Results 46 to 60 of 236
Thread: ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑ
-
08-10-2019, 13:50 #46
Και τώρα η Σουλα προσπαθεί να βρει κατι να πει σε μενα για να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα. Κοπελα, δικο μου θέμα αν δουλεύω. Δανεικά μια φορα δε σου ζητησα. Μη πας τη κουβέντα αλλου για να αποφύγεις την κρίση μου. Εφοσον άνοιξες ενα θεμα να έχεις αυτακια ανοιχτά να ακούσεις ολες τις απόψεις. Δηλαδή τι περίμενες να σου πουμε και μπράβο;
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
- 08-10-2019, 13:54 #47
μου ειπες πριν οτι δεν εισαι βολεμενη με καποιον.
προφανως αφου εισαι βολεμενη με τους γονεις σου.οταν δεν θα εχεις τους γονεις που σου ευχομαι να μη γινει ποτε τοτε να ερθεις να ξανα απαντησεις εδω.
εχω τα αυτακια ανοιχτα να ακουσω και να δεχτω τις αποψεις σας.η οποιες βλεπω ειναι πολυ εριστικες αλλα τις δεχομαι.αλλα οποιος ειναι απ εξω απο το χορο πολλα τραγουδια ακουει.
08-10-2019, 13:56 #48
Αν χρειάζεσαι ψυχολογική στήριξη κοπέλα μου άποψη μου είναι ότι πας να μπλέξεις άσχημα.
Ακόμη και αν δεν σκεφτούμε καθόλου τον αρραβωνιαστικό μου φαίνεται πως πας με τα μούτρα να πληγωθείς.
Off topic. Εσείς που από 5 μηνυματα καταλήγετε σε χαρακτηρισμούς, δεν κοιτάτε λίγο τους εαυτούς σας?
Το θεμα είναι για να κρίνεις τη πραξη, όχι τον άνθρωπο.... εσείς καταλήγετε σε χαρακτηρισμούς τύπου " εισαι κακόψυχη" " είσαι εγωίστρια" , " είσαι βολεμένη"
Ριλάξ λιγο παιδιά , όλοι κανουν λάθη.
Άλλο το ότι πάει να κανει βλακεία η κοπέλα και αλλο αν είναι καλος ή κακος άνθρωπος, χαλαρώστε!
08-10-2019, 14:02 #49
Ευχαριστω σπουργιτι.μα και εγω ξερω οτι ειμαι κακος ανθρωπος με αυτο που σκεφτομαι να κανω.δεν ειπα ποτε οτι ειμαι χαρουμενη με αυτο.εχω τυψεις απλως δεν μπορω να το διαχειριστω και να το σταματησω.
δεν σκεφτομαι να στηριχτω ψυχολογικα στον δευτερο αντρα απλως θελω λιγο να νιωσω αυτο το συναισθημα που μου εχει λειψει.ξερω ειναι λαθος αλλα....
θα συμφωνησω πως κανεις δεν κοιταζει τον εαυτο του εδω μεσα αλλα οταν ειναι για ατοπημα αλλου ολοι ειμαστε ηθικολογοι.
08-10-2019, 14:03 #50
08-10-2019, 14:12 #51
Το καταλαβαίνω τι θελεις να νιώσεις απλά μετα από ενα μεγάλο πάνω θα ερθει το κατω και δεν ξερω πως θα το αντέξεις να το περάσεις αυτό. Ειδικά αν έχεις και τύψεις να σε βασανίζουν !
Για να είσαι επιτυχημένη απιστη δεν πρέπει να εχεις ούτε συνειδηση ούτε τύψεις, αλλιώς πιο πολύ υποφερεις.
Οσο για το αν εισαι κακος ανθρωπος εσυ ξερεις καλύτερα, δε σε ξεραμε από χτες. Στο κατω κατω δική σου είναι η ζωη, ότι κρίνεις εσυ θα κάνεις!
Πάντως εγω το έχω φαει το κερατο στο παρελθον και όχι μια φορά, μου τα φορουσε κατ επαναληψη ( για να μη μιλαμε εκ του ασφαλους) και πιθανότατα θα μ ακολουθεί και μια ζωη.
08-10-2019, 14:38 #52
Όχι με συγχωρείς ο έρωτας δεν φέυγει πάντα έτσι όπως το λες και σε κάθε περίπτωση είναι εντελώς διαφορετικό το να ξεκινάς ερωτευμένη με κάποιον και εντελώς διαφορετικό να ξεκινάς συμβατικά απλά επειδή είναι καλό παιδί και σε βοηθάει.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, αυτό που σου συνέβει, το να αναζητήσεις τον έρωτα, το πάθος κτλ είναι απολύτως φυσιολογικό εφόσον σου είχαν λείψει.
Αν ρωτάς όμως αν είναι απιστία, ναι είναι και κυρίως είναι εξαιρετικά άδικο προς τον άνθρωπο σου.
08-10-2019, 14:45 #53
Καλησπέρα σουλα. Για να αναρωτιέσαι αν είναι απιστία, νομίζω ξέρεις την απάντηση. Δυστυχώς με τα χρόνια χάνεται το πάθος που υπήρχε, μπαίνουν στην μέση ευθύνες, υποχρεώσεις τσακωμπι κτλπ. Θα ήταν καλύτερο να εξήγησειςνστον σύντροφο σου ότι νιώθεις παραμελλημενη και ότι σου έλειψε η συντροφικοτητα και το σεξ. Ειδάλλως καλό θα ήταν να του πεις πως δεν νιώθεις πια το ίδιο, και πως αυτή η σχέση δεν σου προσφέρει κάτι. Όμως, μπες στην θέση του. Πως θα ένιωθες αν ανακαλύπτες μια απιστία ενώ κάθε βράδυ σε παίρνει αγκαλιά και κοιμάστε; νομίζω πως πρέπει να ξεκαθαρίσεις την θέση σου είτε στην μια περίπτωση είτε στην άλλη. Είτε θα επιλέξεις να ζήσεις στιγμές πάθους για ποιος ξέρει πόσο, η έναν άντρα που σου στάθηκε. Να είσαι ντομπρα όμως.
08-10-2019, 14:58 #54
08-10-2019, 15:01 #55
Έχεις δίκιο σε αυτά που λες γιατί τις λίγες στιγμές που βρεθηκαμε είχα τύψεις και φυσικά δεν περασα καν ωραια.
Τουλάχιστον εσύ μιλάς για κέρατο γιατί έχεις ζήσει κάποια πράγματα στη ζωή σου.αυτές που λενε δεν απατηθηκαν ποτέ μαλλον δεν έκαναν ποτέ σχέση στη ζωή του ή κοιμουνται τον ύπνο του δικαιου.
08-10-2019, 15:09 #56
08-10-2019, 15:16 #57
08-10-2019, 15:18 #58
Το ξέρω Ελισάβετ ότι είναι απιστία έστω και η συναντησεις που έχουμε κάνει.
Το ξέρω ότι δεν είναι σωστό αυτο που κανω.αλλα στηριχθηκα σε κάποιον ψυχολογικά όταν ήμουν τελειως ανημπορη και τον αγαπω.αλλά όχι δεν ξεκινησαμε από τρελό έρωτα η αλήθεια είναι.
Αυτό που ρωτάω είναι αν κάποιος έχει ζήσει κάτι παρόμοιο για να με βοηθήσει.
08-10-2019, 15:20 #59Πες το μου και αυτόGuestΕμένα μου φαίνεται ότι με όλα αυτά που περνάς στην ζωή σου ψάχνεις να βρεις αδιέξοδο και το κάνεις με τον λάθος τρόπο. Κανένας άλλος εκτός από τον ευατο σου δεν μπορεί να αναπληρώσει το ποσό δύσκολα ή μόνη νιώθεις.. Στο λέω αυτό από εμπειρία..
Ξέρω την θέση σου, έχω περάσει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και ήταν μεγάλο ζόρι δεν θα πω ψέμματα αλλά και από την άλλη ρε κοπέλα μου δεν σκέφτεσαι και την θέση του συντρόφου σου? Πιστεύεις ότι δεν ξέρει τι γίνεται? Δεν νιώθει?
Μα και από μόνο τον ευατο σου να κοιτάξεις, μόνο την δική σου μεριά πάλι δεν είσαι ευχαριστημένη σε αυτήν την σχέση..
08-10-2019, 15:25 #60
Έχεις δίκιο σε όλα κοριτσι.και εγώ αν ήμουν στην θέση του θα ενιωθα χαλια.του έχω εξηγήσει ότι με παραμελλει.πάντα λέει έχω δίκιο αλλά δεν αλλαζει κάτι.
Έχουμε πέσει σε μια ρουτίνα που ούτε εγώ επιθυμω σεξουαλικη επαφή μαζί του συχνα.
Να φανταστεις είμαστε μαζί κοντά στα τρία χρόνια και έχουμε πάει μια φορά διακοπές για δύο μέρες. Και οικονομικά δεν είμαστε τόσο χάλια για να μην μπορουμε.