δεν μπορώ να σταματήσω το xanax..... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 58
    Junior Member
    Oχι φίλε μου δεν ήθελα να πάρω κάτι σε ζαναξ και τέτοια ήθελα κάτι σε φυτικό και δόξα το θεό δουλεύει πολύ ωραία σε εμένα (με ποιανει αρκετά καλά η βαλεριάνα τηςlanes/

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Εγ πάλι λέω πως όταν το πάρεις εσύ ο ίδιος απόφαση ότι είσαι έτοιμος να υποστείς και κάποιες παρενεργειες από την διακοπή τότε είναι κατάλληλη στιγμή να το διακόψει....
    Κανείς δεν είπε ότι είναι εύκολο αλλά θέλει αποφασιστικότητα και δύναμη ψυχής..
    Ναι, σωστα , και τον καταλληλο χρονο , εγω τα μειωσα δραματικα οταν αισθανομουν καλυτερα ........αλλιως δεν θα τα καταφερνα ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Apaleutos View Post
    Oχι φίλε μου δεν ήθελα να πάρω κάτι σε ζαναξ και τέτοια ήθελα κάτι σε φυτικό και δόξα το θεό δουλεύει πολύ ωραία σε εμένα (με ποιανει αρκετά καλά η βαλεριάνα τηςlanes/

Ατυχως αρχισα το ζαναξ το 1999 , κει τοτε δεν υπηρχαν αυτες οι μελετες /πραγματειες γι αυτο το κολοχαπο, και μουγραφε αβερτα ο ' ψυχιατρος ' μου .......ακομη και τωρα που παιρνω 2-3 /μερα , μου λειπει η ψυχικη ηρεμια ....εχω εθιστει απο την μακριοχρονια ληψη , αφου ημουν για 4-5 χρονια ανικανος σεξουαλικα , και ας ειναι καλα ο παιδικος μου φιλος , παθολογος , που μουπε οτι ειναι απο την μακροχρονια καταχρηση ζαναξ , οχι απ την κτθλψη , που επεμενε ο @$%^#ψυχιατρος μου ......

Senior Member
    Ένα έχω καταλάβει πλέον ότι αν αρχίσεις ενα χάπι ότι και αν είναι αυτό θέλει πολύ προσπάθεια να κοπεί...γενικά άποψη μου πλέον είναι να προσπαθούμε με φυτικά με άσκηση διατροφή και αν δεν πιάσει και υπάρχουν πολλά συμπτώματα τότε και αν

Senior Member
    Quote Originally Posted by nightzer View Post
    Ένα έχω καταλάβει πλέον ότι αν αρχίσεις ενα χάπι ότι και αν είναι αυτό θέλει πολύ προσπάθεια να κοπεί...γενικά άποψη μου πλέον είναι να προσπαθούμε με φυτικά με άσκηση διατροφή και αν δεν πιάσει και υπάρχουν πολλά συμπτώματα τότε και αν
    Ειδικα το ζαναξ, ειναι νομιμο ναρκωτικο, γι αυτο θελει ειδικη συνταγη περι ναρκωτικων ......διαφορετικη απο τις αλλες βενζοδιαζεπινες ......... εγκληματικο χαπι....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ειδικα το ζαναξ, ειναι νομιμο ναρκωτικο, γι αυτο θελει ειδικη συνταγη περι ναρκωτικων ......διαφορετικη απο τις αλλες βενζοδιαζεπινες ......... εγκληματικο χαπι....
    οτι και να κανω δεν κοβεται φιλε............. αυτο βλεπω....... εκανα 1 χρονο να κοψω ενα χαπακι 0.25Mg....... και στο τελος αρχισα να πινω 0.75 δεν μπορω αλλο αυτη την κατασταση.......

Senior Member
    Μην αποθαρρυνεσαι Ακη , μουχε πει μια ' σοφη ' κουβεντα ενας ψυχιατρος του ΕΟΠΥΥ, απ αυτους που σε ξεπετανε σε 10 λεπτα ,
    περιμενε να κανει τον κυκλο της η κτθλψη ..........τοτε μου φανηκε αλλοκοτο, αλλα ηρθε η ωρα που αισθανθηκα καλυτερα , και απο 9-12 ζαναξ ( για 17 χρονια πρπ ) , τα πηγα στα 2-3 , με ενα συμπληρωμα κλονοτριλ ......... θαρθει και η δικη σου ωρα , το συμπεραινω απο τα αποφασιστικα γραφομενα σου....... υπομονη κανε αγαπητο θυμα .......ειναι παλιοχαπο .....

