Results 91 to 105 of 171
Thread: Γαμος τελος!!!
-
23-10-2019, 11:54 #91george1520Guest
Πως επιβεβαίωσε ότι έχει και γκομενο δεν μάθαμε.
Όλα αυτά που μας λες ισχύουν; Συγνώμη αλλά νιώθω ότι προσπαθείς απλά να πάρεις συμμάχους γιατί νιώθεις ότι η απόφαση της σε αδικεί. Για ψυχολογική στήριξη; δεν ξέρω. Ελπίζω να κάνω και λάθος. Επειδή υπάρχουν αρκετά κενά.
- 23-10-2019, 12:00 #92
23-10-2019, 12:02 #93
Ρε κοριτσια και εσυ και η ρεμεντυ βαρατε,ηρεμα λιγο.
ειχε καθε δικαιωμα σαν πατερας του παιδιου να θελει να το κρατησουν.ας προσεχε και αυτη κι ας επερνε προφυλαξεις αν δεν μπορουσε να βγαλει εις περας τρια παιδια.δηλαδη τα παιδια που θα γεννηθουν ανηκουν μονο στην μητερα και χθες λεγατε οτι και ο πατερας εχει δικαιωμα να τα αναλαβει γιατι κι αυτος τα αγαπα το ιδιο?
δεν ισχυουν τα ιδια μετρα και τα ιδια σταθμα για τα αγεννητα παιδια τους?
23-10-2019, 12:10 #94
Καταρχάς αυτή την στιγμή, δεν με ενδιαφέρει να την κρατήσω κοντά μου με το ζόρι αυτό τελείωσε. Τώρα για τον πατέρα της που με ρωτάς είχε θέμα και η κατάσταση του χειροτέρεψε με αυτό.
Οι συγγενείς της δεν ξέρουν κάτι μόνο οι οικογένεια της η δική μου και κάνα 2 έμπιστοι φίλοι, οπότε μην μου λες σε παρακαλώ ότι εγώ πάω λέω στους άλλους ότι χωρίζω αλλάξτε την γνώμη σας παρακαλώ.
Να την βοηθήσω θέλω, αλλά με αποκλείει από το καθετί.
Δεν έχω αυταπάτες ο γάμος σχόλασε, αλλά ανυσηχω για αυτήν για την υγεία της την ψυχική εννοώ.
23-10-2019, 12:24 #95
Εσύ δεν ήσουν που μας έλεγες πως δεν έχουμε εμπειρίες απτην ζωή γιαυτό δεν μπορούμε να σε καταλάβουμε στο λάθος σου να κερατώνεις και το παίζουμε αλάθητες και τέλειες κτλ? Ε τώρα το ίδιο κάνεις. Πες πως έκανε ένα λάθος η κοπέλα και δεν πήρε προφυλάξεις κι έμεινε έγκυος. Τι γίνεται Σούλα; Τα λάθη των άλλων δεν συγχωρούνται, μόνο τα δικά μας;;;
Φυσικά έχουν και οι δύο δικαιώματα στα παιδιά τους και στα αγέννητα. Γιαυτό όταν η γυναίκα που είναι το δικό της σώμα που θα ταλαιπωρηθεί, λέει ότι δεν το θέλει, πρέπει να γίνει σεβαστό. Για να γεννηθεί ένα παιδί πρέπει να το θέλουν και οι δύο. Όχι ο ένας κι ο άλλος να εκβιάζεται.
23-10-2019, 12:25 #96
τα εμβρυα των πρωτων εβδομαδων κυησης δεν ειναι παιδια, ουτε αγεννητα, ουτε γεννημενα. ειναι εμβρυα.ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.
