολογα και αερολογιες αλλα να την πιασεις και να οσυ εξηγησει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ αν σκεφτηκε κατι ωστε να ειστε ξανα μαζι και να ζειτε οπως θελετε εσεις κι οχι οπως θελουν οι γονεις της.
    αλλιως μην τρως τον χρονο σου και μην την αφηνεις να σε εχει στο περιμενε με αοριστες υποσχεσεις.
    αν νομιζεις οτι υπαρχει ακομα ελπιδα ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.

Senior Member
    να ρωτησω και κατι ασχετο, τωρα που συνειδητοποιησα οτι εισασταν 5 χρονια παντρεμενοι.
    δεν επιδιωξατε αυτα τα 5 χρονια να κανετε παιδια, η δεν μπορεσατε να κανετε;
    τωρα ξεκινησε η κουβεντα για παιδια; μετα απο 5 χρονια γαμου και ενω η κοπελα εχει παει 40 χρονων;

Junior Member
    Δεν παρεξήγησα τίποτα για αυτό γράφω στο τέλος για την εξέλιξη του ανθρωπίνου γένους τον 21ου αιώνα. Το ίδιο είχε συμβεί σε έναν συνάδελφο που έμενε όπως εγώ πάνω -κάτω και προσπαθούσαν να κάνουνε παιδιά 2 χρονιά και δεν γινότανε τίποτα είχαν απογοητευτεί και μου ανακάλυψε ότι η πεθερά του έδινε στην γυναικά του αντισυλληπτικά χάπια τότε μου μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά και έμενα άλλα δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα

Senior Member
    Δεν παρεξήγησα τίποτα για αυτό γράφω στο τέλος για την εξέλιξη του ανθρωπίνου γένους τον 21ου αιώνα. Το ίδιο είχε συμβεί σε έναν συνάδελφο που έμενε όπως εγώ πάνω -κάτω και προσπαθούσαν να κάνουνε παιδιά 2 χρονιά και δεν γινότανε τίποτα είχαν απογοητευτεί και μου ανακάλυψε ότι η πεθερά του έδινε στην γυναικά του αντισυλληπτικά χάπια τότε μου μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά και έμενα άλλα δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα
    Ανήλικο είχε παντρευτεί ο φίλος σου;;;
    Τι λέτε βρε παιδιά;
    Είναι προφανές ότι το πρόβλημα το χετε με τις γυναίκες σας, όχι με τις πεθερές.
    Άκου δίνει η μάνα στην παντρεμένη κόρη αντισυλληπτικά κι αυτή τα παίρνει κρυφά από τον άντρα της!!!!

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast