χωρισμός (τοξικός). - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 106
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Άρα δεν σου ζήτησε χρόνο, σου είπε ότι θέλει να χωρίσετε. Και προφανώς αυτό ήταν κάτι που σκεφτόταν καιρό πριν, λες ότι η πρώτη τέτοια κουβέντα που σου έκανε ήταν όταν γυρίσατε από τους δικούς της τον Ιούνιο.

Η συμπεριφορά της μοιάζει εντελώς αλλοπρόσαλλη έτσι όπως τα λες.

Θα μπορούσα να καταλάβω ακόμα και το γεγονός ότι σου ζήτησε να πάτε στους δικούς της , συμβαίνει συχνά στις μακροχρόνιες σχέσεις όταν περνάνε στην επόμενη φάση (επισημοποίηση, γάμους κτλ) να χωρίζουν γιατί κάποιος από τους δύο συνειδητοποιεί τελικά ότι δεν θέλει ή νιώθει να πιέζεται υπερβολικά.

Και το να βρήκε πολύ γρήγορα τον επόμενο θα μπορούσα να το καταλάβω. Κι αυτό συμβαίνει συχνά (χωρίς να σημαίνει πως είναι και η ενδεδειγμένη συμπεριφορά) όταν βγαίνουμε από μια μεγάλη σχέση να περνάμε γρήγορα στην επόμενη για διάφορους λόγους.

Αυτό που δεν μπορεί να εξηγηθεί με τίποτα από όσα λες είναι ο θυμός που σου βγάζει. Αν σκεφτούμε ότι μετά από τόσα χρόνια έτυχε και βρήκε αμέσως τον επόμενο (ή τον είχε από πριν) και ενώ εσύ όπως λες προσπαθούσες να τα ξαναβρείτε, άρα ήξερε πως την θέλεις, το λογικό θα ήταν να είναι όσο πιο μαλακή μπορούσε μαζί σου, όχι να βγάζει θυμό. Συνήθως οι άνθρωποι που έχουν αποστασιοποιηθεί συναισθηματικά ώστε να έχουν προχωρήσει την ζωή τους, ακριβώς επειδή έχουν αποστασιοποιηθεί δεν βγάζουν θυμό.

Όσο εσύ προσπαθούσες να τα ξαναβρείτε, αυτή τι στάση κρατούσε; Προσπαθούσες να επικοινωνήσεις φαντάζομαι, απαντούσε σε μνμ κλήσεις κτλ; Τι έλεγε;
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ηθελε να κανει ενα δοκιμαστικο η γυναικα, αλλα ηθελε να εισαι στην θεση σου να την περιμενεις μηπως μετανοιωσει.
    εσυ, θεωρησες δεδομενο τον χωρισμο, και εδειξες να προχωρας, και τρελαθηκε απ τον θυμο της.
    μαλλον ηταν σιγουρη οτι θα παρακαλεσεις, οσο χρειαστει...
    Πόσο κακό... πόσο... ελπίζω ο χρόνος να τα φτιάξει όλα. Τώρα όλα μου φαίνονται αδύνατα. Παω δουλειά, βγαινω με φίλους και ώρες, ώρες χάνομαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by apostolis1318 View Post
    Πόσο κακό... πόσο... ελπίζω ο χρόνος να τα φτιάξει όλα. Τώρα όλα μου φαίνονται αδύνατα. Παω δουλειά, βγαινω με φίλους και ώρες, ώρες χάνομαι.
    θα τα φτιαξει. υπομονη...
    συνεχιζε την ρουτινα σου, τις εξοδους σου (ακριβως οπως εκανες και με τις καλοκαιρινες διακοπες) και καποια στιγμη θα βρεθεις να διασκεδαζεις πραγματικα και να εχεις προχωρησει.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    θα τα φτιαξει. υπομονη...
    συνεχιζε την ρουτινα σου, τις εξοδους σου (ακριβως οπως εκανες και με τις καλοκαιρινες διακοπες) και καποια στιγμη θα βρεθεις να διασκεδαζεις πραγματικα και να εχεις προχωρησει.
    Σας ευχαριστώ πολύ για το σαπορτ!

Senior Member
    Άρχισε τα δικά της, ότι δε πρόκειται να ξαναγαπησει αλλον, και της είχα πει Εγώ θα συνεχίσω και θα πάω για γάμο. Και μου λέει ας φτάσει η ώρα και θα δεις
    Δεν.το καταλαβα, τι εννοεί ο ποιητής με το ας φτάσει η ώρα και θα δεις;

Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Δεν.το καταλαβα, τι εννοεί ο ποιητής με το ας φτάσει η ώρα και θα δεις;
    Ότι είμαι το σίγουρακι της; λέω εγώ τωρα

rebound

Καλησπέρα παιδιά!

Σας γράφω 3 μήνες μετά όντας χωρισμένος. Έχω να πω ότι σε εκείνες τις δύσκολες μέρες, παρόλο που ήταν κοντά μου αρκετοί φίλοι μου, ήσασταν μεγάλο κουράγιο για μένα. Με την πρώην πλέον δε μιλάμε καθόλου - έχει κάνει κάτι κινήσεις μέσω γνωστών να βρεθούμε, αλλά παρόλο που ζούμε στην ίδια πόλη, δε το επιθυμώ και ευτυχώς δηλαδή δεν έχουμε βρεθεί.
    Έχω προχωρήσει σε μια καινούργια σχέση, είναι πολύ όμορφη κοπέλα, πολύ καλή, όλοι μας χαίρονται. Περνάω τέλεια μαζί της, το σεξ είναι υπέροχο, έχουμε κανονίσει για εκδρομές στο μέλλον. Η ερώτηση όμως είναι μία; Είναι φυσιολογικό που κάπου κάπου σκέφτομαι και την πρώην; Οι σκέψεις μου είναι περίπου, γιατί τα κάναμε έτσι σκατά. Είχα ένα πολυκ κακό και τοξικό χωρισμό όπως είχα γράψει και παλιότερα μετά από 7 χρόνια.

Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Senior Member
    δεν παει κανεισ για γαμο πρεπει να πληρωνεισ μια ζωη τσ μαλλιοκεφαλα σου αμα παντρευτεισ εισαι βλακασ κ κοροιδο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by elis View Post
    δεν παει κανεισ για γαμο πρεπει να πληρωνεισ μια ζωη τσ μαλλιοκεφαλα σου αμα παντρευτεισ εισαι βλακασ κ κοροιδο
    Ποιος μίλησε για γάμο βρε παιδια. Αλλο είναι το ποιντ

Senior Member
    Φίλε αποστολή καλησπέρα. Ωραίο θέματακι το δικό σου. Τώρα το είδα και ομολογώ ότι μου θυμίζει συνδιασμο ιστοριών δικών μου και φίλων μου. Δεν μπορώ σαφώς να μπω στην θέση σου γιατί δεν είχα ποτέ σχέση 7ετων!!!ειναι τεράστιο διάστημα. Να στο πω ωμά πιστεύω ότι μετά τα 2-3χρονια σχέσης αν δεν πας για γάμο και κουτσουβελα το παραμυθάκι τελειώνει. Εκτός βέβαια αν είστε τόσο συνειδητοποιημενοι και οι δύο αν και ψιλό χλωμό σε αυτές τις ηλικίες! Η κοπέλα λακισε και με άσχημο τρόπο. Πιστεύω έχεις ξενερώσει και με άσχημο τρόπο και αυτό που λες την θες ίσως είναι λόγω εγωισμού επειδή σε άφησε! Δεν είναι ανάγκη να μιλάτε και να χαλάς την ψυχολογία σου. Συνέχισε μπροστά όπως έκανες και κοίτα εσύ τι θες. Μίλησες για γάμο. Θες πραγματικά να παντρευτείς η το κάνεις μήπως για σπάσιμο;; αυτό σκέψου το καλά. Αν το θες πραγματικά προχώρα. Είναι μεγάλη ευθύνη η οικογένεια φίλε μου και δεν χωράει εγωισμούς. Το φαινόμενο το δικό σου το έχω δει πολλές φορές πάντως. Εννοώ βλέπω πολλά ζευγάρια που τα είχαν ακόμη και 10χρονια και χωρίζουν και στο 6μηνο ο ένας παντρεύεται!

Senior Member
    Καλησπέρα παιδιά!

