Με μπλόκαρε η πρώην μου μετά από καβγά. Γνώμες. - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 16 FirstFirst ... 41213141516 LastLast
Results 196 to 210 of 228
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    1. κανεις λαθος. εχω γνωρισει ανδρες χωρις πολλες εμπειριες (οταν ειμανε μικρη) και διεκδικουσαν την επαφη χωρις γκρινιες και συμβολαια. καμια σχεση με κυνηγους και θηραματα. ειναι αισθησιακο καθαρα το θεμα, του πως λειτουργεις δλδ την ωρα της επαφης. δεν μιλησα ουτε για αρσενικα ουτε για φλουφληδες. εσυ βαζεις τα στερεοτυπα. στην ουσια μιλαω γι αυτο που λεγεται "χημεια". εγω ουτε στα 18 δεν θα καθομουν σε εναν ανδρα που θα μου ελεγε "ελα να κανουμε το σεξ" αντι να μου δειξει οτι το θελει (ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΒΙΑ , μην το λεμε συνεχεια)...

2. επισης, ασχετο... δεν ειπα να παραστησει τπτ. ακριβως το αντιθετο ειπα, δεν χρειαζεται να παριστανει τον γαμια της γειτονιας, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ. απλα, ενω το προβλημα το εχει αυτος, ας φροντισει να αλλαξει, οχι να βγαζει τις γυναικες τρελες και πουτανες..

3. στο εξηγησα, οτι δεν ειναι θεμα προοδευτικοτητας, ειναι θεμα αισθησιασμου. αν ο αλλος θελει διαπραγματευσεις και συζητησεις για να κανει σεξ, αστο, παμε για ταβλι καλυτερα...
    1) Εντάξει πας να το σώσεις χρησιμοποιώντας τον "αισθησιασμό".Ο αισθησιασμός όμως είναι υποκειμενικός, δεν μπορεί να σταθεί ως επιχείρημα. Αν βέβαια για εσένα είναι αισθησιακό ο άντρας να κάνει την κίνηση αφού πρώτα έχεις δώσει τα σημάδια (όποια κι αν είναι αυτά), καταλαβαίνω γιατί μπορεί να το λες.
    Η φράση σου όμως ΔΕΝ εννοεί αυτό που προσπάθησες να πεις. Η φράση σου λέει ξεκάθαρα την άποψή σου για τους άντρες στο πως προσεγγίζουν τις γυναίκες σεξουαλικά, και αυτό είναι πως περιμένεις να διεκδικούν αυτοί και όχι αυτές.

2) σύμφωνοι, απλά δεν κατάλαβες τι έγραψα μάλλον. Η άποψη που θέλει τους άντρες "κυνηγούς" ώστε να διεκδικούν τις γυναίκες, είναι η ίδια άποψη που κάνει τους άντρες να το παίζουν γαμιάδες από μικρή ηλικία και έτσι διαιωνίζονται τα πρότυπα του άντρα μάγκα και γαμιά και της γυναίκας που χρειάζεται έναν άντρα για να νιώσει γυναίκα.

3) πίστεψέ με, μόλις καταλάβαινα τι σημαίνει για εσένα αισθησιασμός, μόνο για τάβλι θα πηγαίναμε...
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Senior Member
    το ειπε στο πρωτο μηνυμα, οτι φιλιοντουσαν οταν ηταν μαζι. τι φιλια δινανε, δεν εχω καταλαβει...
    Αυτό λες εσύ;Πάει να δικαιολογήσει ότι δεν έκανε κίνηση την πρώτη φορά επειδή είχε πει αυτό για τον πρώην της.Την δεύτερη γιατί δεν έκανε;Προσπαθεί να δικαιολογηθεί,ενώ ξέρει ότι δεν έχει δίκιο και γίνεται ρεζίλι μόνος του καθώς φάσκει και αντιφάσκει,και γίνεται κ επιθετικός επειδή φυσικά η αλήθεια πάντα πονάει...
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Έχω άντρα μάνα μου,θες να σου γνωρίσω και σένα κανέναν μπας και σου φύγουν τα νεύρα;
    Εγώ από αυτά που βλέπω , νομίζω ότι σου λείπει πολυυυ, μα παααρραα πολύ το σεξ, και δεν έχεις τι να κάνεις και κάθεσαι εδώ μέσα και κράζεις.
    Δε πειράζει, θα σου περάσει.
    Απλά κοίταξε το γιατί περνάν τα χρόνια σου

