ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1231
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1231 of 1380 FirstFirst ... 23173111311181122112291230123112321233124112811331 ... LastLast
Results 18,451 to 18,465 of 20693
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Γιατί ο Θεός η μοίρα το σύμπαν, δεν ξέρω ποιος, πάνω που λες εντάξει τα συμμάζεψα λίγο τα προηγούμενα χάλια, τα βαλα λιγο σε τάξη, ας ηρεμήσω λιγο τωρα να παρω μια ανάσα σου δίνει άλλη μια , έτσι για να το καταλαβείς καλά ποιος κάνει κουμάντο και ποσο μικρος κι ασημαντος είσαι κ τιποτα δεν περναει απτο χερι σου. Σου λεει μηπως δεν καταλαβες καλα το προηγουμενο, παρε αλλη μια να χεις
    Τι συνεβη Ελισαβετ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Γιατί ο Θεός η μοίρα το σύμπαν, δεν ξέρω ποιος, πάνω που λες εντάξει τα συμμάζεψα λίγο τα προηγούμενα χάλια, τα βαλα λιγο σε τάξη, ας ηρεμήσω λιγο τωρα να παρω μια ανάσα σου δίνει άλλη μια , έτσι για να το καταλαβείς καλά ποιος κάνει κουμάντο και ποσο μικρος κι ασημαντος είσαι κ τιποτα δεν περναει απτο χερι σου. Σου λεει μηπως δεν καταλαβες καλα το προηγουμενο, παρε αλλη μια να χεις
    Ετσι συμβαινει παντα. Αλλα σε εμενα τη ζημια συνηθως την κανουν οι συγγενεις μου. Πηρε η μανα μου το τηλεφωνο του μπανιου και το εκανε πιγκαλ. Κανω ντους, βλεπω σε μια στιγμη να εχει σκατα επανω. Τωρα νιωθω κατι σαν συμπτωματα ουρολοιμωξης.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Ετσι συμβαινει παντα. Αλλα σε εμενα τη ζημια συνηθως την κανουν οι συγγενεις μου. Πηρε η μανα μου το τηλεφωνο του μπανιου και το εκανε πιγκαλ. Κανω ντους, βλεπω σε μια στιγμη να εχει σκατα επανω. Τωρα νιωθω κατι σαν συμπτωματα ουρολοιμωξης.
    Άμα ρε Ορέστη... Άμα!!!!!!!!!

george1520
    Guest
    Σκέψεις.. Χμμ. Αποφάσισα να αρχίσω και πάλι να πηγαίνω γυμναστήριο γιατί το άφησα για αρκετό διάστημα. Εκεί ξεσπάω, χαλαρώνω, βλέπω και γνωρίζω κόσμο..
    Ακομη, θα βάλω ξανα στην ζωή μου το μπάσκετ..
    Την Παρασκευή είχα μια πρόταση για δουλειά σε χώρο που αφορά αυτό που σπούδασα αλλα δεν θα ασχολούμαι με αυτό. Μπερδεμένο.. Για πρωινές ώρες. Δεν ξέρω αν θα δεχτώ γιατι δεν είναι στον τομέα μου..
    Όσο αφορά την δουλειά που κάνω (λέμε τώρα ότι είναι δουλειά) που είναι στο τομέα που σπούδασα θα αυξηθούν οι ώρες το πιο πιθανόν. Περιμένω απλά να μου πουν σίγουρα. Εμμ αυτά..

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Σκέψεις.. Χμμ. Αποφάσισα να αρχίσω και πάλι να πηγαίνω γυμναστήριο γιατί το άφησα για αρκετό διάστημα. Εκεί ξεσπάω, χαλαρώνω, βλέπω και γνωρίζω κόσμο..
    Ακομη, θα βάλω ξανα στην ζωή μου το μπάσκετ..
    Την Παρασκευή είχα μια πρόταση για δουλειά σε χώρο που αφορά αυτό που σπούδασα αλλα δεν θα ασχολούμαι με αυτό. Μπερδεμένο.. Για πρωινές ώρες. Δεν ξέρω αν θα δεχτώ γιατι δεν είναι στον τομέα μου..
    Όσο αφορά την δουλειά που κάνω (λέμε τώρα ότι είναι δουλειά) που είναι στο τομέα που σπούδασα θα αυξηθούν οι ώρες το πιο πιθανόν. Περιμένω απλά να μου πουν σίγουρα. Εμμ αυτά..
    Επιτέλους! Ας κάνει και κάποιος πρόοδο εδώ μέσα..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Όχι Ορέστη! Αποκλείεται να συνέβη αυτό που λες!!!!

Παρακολουθεί καποιο μελος τα vlogs της Πετριδου στο Youtube ; Αν ναι κάποια αποψη;
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Παρακολουθεί καποιο μελος τα vlogs της Πετριδου στο Youtube ; Αν ναι κάποια αποψη;
    Μιλάς για την Θέκλα Πετριδου;
    Εγώ την βλέπω όποτε μπορώ..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

george1520
    Guest
    Χαχαχα βλέπετε και την κυπρια ψυχολόγο. Χαχαχα.. Θεα

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Χαχαχα βλέπετε και την κυπρια ψυχολόγο. Χαχαχα.. Θεα
    Προσωπικά τη θαυμάζω για τον τρόπο που λέει τα πράγματα..

Ναι την βλέπω και μπορω να πω οτι καλα τα λέει. Δεν εχω δει ολα τα video αλλά μου κάνει νοημα. Καποιες φορες η χροια της φωνης της μου θυμίζει την αισθηση που ειχα στις συνεδρίες. Προσωπικα μου αρεσει οτι αναφερεται σε πολλα θέματα και δεν ειναι στημένη. Προτιμω την Πετριδου απο κάποιο σηριαλ στη τιβι george.
    Πιστεύω οτι αρκετα μέλη θα την έβρισκαν ενδιαφερουσα άλλωστε εχει επιστολές και απο ανδρικο πληθυσμό. Αυτο που μου αρέσει παρα πολυ είναι οτι εκφράζεται και η ιδια για το παρελθον της, παρον της, επιλογες. Δεν είναι η απόλυτη Μις Τέλεια Ψυχολόγος. Ισως και για αυτο εχει παρα πολύ κοσμο που την παρακολουθει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Ναι την βλέπω και μπορω να πω οτι καλα τα λέει. Δεν εχω δει ολα τα video αλλά μου κάνει νοημα. Καποιες φορες η χροια της φωνης της μου θυμίζει την αισθηση που ειχα στις συνεδρίες. Προσωπικα μου αρεσει οτι αναφερεται σε πολλα θέματα και δεν ειναι στημένη. Προτιμω την Πετριδου απο κάποιο σηριαλ στη τιβι george.
    Πιστεύω οτι αρκετα μέλη θα την έβρισκαν ενδιαφερουσα άλλωστε εχει επιστολές και απο ανδρικο πληθυσμό. Αυτο που μου αρέσει παρα πολυ είναι οτι εκφράζεται και η ιδια για το παρελθον της, παρον της, επιλογες. Δεν είναι η απόλυτη Μις Τέλεια Ψυχολόγος. Ισως και για αυτο εχει παρα πολύ κοσμο που την παρακολουθει.
    Εμένα μου αρέσει που τα λέει ντομπρα του τύπου "συγνώμη, με ποιους πας και μπλέκεις, που τους βρίσκεις αυτούς"
    Και ναι, έχει αυτό που λες ότι δεν είναι η απόλυτη Μις Τέλεια Ψυχολόγος..

george1520
    Guest
    Δεν έχω δει βίντεο της στο YouTube.. Εχω δει μόνο αποσπάσματα.. Την έχω ακούσει πολλές φορές στην τηλεόραση. Είναι ένας άνθρωπος που θα μιλήσει ωμά και ξεκάθαρα. Αυτοσαρκαζεται και έχει απίστευτο χιούμορ. Αναφέρει συχνά δικές της εμπειρίες για να στηρίξει την άποψη της. Εγώ θα την πρότεινα. Γελάω μαζί της. Ρίχνει και τα κυπριακα.. Μαρεσει

Νομιζω οτι ηταν ευκαιρια να γραφτει στο φορουμακι μας. Μπορει να μην την ξερουν άλλοι. Γιωργο και Άντα με καλυψατε και οι δυο. Σας ευχαριστω Εμενα μου αρεσει ο αυθορμητισμος της, φυσικα οτι μιλα στην μητρικη της γλώσσα και εξηγεί τι εννοει παραλληλα κανει και vlogs και στα αγγλικα πλεον. Εχει κανει μεγαλο κυκλο. Εννοω οτι και εργαστηκε ως ιδιωτης και οπως ειπες στην Κυπρο μιλουσε σε καναλια και παντρεύτηκε χωρισε εχει δυο παιδια. Εχει νοσησει. Εχει λαβει δυο διαφορετικές γνωματευσεις. Ολα αυτα τα λεει με φυσικοτητα οχι στημενη οικειοτητα. Ελπίζω τουλάχιστον. Ποσο ουφο να νιωσω πια στη ζωη μου ; Η ιδια πλεον δηλωνει πως το καναλι της ειναι η βασική πηγη εισοδήματος διοτι θελει να κανει κοινωνικό εργο. Εγω εκτος απο το ted talks δεν ειχα ξανα πετυχει τετοια ωραια προσεγγιση ψυχολογιας ψυχαναλυσης αλλά και αναφορας στη ψυχιατρική ετσι ευκολα.

george1520
    Guest
    Να γραφτεί δεν νομίζω.. Αλλά να βλέπουμε εμείς ναι... Μιλάει σωστά και με επιχειρήματα.. Δεν διαφώνησα ποτέ με αυτά που είπε