Results 151 to 165 of 264
-
25-08-2019, 14:21 #151
Παραλογίζεσαι βεβαίως. Η κοπέλα με τα 40 κάτι κιλά δεν είναι θέμα αν είναι όμορφη ή όχι. ΤΟ θέμα είναι ότι είναι ΑΡΡΩΣΤΗ.
Και το πιο πιθανό είναι να είναι άρρωστη από κάτι τύπους σαν του λόγου σου. Κοπέλες οδηγούνται στην νευρική ανορεξία από τα γούστα κάποιων να φαίνονται τα κόκαλα!
ΟΙ κοπέλες που περιγράφεις μόνος σου μας λες οτι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΙΛΑ, άρα προφανώς οι άλλοι έβλεπαν αυτό που δεν έβλεπες εσύ.
Αυτό που κάνεις ονομάζεται προβολή. Προβάλεις πάνω μου αυτό που εσύ προκαλείς στις κοπέλες και παραπάνω στα ποστς σου που παρέθεσα το ομολογείς. Οτι τους προκαλείς άγχος για το βάρος τους και νιώθουν συνεχώς πως τις ζυγίζεις. Εσύ τα έγραψες.
- 25-08-2019, 14:27 #152george1520Guest
Αχ ρε Γιωργο.. Φαινεσαι καλο παιδί. Δες λιγο τα πραγματα οπως είναι. ΣΑΝ ΤΡΙΤΟΣ. είναι κριμα να δημιουργείς ανασφάλειες και κομπλεξ στις κοπέλες που συναναστρέφεσαι. Και δεν ειναι μονο το κομπλεξ. Είναι οι συνέπειες που θα έχουν στην μετέπειτα ζωη τους.. κι ολα αυτά για να ικανοποιήσουν το εγώ σου!! Πραγματικά ευχομαι να προβληματιστείς εεεεεεεεεεστω κι λιγο και να συζητησεις με ένα ψυχολόγο.. Μπας και καταφέρει αυτός να σε κάνει να καταλάβεις αυτό που προσπαθούμε απο χθες εμείς..
Πήγαινε στον ψυχολόγο..
25-08-2019, 14:34 #153
Ήταν ναι. Όχι δεν είχε κανένα θέμα. Ήταν λεπτό σκαρί και δε φαινόταν άσχημο όπως θα λέγαν μερικοί. Στα 45 ήταν συνήθως και όταν πήγε για άσχετους λόγους 42 την βοήθησα να πάει 45 παλι. Φυσικά δε συζήτησα ποτέ μαζί της θέμα κιλών γιατί δε χρειαζόταν, απλά ήξερε ότι μου αρέσει όπως είναι μα και να ήθελε δεν έβαζε κιλά. Απλά τις ανέφερα τις κοπέλες ως ιστορικό.
Στο μέλλον πήγε 50, δεν είχε μεγάλη οπτική διάφορα.
25-08-2019, 14:37 #154
Ε όχι και μοναξιά φίλε, τόσα καλά κορίτσια υπάρχουν που θα ταιριάζεις :) όταν την γνωρίσεις .... Δε θα σου αρέσει πλέον η μοναξιά, έτσι πιστεύω.
Από αύριο θα βγαίνουμε μαζί, δε μαλώσουμε ποτέ για γυναίκα χαχα
Και όταν παντρευτούμε η γυναίκα σου θα τρώει και τι μισό πιάτο της δικής μου χαχαχα να πούμε και κάνα αστείο γιατί πολύ μαυρίλα και κακία έπεσε. :)
25-08-2019, 14:44 #155
Όχι οι αδύνατες δεν είχαν τέτοιο θέμα. Η κοπέλα ήταν ήδη αδύνατο ότι πέφτει στο κενό αυτό που λες.
"Όλοι" της λένε να πάρουν κιλά γιατί γουστάρουν παχουλές, εγώ όχι. Δευτερον όπως δε λες σε μια κοπέλα με παραπάνω κιλά να χάσεις , έτσι δε λες στην άλλη να βάλει, αλλά βέβαια αυτό το κάναμε γάργαρα. Και τέλος, ο γιατρός το αποφασίζει αυτό από ιατρικής άποψης, όχι οι "όλοι" και ο γιατρός είχε κρίνει ότι είναι οκ.
Σε νευρική ανορεξία οδηγούνται από πχ εσένα που τις ζαλίζεται να βάλουν κιλά γιατί δεν είναι ωραίες,και της χαλάτε την ψυχολογία, εγώ συνήθως τις θαυμάζω και όταν καταφέρω να τις πείσω ότι λέω αλήθεια (εμ δε πιστεύουν εύκολα γιατί ειστε πολλοί οι κατακριτες της) τοτε και ψυχολογικά είναι καλύτερα και τρώει και βάζει κιλά αν τις λείπανε.
Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Καταταλλα να δεχόμαστε τον άλλο όπως είναι, και τώρα που μιλάνε για αδύνατες, όλοι εεεεεε να βάλεις κιλά, καταταλλα εγώ είμαι πιεστικός, πωπω υποκρισία.
25-08-2019, 14:52 #156
Αδερφέ σε ψυχολόγο για να μου αρέσουν οι παχουλές άμα πάω , θα γελάει :)
Ψυχολόγο θέλουμε ολοι , μάλλον γκρουπ. Αφού για τόσο απλά πράματα τα κάναμε πολύπλοκα.
Προσπάθησε σε παρακαλώ να καταλάβεις ότι αυτό που λες να δω , το είδα πριν 15 χρόνια, γι'αυτό δε το πολυσχολιαζω, το θεωρώ ξεπερασμένο.
Καλύτερα πες την ουσία που διαφωνείς πχ γιατί το δες τι σου λεμε είναι γενικό.
Πες ξεκάθαρα την άποψη σου για να καταλάβω , γιατί δεν καταλαβα , αν κάποιος θέλει μια με παραπάνω κιλά είναι οκ, αλλά με παρακάτω είναι κακό?
Φυσικά δε δημιουργώ τέτοια πράγματα στις κοπέλες, το είπα πολλές φορές , η ερώτηση που έκανα ήταν απλή, αν δε με καλύπτει η τοποθέτηση η δική σου ή κάποιου άλλου, ή δε σε καλύπτει η δική μου, δε πειράζει , δε χάλασε ο κόσμος :)
Μόνο για τα θέματα ευγένειας και χυδαιότητας είχα ενστάσεις, (όχι από σένα ) αλλιώς κάθε άποψη σεβαστή (όχι αποδεχτή :) )
Αφού με την Αποστολία που η ΙΔΙΑ το έζησε συμφώνησα 100% δε σε παραξενευει ? Συμφώνησα με έναν ίσως τον μοναδικό άνθρωπο εδώ μέσα που είχε προσωπική εμπειρία ;) Σκέψου λίγο και αυτό φίλε μου :)
25-08-2019, 15:02 #157
Με την ευκαιρία να πω και το εξής ως διαπίστωση. Φιλικά το λέω , ίσως πρέπει να το βάλουμε ως νέο θέμα.
Ενώ την καταπίεση κόμπλεξ άγχος στρες φοβίες και 1002 κτλ. Που δημιουργεί η βιομηχανία της μόδας την χωνευουμε κάθε μέρα, σα να μη τρέχει τίποτα, τρέχει η καημένη η γυναίκα (που τόσο τις αγαπάω και τις λατρεύω) να πάρει την τάδε κρέμα , να κάνει τα μαλλιά έτσι αλλιώς να πάρει ρούχα τσάντες παπούτσια , ένα εμπειρος που είχε μεγάλες σχέσεις ξέρει τι τραβάνε , οι κοπέλες το ξέρετε φυσικα καλύτερα, τόσο κόπος και καταπίεση κτλ. Και εμφανίζεται ένας "ανώμαλος" χαρακτήρας (εγώ είμαι αυτός :) ) και λέει,... Όλα καταρρέουν αυτά στα μάτια μου, κοπέλα δε χρειάζεσαι ΤΙΠΟΤΑ από όλα αυτά, μόνο χαμηλό υγείες βάρος (και αποτρίχωση :p) ούτε να καταστρέψεις το δέρμα σου στον ήλιο για να μαυρίσεις όπως προστάζει η μόδα δε χρειάζεται... ΤΙΠΟΤΑ , είσαι ελεύθερη από τα πάντα γιατί στα μάτια μου τίποτα από αυτά δεν έχει αξία..... και γίνομαι εγώ ο κακος καταπιεστης που δημιουργώ άγχος και κόμπλεξ.
Έτσι, τροφή για σκέψη ;) Λιιιιγο σκέψη!!!
Μόδα! Σε μισώ ;)
25-08-2019, 15:09 #158
'Ολοι γουστάρουν παχουλές; Τις λες βρε ζορζ? Σε ποια κοινωνία ζεις; Πες μας και για την δικτακτορία της χοντρής τώρα που δεν τολμούν να βγουν έξω αδύνατες κοπέλες και τους την πέφτουν κι αρχίζουν το μπούλινγκ...τέρμα η κοινωνία μας θέλει τους χοντρούς, να σαι καλά ζορζ που μας άνοιξες τα μάτια.
Εχεις ιδέα τι είναι η νευρική ανορεξία ή μπα; Όταν ένα άτομο έχει νευρική ανορεξία λοιπόν, ΝΟΜΙΖΕΙ ότι είναι χοντρή ενώ δεν είναι, ΝΟΜΙΖΕΙ ότι θα είναι όμορφη στα 30 κιλά, αλλά είναι ετοιμοθάνατη. Οι γύρω της λοιπόν που την αγαπούν, φίλοι, οικογένεια κτλ μπορεί βλέποντας της να φλερτάρει με την ανορεξία να της λένε "φάε κάτι, πρέπει να πάρεις κιλά" γιατί ανησυχούν για την υγεία της αλλά μπορεί να βρεθεί κι ένας μπαγλαμάς και να της πει "είσαι πολύ όμορφη έτσι όπως είσαι. Βεβαίως αφού το λέει ο γιατρός θα σε βοηθήσω να πάρεις 2-3 κιλά αλλά όχι παραπάνω γιατί έμενα μου τρέχουν τα σάλια με τα κόκαλα". Και φυσικά αυτή δεν θα τον πιστέψει όταν θα της λέει πως πάλι θα την θέλει αν παχύνει, γιατί θα ΝΙΩΘΕΙ πως γουστάρει την ανορεξία της και θα τον βλέπει πως μετράει τις μπουκιές της σαν να μην είναι άνθρωπος άλλα ένα κομμάτι κρέας...ή μάλλον κόκαλα.
Όταν είναι θέμα υγείας φυσικά λες και στην πολύ αδύνατη να πάρει κιλά και στην χοντρή να χάσει κιλά όταν είναι δικός σου άνθρωπος και νοιάζεσαι γιαυτόν. Δεν ψάχνεις τρόπους να το πεις κομψά. Αν είναι θέμα υγείας το λες. Τρόπους να το πεις κομψά , έμμεσα και ύπουλα ψάχνεις αν δεν είναι θέμα υγείας αλλά δικό σου προσωπικό κόλλημα και προσπαθείς να χειραγωγήσεις τον άλλον ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ στον ψυχίατρο το δικό ΣΟΥ κόλλημα.
25-08-2019, 15:10 #159
25-08-2019, 15:14 #160
Πάλι πετάς την μπάλα στο διάστημα. Μιλάμε για χαμηλό υγείες βάρος κι εσύ στο κόσμο σου λες για νευρική ανορεξία.
Κι εγώ τότε να υποθέσω (όπως κάνει κι εσύ) ότι υποστηρίζεις ότι όλοι πρέπει να είμαστε υπέρβαροι? Μα καλά δεν ξέρεις ότι η παχυσαρκία είναι πλέον ασθένεια ? Που ζεις? Ο χώρος της υγείας λέει πάντα σε όλους να διατηρούν υγείες βάρος και όχι υπέρβαρο, κι εσύ προτρέπεις τον κόσμο στην αντίθετη κατεύθυνση. Κρίμα.
Αλλά αν το πάμε έτσι θα χαλάσει το thread οπότε please μείνε στο θέμα. Άσε τις υπερβολές και τις ακρότητες.
25-08-2019, 15:14 #161
Ελισάβετ δεν νομίζω να μιλάει για κοπελες με νευρική ανορεξια.μιλάει για κοπελες που από την φύση τους ειναι λεπτές.το σκαρι τους που λένε είναι τέτοιο.το ίδιο συμβαινει και με μένα τρωω κανονικά και τρώω πολλά γλυκά πολλά παχυντικα και παρολα αυτά δεν πάω πάνω από 52 κιλά. Έτσι είναι και η μητέρα μου.
Η άλλη περίπτωση φυσικά είναι αρρωστη.δεν μιλάμε όμως για τέτοιες περιπτώσεις εδω
25-08-2019, 15:15 #162
Αφού δεν το κατάλαβες ακόμα ας κάνω μια προσπάθεια.
Αν κάποιος γουστάρει τις χοντρές είναι δικαίωμα του όπως και σένα είναι δικαιώμα σου να γουστάρεις τις αδύνατες.
Αν κάποιος βρει μια με παραπάνω κιλά και την γουστάρει αλλά στην πορεία της σχέσης αυτή αποφασίσει ή τύχει ή συμβεί να αδυνατίσει και ο τύπος πάει και της πει : α εγώ σε ήθελα παχουλή, μου άρεσες όπως ήσουν πριν, σε αγαπάω και πάλι αλλά θα σε βοηθήσω να ξαναπάρεις τα κιλά σου γιατί μου τρέχανε τα σάλια με τα λιπάκια σου πριν" τότε ο τύπος είναι για μπάτσες.
Γιατί 1. δείχνει πως δεν είχε απλά μια προτίμηση στις παχουλές αλλά ΚΟΛΛΗΜΑ το οποίο θέλει ψυχολόγο
2. Γιατί δείχνει πόσο τρομερά επιφανειακός είναι που μετά από χρόνια σχέσης και αγάπης υποτίθεται μετράει ακόμα κιλά αντί για τον άνθρωπο
3. γιατί δείχνει πόσο χειριστικός και πονηρός είναι και προσπαθεί να της επιβάλει αυτό που ΕΚΕΙΝΟΣ θέλει χωρίς να σέβεται αυτό που η ίδια θέλει για τον εαυτό της.
Αν δεν κατάλαβες ούτε τώρα, είναι ανίατη η κατάσταση σου.
25-08-2019, 15:17 #163
25-08-2019, 15:17 #164
Αχ κορίτσι μου καλό, μη προσπαθείς τζάμπα να της εξηγήσει, επίτηδες το κάνει. Δεν είναι τόσο χαζή. Απλά διαστρεβλώσεις για εντυπώσεις. Εσύ σωστά τα λες, αλλά θα βρίσκει κουφά πράματα συνέχεια. Το είπα από την αρχή και το βλέπουμε στην πράξη :)
Να σαι καλά. Σου απαντάω αμέσως και στο άλλο.
25-08-2019, 15:20 #165
Δε θα είχα πρόβλημα. Απλά λέω δεν κάνει διάφορα για μένα. Δε θα την δω διαφορετικά. Δε χρειάζεται Το ίδιο είναι. Το μαύρισμα ξέρεις ότι είναι μόδα, δεν υπήρχε ως "ωραίο" πριν μερικά χρόνια.
Αν πας θάλασσα και βάλεις αντιλαϊκό καλό, χωρίς να κάτσεις για ηλιοθεραπεία 100 ωρες, δε μαυρίζεις. :)