ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑ - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 16 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 236
    Senior Member
    Μην ανησυχείς, όταν χωρίσεις και ο άλλος ο έρωτας θα σε πετάξει σαν λεμονοκουπα, το ίδιο θα σου πει, έτσι είναι οι σχέσεις παντού γίνονται αυτά.
    Εσύ τώρα επειδή ξέρεις ότι θα κάνεις αλλού σεξ θέλεις να πείσεις τον εαυτό σου ότι οκ έτσι είναι αυτά, οπότε κρατάω και τον νοσοκόμο και τον εραστή. Όχι αν το κάνεις είναι ανήθικο και θα πρέπει να έχεις τύψεις.
    Δεν μιλάς ούτε καν για κάνα πήδημα της βραδιάς και σουτ, εκεί αλαζει λίγο το πράγμα, μιλάς για έρωτα και ότι το μυαλό σου θα είναι στον εραστη οπότε οφείλεις να το πεις στον σύντροφό εφόσον το συνεχίσεις.
    Δεν σου τη μπαίνει κάνεις που ερωτεύτηκες αλλά που μπαίνεις σε παράλληλη σχέση κρυφά και υποκρίνεσαι στον σύντροφό σου ώστε να επωφεληθείς εσύ. Αν θέλεις να είσαι τέτοιος άνθρωπος με γεια σου και χαρά σου.
    Επίσης αν κάποιος παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο σου και αδειάσει και το τασακι θα σου πει το κάνουν κι άλλοι, δειξτον συμπαράσταση.

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αγαπητη , οταν γνωριζεις καποιον κανε δυο βασικες ερωτησεις στον εαυτο σου ... περα απ τον ερωτα που παντα ειναι υπερανω ολων.... δεν εισαι και παντρεμενη δα ....
    μπορω να εμπιστευτω αυτον ανθρωπο ?
    αυτος ο ανθρωπος μου εμπνεει σεβασμο ?
    Και στα δύο απανταω ναι.για τον αρραβωνιαστικο μου εννοώ.

Banned
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Εμενα προσφέρθηκαν θα τους τα γύριζα αλλά πολύ αργά.. Εχω ξαναδανειστει για γιατρο
    Είσαι τυχερή αν έχεις ανθρώπους δικούς σου δίπλα σου που σε βοηθανε.μακάρι να τους έχεις για πάντα.

Γιατί οι άνθρωποι αλλάζουν και οι φίλοι χάνονται κάποια στιγμή. Μόνο η οικογενεια αξιζει παντοτινα.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by ΣΟΥΛΑ1986 View Post
    Είναι μεγάλο το ρίσκο στην περίπτωσή μου.έχουμε αποφασισει οτι αν προχωρήσουμε στην ζωή μας ίσως να μην κάνουμε παιδιά.
    Το καταλαβαίνω απόλυτα......Είμαστε άνθρωποι και έχουμε ανασφάλειες φοβίες......Δεν ξέρουμε το αύριο και το τι θα μας φέρει..

Αλλά από την αλλη δεν είναι πολύ μίζερο να είμαστε με ανθρώπους μόνο και μόνο από ανάγκη; φαίνεται ότι δεν υπάρχει έρωτας μεταξύ σας...γτ να είσαι με κάποιον που βαριέσαι; δεν είναι άσχημο να δεσμεύεις και τον άλλον άνθρωπο από το να γνωρίσει κάποια που θα του κάνει και θα μπορεί να του δώσει περισσότερα;

Γιατι βολευόμαστε τέλος πάντων στα λίγα......;

Ότι και να κάνεις και διπλό ταμπλό να παίξεις πάλι ευχαριστημένη δεν θα είσαι.....πάλι κάτι θα σου λείπει.....
    Και δεν στο λεω μόνο από άποψη ηθικής
    "Να μην πληγώσεις τον σύντροφό σου" αλλά από την άποψη ότι το κενό δεν γεμιζεται ετσι

Καθενός η ζωή του ανήκει.....κάνει τις επιλογές του και μετά πληρώνει το τίμημα......

Κάποιο τίμημα πρέπει να πληρώσεις και εσύ.....είτε να περάσεις βολεμενη μια ζωή βαρετή και να ψάχνεσαι από δω και από κει και να τα μπερδεύεις όλα.....Η να πάρεις το ρισκο να χωρίσεις και να περιμένεις για το τι φύλλο θα σου ρθει είτε καλύτερο είτε χειρότερο

Banned
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Μην ανησυχείς, όταν χωρίσεις και ο άλλος ο έρωτας θα σε πετάξει σαν λεμονοκουπα, το ίδιο θα σου πει, έτσι είναι οι σχέσεις παντού γίνονται αυτά.
    Εσύ τώρα επειδή ξέρεις ότι θα κάνεις αλλού σεξ θέλεις να πείσεις τον εαυτό σου ότι οκ έτσι είναι αυτά, οπότε κρατάω και τον νοσοκόμο και τον εραστή. Όχι αν το κάνεις είναι ανήθικο και θα πρέπει να έχεις τύψεις.
    Δεν μιλάς ούτε καν για κάνα πήδημα της βραδιάς και σουτ, εκεί αλαζει λίγο το πράγμα, μιλάς για έρωτα και ότι το μυαλό σου θα είναι στον εραστη οπότε οφείλεις να το πεις στον σύντροφό εφόσον το συνεχίσεις.
    Δεν σου τη μπαίνει κάνεις που ερωτεύτηκες αλλά που μπαίνεις σε παράλληλη σχέση κρυφά και υποκρίνεσαι στον σύντροφό σου ώστε να επωφεληθείς εσύ. Αν θέλεις να είσαι τέτοιος άνθρωπος με γεια σου και χαρά σου.
    Επίσης αν κάποιος παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο σου και αδειάσει και το τασακι θα σου πει το κάνουν κι άλλοι, δειξτον συμπαράσταση.
    Ο άλλος δεν μου μιλησε ποτέ για σχέση. Ούτε εγώ θέλω μαζί του σχέση. Είναι κι αυτός δεσμευμενος.

Νοσοκομος μου δεν ήταν ποτέ. Απλά με στηρίζει ψυχολογικα.και εγώ βέβαια τον στηρίζω στα θέματα του.

Δηλαδή άμα ήταν έρωτας της μιας βραδιας είναι οκ?το θέμα είναι ότι θα τον σκεφτεται το μυαλο?περίεργα τα λες και εσυ

Banned
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Το καταλαβαίνω απόλυτα......Είμαστε άνθρωποι και έχουμε ανασφάλειες φοβίες......Δεν ξέρουμε το αύριο και το τι θα μας φέρει..

Αλλά από την αλλη δεν είναι πολύ μίζερο να είμαστε με ανθρώπους μόνο και μόνο από ανάγκη; φαίνεται ότι δεν υπάρχει έρωτας μεταξύ σας...γτ να είσαι με κάποιον που βαριέσαι; δεν είναι άσχημο να δεσμεύεις και τον άλλον άνθρωπο από το να γνωρίσει κάποια που θα του κάνει και θα μπορεί να του δώσει περισσότερα;

Γιατι βολευόμαστε τέλος πάντων στα λίγα......;

Ότι και να κάνεις και διπλό ταμπλό να παίξεις πάλι ευχαριστημένη δεν θα είσαι.....πάλι κάτι θα σου λείπει.....
    Και δεν στο λεω μόνο από άποψη ηθικής
    "Να μην πληγώσεις τον σύντροφό σου" αλλά από την άποψη ότι το κενό δεν γεμιζεται ετσι

Καθενός η ζωή του ανήκει.....κάνει τις επιλογές του και μετά πληρώνει το τίμημα......

Κάποιο τίμημα πρέπει να πληρώσεις και εσύ.....είτε να περάσεις βολεμενη μια ζωή βαρετή και να ψάχνεσαι από δω και από κει και να τα μπερδεύεις όλα.....Η να πάρεις το ρισκο να χωρίσεις και να περιμένεις για το τι φύλλο θα σου ρθει είτε καλύτερο είτε χειρότερο
    Η πιο σωστή τοποθετηση θεωρώ. Το τίμημα το πληρώνω ήδη. Έχω μια ζωή άδεια χωρίς έρωτα. Τι χειρότερο μπορώ να παθω?να μείνω εντελως μόνη μάλλον

Senior Member
    .για τον αρραβωνιαστικο μου εννοώ.
    Το καταλαβα , η ζωη ολη ειναι ενα ρισκο ......... κανε τα σχεδια με συνεση , και εφαρμοσε τα με τολμη .....

Banned
    Το καταλαβα , η ζωη ολη ειναι ενα ρισκο , κοιτας να το ελαχιστποιησεις ......... κανε τα σχεδια με συνεση , και εφαρμοσε τα με τολμη .....
    Αν πάρω ρίσκο ίσως μεινω μόνη.

Κι αν δεν πάρω θα είμαι μόνη σε μια σχέση χωρίς έρωτα.

Οπότε ότι και να κάνω πάλι μόνη θα είμαι.

Senior Member
    Είσαι τυχερή αν έχεις ανθρώπους δικούς σου δίπλα σου που σε βοηθανε.μακάρι να τους έχεις για πάντα.

Γιατί οι άνθρωποι αλλάζουν και οι φίλοι χάνονται κάποια στιγμή. Μόνο η οικογενεια αξιζει παντοτινα.
    Να σαι καλα. Ναι ευτυχώς έχω πολυ στήριξη και απο φίλους και απο οικογένεια. Έχει προσφερθεί και ο φίλος μου να με βοηθήσει αλλα δε θελω να τον φορτώσω δικό μου θέμα
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Αν πάρω ρίσκο ίσως μεινω μόνη.

Κι αν δεν πάρω θα είμαι μόνη σε μια σχέση χωρίς έρωτα.
    Αυτο εννοω ρισκο , κι εισαι πολυ μικρη για να σκεφτεσαι ετσι ........

Miliva21
    Guest
    Η πιο σωστή τοποθετηση θεωρώ. Το τίμημα το πληρώνω ήδη. Έχω μια ζωή άδεια χωρίς έρωτα. Τι χειρότερο μπορώ να παθω?να μείνω εντελως μόνη μάλλον
    Κάτσε και σκέψου τα σενάρια

Αν μείνεις σε αυτή τη σχέση και ψαξεις ευχαρίστηση σε παράλληλες μακροχρόνιες σχέσεις θα μπερδευτεί πολύ η κατάσταση....Γιατί δεν είναι μια λύση μόνιμη....είναι τελείως ευκαιριακή για να μπαλώσει κενά χωρίς να λύσει τη ρίζα του προβλήματος......Και δεν είναι και τόσο ροδινο γτ μπορεί να έρθεις σε αλλα αδιέξοδα να μπερδέψεις ζωές να παίξεις με ανθρώπους και να έχεις χειρότερα διλήμματα από όσα έχεις τώρα.....
    Δλδ πας για φασαρίες.....

Το να χωρίσεις και να μείνεις ελεύθερη για κάποιο διάστημα θα σε αφήσει να νιώθεις αβεβαιότητα για το μέλλον όπως όλοι μας γιατί δεν θα ξέρεις πως θα εξελιχθεί η ζωή σου..........Και αν τελικά θα βρεις αυτό που ψάχνεις.....κάνεις δεν μπορεί να σου επιβεβαιώσει τπτ ......γτ τπτ στη ζωή δεν είναι σίγουρο.....

Senior Member
    Δεν καταλαβαίνω προς τι τέτοια επίθεση στην κοπέλα. Είπε κάτι που σκέφτεται, οπως όλοι εδώ μέσα, με ποιο δικαίωμα την έχετε κολλήσει στον τοίχο; δεν ξέρετε τι συμβαίνει στην ζωή της, την κρίνετε για μια παράγραφο που έγραψε.

Banned
    Quote Originally Posted by vickympou View Post
    Δεν καταλαβαίνω προς τι τέτοια επίθεση στην κοπέλα. Είπε κάτι που σκέφτεται, οπως όλοι εδώ μέσα, με ποιο δικαίωμα την έχετε κολλήσει στον τοίχο; δεν ξέρετε τι συμβαίνει στην ζωή της, την κρίνετε για μια παράγραφο που έγραψε.
    Όχι δεν πειραζει.ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει.και εγω απάντησα με εριστικο τρόπο. Δεν τρέχει κατι.ο καθενας μιλά με τα βιωματα του.

Banned
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Κάτσε και σκέψου τα σενάρια

Αν μείνεις σε αυτή τη σχέση και ψαξεις ευχαρίστηση σε παράλληλες μακροχρόνιες σχέσεις θα μπερδευτεί πολύ η κατάσταση....Γιατί δεν είναι μια λύση μόνιμη....είναι τελείως ευκαιριακή για να μπαλώσει κενά χωρίς να λύσει τη ρίζα του προβλήματος......Και δεν είναι και τόσο ροδινο γτ μπορεί να έρθεις σε αλλα αδιέξοδα να μπερδέψεις ζωές να παίξεις με ανθρώπους και να έχεις χειρότερα διλήμματα από όσα έχεις τώρα.....
    Δλδ πας για φασαρίες.....

Το να χωρίσεις και να μείνεις ελεύθερη για κάποιο διάστημα θα σε αφήσει να νιώθεις αβεβαιότητα για το μέλλον όπως όλοι μας γιατί δεν θα ξέρεις πως θα εξελιχθεί η ζωή σου..........Και αν τελικά θα βρεις αυτό που ψάχνεις.....κάνεις δεν μπορεί να σου επιβεβαιώσει τπτ ......γτ τπτ στη ζωή δεν είναι σίγουρο.....
    Δεν θα μπορέσω να ζήσω μονη νομίζω χωρίς τον συντροφο μου. Είναι η μόνη οικογένεια που εχω

Banned
    Αυτο εννοω ρισκο , κι εισαι πολυ μικρη για να σκεφτεσαι ετσι ........
    Δεν νομίζω να είμαι μικρή.33 είμαι σε μια ηλικία που πρέπει να αποφασίσω για την ζωη μου.

Page 7 of 16 FirstFirst ... 56789 ... LastLast