Senior Member
    Μην αποθαρρυνεσαι Ακη , μουχε πει μια ' σοφη ' κουβεντα ενας ψυχιατρος του ΕΟΠΥΥ, απ αυτους που σε ξεπετανε σε 10 λεπτα ,
    περιμενε να κανει τον κυκλο της η κτθλψη ..........τοτε μου φανηκε αλλοκοτο, αλλα ηρθε η ωρα που αισθανθηκα καλυτερα , και απο 9-12 ζαναξ ( για 17 χρονια πρπ ) , τα πηγα στα 2-3 , με ενα συμπληρωμα κλονοτριλ ......... θαρθει και η δικη σου ωρα , το συμπεραινω απο τα αποφασιστικα γραφομενα σου....... υπομονη κανε αγαπητο θυμα .......ειναι παλιοχαπο .....
    σε εκτακτα σε νοσοκομειο που ειχα παει πριν μηνες μου ειπαν να παρω το κλονοτριλ......... εχω παει σε διαφορους ψυχιατρους και δεν μου το γραφουν........ λεγοντας μου οτι δεν υπαρχει λογος καλα εισαι με το xanax και περνεις λιγο μπροστα σε αλλα ατομα που περνουν πιο μεγαλές δοσης... και λεω μα θελω να το κοψω.... και λενε θα το κοψεις σταδιακα αφου πρωτα σε πιασει το cipralex...... δεν ξερω ρε γαμωτο...... θα τα καταφερω αραγε ετσι? για να δουμε.......

παντως αυτο που με τρομαζει ειναι κατι σπυρακια και εκζεματα που εβγαλα ξαφνικα στο προσωπο μου....... και ειμαι σιγουρος οτι ειναι απο το xanax το αναφερει και στης παρενεργειες οτι μπορει να συμβει αυτο... και αλλα πολλα περιεργα......! δεν ειναι λιγες η φορες που εχω παρει xanax και να κατσω να δω μια ταινια και να νιοθω την ανδρεναλινη μου στο full... ειχα χαζεψει στην οθονη και ενιωθα οτι χανομαι...!! εγω τετια περιεργα δεν ειχα ποτε στην ζωη μου...... ειναι πραγματικα λες και περνω ναρκωτικα.......! και κανεις δεν το πιστευει αυτο.......... ειναι απιστευτο το ποσο δυνατο ειναι μια αρχικη δοση 0.25mg για να σου κανει ανοχη μεσα σε 4 εβδομαδες περιπου........

Senior Member
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    σε εκτακτα σε νοσοκομειο που ειχα παει πριν μηνες μου ειπαν να παρω το κλονοτριλ......... εχω παει σε διαφορους ψυχιατρους και δεν μου το γραφουν........ λεγοντας μου οτι δεν υπαρχει λογος καλα εισαι με το xanax και περνεις λιγο μπροστα σε αλλα ατομα που περνουν πιο μεγαλές δοσης... και λεω μα θελω να το κοψω.... και λενε θα το κοψεις σταδιακα αφου πρωτα σε πιασει το cipralex...... δεν ξερω ρε γαμωτο...... θα τα καταφερω αραγε ετσι? για να δουμε.......

παντως αυτο που με τρομαζει ειναι κατι σπυρακια και εκζεματα που εβγαλα ξαφνικα στο προσωπο μου....... και ειμαι σιγουρος οτι ειναι απο το xanax το αναφερει και στης παρενεργειες οτι μπορει να συμβει αυτο... και αλλα πολλα περιεργα......! δεν ειναι λιγες η φορες που εχω παρει xanax και να κατσω να δω μια ταινια και να νιοθω την ανδρεναλινη μου στο full... ειχα χαζεψει στην οθονη και ενιωθα οτι χανομαι...!! εγω τετια περιεργα δεν ειχα ποτε στην ζωη μου...... ειναι πραγματικα λες και περνω ναρκωτικα.......! και κανεις δεν το πιστευει αυτο.......... ειναι απιστευτο το ποσο δυνατο ειναι μια αρχικη δοση 0.25mg για να σου κανει ανοχη μεσα σε 4 εβδομαδες περιπου........
    Εχεις δικιο Ακη, δεν ειναι διολου ευκολο να κοψειε τα ζαναξ , οντως κανει ανοχη το ζαναξ, τα σπυρακια δεν νομιζω οτι ειναι απ το χαναξ, αλλα ο καθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα στην διακοπη των ζαναξ .........ξερω τι σημαινει αδρεναλινη στο φουλ, τοχω νιωσει ...........το cipralej δεν νομιζω να σε βοηθησει, αλλα εσυ ξερεις ........το κλονοτριλ πραγματι βοηθα , το ξερω απο προσωπικη πειρα ...............ειναι οντως ναρκωτικο τιο ζαναξ , γι αυτο και το μειωσα σε περιοδο που δεν ειχα τοσο πολυ αγχος , αλλιως δεν θα γινοταν ..........περιμενε ειναι η γνωμη μου , να ασθαινθεις καλυτερα , και τοτε τα μειωνεις , για μηδενισμο, δυσκολο. ειναι τρμερασ εθιστικο ......το μειωσα σε περιοδο που ημουν καλυτερα , αλλιως δυσκολο, ατυχως .......

Senior Member
    Εγω παιρνω το μισο των 0,25 γιατι με βοηθαει να κοιμαμαι. Αν θες να το κοψεις πας σε ψυχιατρο και σου δινει οδηγιες

Senior Member
    Εχεις δικιο Ακη, δεν ειναι διολου ευκολο να κοψειε τα ζαναξ , οντως κανει ανοχη το ζαναξ, τα σπυρακια δεν νομιζω οτι ειναι απ το χαναξ, αλλα ο καθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα στην διακοπη των ζαναξ .........ξερω τι σημαινει αδρεναλινη στο φουλ, τοχω νιωσει ...........το cipralej δεν νομιζω να σε βοηθησει, αλλα εσυ ξερεις ........το κλονοτριλ πραγματι βοηθα , το ξερω απο προσωπικη πειρα ...............ειναι οντως ναρκωτικο τιο ζαναξ , γι αυτο και το μειωσα σε περιοδο που δεν ειχα τοσο πολυ αγχος , αλλιως δεν θα γινοταν ..........περιμενε ειναι η γνωμη μου , να ασθαινθεις καλυτερα , και τοτε τα μειωνεις , για μηδενισμο, δυσκολο. ειναι τρμερασ εθιστικο ......το μειωσα σε περιοδο που ημουν καλυτερα , αλλιως δυσκολο, ατυχως .......
    θα το δω φιλε!! ας παρει και χρονια θα παλεψω να το κοψω......!! και θελω να πιστευω πως θα τα καταφερω....!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Demi71 View Post
    Εγω παιρνω το μισο των 0,25 γιατι με βοηθαει να κοιμαμαι. Αν θες να το κοψεις πας σε ψυχιατρο και σου δινει οδηγιες
    χαχα..... σορρυ που γελαω........ αλλα ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ δεν δινει οδηγιες διακοπης απο βενζοδιαζεπινες......

και εγω με ενα χαπακι 0.25 ξεκινησα και ελεγα σιγα δεν ειναι τπτ...... ενα ασσφαλες φαρμακο ελεγα παντα ειναι δεν ακουγα κανεναν ζουσα απλα σε αυτη την κατασταση της χημικης ηρεμιας που προσφερει το xanax......

αλλα πλεον ειναι αργα......... δεν μπορω να κοψω ουτε σταδιακα ενα χαπακι 0.25mg..... και οχι δεν ειναι καθολου placebo... κατεληξα σε νοσοκομειο με επιληψια..... που δεν ειχα ποτε μου εγω.......

Senior Member
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    χαχα..... σορρυ που γελαω........ αλλα ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ δεν δινει οδηγιες διακοπης απο βενζοδιαζεπινες......

και εγω με ενα χαπακι 0.25 ξεκινησα και ελεγα σιγα δεν ειναι τπτ...... ενα ασσφαλες φαρμακο ελεγα παντα ειναι δεν ακουγα κανεναν ζουσα απλα σε αυτη την κατασταση της χημικης ηρεμιας που προσφερει το xanax......

αλλα πλεον ειναι αργα......... δεν μπορω να κοψω ουτε σταδιακα ενα χαπακι 0.25mg..... και οχι δεν ειναι καθολου placebo......
    Πολυ σωστα , κανενας γιατρος δεν ξερει πως να διακοψεις το κολοζαναξ, αργα δεν ειναι ποτε , ολοι λενε αργααααα, πολυ βολικο, .................... πως εγω τα πηγα απο τα 10-12 ζαναξ στα 2-3 ? αντε κι ενα κλονοτριλ, αμα ειμαι στα 2 .....δεν ειμαι τερας σθενους σιγουρα ......εχω κολλησει στα 2 ομως ......7 μηνες τωρα ...... πιστεψε το και θα γινει, νομιζω οτι εχεις εκει το μυαλο σου, μπορει και να κανω λαθος , αλλα πιστευω οτι μπορεις ..... αλλα προηγειται η καλη διαθεση ..... σε τετοια περιοδο τακοψα ....σωστος ορος η χημικη ηρεμια .....πετυχημενος ......αντε , καλη επιτυχια , με το πασο σου παντα .....δυσκολο τα γρηγορο ......το γνωριζω ....χαλαρααααα......
    βενζοδιαζεπινη ? επιεικης ορος για το ζαναξ ......

ntinti
    Guest
    Πολύ εντύπωση μου κάνει πάντως γιατί εγώ πριν τρία χρόνια που χρειάστηκε να πάρω ο γιατρός μου μετά το δίμηνο άρχισε την μείωση σταδιακά.....
    Και τωρα που έχω ενάμιση μήνα μπήκα στην διαδικασία διακοπής ...
    Ήταν κάθετος σε αυτό να μην ξεπεράσουμε το τρίμηνο χρήσης του γιατί μετά θα ήταν ακόμα πιο δύσκολο να το σταματήσουμε....

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Ήταν κάθετος σε αυτό να μην ξεπεράσουμε το τρίμηνο χρήσης του γιατί μετά θα ήταν ακόμα πιο δύσκολο να το σταματήσουμε....
    Πολυ σωστα , ετσι κανουν και στην Αγγλια , που ξερουν τι τους γινεται .....

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast