Self-conscious λόγω φαλάκρας - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 71
    Senior Member
    Quote Originally Posted by baldman35 View Post
    Δυστυχώς δεν έχω την οικονομική άνεση για να πάω σε ένα αξιόπιστο κέντρο μεταμοσχεύσεων με εξελιγμένες μεθόδους και για πολλά τριχοθυλάκια που θα χρειαστώ - λόγω πολύ μεγάλης έκτασης αραίωσης. Σε δερματολόγο πήγα άλλη μία φορά στα 28 για να ρωτήσω για θεραπείες και σαμπουάν. Με εξέτασε και μου πρότεινε κάποια ακριβά σκευάσματα και σαμπουάν - χωρίς κανένα αποτέλεσμα δυστυχώς. Επιβεβαίωσε κι αυτός πως πρόκειται για κλασική κληρονομική φαλάκρα.
    δοκιμασες και μινοξυδολη κ.λ.π?

Junior Member
    Quote Originally Posted by Άντα_Στε87 View Post
    baldman35 ναι το έχω παρατηρήσει αλλά έχω παρατηρήσει επίσης ότι έχετε πιο πολύ πρόβλημα εσείς οι ίδιοι που έχετε απώλεια μαλλιών (συμπεριλαμβανω εδώ τον πατέρα μου, τον αδερφό μου) παρα αυτοί που συναναστρεφεστε.. Και αν μέσα σ αυτούς υπάρχει και ένας μαλακας που έχει "φάει" κόλλημα και συνέχεια στο χτυπάει δεν είναι ανάγκη να φας και εσύ κόλλημα.
    Και να σε ρωτήσω κάτι :αν οι γύρω σου σου χτυπαγανε κάποιο άλλο (κατά τη γνώμη σου) ελάττωμα θα σε επιρεαζε το ίδιο ή όχι;
    Δεν μου έχει τύχει να μου "χτυπάνε" κάποιο άλλο ελλάτωμα...ίσως ναι, ίσως όχι, ανάλογα πόσο σημαντικό θα το θεωρούσα κι εγώ. Το μόνο άλλο "μειονέκτημα" που θυμάμαι να έχει σχολιαστεί από κοπέλα στο παρελθόν, είναι το ύψος μου (και μάλιστα από κοπέλα πιο κοντή από εμένα - δήλωσε πως με απορρίπτει λόγω ύψους). Ομως το ύψος δε με απασχόλησε ποτέ, το θεωρούσα και το θεωρώ άνευ σημασίας σε σχέση με τη φαλάκρα.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    δοκιμασες και μινοξυδολη κ.λ.π?
    Ναι, μεγάλη ποικιλία μάλιστα, καθώς ψάχτηκα και μόνος μου. Μινοξιδίλη και φιναστερίδη, κλπ. Ειχα παρενέργειες στη σεξουαλική επιθυμία και τα σταμάτησα μαχαίρι - αν και πιστεύω πως ίσως να καθυστερούσαν λιγάκι το αναπόφευκτο αποτέλεσμα.

Junior Member
    Να σε ρωτησω και κατι αλλο τα εχεις ξυρισει ποτε? η απλα φανταζεσαι οτι δεν σου παει?
    Συνηθως το ξυρισμενο με λιγο γενάκι παει.
    Μία φορά τα ξύρισα και το αποτέλεσμα δε μου άρεσε καθόλου. Θα δίσταζα πολύ να το ξανακάνω. Τώρα καταφεύγω στο πολύ κοντό κόψιμο, έως 5 χιλιοστά μαλλιού. Δυστυχώς δεν μπορώ να αφήσω γένεια λόγω δουλειάς, θεωρώ πως βοηθάει από δοκιμές που έχω κάνει σε άδειες μου, αλλά δεν επιτρέπεται.

Senior Member
    ε δεν υπαρχει κατι αλλο που μπορεις να κανεις.
    Απλα προσπαθησε να το δεχτεις και βρες τροπο να μην σε επηρεαζει.
    Οσο για το φιλαρακι σου, εγωισμο δεν εχεις να απαντησεις? αφηνεις καποιον να σου τσαλαπαταει την αυτοπεποιθηση ?
    Βρες και εσυ κατι αρνητικο πανω του και σχολιασε το, μετα ειμαι σιγουρος πως δεν θα ξαναπει τιποτα για φαλακρα.

Senior Member
    Αυτό προσπαθώ να σου πω. Ότι επειδή είναι τόσο σημαντικό για σένα επιρεαζεσαι τόσο πολύ σε σημείο να σκέφτεσαι μόνο αυτό Ίσως αυτοί που το σχολιάζουν δεν ξέρουν τι ακριβώς σε κάνουν να νιώθεις.
    Το μαλλί σου έχει "φύγει" εντελώς μπροστά ή είναι απλά πολύ αραιό; (υπάρχει λόγος που ρωτάω)

Junior Member
    Αυτό προσπαθώ να σου πω. Ότι επειδή είναι τόσο σημαντικό για σένα επιρεαζεσαι τόσο πολύ σε σημείο να σκέφτεσαι μόνο αυτό Ίσως αυτοί που το σχολιάζουν δεν ξέρουν τι ακριβώς σε κάνουν να νιώθεις.
    Το μαλλί σου έχει "φύγει" εντελώς μπροστά ή είναι απλά πολύ αραιό; (υπάρχει λόγος που ρωτάω)
    Δεν έχει φύγει εντελώς, είναι πολύ αραιό. Περίπου έτσι (από εικόνα που βρήκα στο Google):

https://cbsnews1.cbsistatic.com/hub/...rnbaldness.jpg

Junior Member
    ε δεν υπαρχει κατι αλλο που μπορεις να κανεις.
    Απλα προσπαθησε να το δεχτεις και βρες τροπο να μην σε επηρεαζει.
    Οσο για το φιλαρακι σου, εγωισμο δεν εχεις να απαντησεις? αφηνεις καποιον να σου τσαλαπαταει την αυτοπεποιθηση ?
    Βρες και εσυ κατι αρνητικο πανω του και σχολιασε το, μετα ειμαι σιγουρος πως δεν θα ξαναπει τιποτα για φαλακρα.
    Εχεις δίκιο, είναι εξοργιστικό, αλλά συμβαίνει και πρέπει να το αλλάξω. Ισως επειδή είναι φίλος, ίσως επειδή το διατυπώνει με τη σιγουριά της αυθεντίας, ίσως επειδή δεν ήθελα να πιστέψω πως το κάνει εσκεμμένα, δεν απάντησα ποτέ. Με παραλύει ο τρόπος που το θέτει, ποτέ επί προσωπικού σαν επίθεση σε μένα, αλλά με έμμεσο (πλην σαφή) τρόπο. Η κριτική του για τους φαλακρούς είναι απόλυτη και πολύ αυστηρή και δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει κολλήσει έτσι. Σκέφτομαι πως ίσως να είναι η φοβία του μήπως χάσει κι αυτός τα μαλλιά του πράγμα που φοβάται όσο ΤΙΠΟΤΑ στον κόσμο...

Senior Member
    Έχεις δοκιμάσει το keratin fiber (δεν είμαι σίγουρη αν λέγεται ακριβώς έτσι) ;αυτή τη μαύρη σκόνη σαν πούδρα. Δεν λύνει το πρόβλημα απλά μπορεί να νιώθεις καλύτερα αν το χρησιμοποιείς

Senior Member
    Έχεις δοκιμάσει το keratin fiber (δεν είμαι σίγουρη αν λέγεται ακριβώς έτσι) ;αυτή τη μαύρη σκόνη σαν πούδρα
    αμα το βαλει σε τοσο αραιωμενα μαλλια θα φαινεται απο κοντα και τοτε ειναι που θα γελανε στα αληθεια μαζι τ.

Senior Member
    Ξέρω άνθρωπο που το χρησιμοποιεί και αν δεν μου το έλεγε δεν θα το καταλάβαινα και έχει πιο αραιό μαλλί από την εικόνα που έδειξε. Βέβαια δεν ξέρω πως θα φαινόταν σε κάθε συγκεκριμένο άνθρωπο αλλά μια ιδέα ήταν και αυτή...

Senior Member
    Ξέρω άνθρωπο που το χρησιμοποιεί και αν δεν μου το έλεγε δεν θα το καταλάβαινα και έχει πιο αραιό μαλλί από την εικόνα που έδειξε. Βέβαια δεν ξέρω πως θα φαινόταν σε κάθε συγκεκριμένο άνθρωπο αλλά μια ιδέα ήταν και αυτή...
    Ομολογω οτι δεν το εχω δει πανω σε καποιον, απλα νομιζω ειναι σαν χρωμα.

Senior Member
    Είναι σαν πούδρα απλά έχει το χρώμα τον μαλλιών και δεν φαίνεται η αραίωση επειδή το δέρμα που φαίνεται ανάμεσα στα μαλλιά έχει πλέον το ίδιο χρώμα. Υπάρχει και κάτι άλλο που μπορεί να δοκιμάσει αλλά δεν ξέρω πόσο πρόθυμος είναι...

Junior Member
    Είναι σαν πούδρα απλά έχει το χρώμα τον μαλλιών και δεν φαίνεται η αραίωση επειδή το δέρμα που φαίνεται ανάμεσα στα μαλλιά έχει πλέον το ίδιο χρώμα. Υπάρχει και κάτι άλλο που μπορεί να δοκιμάσει αλλά δεν ξέρω πόσο πρόθυμος είναι...
    Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε περούκα μόνο ;)

Senior Member
    Κατι τετοιο λες φανταζομαι https://www.lorealprofessionnel.gr/%...me-xrwma-mavro

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast