ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1211
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1211 of 1380 FirstFirst ... 21171111111161120112091210121112121213122112611311 ... LastLast
Results 18,151 to 18,165 of 20693
    Senior Member
    Ένα πουλί που κάθεται σε ένα δέντρο, ποτέ δεν φοβάται ότι το κλαδί θα σπάσει....

διότι η εμπιστοσύνη του δεν βρίσκεται στο κλαδί, αλλά στα φτερά του!

Πίστεψε στον εαυτό σου!!!
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Navi View Post
    λοιπόν σήμερα διασκεδάζω με τα πιτσιρίκια που έχουν προβλήματα κλαψομουνίασης
    Πραγματικά

Senior Member
    Οι άνθρωποι πληγώνουν...Συχνά... Σχεδόν πάντα. Χωρίς καν να τους περάσει από το μυαλό ότι μπορεί να περνάς δύσκολα αυτό τον καιρό. Χωρίς να υπολογίζουν ότι υπάρχουν και αλλού προβλήματα σαν τα δικά τους και ακόμα μεγαλύτερα. Χωρίς να βλέπουν εσένα αλλά μόνο τη μορφή σου.

Μπαίνεις πρωί πρωί στο μετρό για να πας στη δουλειά σου. Σου λένε "κάνε πιο πέρα, στραβή είσαι;" χωρίς να υπολογίζουν ότι στραβή δεν είσαι αλλά τη νύχτα δεν κοιμήθηκες επειδή έπαθες κρίση πανικού.
    Πας σούπερ μάρκετ με το παιδί σου και σου λένε "μαζέψτε το λίγο" χωρίς να σκεφτούν ότι αυτό το παιδί μπορεί να έχει κάποια ιδιαιτεροτητα, και ένας θεός ξέρει πόσο πολύ εσύ θα ήθελες να είναι το παιδί σου πιο "μαζεμένο".
    Σε μια παρέα σου λένε "μα πώς μπορείς όλη μέρα μέσα στο σπίτι; " χωρίς να υπολογίσουν αν εσύ το διάλεξες αυτό ή δεν έχεις επιλογή. Χωρίς να αναρωτηθούν αν στη τελική εσύ μπορείς να βγεις από το σπίτι ή ο έξω κόσμος σε διαλύει....
    Όλοι έχουν κάτι να πουν έτσι επιφανειακά, χωρίς να νοιάζονται. Και σκέφτεσαι "εντάξει που να ξέρουν και αυτοί". Και στο κάτω κάτω δεν είναι κανείς αναγκασμένος να νοιάζεται.

Αν όμως είναι η "μαύρη" σου μέρα και το καταραμένο "τικ τακ" μέσα στο κεφάλι σου δεν λέει να σε αφήσει... κάπου εκεί τα κάνεις όλα που@@α....
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Junior Member
    Ότι είναι καιρός να πραγματοποιώ σιγά σιγά τα θέλω μου για να νιώσω ότι υπάρχω

Senior Member
    Μόνο η μοναξιά δεν είναι μόνη..
    Κάνει παρέα με όλους μας....

george1520
    Guest
    Η μοναξιά ξέρεις πως δεν θα σε προδώσει.. Ούτε θα σε πληγώσει..
    Εγώ έχω κάποιες μέρες που την προτιμάω πάρα να είμαι δίπλα από κενούς ανθρώπους..

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Η μοναξιά ξέρεις πως δεν θα σε προδώσει.. Ούτε θα σε πληγώσει..
    Εγώ έχω κάποιες μέρες που την προτιμάω πάρα να είμαι δίπλα από κενούς ανθρώπους..
    Δίπλα από κενούς ανθρώπους είναι η χειρότερη μοναξιά...
    Και εγώ προτιμώ την αληθινή. Χωρίς ανθρώπους....

Senior Member
    Ειπα να αρχισω τα ξεκαθαρίσματα. Να μπει ο νέος χρόνος καθαρός, χωρίς δεύτερες σκέψεις και αρνητικά συναισθήματα. Είναι απίστευτο τι τείχος υψώνουν οι άνθρωποι όταν τολμήσεις να ξεστομίσεις όσα σε ενοχλούν. Μου άρεσα που διατήρησα την ψυχραιμία μου. Δεν μπόρεσα να πω όλα όσα ήθελα με τον τρόπο που ήθελα γιατί θα πρεπε να υψώσω την φωνή μου για να ακουστώ, αλλά μου άρεσε που όσα είπα τουλάχιστον τα είπα ήρεμα και χωρίς υστερίες ακόμα κι όταν η ψυχραιμία χάθηκε απτην άλλη πλευρά. Και μετά αποχώρηση. Γιατί να αποχωρήσεις αφήνοντας μια κουβέντα στην μέση αν θεωρείς πως έχεις δίκιο; Αν θεωρεις αβάσιμα τα παράπονα του άλλου γιατί να χάσεις την ψυχραιμία σου και να φύγεις;

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Ειπα να αρχισω τα ξεκαθαρίσματα. Να μπει ο νέος χρόνος καθαρός, χωρίς δεύτερες σκέψεις και αρνητικά συναισθήματα. Είναι απίστευτο τι τείχος υψώνουν οι άνθρωποι όταν τολμήσεις να ξεστομίσεις όσα σε ενοχλούν. Μου άρεσα που διατήρησα την ψυχραιμία μου. Δεν μπόρεσα να πω όλα όσα ήθελα με τον τρόπο που ήθελα γιατί θα πρεπε να υψώσω την φωνή μου για να ακουστώ, αλλά μου άρεσε που όσα είπα τουλάχιστον τα είπα ήρεμα και χωρίς υστερίες ακόμα κι όταν η ψυχραιμία χάθηκε απτην άλλη πλευρά. Και μετά αποχώρηση. Γιατί να αποχωρήσεις αφήνοντας μια κουβέντα στην μέση αν θεωρείς πως έχεις δίκιο; Αν θεωρεις αβάσιμα τα παράπονα του άλλου γιατί να χάσεις την ψυχραιμία σου και να φύγεις;
    Όταν αποφασίζεις να φύγεις από κάπου.. Ξεκαθαρίζεις και φεύγεις με ψηλά το κεφάλι..

Senior Member
    Όταν αποφασίζεις να φύγεις από κάπου.. Ξεκαθαρίζεις και φεύγεις με ψηλά το κεφάλι..
    Δεν αποχώρησα εγώ. Εγώ είπα είμαι εδώ όλη αυτιά να ακούσω. Αλλά θα ακούσεις κι εσύ. Δεν ήθελε να ακούσει. Όταν έχεις συνηθίσει έναν άνθρωπο ότι δεν κάνει παράπονα ο, τι κι αν γίνει, μόλις ξεστομίσει παράπονο παθαίνεις ένα σοκ, δεν ξέρεις πως να το χειριστείς. Με κατηγόρησε που μίλησα. Κ απτην άλλη πλευρά λέει μπορεί να υπάρχουν παράπονα και να μην το ξέρω. Να τα μάθω λέω. Όχι, λέει πρέπει να φιλτραριστούν πρώτα. Εγώ τα δικά μου τα θέλω αφιλτράριστα, όπως τα νιώθω. Λάθος, σωστά, να ναι όπως τα νιώθω πάντως. Δεν θέλω να κρατάω μέσα μου παράπονα, αρκετά άλλα έχω, δεν θέλω άλλα βαρίδια, να τα κρατάω μέσα μου και να τα μεγαλώνω και να τα θρέφω. Εγώ θέλω να στα πω τώρα που τα νιώθω. Και μην μου απαντήσεις, απλά σκέψου τα.

george1520
    Guest
    Δεν αποχώρησα εγώ. Εγώ είπα είμαι εδώ όλη αυτιά να ακούσω. Αλλά θα ακούσεις κι εσύ. Δεν ήθελε να ακούσει. Όταν έχεις συνηθίσει έναν άνθρωπο ότι δεν κάνει παράπονα ο, τι κι αν γίνει, μόλις ξεστομίσει παράπονο παθαίνεις ένα σοκ, δεν ξέρεις πως να το χειριστείς. Με κατηγόρησε που μίλησα. Κ απτην άλλη πλευρά λέει μπορεί να υπάρχουν παράπονα και να μην το ξέρω. Να τα μάθω λέω. Όχι, λέει πρέπει να φιλτραριστούν πρώτα. Εγώ τα δικά μου τα θέλω αφιλτράριστα, όπως τα νιώθω. Λάθος, σωστά, να ναι όπως τα νιώθω πάντως. Δεν θέλω να κρατάω μέσα μου παράπονα, αρκετά άλλα έχω, δεν θέλω άλλα βαρίδια, να τα κρατάω μέσα μου και να τα μεγαλώνω και να τα θρέφω. Εγώ θέλω να στα πω τώρα που τα νιώθω. Και μην μου απαντήσεις, απλά σκέψου τα.
    Ίσως μετά που θα τα σκεφτεί.. Να επιστρέψει και να κάνετε μια ήρεμη συζητηση..