και δεν υπαρχουν χωρις το σωμα της γυναικας. η γυναικα εχει δικαιωμα στην αυτοδιαθεση του σωματος της. ΔΕΝ εχει δικαιωματα ο ανδρας σε ενα εμβρυο. αν δεν επιθυμει την αμβλώση να φροσντισει να παρει προφυλαξεις κι αν το θελει, να την πεισει πρωτα να το κανουν μαζι κι οχι να την φερει προ τετελεσμενου κανοντας ελευθερα σεξ...
23-10-2019, 12:28 #97
23-10-2019, 12:30 #98
Βρε φίλε να την βοηθήσεις σε τι;;; Ζήτησε την βοήθεια σου;;;
Εντωμεταξύ σου θέτουμε όλοι ερωτήματα τα οποία έχουν μείνει ως κενά στην ιστορία και δεν απαντάς.
Ο πατέρας λες είχε πρόβλημα από πριν και τώρα χειροτέρεψε. Είχε καρκίνο; Πριν ανέφερες καρκίνο. Και γιατί χρεώνεις το ότι χειροτέρεψε σε εκείνη; Γιατί λες πως την κάνανε όλη πέρα όταν μάθανε για σας;; Δεν στέκει βρε φίλε μου αυτό που λες, δεντο καταλαβαίνεις. Δεν χωρίζει μια γυναίκα και ξαφνικά την κάνουν όλοι πέρα επειδή χώρισε.
Σε ρωτάμε επίσης για τον ψυχίατρο. Ήταν όντως ψυχίατρος; Πώς έμαθες για τον άλλον; Με τον ψυχίατρο μίλησες για τα παιδιά; Τον ρώτησες αν κινδυνεύουν αφού αυτή είναι η ανησυχία σου;
Επίσης είσαι διατεθειμένος να πάρεις εσύ τα παιδιά αν κριθεί πως η γυναίκα σου δεν μπορεί;
Έχεις θέσει ένα σωρό πληροφορίες οι οποίες δεν λες που βασίζονται ώστε να καταλάβουμε, τα πετάς απλώς λες και το μόνο που θες είναι να σου πούμε...πω πω τι τραβάς.
Αφού έχεις πάρει απόφαση πως ο γάμος σχόλασε, τι βοήθεια θες να προσφέρεις; πως ξέρεις ότι χρειάζεται βοήθεια;
23-10-2019, 12:32 #99
Ο ψυχιατρος που σου μιλησε για εωσφορικο εγωισμο δεν μπορω να καταλαβω τι μερους του λόγου είναι και συμφωνω με τη Remedy οτι δεν υπαρχει τετοιος ψυχιατρικος ορος . Τώρα για το αν περνάει μια φάση κατάθλιψης κλπ αυτό δεν το ξέρω αλλά αν περνούσε θεωρώ δεν θα είχε όρεξη για παράλληλη σχέση . Μπορει να μην τη γεμίζει πια ο γάμος σας και θέλει να χωρίσετε. Στη θέση σου θα το έπαιρνα απόφαση και φυσικά θα είχα και τα ματια μου ανοιχτά και θα προσπαθούσα να χτίσω μια σχεση φιλική μαζί της για το καλό των παιδιών .
23-10-2019, 12:35 #100
23-10-2019, 12:38 #101
Τώρα περι γαμου , δυστυχως σε πολυ σπανιες περιπτωσεις τα ζευγαρια μενουν παντα ερωτευμενα και αγαπημενα. Η ρουτίνα και οι καθημερινές δυσκολίες , τα διαφορα προβήματα φθειρουν τη σχέση με αποτελεσμα παρα πολλα ζευγαρια να αναζητουν κατι έξω απο το γαμο . Καποιοι απο αυτους το κανουν και διατηρουν το γαμο τους ,καποιοι αλλοι τον τελειώνουν . Οι τελευταιοι σαφως ειναι πολυ πολυ λιγότεροι. Υπάρχουν κι αυτοι που μενουν στο γαμο τους και δεν απιστουν αν και τους εχει τεελιωσει το συναισθημα. Οταν υπαρχουν παιδια θα συμφωνησω κι εγω με τη Remedy δεν ειναι ευκολο να τερματισεις ενα γάμο.
23-10-2019, 12:41 #102
λες ασχετα πραγματα οταν δεν εχεις τι να πεις.
που κολλαει το δικο μου θεμα εδω και το αναφερεις και εσυ και η ρεμεντυ δεν το εχω καταλαβει ακομη.εγω ειχα πει τοτε οτι καταλαβαινω οτι ειναι λαθος απλα συνεβει.
φυσικα και καταλαβαινω να κανουν λαθη οι ανθρωποι οπως εκανε και η κοπελα με την εγκυμοσυνη της.αλλα καταλαβαινω και την θεση του θεματοθετη που ειχε ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να θελει να γεννηθει το παιδι του.δηλαδη αν ο συζυγος ηθελα να το ριξει το παιδι και αυτη δεν το ηθελε θα επρεπε να σεβαστει την αποψη του συζυγου της και να το ριξει γιατι πρεπει να το θελει κι αυτος για να γεννηθει?
ημαρτον κοριτσια.ημαρτον
23-10-2019, 12:44 #103
μαλλον δεν εχεις καμια σχεση με την πραγματικοτητα ρεμεντυ.ακους εκει τα εμβρυα των πρωτων βδομαδων δεν ειναι εμβρυα.οχι ειναι φασολια που τα σπερνουμε δεξια και αριστερα.
η γυναικα φυσικα και εχει αυτοδιαθεση του σωματος της οπως το λες.αλλα δεν εχει πληρη αυτοδιαθεση μιας και για να συλλαβει ενα εμβρυο χρειαζεται και η συμμετοχη του αντρα φυσικα αν θυμασαι.διαφορετικα αν μπορουσε ας εκανε και μονη της μωρα.
23-10-2019, 12:49 #104
Ωπα κορίτσια, πήρατε φορά νομίζω. Μετά την γέννηση των διδύμων δεν μου είπε ποτέ η γυναίκα μου, μωρό μου ας προσέχουμε λίγο να μην μείνω πάλι εγγυος σε δίδυμα. Με την συγκατάθεση της κάναμε σεξ χωρίς προστασία.
Και πιστέψτε με δεν είμαι κανένας που του αρέσει να αραδιάζει παιδιά.
Απλά όταν ήρθε την είπα, ρε καλή μου αφού τα καταφέραμε με τα διδυμακια θα τα καταφέρουμε και με αυτόν, κάνε υπόμονη εγώ θα είμαι δίπλα σου, αλλά είναι κρίμα μετά από τόσο κόπο και προσπάθεια να το ρίξουμε.
Πείτε μου που είναι το κακό, και τι πρέπει να κάνει ένας άντρας?
Ναι το λογικό ήταν να πω δεν πάει να γ... ε για τρίτο παιδί είμαστε? Εδώ δεν προλαβαίνω να πάω για έναν καφέ με τα δίδυμα να βάλω και αλλο μπελά στο κεφάλι μου.
Δεν το είπα τι να κάνω, δεν αλλάζει αυτό, αν ήξερα ότι περνούσε τέτοιο Γολγοθά θα είχα συμπεριφερθει διαφορετικά.
Δεν είμαι κάνα κτήνος που βλέπω την γυναίκα μου κουνέλα μόνο για αναπαραγωγή.
23-10-2019, 12:51 #105george1520GuestΈχετε καταστρέψει το θέμα. Ποιος θα καθησει να διαβάσει 7 σελίδες; Κάποιοι βγάζετε και τα απωθημένα σας από άλλες συζητήσεις.
Εγώ είμαι κατά των εκτρωσεων. Και ειδικά ένα ζευγάρι που ταλαιπωρηθκε τόσο για να κάνει τα πρώτα παιδιά. Το τρίτο είναι ευλογία.. Είμαι όμως και κατά των εκβιασμών για να πετύχεις τον σκοπό σου.