Senior Member
    'Αντε βρε σπόρε θα δώσεις και συμβουλή...αχαχαχχαχαχα Εγώ δε κάθομαι εδώ να ανοίγω θέματα για τα γκομενικά μου προβλήματα,ούτε με έχουν παρατήσει για να έρθω να κλαφτώ εδώ οπότε είναι το λιγότερο αστεία η επίθεση σου....*κοιταξε το με ειδικό,δεν κακό...*

Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    'Αντε βρε σπόρε θα δώσεις και συμβουλή...αχαχαχχαχαχα Εγώ δε κάθομαι εδώ να ανοίγω θέματα για τα γκομενικά μου προβλήματα,ούτε με έχουν παρατήσει για να έρθω να κλαφτώ εδώ οπότε είναι το λιγότερο αστεία η επίθεση σου....*κοιταξε το με ειδικό,δεν κακό...*
    Ορίστε αυτό κάνεις τώρα ,με επιβεβαιώνεις, εγώ ήρθα εδώ για συμβουλές και φεύγω.
    Εσύ όμως, κάθεσαι ολη μέρα εδώ, γιατί προφανώς δεν έχεις ζωή.
    Καλύτερα να ερχόσουν για δικο σου θέμα εδώ, παρά να είσαι όλη μέρα εδώ ψάχνοντας θεματακια να σχολιασεις για να σκοτώσεις τ το χρονο σου...
    Κάτσε στα φόρουμ λοιπόν ,όπως θες..
    Μάλλον πρέπει να σου γνωρίσω εγώ κανέναν μπας και ξεκολλήσεις, όχι εσύ εμένα.

Και πραγματικα μη λες την ηλικία σου στο φόρουμ και περιφανευεσαι κιολας, με αυτά που γράφεις ούτε για 20 χρονών κοριτσάκι δεν μοιάζεις...

Καλό καλοκαίρι παιδιά, ευχαριστώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sakis999 View Post
    Ορίστε αυτό κάνεις τώρα ,με επιβεβαιώνεις, εγώ ήρθα εδώ για συμβουλές και φεύγω.
    Εσύ όμως, κάθεσαι ολη μέρα εδώ, γιατί προφανώς δεν έχεις ζωή.
    Καλύτερα να ερχόσουν για δικο σου θέμα εδώ, παρά να είσαι όλη μέρα εδώ ψάχνοντας θεματακια να σχολιασεις για να σκοτώσεις τ το χρονο σου...
    Κάτσε στα φόρουμ λοιπόν ,όπως θες..
    Μάλλον πρέπει να σου γνωρίσω εγώ κανέναν μπας και ξεκολλήσεις, όχι εσύ εμένα.

Και πραγματικα μη λες την ηλικία σου στο φόρουμ και περιφανευεσαι κιολας, με αυτά που γράφεις ούτε για 20 χρονών κοριτσάκι δεν μοιάζεις...

Καλό καλοκαίρι παιδιά, ευχαριστώ.
    Δε θα μπω σε διαδικασία να ξεκατινιαστώ,επειδή μπαίνω τα πρωινά δε σημαίνει ότι λιώνω εδώ.Τώρα αν για να με προσβάλλεις το λες για κακό ότι μπαίνω,να σου πω ότι όποτε έχω μπει σε έχω δει ονλαιν,οπότε μάλλον ούτε εσύ έχεις ζωή.Επίσης όλο φεύγεις και όλο εδώ είσαι.Τι έγινε Σάκη;Προσωπική ζωή δεν έχεις;μπουχαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by geodim View Post
    1) Εντάξει πας να το σώσεις χρησιμοποιώντας τον "αισθησιασμό".Ο αισθησιασμός όμως είναι υποκειμενικός, δεν μπορεί να σταθεί ως επιχείρημα. Αν βέβαια για εσένα είναι αισθησιακό ο άντρας να κάνει την κίνηση αφού πρώτα έχεις δώσει τα σημάδια (όποια κι αν είναι αυτά), καταλαβαίνω γιατί μπορεί να το λες.
    Η φράση σου όμως ΔΕΝ εννοεί αυτό που προσπάθησες να πεις. Η φράση σου λέει ξεκάθαρα την άποψή σου για τους άντρες στο πως προσεγγίζουν τις γυναίκες σεξουαλικά, και αυτό είναι πως περιμένεις να διεκδικούν αυτοί και όχι αυτές.

2) σύμφωνοι, απλά δεν κατάλαβες τι έγραψα μάλλον. Η άποψη που θέλει τους άντρες "κυνηγούς" ώστε να διεκδικούν τις γυναίκες, είναι η ίδια άποψη που κάνει τους άντρες να το παίζουν γαμιάδες από μικρή ηλικία και έτσι διαιωνίζονται τα πρότυπα του άντρα μάγκα και γαμιά και της γυναίκας που χρειάζεται έναν άντρα για να νιώσει γυναίκα.

3) πίστεψέ με, μόλις καταλάβαινα τι σημαίνει για εσένα αισθησιασμός, μόνο για τάβλι θα πηγαίναμε...
    1+2. συμφωνουμε.
    εγω δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα με το να διεκδικουν οι γυναικες την πρωτοβουλια για το ξεκινημα μιας ερωτικης επαφης. εγω μιλαω για μενα και μια ΜΕΓΑΛΗ μεριδα γυναικων, που ξενερωνουν με ατολμες συμπεριφορες κι αυτο το μιρ μιρ μιρ των male drama queens, δηλαδη, γκρινια, ελεγχος, σουσουδισμος...ΞΕΝΕΡΩΜΑ..
    ολη η αντιρρηση μου ειναι στο οτι ο σακις ΔΕΝ λεει "παιδια, εμενα μ αρεσει να εχει η γυναικα την πρωτοβουλια, γιατι να κουνηθω εγω, ας κουνιοταν αυτη". αυτο το δεχομαι. αυτο που δεν δεχομαι ειναι να θεωρει οτι πρεπει να κανει ο ιδιος την κινηση, αλλα να λεει οτι δεν ελαβε σηματα καπνου, ενω φιλιοντουσαν και εμεινε επανειλλημενα σπιτι του και στην συνεχεια οτι ειναι τρελη και *******...

3. αισθησιασμος δεν ειναι μονο το πως ξεκιναει η ερωτικη επαφη, ειναι παρα πολλα πραγματα στην συμπεριφορα καποιου. αλλα οπωσδηποτε αν σου ξυνιζει η προσεγγιση καποιου, μονο φιλο μπορεις να τον κανεις.

Senior Member
    αλλα να λεει οτι δεν ελαβε σηματα καπνου, ενω φιλιοντουσαν και εμεινε επανειλλημενα σπιτι του και στην συνεχεια οτι ειναι τρελη και *******....
    Ο Σάκης έχει μια μανία να κολλάει επίθετα που τον βολεύουν για να μη παραδεχτεί ότι έχει πρόβλημα εκείνος και όχι όλοι οι άλλοι.Εμένα με είπε αγάμητη,λες και με ξέρει και απο χθες,την κοπέλα την έβγαλε ότι να ναι,ενώ είναι ξεκάθαρο πως εκείνος είχε το πρόβλημα γενικά έχει θέματα που δε θέλει να τα παραδεχτεί και δυστυχώς δε θα λύσει.

Senior Member
    αμ δεν κοιμηθηκαν σαν αδερφακια, κι αυτο ειναι το πιο περιεργο.
    και πιθανως γι αυτο και εκανε αυτες τις σκεψεις η κοπελα.
    ΦΙΛΙΟΝΤΟΥΣΑΝ. ας μου πει καποιος, πως ειναι δυνατον να μην εισαι παρθενος (βασικο αυτο) να φιλιεσαι με καποιον που κοιμασαι σπιτι του και λετε οτι τα χετε, και να μην οδηγησουν τα φιλια σε σεξ!!!
    δλδ, πραγματικα, αυτο δεν γινεται!!! τα φιλια ειναι που οδηγουν στο σεξ, και δεν χρειαζεται συζητηση και συμβολαιο. δλδ τι ειπαν; θα φιλιομαστε απ τον λαιμο και πανω και τα χερακια μαζεμενα;;;

το να μην φιλιεσαι το καταλαβαινω μια χαρα και να εισια σε μια πλατωνικη φαση, το να φιλιεσαι ομως πως εξηγειται επιστημονικα ;;;;
    επαναλαμβανω, οτι εξαιρουνται οι παρθενοι οργανισμοι...
    Αυτό ακριβώς είχα απορία και εγώ από την αρχή και προσπαθούσα να του πω. Γιατί στην αρχή είχα υποθέσει πως η κοπέλα του το χε ξεκόψει, ότι πήγε να κάνει κίνηση δηλαδή και τον σταμάτησε.
    Τα υπόλοιπα δεν τα καταλαβαίνω.
    Προσωπικά δεν έχει χρειαστεί ποτέ να ανοίξω συζήτηση με κάποιον για το αν θα κάνουμε σεξ ή όχι.

Senior Member
    Τωρα συγγνώμη κιόλας αλλά στην ουσία λέμε μαλακιες, επειδή δεν τηρούμε το προφανές που προσωπικά έχω πει επανειλημμένες φορές στο φόρουμ και πάλι έχω παρεξηγηθεί.
    Όταν στο θέμα σεξ κάτι δεν κολλάει, κάτι δεν βγαινει και στο οποίο δεν φταίει κανένας είναι η αληθεια, τότε αποχωρείς και δεν ψάχνεις το πως και το γιατι, ούτε τίθεται θέμα ανδρισμού η γυναικείας αποδοχής. Παίζει απλώς ένα καμπανάκι ότι δεν κόλλανε και ετοιμάσου να γίνουν όλα *******.
    Γι αυτό τον λόγο ειπα στο παιδί απ ευθείας φιλαράκι έτσι όπως ήρθε το πράγμα απλά εξαφανίσου και φυγε όσο είναι νωρίς ακόμη και μην επαναλάβεις το ίδιο λάθος με άλλη γυναίκα. Εννοείται πως έκανε κι αυτός Μεγάλο λάθος που θεώρησε ότι μπορεί να μείνει σπίτι με καινουρια κοπέλα χωρίς να θεωρήσει το σεξ δεδομένο. Όπως θα καταλάβει και η κοπέλα ότι όταν πηγαίνει σε σπίτι υποψηφίου γκόμενου και θέλει να πηδηχτει, δεν είναι φιλενάδα της να του λέει τα δράματα που τράβηξε με πρώην γκόμενους και πως την παρέσυραν στο άνδρο της ακολασίας την πρώτη βραδιά κάνοντας την να νοιώθει άσχημα φθηνή.
    Καλά να περνάτε και να απολαμβάνετε το σεξ

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Τωρα συγγνώμη κιόλας αλλά στην ουσία λέμε μαλακιες, επειδή δεν τηρούμε το προφανές που προσωπικά έχω πει επανειλημμένες φορές στο φόρουμ και πάλι έχω παρεξηγηθεί.
    Όταν στο θέμα σεξ κάτι δεν κολλάει, κάτι δεν βγαινει και στο οποίο δεν φταίει κανένας είναι η αληθεια, τότε αποχωρείς και δεν ψάχνεις το πως και το γιατι, ούτε τίθεται θέμα ανδρισμού η γυναικείας αποδοχής. Παίζει απλώς ένα καμπανάκι ότι δεν κόλλανε και ετοιμάσου να γίνουν όλα *******.
    Γι αυτό τον λόγο ειπα στο παιδί απ ευθείας φιλαράκι έτσι όπως ήρθε το πράγμα απλά εξαφανίσου και φυγε όσο είναι νωρίς ακόμη και μην επαναλάβεις το ίδιο λάθος με άλλη γυναίκα. Εννοείται πως έκανε κι αυτός Μεγάλο λάθος που θεώρησε ότι μπορεί να μείνει σπίτι με καινουρια κοπέλα χωρίς να θεωρήσει το σεξ δεδομένο. Όπως θα καταλάβει και η κοπέλα ότι όταν πηγαίνει σε σπίτι υποψηφίου γκόμενου και θέλει να πηδηχτει, δεν είναι φιλενάδα της να του λέει τα δράματα που τράβηξε με πρώην γκόμενους και πως την παρέσυραν στο άνδρο της ακολασίας την πρώτη βραδιά κάνοντας την να νοιώθει άσχημα φθηνή.
    Τα παρουσιάζεις λίγο οπως σε συμφέρουν για να μην αποδεχτείς οτι όντως έφταιγε. Η κοπελα όντως μπορεί να μην ηθελε να το κάνει απο το πρώτο βράδυ για δικούς της λογους και ειναι καλό και σεβαστό και καλα εκανε και του το έφερε σαν παράδειγμά για να ξεκαθαρίσει τη θέση της. Αλλα μιλησε μόνο για το πρωτο βράδυ. Μετα γιατί δεν εκανε κίνηση; να σου πω γιατί. Γιατί δε ξέρει που του παν τα 4.δε γίνεται να έρχεται κοπελα σπίτι σου να μενει να φιλιεστε στο κρεβάτι και να μη προχωρας το θεμα παρακάτω μετα σας πειραξε που τον περασε για γκει.και γω για γκει θα τον περνούσα. Η κοπελα απο την αρχη που την περιγράφει εχει μια χαρά νορμαλ συμπεριφορά. Ο ανισόρροπος ειναι ο Σάκης που χωρίς να εχουν ουσιαστικά σχέση της επρηζε τα συκωτια με τη ζηλεια του και τη προσβαλε σε καθε ευκαιρία.Προβληματικος από την αρχή ως το τέλος και με εμφανή θέματα που δεν εχει λυσει ακομα

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Κάτσε ρε Γιώργο γιατί τώρα τα αλλάζεις. Εδώ την κοπέλα την βγάλατε απο απαράδεκτη και επικίνδυνη, μέχρι ότι της αξίζει να την βάλουν κάτω και ότι όλοι λακίζουν και δεν ξέρω γω τι άλλο. Και τώρα ξαφνικά....δεν φταίει κανείς!
    Φταίει φίλε μου, και φταίει ο θεματοθέτης γιατί δεν έχει ιδέα από γυναίκες κι όποια δεν του κάθεται την βαφτίζει ανισόρροπη και *******.

Από το πρώτο ποστ το έπαιξε άνετος ότι έχω κάνει και εγώ λάθη κτλ κτλ κ όποιος τόλμησε να του αναφέρει τα λάθη του (αυτά που θεωρούσαμε εμείς λάθη τελοσπάντων) τον στόλισε κανονικά με προσωπικές επιθέσεις. Δεν μπήκε εδώ να πάρει γνώμες, μπήκε για να του επιβεβαιώσουμε αυτό που του είπαν και οι άλλοι έξυπνοι φίλοι του, ότι φίλε μην ασχολείσαι η γυναίκα είναι *******. Αυτό ήθελε να του πούμε. Γιατί προσβλήθηκε ο ανδρικός του εγωισμός επειδή κάποια του είπε οτι αγόρι μου δεν κάναμε σεξ γιατι τόσο καιρό με γυροφέρνεις και δεν έχεις κάνει κίνηση άρα υπέθεσα πως είσαι γκευ. Το αυτονόητο δηλαδή που θα σκεφτόταν ο καθένας.

Μπηκε τάχα για να ζητήσει συμβουλή για το πώς να την ξανακερδίσει όταν ο σκοπός του ήταν απλώς να την πηδήξει για της αποδείξει οτι μπορεί και να μην του μείνει η ρετσινιά. Αυτό μόνο ΚΟΜΠΛΕΞ δείχνει. Η κοπέλα είχε κάθε δίκιο που τον απέκλεισε από παντού κι ελπίζω να μην αλλάξει γνώμη και να το τηρήσει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Κάτσε ρε Γιώργο γιατί τώρα τα αλλάζεις. Εδώ την κοπέλα την βγάλατε απο απαράδεκτη και επικίνδυνη, μέχρι ότι της αξίζει να την βάλουν κάτω και ότι όλοι λακίζουν και δεν ξέρω γω τι άλλο. Και τώρα ξαφνικά....δεν φταίει κανείς!
    Φταίει φίλε μου, και φταίει ο θεματοθέτης γιατί δεν έχει ιδέα από γυναίκες κι όποια δεν του κάθεται την βαφτίζει ανισόρροπη και *******.

Από το πρώτο ποστ το έπαιξε άνετος ότι έχω κάνει και εγώ λάθη κτλ κτλ κ όποιος τόλμησε να του αναφέρει τα λάθη του (αυτά που θεωρούσαμε εμείς λάθη τελοσπάντων) τον στόλισε κανονικά με προσωπικές επιθέσεις. Δεν μπήκε εδώ να πάρει γνώμες, μπήκε για να του επιβεβαιώσουμε αυτό που του είπαν και οι άλλοι έξυπνοι φίλοι του, ότι φίλε μην ασχολείσαι η γυναίκα είναι *******. Αυτό ήθελε να του πούμε. Γιατί προσβλήθηκε ο ανδρικός του εγωισμός επειδή κάποια του είπε οτι αγόρι μου δεν κάναμε σεξ γιατι τόσο καιρό με γυροφέρνεις και δεν έχεις κάνει κίνηση άρα υπέθεσα πως είσαι γκευ. Το αυτονόητο δηλαδή που θα σκεφτόταν ο καθένας.

Μπηκε τάχα για να ζητήσει συμβουλή για το πώς να την ξανακερδίσει όταν ο σκοπός του ήταν απλώς να την πηδήξει για της αποδείξει οτι μπορεί και να μην του μείνει η ρετσινιά. Αυτό μόνο ΚΟΜΠΛΕΞ δείχνει. Η κοπέλα είχε κάθε δίκιο που τον απέκλεισε από παντού κι ελπίζω να μην αλλάξει γνώμη και να το τηρήσει.
    Επειδή ειμαι απο κινητό και δε μπορώ να ψάξω καλα μπορείς να βάλεις τις τοπ πετυχημενες απαντήσεις του Γιώργου για να καταλάβω τι θέση είχε πάρει; γιατί ειχα διαβάσει ελαχιστα

Senior Member
    Φίλε Σάκη,

Ας γράψω και εγώ τη γνώμη μου.

Ακόμα και αν κάνουμε ως υπόθεση εργασίας ότι η κοπέλα αυτή είναι ότι χειρότερο υπάρχει, μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ πως αυτή η παραδοχή θα σε βοηθήσει εσένα; Μπορείς να μου πεις πως αυτό θα σε βελτιώσει και θα σε αποτρέψει από το να κάνεις ξανά λάθη στο μέλλον;

Δεν θα σε βοηθήσει φίλε... Καθόλου όμως!!!

Στη ζωή οι αλλαγές συμβαίνουν από μέσα προς τα έξω. Δηλαδή πρώτα αλλάζουμε εμείς και έπειτα αλλάζει η ζωή μας σε όλα τα επίπεδα.

Αντί να σπαταλάς το χρόνο σου για το γάλα που χύθηκε, προχώρα μπροστά και κοίτα να μην επαναλάβεις τα ίδια λάθη με το παρελθόν.

Συμφωνώ με τον Γιώργο, ότι δεν πρέπει να ασχοληθείς άλλο με τη συγκεκριμένη κοπέλα. Είναι να μην ραγίσει το γυαλί... Στην περίπτωση σας έσπασε.

Το λάθος σου κατά τη γνώμη μου είναι ότι δεν επέδειξες ηγεσία στην σχέση σου μαζί της. Όταν φέρνεις μια γυναίκα στο σπίτι σου, οφείλεις ως άντρας να της έχεις ξεκαθαρίσει τι θέλεις από εκείνη και να το διεκδικήσεις. Αλλιώς αφήνεις χώρο στην κάθε κοπέλα να καταλήξει σε οποιοδήποτε συμπέρασμα.

Δεν είσαι εκεί να παραστήσεις το συναισθηματικό ταμπόν που θα απορροφήσει τα απόνερα του παρελθόντος της όποιας κοπέλας. Όταν καλείς μια γυναίκα να μείνει στο σπίτι σου, δείξε ηγεσία και οδήγησε τα πράγματα στο κρεβάτι.

Τώρα αν εκείνη αρνηθεί, λέγοντας ότι δεν είναι έτοιμη, απλά πες της ότι δεν γίνεται να μείνει στο σπίτι σου. Ρώτησε την αν είναι καλά και αν επιθυμεί να της καλέσεις ένα ταξί για να επιστρέψει στο σπίτι της. Όχι από εκδικητικότητα, αλλά με σκοπό να βάλεις ξεκάθαρα τα όρια σου. Αν σε θέλει, θα σου ανάψει πράσινο. Αν όχι, τότε γιατί να ασχολείσαι παραπάνω;

Τη ζωή μας την κρατάμε στα χέρια μας. Ας κάνουμε τις σωστές επιλογές λοιπόν. Και η αρχή είναι κατά τη γνώμη μου να ασχολείσαι με τον εαυτό σου και όχι με τους άλλους.
    "Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll

Senior Member
    Quote Originally Posted by GoldenM View Post
    Φίλε Σάκη,

Ας γράψω και εγώ τη γνώμη μου.

Ακόμα και αν κάνουμε ως υπόθεση εργασίας ότι η κοπέλα αυτή είναι ότι χειρότερο υπάρχει, μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ πως αυτή η παραδοχή θα σε βοηθήσει εσένα; Μπορείς να μου πεις πως αυτό θα σε βελτιώσει και θα σε αποτρέψει από το να κάνεις ξανά λάθη στο μέλλον;

Δεν θα σε βοηθήσει φίλε... Καθόλου όμως!!!

Στη ζωή οι αλλαγές συμβαίνουν από μέσα προς τα έξω. Δηλαδή πρώτα αλλάζουμε εμείς και έπειτα αλλάζει η ζωή μας σε όλα τα επίπεδα.

Αντί να σπαταλάς το χρόνο σου για το γάλα που χύθηκε, προχώρα μπροστά και κοίτα να μην επαναλάβεις τα ίδια λάθη με το παρελθόν.

Συμφωνώ με τον Γιώργο, ότι δεν πρέπει να ασχοληθείς άλλο με τη συγκεκριμένη κοπέλα. Είναι να μην ραγίσει το γυαλί... Στην περίπτωση σας έσπασε.

Το λάθος σου κατά τη γνώμη μου είναι ότι δεν επέδειξες ηγεσία στην σχέση σου μαζί της. Όταν φέρνεις μια γυναίκα στο σπίτι σου, οφείλεις ως άντρας να της έχεις ξεκαθαρίσει τι θέλεις από εκείνη και να το διεκδικήσεις. Αλλιώς αφήνεις χώρο στην κάθε κοπέλα να καταλήξει σε οποιοδήποτε συμπέρασμα.

Δεν είσαι εκεί να παραστήσεις το συναισθηματικό ταμπόν που θα απορροφήσει τα απόνερα του παρελθόντος της όποιας κοπέλας. Όταν καλείς μια γυναίκα να μείνει στο σπίτι σου, δείξε ηγεσία και οδήγησε τα πράγματα στο κρεβάτι.

Τώρα αν εκείνη αρνηθεί, λέγοντας ότι δεν είναι έτοιμη, απλά πες της ότι δεν γίνεται να μείνει στο σπίτι σου. Ρώτησε την αν είναι καλά και αν επιθυμεί να της καλέσεις ένα ταξί για να επιστρέψει στο σπίτι της. Όχι από εκδικητικότητα, αλλά με σκοπό να βάλεις ξεκάθαρα τα όρια σου. Αν σε θέλει, θα σου ανάψει πράσινο. Αν όχι, τότε γιατί να ασχολείσαι παραπάνω;

Τη ζωή μας την κρατάμε στα χέρια μας. Ας κάνουμε τις σωστές επιλογές λοιπόν. Και η αρχή είναι κατά τη γνώμη μου να ασχολείσαι με τον εαυτό σου και όχι με τους άλλους.
    Συμφωνώ με τα περισσοτερα που ειπες αλλα.......αν δε του κάτσει και την διώξει ειναι σαν να της λεει οτι ειναι ενα κομματι κρεας και εγω θα ειχα προσβληθεί σε ανάλογη περίπτωση.

Page 14 of 16 FirstFirst ... 41213141516 LastLast