Senior Member
    Ίσως μετά που θα τα σκεφτεί.. Να επιστρέψει και να κάνετε μια ήρεμη συζητηση..
    Μπορώ να κάνω μια πρόβλεψη. Στην αρχή θυμός, δεν θα σκεφτεί τίποτα άλλο εκτός από το πόσο κακιά είμαι που μίλησα. Μετά θα γυρίσει σαν βρεγμένη γάτα, δεν θα πει συγγνώμη κι ούτε την χρειάζομαι αλλά το επόμενο διάστημα θα ναι χαλί για να πατάω. Μέχρι την επόμενη μαλακία. Αλλά εγώ δεν έχω άλλη υπομονή. Ούτε αντοχή. Μου τέλειωσαν και τα δύο.

Senior Member
    Και ξέρω πως στεναχωρέθηκε. Και δεν το θέλω αυτό. Παρόλο που ξέρω πως έπρεπε να πω αυτά που είπα, υπάρχει και μια φωνούλα μέσα μου που λεει...μωρε δεν το άφηνες να περάσει, σε λίγο θα το χες ξεχάσει, γιατί έπρεπε να το προκαλέσεις τώρα αυτό;

george1520
    Guest
    Και ξέρω πως στεναχωρέθηκε. Και δεν το θέλω αυτό. Παρόλο που ξέρω πως έπρεπε να πω αυτά που είπα, υπάρχει και μια φωνούλα μέσα μου που λεει...μωρε δεν το άφηνες να περάσει, σε λίγο θα το χες ξεχάσει, γιατί έπρεπε να το προκαλέσεις τώρα αυτό;
    Κάποιες φορές για να βελτιώσουμε μια σχέση θα πρέπει να μιλήσουμε... Λες αυτά που έχεις μέσα σου.. Είσαι ξεκάθαρος απέναντι στον άλλον.. Το να τα κρατάμε κακό σε εμάς κάνουμε..

Senior Member
    Δεν ξέρω αν καταφέρω να φτάσω εκεί ακριβώς που θέλω. Ξέρω ότι είμαι καλύτερα. Ξέρω τι είναι κατάθλιψη.. Τι "ζημιές" κάνει οπότε κάθε φορά που πέφτω ξέρω πως να αντιδρασω...

Τζωρτζ , δεν εχει σημασια ποσες φορες θα ' πεσεις ' , σημασια εχει παντα να σηκωνεσαι και να σκεφτεσαι , ' την αλλη φορα θα το πετυχω' ...... φυσικα δεν θαναι η τελευταια φορα που θα πεσεις , θαναι κι αλλες , αλλα εκει φαινεται ο μαχητης , δεν παυει να πεφτει και φυσικα να σηκωνεται ......... νομιζω οτι ανηκεις σε αυτους ......... δυο επιλογες υπαρχουν σαυτην την ασθενεια , η μαχεσαι , η παραιτεισαι ....... δεν σε βλεπω καθλου προθυμο να παραιτηθεις ....... επι κτθλψεως , επινα , ολο ηθελα να το κοψω , δεν τα καταφερα ουτε με την 10η προσπαθεια , ουτε με την 110η , δεν απογοητευομουν ομως , καποια στιγμη τα καταφερα ........ ετσι ειναι και με την κτθλψη .... και με ολα τα πραματα στην ζωη ...... ο μαχητης / επιμενων , παντα νικα στο τελος ..... λενε οι τυχη βοηθαει τους τολμηρους , εδω υπαρχει καποια παρανοηση , η τυχη βοηθαει αυτους που κανουν τα σχεδια τους με συνεση και τα εφαρμοζουν με τολμη ............