χωρισμός (τοξικός). - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 106
    Senior Member
    τελικά στο τέλος φενονται όλα ...ναι η κοπελα σε ζήλευε επειδη είχες περισσότερα από εκείνη πχ φίλοι καλή δουλειά και όλα αυτά... ΛΑΘΟΣ όμως έπρεπε να σε στηρίζει και να χαίρεται με την πρόοδο σου και όχι να το πάει ανταγωνιστικα.καλυτερα που τελείωσε αγόρι μου αυτή η σχέση γιατί θα ήταν χειρότερα αργότερα με γάμο και παιδια..να μην μιλάς σε κανέναν για τη σχέση σας πώς και τι έγινε..τελείωσε και δεν αφορά κανέναν ε σας να λες δεν χρειάζεται να το λέτε σε φίλους γιατί μερικοί φίδια είναι και μπορεί να χαίρονται γι αυτό το τελος.ολοι κοιτανε το συμφέρον τους και την πάρτυ τους..κοίταξε τον εαυτό σου από εδώ και πέρα και να κάνεις αυτό που νιώθεις.να προσχωρήσεις σε κάτι νέο να είσαι σίγουρος όμως όχι από αντίδραση γιατί δεν θα σου βγει σε καλό όσο τώρα αν βλέπεις όλες τις γυναίκες ύποπτες είναι λογικό μετά από αυτό που πέρασες..αλλά δεν πρέπει να το πληρώσει η επόμενη δεν φταίει σε τπτ

Senior Member
    apostolis
    Είσαι ένας άνθρωπος 27 χρονών, με τις σπουδές σου, τα διδακτορικά σου και με όλη την ζωή μπροστά σου, χωρίς υποχρεώσεις και χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν.... σε ζηλεύω φίλε μου! Όταν σε λίγο καιρό θα είσαι μαζί με καμία μικρούλα τότε θα τα σκέφτεσαι όλα αυτά και θα νοιώθεις τυχερός που εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα. Κράτα αυτά που σου είπε παραπάνω o φίλος George και προσπάθησε σε καμία περίπτωση μην χάσεις την αξιοπρέπειά σου. Γιατί να ξέρεις... το να χάσεις μία γυναίκα πονάει, το να χάσεις την αξιοπρέπειά σου πονάει περισσότερο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by apostolis1318 View Post
    Ο λόγος που μου είπε ήταν ότι απλά ήθελε να περάσει λίγο καιρό μόνη και ότι με αγαπούσε δε ξέρει αν ήταν ερωτευμένη. Προβληματα στη σχέση: ούτε ποτέ κέρατά, ούτε τίποτα, πέρα από κάποιες εντάσεις κλασσικές. Η συγκατοίκηση Σίγουρα έδειξε ότι ήμασταν σε διαφορετική φάση (Εγώ όλη μέρα δουλειά, η ίδια αλλά άραζε σπίτι και πήγαινε για ψωνια).
    Εμπειρίες εννοώ, σχέσεις.
    Θυμό έχει μαζί μου επειδή τόλμησα και είπα ότι χωρίσαμε σε φίλους μας και φίλους μας ενώ η συγκεκριμένη μάλλον ήθελε χρόνο μέχρι να ψήνει το καινούργιο.
    Και εγώ έχω θυμό που της έκανα όλα τα χατίρια για αυτό και τα γράφω εδώ μέσα. Θυμό νιώθω Τώρα μαζί της για τη κοροϊδία περι πολιτισμένου χωρισμού
    Διαταραγμένη είναι, looser από τον ίδιο της τον εαυτό. Δε καταλαβαίνω γιατί ψάχνουμε να βρούμε το λόγο σε μια κοπέλα που απλα περάσαμε τόσα πολλά, με βοήθησε τόσο πολύ και απλα το τέλος που εδω σε θα το θυμάμαι για καιρό πολύ; Το τελευταίο χρονο την ενοχλούσε που δε της έλεγα ότι θα πάμε μόνιμα στους δικούς της. Την ενοχλούσε για το Πανεπιστήμιο. Την ενοχλούσε για το πώς ήμουν μέσα στο σπίτι.
    Βέβαια, δεν ενοχλούνταν για τα ταξιδάκια μας
    , για τα ξενοδοχεία που κλείναμε, για ότι περα απο τη κυρία δουλειά, πήγαινα και σε φροντιστήρια για έξτρα και πηγαίναμε στα καλύτερα. Το ότι δεν είχαμε διαφορετικό ταμείο, αλλά κοινό, που δε με πειράζει.

Εμπειρίες που συγχωρουσα: να γνωρίσει φίλο μου παιδικό και να τον συμπαθησει; ποτε. Ο ενας "ήταν χοντρός και θα μας έσπαγε τον καναπε" η άλλη "ήταν κούκλα, άρα μάλλον την έχεις γκομενα" ο άλλος "έκατσε δεκα μέρες αντί για τρεις ήμαρτον με την αγάπη για εσενα" το πάρτυ των γενεθλίων μου "40 άτομα θα διαλύσετε το σπίτι"

Κόμπλεξ, κόμπλεξ και ζήλεια. Αλλά εγώ σε αυτή ήμουν 7 χρόνια δίπλα της.
    λοιπον...
    πιστευω οτι η κοπελα εχει πολλα απωθημενα, και για την ελλειψη εμπειριας, αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο νομιζω.
    τα απωθημενα της αφορουν οπως λες κι εσυ το οτι τα καταφερνες τοσο καλα, ενω αυτη σερνοταν, το οτι σε αγαπουσαν τοσο πολυ οι φιλοι και οι γνωστοι, η επιτυχια σου στα ακαδημαικα κλπ.

τωρα, τι πιστευω για τον χωρισμο..
    πιστευω οτι δεν ειχε αποφασισει να χωρισει , αλλα σου εκανε γυμνασια για να σε πονεσει.
    ναι, μπορει να εψηνε εναν αλλον, αλλα δεν ηταν αυτο το βασικο. δεν θα σε αφηνε ετσι ευκολα.
    ισως να τσαλαβουτουσε επειδη δεν ειχε εμπειριες, αλλα μαλλον ηθελε να σε τσιτωσει για να πας γονατιστος να της πεις να πατε στους γονεις της.
    ΕΤΣΙ εξηγειται και το οτι πηγατε για επισημοποιηση ενω αυτη υποτιθεται οτι σκεφτοταν τον χωρισμο.

ΘΥΜΩΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ και τελικα χωρισατε.
    γι αυτο θυμωσε που το ανακοινωσες.
    γιατι αυτη δεν το ειχε σκοπο. παιχνιδακια εκανε για να σε καψουρεψει και την πατησε.
    γι αυτο και τα νευρα, το αδειασμα των ρουχων, η εκδικητικοτητα, οι βολτες με τον αλλον.
    δεν ηθελε να χωρισετε αποστολη, και την πατησε..

Senior Member
    Συγγνώμη, περίμενε 7 χρόνια για να σε γνωρίσει στους δικούς της? Παράλογο. Αυτά τα κάνουμε τους πρώτους μήνες κιόλας, εγώ νόμιζα αρραβωνιαστήκατε ή κάτι... Άνθρωπος που σε θέλει, δεν σε κρύβει από την οικογένειά του τόσο καιρό, "βρωμάει" η κοπέλα. Ίσως ανισόρροπη με όσα έκανε.
    Μην την κυνηγάς, δεν αξίζει. Προχώρα στη ζωή σου. Τέτοιους ανθρώπους δεν θέλουμε κοντά μας!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Almalexia View Post
    Συγγνώμη, περίμενε 7 χρόνια για να σε γνωρίσει στους δικούς της? Παράλογο. Αυτά τα κάνουμε τους πρώτους μήνες κιόλας, εγώ νόμιζα αρραβωνιαστήκατε ή κάτι... Άνθρωπος που σε θέλει, δεν σε κρύβει από την οικογένειά του τόσο καιρό, "βρωμάει" η κοπέλα. Ίσως ανισόρροπη με όσα έκανε.
    Μην την κυνηγάς, δεν αξίζει. Προχώρα στη ζωή σου. Τέτοιους ανθρώπους δεν θέλουμε κοντά μας!
    δεν ξερουμε αν το καθυστερουσε εκεινη.
    μπορει ο αποστολης να μην ηθελε να γνωριστουν.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    λοιπον...
    πιστευω οτι η κοπελα εχει πολλα απωθημενα, και για την ελλειψη εμπειριας, αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο νομιζω.
    τα απωθημενα της αφορουν οπως λες κι εσυ το οτι τα καταφερνες τοσο καλα, ενω αυτη σερνοταν, το οτι σε αγαπουσαν τοσο πολυ οι φιλοι και οι γνωστοι, η επιτυχια σου στα ακαδημαικα κλπ.

τωρα, τι πιστευω για τον χωρισμο..
    πιστευω οτι δεν ειχε αποφασισει να χωρισει , αλλα σου εκανε γυμνασια για να σε πονεσει.
    ναι, μπορει να εψηνε εναν αλλον, αλλα δεν ηταν αυτο το βασικο. δεν θα σε αφηνε ετσι ευκολα.
    ισως να τσαλαβουτουσε επειδη δεν ειχε εμπειριες, αλλα μαλλον ηθελε να σε τσιτωσει για να πας γονατιστος να της πεις να πατε στους γονεις της.
    ΕΤΣΙ εξηγειται και το οτι πηγατε για επισημοποιηση ενω αυτη υποτιθεται οτι σκεφτοταν τον χωρισμο.

ΘΥΜΩΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ και τελικα χωρισατε.
    γι αυτο θυμωσε που το ανακοινωσες.
    γιατι αυτη δεν το ειχε σκοπο. παιχνιδακια εκανε για να σε καψουρεψει και την πατησε.
    γι αυτο και τα νευρα, το αδειασμα των ρουχων, η εκδικητικοτητα, οι βολτες με τον αλλον.
    δεν ηθελε να χωρισετε αποστολη, και την πατησε..
    Όταν μου το είπε και γύρισε στη πόλη, το ίδιο βράδυ βρεθήκαμε και κάναμε σα να μην είχε συμβεί τίποτα. Επειδή το κατάλαβα, τρολαρα και της λέω θες χρόνο, δέ θες να χωρίσουμε. Άρχισε τα δικά της, ότι δε πρόκειται να ξαναγαπησει αλλον, και της είχα πει Εγώ θα συνεχίσω και θα πάω για γάμο. Και μου λέει ας φτάσει η ώρα και θα δεις.
    Γύρισα στη πατρίδα μου και Επειδή ήμουν κομμάτια, την πήρα τηλ και της λέω δε ξέρω τι σκατα θες, σταμάτα να κλαις, Εγώ φεύγω από το σπίτι να βρεις την ηρεμία σου. Πήγα διακοπές με φίλους, ενώ είχαμε κανόνισει μαζί (που πρότεινε εκ των υστέρων να της κάνουμε δώρο στους δικούς μου γονείς γιατί οι δικοί της είναι μεγάλη σε ηλικια). Και απλά αρχίσαμε ένα mindfuck ότι οι δικοί της στεναχωριουνται και αναρωτιούνται, ακόμη κοιτούν τις φωτογραφίες μας... αλλά δε ξέρουν τι συμβαίνει μεταξύ μας (ποτέ δε θα το μάθουμε τι συνεβαινε).
    Τέλος πάντων προχώρησα και κάποια στιγμή μου στέλνει μήνυμα, το έχεις ανακοινώσει παντού, αν θες ξανά να είμαστε μαζί, ζητά συγγνώμη από όλους 'αλλιως άμα γυρίσεις Πάτρα, θα σε διάλυσω". Εγώ παραξενευτηκα. Ε και άρχισε η κατρακύλα. Το μόνο που ξέρω ήταν για μένα ότι πραγματικά την αγαπούσα και την αγαπάω (;) ακόμη αλλά το τόσο ακραία πράγματα κάπου πρέπει να σταματήσει. Σε καμία περίπτωση δε πρόκειται να κυκλοφόρησε με κάποια άλλη το πρώτο εξάμηνο. Είμαι πολύ της τακτικής.

Quote Originally Posted by xaraaaa View Post
    τελικά στο τέλος φενονται όλα ...ναι η κοπελα σε ζήλευε επειδη είχες περισσότερα από εκείνη πχ φίλοι καλή δουλειά και όλα αυτά... ΛΑΘΟΣ όμως έπρεπε να σε στηρίζει και να χαίρεται με την πρόοδο σου και όχι να το πάει ανταγωνιστικα.καλυτερα που τελείωσε αγόρι μου αυτή η σχέση γιατί θα ήταν χειρότερα αργότερα με γάμο και παιδια..να μην μιλάς σε κανέναν για τη σχέση σας πώς και τι έγινε..τελείωσε και δεν αφορά κανέναν ε σας να λες δεν χρειάζεται να το λέτε σε φίλους γιατί μερικοί φίδια είναι και μπορεί να χαίρονται γι αυτό το τελος.ολοι κοιτανε το συμφέρον τους και την πάρτυ τους..κοίταξε τον εαυτό σου από εδώ και πέρα και να κάνεις αυτό που νιώθεις.να προσχωρήσεις σε κάτι νέο να είσαι σίγουρος όμως όχι από αντίδραση γιατί δεν θα σου βγει σε καλό όσο τώρα αν βλέπεις όλες τις γυναίκες ύποπτες είναι λογικό μετά από αυτό που πέρασες..αλλά δεν πρέπει να το πληρώσει η επόμενη δεν φταίει σε τπτ
    Όλοι αυτό μου λένε και μου λέγανε πάντα. Εγώ αυτή τη γυναίκα είχα επιλέξει όμως και στεκόμουν δίπλα της. Πιθανώς η ίδια να το καταλάβαινε και να μην αισθανόταν καλά ή να πιέζοταν. Ποτέ όμως δε τη μείωσα, ποτε δε πήγε κάπου χωρίς την ίδια . Θυμάμαι να μου λέει, ειμαι πιο άσχημη από σένα Και να της λεω: εισαι άγγελός μου, σταματα να το λες αυτό, με σκοτώνεις. Και να μου λεει Όχι είναι αλήθεια. Και όταν της έλεγα, οκ, θες να με στεναχωρείς. Όταν τη ρώτησα γιατί εσύ είσαι μαζί μου; μου έλεγε γιατί όταν είσαι σε μια παρέα, όλοι κοιτούν εσενα. Και τότε θυμάμαι της είχα ρωτησει: αυτό τωρα είναι αγάπη και ερωτας; ξέρεις πόσοι τέτοιοι υπάρχουν; μια ακόμη κουβεντα μας που θυμάμαι φουλ χαρακτηριστικά.

Senior Member
    Όταν μου το είπε και γύρισε στη πόλη, το ίδιο βράδυ βρεθήκαμε και κάναμε σα να μην είχε συμβεί τίποτα. Επειδή το κατάλαβα, τρολαρα και της λέω θες χρόνο, δέ θες να χωρίσουμε. Άρχισε τα δικά της, ότι δε πρόκειται να ξαναγαπησει αλλον, και της είχα πει Εγώ θα συνεχίσω και θα πάω για γάμο. Και μου λέει ας φτάσει η ώρα και θα δεις.
    Γύρισα στη πατρίδα μου και Επειδή ήμουν κομμάτια, την πήρα τηλ και της λέω δε ξέρω τι σκατα θες, σταμάτα να κλαις, Εγώ φεύγω από το σπίτι να βρεις την ηρεμία σου. Πήγα διακοπές με φίλους, ενώ είχαμε κανόνισει μαζί (που πρότεινε εκ των υστέρων να της κάνουμε δώρο στους δικούς μου γονείς γιατί οι δικοί της είναι μεγάλη σε ηλικια). Και απλά αρχίσαμε ένα mindfuck ότι οι δικοί της στεναχωριουνται και αναρωτιούνται, ακόμη κοιτούν τις φωτογραφίες μας... αλλά δε ξέρουν τι συμβαίνει μεταξύ μας (ποτέ δε θα το μάθουμε τι συνεβαινε).
    Τέλος πάντων προχώρησα και κάποια στιγμή μου στέλνει μήνυμα, το έχεις ανακοινώσει παντού, αν θες ξανά να είμαστε μαζί, ζητά συγγνώμη από όλους 'αλλιως άμα γυρίσεις Πάτρα, θα σε διάλυσω". Εγώ παραξενευτηκα. Ε και άρχισε η κατρακύλα. Το μόνο που ξέρω ήταν για μένα ότι πραγματικά την αγαπούσα και την αγαπάω (;) ακόμη αλλά το τόσο ακραία πράγματα κάπου πρέπει να σταματήσει. Σε καμία περίπτωση δε πρόκειται να κυκλοφόρησε με κάποια άλλη το πρώτο εξάμηνο. Είμαι πολύ της τακτικής.
    νατο.
    δεν ηθελε να χωρισει. αν ηθελε αληθεια να χωρισει, τι δουλεια εχει να συζηταει να ξαναειστε μαζι; να τα μαζεψει ηθελε αλλα ηταν αργα..
    νομιζε οτι σου κανει καψονι κι επεσε στην ιδια της την παγιδα γιατι αντι να σε δει συντετριμενο να παρακαλας, το δεχτηκες αξιοπρεπως, πηγες τις διακοπες σου, ανακοινωσες τον χωρισμο σας και τα παιξε...

Senior Member
    μπερδεμενη ιστορία βρε αποστολη τελικά γιατί ήταν μαζί σου δεν μπορώ να καταλάβω το.λογο μετά από αυτό που λες διακρίνω και ζήλεια από μέρος της ότι ήσουν καλύτερος.οτι είχε βολεύτει μαζί σου επειδή ίσως και ελαστικός μαζί της όλα αυτά τα χρόνια..τι άλλο να πω δεν ξερω

Quote Originally Posted by aeolus74 View Post
    apostolis
    Είσαι ένας άνθρωπος 27 χρονών, με τις σπουδές σου, τα διδακτορικά σου και με όλη την ζωή μπροστά σου, χωρίς υποχρεώσεις και χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν.... σε ζηλεύω φίλε μου! Όταν σε λίγο καιρό θα είσαι μαζί με καμία μικρούλα τότε θα τα σκέφτεσαι όλα αυτά και θα νοιώθεις τυχερός που εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα. Κράτα αυτά που σου είπε παραπάνω o φίλος George και προσπάθησε σε καμία περίπτωση μην χάσεις την αξιοπρέπειά σου. Γιατί να ξέρεις... το να χάσεις μία γυναίκα πονάει, το να χάσεις την αξιοπρέπειά σου πονάει περισσότερο.
    Μα για αυτο ντρέπομαι και έχω φρικάρει που μου το έχουν πει απεξω απεξω: καλά τώρα τη γνωρίζεις, τόσα χρόνια δε την εβλεπες; και ποτε μα ποτέ δε την εχω κακοχαρακτηρισει. Κλασσικός χαλβάς.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    νατο.
    δεν ηθελε να χωρισει. αν ηθελε αληθεια να χωρισει, τι δουλεια εχει να συζηταει να ξαναειστε μαζι; να τα μαζεψει ηθελε αλλα ηταν αργα..
    νομιζε οτι σου κανει καψονι κι επεσε στην ιδια της την παγιδα γιατι αντι να σε δει συντετριμενο να παρακαλας, το δεχτηκες αξιοπρεπως, πηγες τις διακοπες σου, ανακοινωσες τον χωρισμο σας και τα παιξε...
    Δεδομενο στη σχέση, δεδομενο και στον χωρισμό. Μόνο εγώ αυτά, μπράβο μου.

Senior Member
    Δεδομενο στη σχέση, δεδομενο και στον χωρισμό. Μόνο εγώ αυτά, μπράβο μου.
    ναι, εκει καταληγω κι εγω. θεωρουσε δεδομενο οτι θα κανεις τα παντα για να μην χωρισετε και την πατησε επειδη το δεχτηκες και πηγες παρακατω.
    τωρα προσπαθει να σε πονεσει επειδη το δεχτηκες..

Ας πιω λοιπόν και σήμερα.

Senior Member
    Ας πιω λοιπόν και σήμερα.
    στην υγεια της αχαριστης!!
    χαχαχαχαχαχα!
    καθε εμποδιο σε καλο βρε αποστολη.
    μπορει να ειναι αφορμη να εξελιχθει η ζωη σου πολυ καλυτερα.

Senior Member
    αυτός που εγκαταλείπει και δεν το εννοεί, βρίσκεται πάντα σε μειονεκτική θέση απέναντι σε αυτόν που εγκαταλείπεται

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast