ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1135
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1135 of 1380 FirstFirst ... 13563510351085112511331134113511361137114511851235 ... LastLast
Results 17,011 to 17,025 of 20693
    Αυτά που θεωρείς αυτονόητα ως γνώσεις κάποιοι αλήθεια δεν τα σκεφτονται. Κάποιοι είναι αδαείς. Καταλαβαίνω πως το εννοείς " Ο καθένας μας να είναι υπεύθυνος για την ιδιωτική του περιουσία " αλλά μερικοί είναι κομμάτια από δουλειά ή ίωση ή δεν ξέρουν ή είναι σε μεγάλη ή πολύ μικρή ηλικία.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Banned
    η περιουσια θα μεινει εδω στο υλιστικο κοσμο αν δε το εχετε παρει χαμπαρι γι αυτο μη κανετε συλογες απο χαρτακια η καταθεσεις

Banned
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Αυτά που θεωρείς αυτονόητα ως γνώσεις κάποιοι αλήθεια δεν τα σκεφτονται. Κάποιοι είναι αδαείς. Καταλαβαίνω πως το εννοείς " Ο καθένας μας να είναι υπεύθυνος για την ιδιωτική του περιουσία " αλλά μερικοί είναι κομμάτια από δουλειά ή ίωση ή δεν ξέρουν ή είναι σε μεγάλη ή πολύ μικρή ηλικία.
    Άλλο να σου αρπάζουν το κινητό από την κωλότσεπη, από δικιά σου απροσεξία και μόνο, και άλλο να πάνε να σου αρπάξουν την τσάντα με τη βία.

Κατ'εμέ, δεν υπάρχουν δικαιολογίες περί ηλικίας, περί δουλειάς και οτιδήποτε. Για μένα η απροσεξία δεν συγχωρείται, και αν ήταν στο χέρι μου δε θα τιμωρούσα αυτόν που έκλεψε το κινητό από την κωλότσεπη ενός τουρίστα (με την μεταφορική έννοια το τουρίστας)...γιατί πολύ απλά φάνηκε πιο καπάτσος εκμεταλλεύοντας την απροσεξία του άλλου. Στον δεύτερο απλά θα του τα έψελνα, για να του γίνει το πάθημα μάθημα.

Θα εμπιστευόσαστε ποτέ ένα αντικείμενο αξίας σε κάποιον απρόσεκτο δηλαδή;

Senior Member
    Quote Originally Posted by DrugUser View Post
    Άλλο να σου αρπάζουν το κινητό από την κωλότσεπη, από δικιά σου απροσεξία και μόνο, και άλλο να πάνε να σου αρπάξουν την τσάντα με τη βία.

Κατ'εμέ, δεν υπάρχουν δικαιολογίες περί ηλικίας, περί δουλειάς και οτιδήποτε. Για μένα η απροσεξία δεν συγχωρείται, και αν ήταν στο χέρι μου δε θα τιμωρούσα αυτόν που έκλεψε το κινητό από την κωλότσεπη ενός τουρίστα (με την μεταφορική έννοια το τουρίστας)...γιατί πολύ απλά φάνηκε πιο καπάτσος εκμεταλλεύοντας την απροσεξία του άλλου. Στον δεύτερο απλά θα του τα έψελνα, για να του γίνει το πάθημα μάθημα.

Θα εμπιστευόσαστε ποτέ ένα αντικείμενο αξίας σε κάποιον απρόσεκτο δηλαδή;
    Αν με έβλεπες εξω παίζει να μισουσες. Τις στιγμές που δε μιλαω στο τηλ, θα ακουω στανταρ μουσική με τα ακουστικά μου [emoji23][emoji23][emoji23]
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Banned
    Εξαρτάται που. Άμα άκουγες μουσική στο μονοπάτι που συνδέει τη Φυλή με τον Ασπρόπυργο, μια χαρά. Και γω το έχω κάνει.

Άμα όμως ακούς μουσική μέσα σε λεωφορείο ή ενώ περπατάς στο εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας, θα σχηματίσω άποψη ότι είσαι αντικοινωνικό άτομο.

Δεν είπα ότι με ενοχλούν όσοι φοράνε ακουστικά, απλά τους θεωρώ αντικοινωνικούς όταν το κάνουν σε μέρος με κόσμο, όπως είναι ένα λεωφορείο. Όπως είπα και πριν, είναι σαν να μπαίνεις σε ένα μπαρ ή σε ένα εστιατόριο φορώντας ακουστικά. Αμέσως θα δείξεις μια αντικοινωνική εικόνα.

Senior Member
    Εξαρτάται που. Άμα άκουγες μουσική στο μονοπάτι που συνδέει τη Φυλή με τον Ασπρόπυργο, μια χαρά. Και γω το έχω κάνει.

Άμα όμως ακούς μουσική μέσα σε λεωφορείο ή ενώ περπατάς στο εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας, θα σχηματίσω άποψη ότι είσαι αντικοινωνικό άτομο.

Δεν είπα ότι με ενοχλούν όσοι φοράνε ακουστικά, απλά τους θεωρώ αντικοινωνικούς όταν το κάνουν σε μέρος με κόσμο, όπως είναι ένα λεωφορείο. Όπως είπα και πριν, είναι σαν να μπαίνεις σε ένα μπαρ ή σε ένα εστιατόριο φορώντας ακουστικά. Αμέσως θα δείξεις μια αντικοινωνική εικόνα.
    Μα ειμαι αντικοινωνικη. Με ενοχλει να μου μιλανε εξω.. Ιδιως σε λεωφορείο κλπ

Senior Member
    Εμενα δυο πράγματα με ενοχλούν μονο. Τα πιτσιρικια(συνηθως) που γκαριζουν μεταξύ τους και ακούνε μουσική χωρίς ακουστικά και ο απόλυτος που η μασχαλη σταζει και δεν εχει ιδεα τι θα πει αποσμητικο και ντουζ. Όλοι οι αλλοι μου περνούν αδιάφοροι.

Banned
    Αντίθετα αυτός που ακούει μουσική δυνατά δεν με ενοχλεί διόλου. Εκτός άμα ακούει τίποτα μέταλ ροκ και τέτοια γιατί τη σιχαίνομαι. Από κλασικό ροκ μέχρι τα παράξενα υποείδη της μέταλ που δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους, μου φέρνουν απλά αναγούλα.

Senior Member
    Αντίθετα αυτός που ακούει μουσική δυνατά δεν με ενοχλεί διόλου. Εκτός άμα ακούει τίποτα μέταλ ροκ και τέτοια γιατί τη σιχαίνομαι. Από κλασικό ροκ μέχρι τα παράξενα υποείδη της μέταλ που δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους, μου φέρνουν απλά αναγούλα.
    Εμενα παλι με ενοχλεί. Και θεωρώ ότι δε δείχνει σεβασμο στους υπόλοιπους. Δεν ειναι σπίτι του να βάζει οτι μουσική θέλει. Ας φοραει ακουστικά και ας ακουει οτι γουστάρει. Ειναι λιγο ακυρα αυτά που σε ενοχλούν τελικά, και αυτά που θα επρεπε να σε ενοχλούν δε σε ενοχλούν

Senior Member
    Drug Θεωρείς ότι προσφέρεις κάτι στο κοινωνικό σύνολο που ζεις; Βασικά θεωρείς ότι πρέπει να προσφέρει κανείς ή δεν το θεωρείς απαραίτητο;

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Drug Θεωρείς ότι προσφέρεις κάτι στο κοινωνικό σύνολο που ζεις; Βασικά θεωρείς ότι πρέπει να προσφέρει κανείς ή δεν το θεωρείς απαραίτητο;
    αυτο δηλαδη δεν σου εχει απαντηθει απο οσα γραφει ο χρηστηςναρκωτικων;

Εγώ έχω "μάθει" από τον Drug user τις γραμμές, τις διαδρομές, την ωρα κίνησης ή μη και φυσικά την απέχθεια του για ανθρωποειδή. " Οι τυροβλαχοι" μου έχει μείνει ως φράση. Blink
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αυτο δηλαδη δεν σου εχει απαντηθει απο οσα γραφει ο χρηστηςναρκωτικων;
    Μην το λες...ξέρεις πόσοι θεωρούν προσφορά στην κοινωνία μόνο και μόνο την παρουσία τους;

Banned
    γενικως αν υπαρχουν ανθρωποι που εχουν σκοτεινο μυαλο πολυ απλα ευκαιρια να ζητησουν ψυχολογικη η ιατρικη βοηθεια γιατι ειναι προτημοτερο να μεινουν χωρις μυαλο απο το να αρνηθουν το θεο αρα αυτο δε σημαινει οτι ειναι χαμενοι γι αυτο

σχετικα με τους πλουσιους αυτο που ελεγε ενα μελος να κανουν δωρεες πριν πεθανουν το πρωτεινω και εγω η να μεταβιβασουν τη περιουσια τους στη διαθηκη τους σε καπιο ορφανοτροφειο οταν δε θα ζουν αν δεν εχουν παιδια ειναι κατι ευκολο και τους συμφαιρει γιατι ετσι θα αποδειξουν οτι μαζευαν λεφτα για καλο σκοπο αρα λυσεις υπαρχουν για αυτον ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ να τις βρει