Σας γράφω 3 μήνες μετά όντας χωρισμένος. Έχω να πω ότι σε εκείνες τις δύσκολες μέρες, παρόλο που ήταν κοντά μου αρκετοί φίλοι μου, ήσασταν μεγάλο κουράγιο για μένα. Με την πρώην πλέον δε μιλάμε καθόλου - έχει κάνει κάτι κινήσεις μέσω γνωστών να βρεθούμε, αλλά παρόλο που ζούμε στην ίδια πόλη, δε το επιθυμώ και ευτυχώς δηλαδή δεν έχουμε βρεθεί.
    Έχω προχωρήσει σε μια καινούργια σχέση, είναι πολύ όμορφη κοπέλα, πολύ καλή, όλοι μας χαίρονται. Περνάω τέλεια μαζί της, το σεξ είναι υπέροχο, έχουμε κανονίσει για εκδρομές στο μέλλον. Η ερώτηση όμως είναι μία; Είναι φυσιολογικό που κάπου κάπου σκέφτομαι και την πρώην; Οι σκέψεις μου είναι περίπου, γιατί τα κάναμε έτσι σκατά. Είχα ένα πολυκ κακό και τοξικό χωρισμό όπως είχα γράψει και παλιότερα μετά από 7 χρόνια.

Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια.
    Καλημέρα

Χαίρομαι για τις εξελίξεις, δείχνεις να είσαι μια χαρά και να προχώρησες :)

Θα σου πω βεβαία πως προσωπικά είμαι επιφυλακτική στο να μπαίνει κανείς σε μια καινούργια σχέση τόσο γρήγορα, θεωρώ ότι θα πρέπει να υπάρξει ένα διάστημα προσαρμογής μετά από κάθε σχέση και ειδικά όταν μιλάμε για μακροχρόνια σχέση όπως ηταν η δικιά σου.
    Το να περνάς τόσο γρήγορα στην επόμενη μπορεί να σημαίνει πως κρύφτηκαν πράγματα κάτω απ το χαλί.

Όπως και ναχει, αφού θεώρησες πως είσαι οκ και προχωράς, καλά έκανες. Ε μην περιμένεις να πάθεις και αμνησία όμως απτην μια μέρα στην άλλη, είναι φυσιολογικό να σκέφτεσαι πού και που την πρωην. Δεν έδωσες τον χρόνο στον εαυτό σου να επεξεργαστείς τι έγινε και πώς οπότε είναι λογικό τώρα ακόμα να αναρωτιέσαι τι εφταιξε πώς τα κάνατε έτσι κτλ.

Ένα θα σου πω :πρόσεχε την κοπέλα που έχεις τώρα, δεν φταίει τίποτα να πληρώσει αμαρτίες άλλων. Στο λέω γιατί είναι το πλέον συνηθισμένο στις σχέσεις που γίνονται αμέσως μετά από άσχημους χωρισμούς. Ακούγεσαι ενθουσιασμένος αλλά κοίτα να κάνεις μικρά και προσεκτικά βήματα γιατί στην φάση που είσαι υπάρχει ο κίνδυνος από αντίδραση να φερθείς υπερβολικά και μετά να ξεφουσκώσει απότομα.

Ευχομαι να πάνε όλα καλά

Quote Originally Posted by driveme View Post
    Φίλε αποστολή καλησπέρα. Ωραίο θέματακι το δικό σου. Τώρα το είδα και ομολογώ ότι μου θυμίζει συνδιασμο ιστοριών δικών μου και φίλων μου. Δεν μπορώ σαφώς να μπω στην θέση σου γιατί δεν είχα ποτέ σχέση 7ετων!!!ειναι τεράστιο διάστημα. Να στο πω ωμά πιστεύω ότι μετά τα 2-3χρονια σχέσης αν δεν πας για γάμο και κουτσουβελα το παραμυθάκι τελειώνει. Εκτός βέβαια αν είστε τόσο συνειδητοποιημενοι και οι δύο αν και ψιλό χλωμό σε αυτές τις ηλικίες! Η κοπέλα λακισε και με άσχημο τρόπο. Πιστεύω έχεις ξενερώσει και με άσχημο τρόπο και αυτό που λες την θες ίσως είναι λόγω εγωισμού επειδή σε άφησε! Δεν είναι ανάγκη να μιλάτε και να χαλάς την ψυχολογία σου. Συνέχισε μπροστά όπως έκανες και κοίτα εσύ τι θες. Μίλησες για γάμο. Θες πραγματικά να παντρευτείς η το κάνεις μήπως για σπάσιμο;; αυτό σκέψου το καλά. Αν το θες πραγματικά προχώρα. Είναι μεγάλη ευθύνη η οικογένεια φίλε μου και δεν χωράει εγωισμούς. Το φαινόμενο το δικό σου το έχω δει πολλές φορές πάντως. Εννοώ βλέπω πολλά ζευγάρια που τα είχαν ακόμη και 10χρονια και χωρίζουν και στο 6μηνο ο ένας παντρεύεται!
    Με τη τωρινή μου σχέση προσπαθώ απλα να είμαι όσο πιο ενταξει μπορώ. Είναι τρομερό άτομο, απλα δε θελω με τίποτα να αισθάνεται άσχημα μαζί μου λόγω του παρελθόντος επειδη με ήξερε όταν ήμουν σε άλλη σχέση... Και απλά το μοιράστηκα μαζί σας ότι υπάρχουν φορές που σκέφτομαι και τη πρώην.

Καλημέρα

Θα σου πω βεβαία πως προσωπικά είμαι επιφυλακτική στο να μπαίνει κανείς σε μια καινούργια σχέση τόσο γρήγορα, θεωρώ ότι θα πρέπει να υπάρξει ένα διάστημα προσαρμογής μετά από κάθε σχέση και ειδικά όταν μιλάμε για μακροχρόνια σχέση όπως ηταν η δικιά σου.
    Το να περνάς τόσο γρήγορα στην επόμενη μπορεί να σημαίνει πως κρύφτηκαν πράγματα κάτω απ το χαλί.

Όπως και ναχει, αφού θεώρησες πως είσαι οκ και προχωράς, καλά έκανες. Ε μην περιμένεις να πάθεις και αμνησία όμως απτην μια μέρα στην άλλη, είναι φυσιολογικό να σκέφτεσαι πού και που την πρωην. Δεν έδωσες τον χρόνο στον εαυτό σου να επεξεργαστείς τι έγινε και πώς οπότε είναι λογικό τώρα ακόμα να αναρωτιέσαι τι εφταιξε πώς τα κάνατε έτσι κτλ.

Ένα θα σου πω :πρόσεχε την κοπέλα που έχεις τώρα, δεν φταίει τίποτα να πληρώσει αμαρτίες άλλων. Στο λέω γιατί είναι το πλέον συνηθισμένο στις σχέσεις που γίνονται αμέσως μετά από άσχημους χωρισμούς. Ακούγεσαι ενθουσιασμένος αλλά κοίτα να κάνεις μικρά και προσεκτικά βήματα γιατί στην φάση που είσαι υπάρχει ο κίνδυνος από αντίδραση να φερθείς υπερβολικά και μετά να ξεφουσκώσει απότομα.

Ευχομαι να πάνε όλα καλά
    Αυτό ακριβώς. Σε καμία περίπτωση δε θέλω να πληρώσει τίποτα και δε θα συμβεί. Απλά αυτό για τις σκέψεις ήθελα να μοιραστώ.

Πάντως προς όλους, αυτό που θέλω να πω, είναι ότι ο χρόνος είναι π καλύτερος γιατρός. Αυτό που νομίζεις ότι διαλύεται ο κόσμος μετά το τέλος μιας σχέσης... Είναι τόσο λάθος. Ο χρόνος τα γιατρεύει όλα και τίποτα δε συμβαίνει .
    Θυμάμαι ακόμη που έλεγα σε ένα φίλο ότι θα αυτοκτονήσω και μου έλεγε καλά, πέσε για ύπνο και τα λέμε το πρωί. Πόσο δίκιο είχε.

Καλημέρα Αποστόλη!
    Λες στο τελευταίο ποστ σου ότι μοιράστηκες μαζί μας το γεγονός ότι σκέφτεσαι ακόμα την πρώην σου. Πώς την σκέφτεσαι; Σου λείπει; Νιώθεις αδικημένος; Σε τι πλαίσιο την σκέφτεσαι ακόμα; Διευκρίνισε μας.

Από εκεί και πέρα θεωρώ λάθος να μπει κάποιος σε σχέση μετά από στραπάτσο που λέμε. Εκτός αν είναι πολύ συνειδητοποιημένος για το τι θέλει ο ίδιος από τη ζωή σου και κατά συνέπεια και από τον νέο του σύντροφο.

Η νέα σου κοπέλα λες είναι πολύ καλή. Πολλές φορές αυτό δεν αρκεί; Σε καλύπτει; Τι σκέφτεσαι για το μέλλον σας; Δεν αναφέρομαι σε γάμο κλπ αλλά πολλές φορές άνθρωποι χωρίζουν κι ας είναι "πολύ καλοί" ο ένας για τον άλλον. Πρόσεξε το αυτό.

Μου ακούγεσαι σαν να είσαι σε ένα στάδιο χωρισμού ακόμα. Αυτό είναι άδικο για την άλλη κοπέλα. Είναι πολύ άδικο να χρησιμοποιούμε άλλους ανθρώπους για να ξεπεράσουμε έναν χωρισμό. Δε λέω ότι εσύ το κάνεις, δεν ξέρω πώς νιώθεις για την νέα σου κοπέλα. Είναι ένα πολύ συνηθισμένο λάθος όμως.

Καλημέρα

Ευχομαι να πάνε όλα καλά
    Quote Originally Posted by Phantom View Post
    Καλημέρα Αποστόλη!
    Λες στο τελευταίο ποστ σου ότι μοιράστηκες μαζί μας το γεγονός ότι σκέφτεσαι ακόμα την πρώην σου. Πώς την σκέφτεσαι; Σου λείπει; Νιώθεις αδικημένος; Σε τι πλαίσιο την σκέφτεσαι ακόμα; Διευκρίνισε μας.

Από εκεί και πέρα θεωρώ λάθος να μπει κάποιος σε σχέση μετά από στραπάτσο που λέμε. Εκτός αν είναι πολύ συνειδητοποιημένος για το τι θέλει ο ίδιος από τη ζωή σου και κατά συνέπεια και από τον νέο του σύντροφο.

Η νέα σου κοπέλα λες είναι πολύ καλή. Πολλές φορές αυτό δεν αρκεί; Σε καλύπτει; Τι σκέφτεσαι για το μέλλον σας; Δεν αναφέρομαι σε γάμο κλπ αλλά πολλές φορές άνθρωποι χωρίζουν κι ας είναι "πολύ καλοί" ο ένας για τον άλλον. Πρόσεξε το αυτό.

Μου ακούγεσαι σαν να είσαι σε ένα στάδιο χωρισμού ακόμα. Αυτό είναι άδικο για την άλλη κοπέλα. Είναι πολύ άδικο να χρησιμοποιούμε άλλους ανθρώπους για να ξεπεράσουμε έναν χωρισμό. Δε λέω ότι εσύ το κάνεις, δεν ξέρω πώς νιώθεις για την νέα σου κοπέλα. Είναι ένα πολύ συνηθισμένο λάθος όμως.
    Αυτό που σκέφτομαι είναι γιατί το τελειώσαμε ετσι γιατί προσωπικά με τεντωσε/ τσάκισε. Όχι δε μου λείπει. Ήταν πολύ τοξικό άτομο, καμία σχέση με τη νυν.

Άρα νιώθεις ότι αδικήθηκες και σκέφτεσαι ας πούμε γιατί να σου φέρθηκε έτσι άσχημα, σωστά;

Θα σου πω κάτι που άργησα να το καταλάβω. Είναι κάτι γενικό για τη ζωή. Δεν ελέγχουμε τις πράξεις των άλλων. Το μόνο για το οποίο είμαστε σε θέση να πούμε πως ελέγχουμε είναι οι δικές μας πράξεις. Δεν έχει και σημασία πλέον γιατί στο έκανε αυτό. Μπορείς να πεις ότι ήταν ένα ότι να 'ναι άτομο.

Πρόσεξε γιατί όσο προσπαθείς να εξηγήσεις το παρελθόν ίσως χάσεις το παρόν σου. Κάποια στιγμή αισίως η νέα σου κοπέλα θα καταλάβει ότι έχεις ανοιχτούς λογαριασμούς με το παρελθόν. Ίσως να μην της αρέσει. Δεν είναι και υποχρεωμένη έτσι;

Σκέψου το ως εξής: έχεις κλείσει μια πόρτα και έχεις ανοίξει μια άλλη. Και γυρνάς στην κλειστή πόρτα και κάπως την γρατζουνάς. Αυτό κάποια στιγμή θα γίνει αντιληπτό και από τους άλλους.

Όλοι κουβαλάμε ένα παρελθόν και τραύματα. Πρέπει να προσέχουμε όμως μη γίνει αυτό βαρίδι στο παρόν μας. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι σου λέω

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast