Ειμαι τόσο μπερδεμένη - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 57 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast
Results 271 to 285 of 855
    Senior Member
    Πω πω δράμα....
    18 σελίδες λες τα ίδια και τα ίδια με άλλες λέξεις, αντιφάσεις επί αντιφάσεων, ευτυχία, γκόμενοι, ευτυχισμένη οικογένεια....και κερασάκι στην τούρτα μας λες ότι οι ψυχολόγοι σου είπαν ότι δεν χρειάζεσαι ψυχοθεραπεία και ότι ξέρεις τι σου γίνεται και ποια είσαι και έχεις δομημένο λόγο;

Εγώ ψυχολόγος δεν είμαι αλλά 18 σελίδες τώρα δομημένο λόγο δεν βλέπω ούτε άνθρωπο που ξέρει τι του γίνεται. Αν δεν είχες παιδιά θα λεγα κάνε ο, τι θες, αλλά αυτό που κάνεις είναι έγκλημα για τα παιδιά σου! Παρτακισμός στο μεγαλείο του!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Στα 33 έχεις την ζωή μπροστά σου? Μα εδώ δεν συζητάμε για κρίση ηλικίας..Αλλά για το αν θέλεις να είσαι με τον άντρα σου ή όχι..
    Όσο για τα παιδιά ξέρω γιατί έχω..Εννοείται όλα τα παιδιά αν τα ρωτήσεις, θέλουν τους γονείς τους μαζί..Αλλά όταν δεν γίνεται απλά δεν γίνεται..
    Για την ζωή που λες ότι είναι μπροστά μου και ότι έχω περιθώρια για λάθη...Έχεις λάθος..Άν θέλεις μπορώ να σου περιγράψω μόνο μια μέρα από την καθημερινότητα μου και θα δεις ότι δεν έχω το περιθώριο και το δικαίωμα ούτε για να πεθάνω..
    Πες μου θέλω να ακούσω

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Πω πω δράμα....
    18 σελίδες λες τα ίδια και τα ίδια με άλλες λέξεις, αντιφάσεις επί αντιφάσεων, ευτυχία, γκόμενοι, ευτυχισμένη οικογένεια....και κερασάκι στην τούρτα μας λες ότι οι ψυχολόγοι σου είπαν ότι δεν χρειάζεσαι ψυχοθεραπεία και ότι ξέρεις τι σου γίνεται και ποια είσαι και έχεις δομημένο λόγο;

Εγώ ψυχολόγος δεν είμαι αλλά 18 σελίδες τώρα δομημένο λόγο δεν βλέπω ούτε άνθρωπο που ξέρει τι του γίνεται. Αν δεν είχες παιδιά θα λεγα κάνε ο, τι θες, αλλά αυτό που κάνεις είναι έγκλημα για τα παιδιά σου! Παρτακισμός στο μεγαλείο του!
    Δεν είπα οτι ξέρω τι μου γίνετε. Το ανάποδο λέω τόση ώρα. Απλά οι ψυχολόγοι το μόνο που μου λένε είναι να ξεκουραστώ και να ηρεμήσω.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by mariasilk View Post
    Απλά οι ψυχολόγοι το μόνο που μου λένε είναι να ξεκουραστώ και να ηρεμήσω.
    Από τι????

Senior Member
    Δεν είπα οτι ξέρω τι μου γίνετε. Το ανάποδο λέω τόση ώρα. Απλά οι ψυχολόγοι το μόνο που μου λένε είναι να ξεκουραστώ και να ηρεμήσω.
    Δεν σου λενε αυτο. Εσυ κρατάς αυτο γιατι αυτό σε συμφέρει. Σου λένε να ακολουθήσεις φαρμακευτική αγωγή. Αν μπορουσες να εχεις ηρεμήσει απο μόνη σου θα χε γινει ηδη. Γιαυτο χρειάζεσαι φαρμακα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Από τι????
    απο αυτά που σκέφτομαι καθημερινά. Μου δίνουν οδηγίες
    Last edited by mariasilk; 09-03-2020 at 13:50.

Senior Member
    Πριν απο λίγο έγραφες ότι ξέρεις ποια είσαι, ξέρεις τα λάθη σου, ξέρεις το ένα ξέρεις το άλλο...μη με βάλεις τώρα να ψάχνω να κάνω παράθεση γιατί δεν έχει και νόημα. συνέχεια αντιφάσκεις.

Ούτε τα λάθη σου ξέρεις ούτε τίποτα γιατί είσαι σε τέτοια ψυχολογική κατάσταση που η σκέψη σου βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση.

Senior Member
    Δεν σου λενε αυτο. Εσυ κρατάς αυτο γιατι αυτό σε συμφέρει. Σου λένε να ακολουθήσεις φαρμακευτική αγωγή. Αν μπορουσες να εχεις ηρεμήσει απο μόνη σου θα χε γινει ηδη. Γιαυτο χρειάζεσαι φαρμακα.
    το ξέρω αλλα δεν γίνετε με την ψωρίαση

Senior Member
    Πριν απο λίγο έγραφες ότι ξέρεις ποια είσαι, ξέρεις τα λάθη σου, ξέρεις το ένα ξέρεις το άλλο...μη με βάλεις τώρα να ψάχνω να κάνω παράθεση γιατί δεν έχει και νόημα. συνέχεια αντιφάσκεις.

Ούτε τα λάθη σου ξέρεις ούτε τίποτα γιατί είσαι σε τέτοια ψυχολογική κατάσταση που η σκέψη σου βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση.
    Τα λάθη μου τα ξέρω. Τι να κάνω απο εδω και πέρα ψάχνω να βρω και είμαι σε σύγχυση

Senior Member
    το ξέρω αλλα δεν γίνετε με την ψωρίαση
    Άλλη δικαιολογία δεν βρήκες;;; Έψαξες δηλαδή όλα τα φάρμακα, πήγες σε ψυχίατρο και καταλήξατε πως δεν μπορείς να πάρεις φάρμακα επειδή έχεις ψωρίαση;;; Και τι σου είπε ο ψυχιάτρος; Α κάτσε έτσι να καταστρέψεις τα παιδιά σου, δεν μπορείς να πάρεις φάρμακα;

Δεν σοβαρευόμαστε λέω εγώ λιγάκι;

Να ξεβολευτείς δεν θες με τίποτα, καλά σου λένε τόσα μέλη εδώ, το γράφεις και μόνη σου παραπάνω. Οικονομική ασφάλεια να χεις, έναν γκόμενο να βολεύεσαι και τον άντρα σου να τρέχει με τα παιδιά.

Senior Member
    [QUOTE=elisabet;1097412]Άλλη δικαιολογία δεν βρήκες;;; Έψαξες δηλαδή όλα τα φάρμακα, πήγες σε ψυχίατρο και καταλήξατε πως δεν μπορείς να πάρεις φάρμακα επειδή έχεις ψωρίαση;;; Και τι σου είπε ο ψυχιάτρος; Α κάτσε έτσι να καταστρέψεις τα παιδιά σου, δεν μπορείς να πάρεις φάρμακα;

Δεν σοβαρευόμαστε λέω εγώ λιγάκι;

Να ξεβολευτείς δεν θες με τίποτα, καλά σου λένε τόσα μέλη εδώ, το γράφεις και μόνη σρεμήσω και να σκεφτώ. Θα μου πείτε τι να σκεφτώ που δεν το έχω σκεφτεί ήδη? Δεν ξέρω.
    Last edited by mariasilk; 09-03-2020 at 13:50.

Senior Member
    Μου είπε οτι ειναι δύσκολη περίπτωση και δεν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη για τα φάρμακα. Το ίδιο μου είπε και ο δερματολόγος. Οι παρένεργειες αλλάζουν δραματικά. Ψυχοθεραπεία που πάω δεν με βοηθάει. Με ακούνε και μου λένε να βλέπω θετικά τα πράματα. Μου λένε να βάζω όρια στους γύρω μου. Μα δεν μου κάνουν τίποτα κακό τους λέω. Τι όρια να βάλω? Εχω πάει σε 3. Όλοι τα ίδια. Να βάλω όρια στην αγάπη του άντρα μου? Να τον αποφεύγω περισσότερο? Να μην κάνω έρωτα? Να μην βγαίνω έξω μαζί του? Να αλλάξω την ρουτίνα μου. Κάνω πολλά πράματα για τον εαυτό μου πλέον. Απλά δεν μπορώ να γυρίζω σε αυτό το σπίτι. Ο άντρας μου πρότεινε να μετακομίσουμε. Μου λέει ας είναι δικό μας δεν με νοιάζει. Ας πληρώσουμε νοίκι. θέλω απλά να μείνω μόνη μου χωρίς κανέναν στο κεφάλι μου. Χωρίς παιδία και σκυλιά. Να ηρεμήσω και να σκεφτώ. Θα μου πείτε τι να σκεφτώ που δεν το έχω σκεφτεί ήδη? Δεν ξέρω.
    Ξέρω προσωπικά τουλάχιστον μια περίπτωση με ψωρίαση που έπαιρνε και φαρμακευτική αγωγή για κατάθλιψη άρα με συγχωρείς αλλά δεν πιστεύω λέξη από αυτά που λες. Τα λες όλα όπως σε βολεύουν για να παρουσιάσεις ένα εικονικό αδιέξοδο.

Δεν είσαι η μόνη γυναίκα με προβλήματα στον γάμο της και παιδιά. Υπάρχουν χιλιάδες και με σοβαρότερα προβλήματα από τα δικά σου που τα αντιμετωπίζουν όπως πρέπει. Εσύ θες και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Και προς το παρόν τον παρτακισμό σου τον πληρώνουν τα παιδιά σου.

Senior Member
    Πες μου θέλω να ακούσω
    Θα κουραστείς να διαβάσεις...Τα τελευταία 2 χρόνια δεν δούλευα...Θα σου πω μια από αυτές τις μέρες γιατί αν μιλήσω για τώρα που ξαναγύρισα στην δουλειά θα με πιάσουν τα κλάματα ...
    Ξυπνάω να ετοιμάσω την κόρη μου για το σχολείο..Να της φτιάξω πρωινό, να την βοηθήσω να ντυθεί (δεν μπορεί μόνη της γιατί λόγο ιδιαιτερότητας αν κάτι δεν πάει όπως θέλει, θα την πιάσει κρίση και δεν θα πάμε ποτέ σχολείο).. Όλα αυτά τα κάνω δίνοντας το γάλα στο μωρό γιατί δυστυχώς ξυπνάνε ταυτόχρονα.. Φεύγει με τον πατέρα της για το σχολείο..Έχω 5 ώρες χωρίς την μικρή..Σε αυτές τις 5 ώρες πρέπει να ασχοληθώ με το μωρό, να μαζέψω το σπίτι, να μαγειρέψω, να πάω για ψώνια, να πάω σε τράπεζες, να απαντήσω στα τηλέφωνα που με παίρνουν από το σχολείο να μου πουν "κάντε κάτι γιατί η κόρη σας δεν μαζεύεται"...Όλα αυτά με το μωρό πάντα μαζί μου...
    Παω να την πάρω από το σχολείο (μαζί με το μωρό πάλι) και θα βγει 100% βουρκωμενη γιατί ο τάδε την έσπρωξε, ο άλλος την κορόιδεψε και πάει λέγοντας..Θα ακούσω τα παράπονα από τους δασκάλους..Μετά θα πάμε σπίτι να φάει..Το απόγευμα πρέπει να πάμε στο κέντρο λόγο και εργοθεραπειας το οποίο είναι σε άλλη περιοχή και πρέπει αναγκαστικά να είμαι εκεί μία ώρα να την περιμένω.. Θα γυρίσουμε να διαβάσουμε για το σχολείο..Θα πρέπει να την κάνω μπάνιο (άλλος πόνος αυτός γιατί κάθε φορά νομίζει ότι θα πνίγει)..Να φάει και να είμαι εκεί κολλημένη μέχρι να κοιμηθεί...
    Αυτή είναι μία ήρεμη μέρα..Υπάρχουν και οι μέρες γεμάτες κρίσεις για χίλιους λόγους..Γιατί μια καρέκλα στο σπίτι δεν είναι "ευθεία"..Γιατί πέρασε κάτω από το μπαλκόνι μία μηχανή με πολύ θόρυβο..Γιατί της μπήκε η ιδέα ότι θα πάρει μικρόβια από κάπου και πάει λέγοντας..
    Και μέσα σε όλα αυτά να τρέχουμε στον παιδοψυχίατρο, στον οφθαλμίατρο, στον παιδίατρο... Να πάω εγώ στον ψυχολόγο μου..Να πάω στην συμβουλευτική γονέων...
    Και γενικά και λογικά θέλω και εγώ το μπάνιο μου, το φαγητό μου, τον καφέ μου, τους γιατρούς μου...
    Κάθε βράδυ νιώθω ότι τελείωσε ένας αγώνας...
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Ξέρω προσωπικά τουλάχιστον μια περίπτωση με ψωρίαση που έπαιρνε και φαρμακευτική αγωγή για κατάθλιψη άρα με συγχωρείς αλλά δεν πιστεύω λέξη από αυτά που λες. Τα λες όλα όπως σε βολεύουν για να παρουσιάσεις ένα εικονικό αδιέξοδο.

Δεν είσαι η μόνη γυναίκα με προβλήματα στον γάμο της και παιδιά. Υπάρχουν χιλιάδες και με σοβαρότερα προβλήματα από τα δικά σου που τα αντιμετωπίζουν όπως πρέπει. Εσύ θες και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Και προς το παρόν τον παρτακισμό σου τον πληρώνουν τα παιδιά σου.
    Μα δεν έχω τώρα προβλήματα στον γάμο μου. Εγώ έχω πρόβλημα από το παρελθόν μου και το λάθος που έκανα με την απιστία μου. Οι ψυχολόγοι μου λένε να δω αυτό που έχω σήμερα και να αφήσω το χθές. Δεν μπορώ όμως. Δεν είναι εύκολο διότι έχω κατεβάσει ρολά. Το σήμερα λοιπόν δεν το βλέπω. Δεν είναι ότι δεν θέλω αλλά ότι δεν μπορώ.

Senior Member
    Μα δεν έχω τώρα προβλήματα στον γάμο μου. Εγώ έχω πρόβλημα από το παρελθόν μου και το λάθος που έκανα με την απιστία μου. Οι ψυχολόγοι μου λένε να δω αυτό που έχω σήμερα και να αφήσω το χθές. Δεν μπορώ όμως. Δεν είναι εύκολο διότι έχω κατεβάσει ρολά. Το σήμερα λοιπόν δεν το βλέπω. Δεν είναι ότι δεν θέλω αλλά ότι δεν μπορώ.
    Όχι δεν έχεις τώρα προβλήματα στον γάμο σου. Μια χαρά ευτυχισμένοι είστε όλοι.
    Γιατί καθόμαστε και γράφουμε απορώ....αφού δεν θες να ακούσεις τίποτα.

Page 19 of 57 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast