Results 646 to 660 of 718
-
13-09-2019, 23:54 #646
μαρια, μπορείς να βγαίνεις συχνά έξω και να πηγαίνεις έστω και για ένα καφέ να κανεις βόλτες να πηγαίνεις σε μαγαζιά να ψωνίζεις κλπ... το να είσαι συνεχεια μέσα στο σπίτι κάθε μέρα όχι δεν θα καταφέρεις τίποτα..
αν δεν μπορείς να κανεις αυτά τα βασικά και δεν έχεις καθόλου ενέργεια να κανεις πράγματα χρειάζεσαι θεραπεία με φάρμακα.... σοβαρά τώρα όμως γιατί δεν ξεκινάς cbd? πάρε τσάι cbd που είναι οικονομικό....
μιλα με τους γονείς σου και εξήγησε τους τι είναι το cbd....
απλα ξεκινα να περπατας....... το πιο βασικο...
- 13-09-2019, 23:59 #647
14-09-2019, 00:04 #648
14-09-2019, 00:07 #649
14-09-2019, 04:28 #650
ήταν δικιά σου επιλογή αν θα ακολουθήσεις φαρμακευτική αγωγή δεν σου είπαν να τα πάρεις τα αντικαταθλιπτικά με το ζόρι κανείς ουτε ο γιατρός... αυτός να βοηθήσει θέλει να νιώσεις εσύ καλύτερα... και στην τελική πρότεινε ενα απο τα καλύτερα αντικαταθλιπτικά και το οποίο ειναι δοκιμασμένο και απο τα πιο ανεκτά και χωρίς σοβαρές παρενέργειες... αν ήταν κανένας γιατρός οτι να ναι θα μπορούσε να έγραφε μέχρι και αντιψυχωσικα φάρμακα... ετσι γιατί απλα μπορεί.... οπότε καλο θα ειναι να μιλήσεις με τους γονείς σου και να εξηγήσεις οτι αυτο το φάρμακο ειναι οκ... στην τελική ας πάρουν και τηλέφωνο σε ενα φαρμακείο να ρωτήσουν.... αν φοβούνται τοσο πολύ το επερνα 1 χρόνο και με βοήθησε πολύ και το έκοψα απο μόνος μου... εγω θα έλεγα να μιλήσεις με τον γιατρό σου και να ακολουθήσεις την θεραπεία σου... αν θες να πατήσεις ξανα στα πόδια σου... θελει 1-2 μήνες το ladose για να κάνει δουλειά.... εσυ μονο 20 μέρες το περνεις... κανε οτι νομίζεις.... απλα αν το κόψεις τώρα έτσι θα δυσκολευτείς μετά αρκετά να αντιμετωπίσεις απο μονη σου όλο αυτό που σε έφερε στην κατάσταση να ξεκινήσεις τα αντικαταθλιπτικά...
πραγματικά κανε οτι πιστεύεις εσυ καλύτερα για σένα.... ελπίζω να τα καταφέρεις....
14-09-2019, 11:21 #651
Δυστυχώς, έφτασα στο σημείο να πρέπει να τα πάρω. Κανένα φάρμακο όμως δεν είναι αθώο. Μου έχουν τρελάνει τον ύπνο, έχω κανένα μήνα να κοιμηθώ σαν άνθρωπος.. Αν συνεχίσει έτσι, δεν ξέρω αν μπορέσω να τα συνεχίσω.. Το καλό είναι να πατάς μόνος σου στα πόδια σου.. Δεν πα να είναι κ το καλύτερο αντικαταθλιπτικό, παρενέργειες θα χει σίγουρα κ πάνω απ όλα είναι φάρμακο. Ελπίζω σε λίγο καιρό να μην τα χρειάζομαι
14-09-2019, 13:05 #652
Μην δίνετε τόσο κατηγορηματικα διαβεβαιώσεις, ότι κόβεται τόσο εύκολα οποιαδήποτε ψυχοφαρμακο!
Κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά στην ληψη/διακοπή των.
Είναι πολύ πιθανό ότι θα βρεθείτε προ απροοπτων καταστάσεων, που δύσκολα θα τις αντιμετώπισε τε, και δεν ξέρω αν θα βρείτε τότε επαρκή ιατρική βοήθεια και κατανόηση.
Η άγνοια που επικρατεί σχετικά με το πως δρουν, και τι μακροχρόνιες επιπτώσεις έχουν αυτα τα φαρμάκα, είναι απογοητευτικη.
Και δυστυχως, καμία σοβαρή επιστημονική μελέτη δεν γίνεται για αυτό, καθώς οι παραγωγοί των δεν ενδιαφέρονται αφού κάνεις δεν τους το ζητά, αφετέρου είναι πολύ κοστοβορες, και γιατί κάποιος κρατικός οργανισμός να μπλέξει;
14-09-2019, 14:02 #653
14-09-2019, 16:13 #654
Φίλε Κώστα, κανονικά δεν θα έπρεπε το φόρουμ να μας αφήνει να μιλάμε για φάρμακα.... Οπως ειναι γνωστό ολα τα φάρμακα εχουν παρενέργειες έχεις διαβάσει. Ποτε παρενέργειες απο φάρμακα Αντιφλεγμονώδη κλπ; Εγω θα σου κανω μια ερώτηση.... Αν ένα άτομο έχει κατάθλιψη θα το αφήσουμε έτσι και με τον καιρό να πάθει αλλες επιπτώσεις στην υγεία του; Γιατι η ίδια η κατάθλιψη ειναι το πρόβλημα και οχι το φάρμακο.... Επίσης ποιος είπε οτι θα έχει επίπτωσης στην υγεία του με την διακοπή του φαρμάκου; Σίγουρα ο καθε οργανισμός ειναι διαφορετικός αλλα αυτό ισχύει και για ολα τα φάρμακα οπως ειπα... η διακοπή γίνετε σταδιακά και ειναι πολυ απλη με την κατάλληλη καθοδήγηση του γιατρού μας....
και πίστεψέ με υπαρχουν επιστημονικές μελέτες για αυτα τα φάρμακα.... Και η επίπτωσης στην υγεία που έχουν μακροχρόνια έχουν γραφτεί... Οπότε μην είσαι απόλυτα σίγουρος σε αυτα που αναφέρεις γιατι το μονο που μπορεί να δημιουργηθεί ειναι ένας φόβος στο άτομο που περνει και εχει ανάγκη αυτα τα φάρμακα.... Οπότε ας σταματήσουμε να φοβόμαστε την ψυχιατρική βοήθεια... Εχει Αποτελέσματα και έχει βοηθήσει αρκετά άτομα... Αν ακολουθήσουν της σωστές οδηγίες του γιατρού τους...
Φιλικά
14-09-2019, 16:26 #655
Μαρία εδώ ξαναλέω οτι Σε καμία περίπτωση δεν κόβονται δύσκολα τα αντικαταθλιπτίκα
Το οτι τώρα έχεις παρενέργειες αυτο θα μιλήσεις με τον γιατρό σου... Μπορεί και στα 10 η 15mg να ειναι η ιδανική δοσολογια για εσένα.... Αλλα η λίγη ζαλάδα δεν ειναι τπτ μπροστά σε χειρότερες παρενέργειες που μερικά άτομα αντιμετωπίζουν με αλλα αντικαταθλιπτικά φάρμακα.... Γι'αυτό και στην αρχη δινουν βενζοδιαζεπίνες... γιατί με λιγα λογια αυτο που συμβενει είναι επιδει κανουν επίδραση στον εγκέφαλο ετσι στην αρχή μεχρι να τα μάθει ο οργανισμός έχουνε διάφορες παρενέργειες... Γιατι στην ουσία ο οργανισμός το βλέπει σαν κατι ξένο σαν ενα χημικό και ετσι υπάρχει αυτη η αντίδραση... Υπάρχει άλλη εξήγηση γι'αυτό... Και καλο θα ηταν να μην φοβάσαι τα φάρμακα ιδικά τα αντικαταθλιπτικά... Εγω αν δεν τα επερνα αυτη την στιγμή θα ήμουνα χαλιά... Εμενα με βοήθησαν οπως και πολλα αλλα ατομα ειναι πολυ καλα στην ψυχική τους υγεία με την βοήθεια της ψυχιατρικής βοήθειας....
14-09-2019, 16:34 #656
Απλώς δε θέλω να μάθω να ζω μ αυτά, ούτε να πάθω εξάρτηση. Δεν ξέρω τα θεωρώ κάτι σαν "νόμιμα ναρκωτικά".. Κ όπως είπες κ ο ίδιος παραπάνω κανείς δεν κατάφερε να τα κόψει εν καιρώ.. Κ γενικά ο, τι χημικό μπαίνει στον οργανισμό μας δεν είναι για καλό. Μπορεί όντως τα 30mg να είναι πολλά για μενα
14-09-2019, 16:41 #657
Εγω δεν αναφέρομαι τοσο στα αντικαταθλιπτικά αλλα στης βενζοδιαζεπίνες τυπου xanax,lexotanil,tranxene κλπ αυτα ναι δεν μπορείς να τα κόψεις με τπτ και καθολου εύκολα... Θελει σωστή καθοδήγηση γιατρού..
Η βενζοδιαζεπίνες ειναι τα νόμιμα ναρκωτικά.. τα αντικαταθλιπτικά φάρμακα όσο απίστευτο και αν σου φενεται τα δίνουν και σε ατομα που εχουν χρονιές κεφαλαλγίες και ημικρανίες....
Θα σου πω κατι κατι αλλο.. ένα άτομο που εχει επιλιπτικες κρίσης δηλαδή δεν πρεπει να πάρει αντιεπιληπτικά φαρμακα? Αυτα νομίζεις οτι ειναι πιο ασφαλές απο τα αντικαταθλιπτικά? Και αυτά ανήκουν σε μια κατηγορία ψυχοφαρμακων αλλα δεν σημαίνει κατι αυτο... Αυτα τα άτομα τα περνουν χρόνια.. και ειναι μια χαρα..... Ετσι και τα αντικαταθλιπτικά δεννθα έπρεπε να τα πάρεις με κακο ματι...
14-09-2019, 17:15 #658
14-09-2019, 18:11 #659
Παρε τον γιατρο σου τηλ και πες του να πας στα 20mg και μετα στα 10mg εμενα στα 10mg εκανε δουλεια..... ενω στα 20 μου εφερνε αυπνια... ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος....
μην φοβασαι παντως τα αντικαταθλιπτικα και μην ακους τι λενε.... οτι δεν μπορεις να τα κοψεις και αλλες βλακειες ... ο γιατρος σου και μονο ο γιατρος σου ξερει καλητερα απο τον καθενα μεσα σε αυτο το φορουμ......
14-09-2019, 18:36 #660