Σκεψεις - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 50

Thread: Σκεψεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Παντος ανεξαρτητα απο την εξιδικευση του προβληματος σε καθε ανθρωπο οπου εχει ιδψ, αυτο που λεγετε ειναι οτι σε περιπτωσεις γενικευμενου αγχους -οπως τωρα, με την πανδιμια - δυστυχως το αγχος οξυνει την παθηση.
    Ειναι λογικο ν νιωθεις ετσι, ομως θα πρεπει χωρις να νιωθεις ντροπη και χωρις κανενα ενδιασμο! - ακομα και οικονομικο προβλημα να εχει καποιος, ας πουμε οτι παω σε ιδιοτη θεραπευτη ,κι τον καιρο αυτον δεν μου περισεβουν χρηματα για επισκεψη, ο θεραπευτης δεν υπαρχει περιπτωση να απετησει απο εμενα τα χρηματα ! ουτε καν να το αναφερει εαν για μια φορα χρειαστω να παω! και ειμαι σε ασχημη ψυχολογικη κτασταση!! - Ανεξαρτητα λοιπον απο οποιο ενδιασμο μπορει να εχεις θα σου ελεγα με το που νιωθεις, με το που περναει εστω κι στο πισω μερος το μυαλου σου τετοιες ασχημες σκεψεις καλο ειναι κα επισκευτεις πρωτα τον θεραπευτη.
    Πιστεψεμε, εαν αρχησουν αυτες οι σκεψεις, το να περασουν στα επομενα σταδια, δεν θα καταλαβεις πωτες θα φτασεις στο σταδιο της σχεδιασης της αυτοκτωνιας! Στο λεω διοτις δυστυχως εχω κανει αυτην την βλακεια κι αναρωτιεμαι ακομα πσο ασκοπα θα εχανα τις τοσες μερες απο τωτες, τις τοσες ομορφες στιγμες ,αλλα κι ασχημες φυσικα. Διοτις ετσι ειναι η ζζωη! φοι στιγμες χαρας , ευτυχιας ειναι τα δυαληματα στην συνεχομενη κι μονοτονη πολλες φορες καθημερινοτητα!
    Ναι καταλαβαινω. Ισως απο βδομαδα δω καποιον. Ασε αυτη η κατασταση με κανει χειροτερα με θλιβει δεν ξερω γιατι πριν δεν εκανα κατι ετσι και αλλιως . Ναι πρεπει

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Σήμερα συγκεκριμένα έγινα 77 χρόνων και ψάχνω μικρουλες μπας και ανανεωθω..

Ελπίζω να μην συνεχίσει γιατί βαριέμαι να μαλωνω μαζί του.
    Κοίτα και εγώ με μερικά ποστ βγαίνω έξω από τα ρούχα μου και είπα πλέον δεν θα τα παρακολουθώ και δεν θα απαντώ......
    σεβόμενοι ότι όλοι εδώ μέσα περνάμε τις φάσεις μας και μερικοί η φάση που περνάνε είναι να μοιράζουν απλόχερα προσβολές και κακιες οπότε δεν ασχολούμαστε ....

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Κοίτα και εγώ με μερικά ποστ βγαίνω έξω από τα ρούχα μου και είπα πλέον δεν θα τα παρακολουθώ και δεν θα απαντώ......
    σεβόμενοι ότι όλοι εδώ μέσα περνάμε τις φάσεις μας και μερικοί η φάση που περνάνε είναι να μοιράζουν απλόχερα προσβολές και κακιες οπότε δεν ασχολούμαστε ....
    Αυτά που λένε μπορούν να επηρεάσουν τον θεματοθετη ή τον αναγνώστη οπότε καλό είναι να σχολιάζουμε και να βάζουμε τα πράγματα στην "θέση" τους.

ntinti
    Guest
    Αυτά που λένε μπορούν να επηρεάσουν τον θεματοθετη ή τον αναγνώστη οπότε καλό είναι να σχολιάζουμε και να βάζουμε τα πράγματα στην "θέση" τους.
    Σαν πιο παλιος εδω μεσα κάτι θα ξέρεις!

george1520
    Guest
    Σαν πιο παλιος εδω μεσα κάτι θα ξέρεις!
    Και ως πιο νέοςςςς..

Καμια σχέση. Ετσι το σκέφτομαι εγώ.

ntinti
    Guest
    Και ως πιο νέοςςςς..

Καμια σχέση. Ετσι το σκέφτομαι εγώ.

Πάντα πιο νέος !!!!!

Και εγώ σου είπα αυτό θέλω να κάνω αλλά επειδή ξέρω ότι θα με ταράξει δεν το κάνω ,δεν χαλάω πλέον για κανέναν πλην των δικών μου ανθρώπων την ζαχαρένια μου !

george1520
    Guest
    Πάντα πιο νέος !!!!!

Και εγώ σου είπα αυτό θέλω να κάνω αλλά επειδή ξέρω ότι θα με ταράξει δεν το κάνω ,δεν χαλάω πλέον για κανέναν πλην των δικών μου ανθρώπων την ζαχαρένια μου !
    Έχει λογική αυτό που λες αλλά εγώ πάντα ήθελα να "προστατεύω" τους άλλους και πάντα χαλούσα την ζαχαρένια μου.

ntinti
    Guest
    Έχει λογική αυτό που λες αλλά εγώ πάντα ήθελα να "προστατεύω" τους άλλους και πάντα χαλούσα την ζαχαρένια μου.
    Και εγω Γιωργο γι αυτο εφτασα στο τέλος να παλεύω με τις κρίσεις πανικού...
    Έτρεχα και αγχωνομουν για τα πάντα και τους πάντες. ..
    Τα επερνα όλα πάνω μου....
    Έβλεπα ότι πιεζομουν ,ζοριζομουν αλλά εκεί ....
    Μέχρι που έφαγα την σφαλιάρα και συνήλθα μια και καλή!

Όχι και τώρα οτι δεν το κάνω αλλά με μέτρο και μέχρι εκεί που δεν επηρεάζει την ψυχολογια μου .....

george1520
    Guest
    Και εγω Γιωργο γι αυτο εφτασα στο τέλος να παλεύω με τις κρίσεις πανικού...
    Έτρεχα και αγχωνομουν για τα πάντα και τους πάντες. ..
    Τα επερνα όλα πάνω μου....
    Έβλεπα ότι πιεζομουν ,ζοριζομουν αλλά εκεί ....
    Μέχρι που έφαγα την σφαλιάρα και συνήλθα μια και καλή!

Όχι και τώρα οτι δεν το κάνω αλλά με μέτρο και μέχρι εκεί που δεν επηρεάζει την ψυχολογια μου .....
    Μα και εγώ δεν ασχολούμαι τόσο πλέον.. Απλά εδώ αν με νευριάσει κάποιος κάνω μια αποσύνδεση και τέλος.

Senior Member
    Μπορει να μου δωσει καποιος ενα τηλεφωνο υποστηριξης ? Δεν το θυμαμαι καλα , νομιζω υπαρχει καποιος φορεας για ψυχολογικη υποστηριξη

Senior Member
    Γεια! Υπαρχει η γραμμη της Κλιμακας στο 1018.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Γεια! Υπαρχει η γραμμη της Κλιμακας στο 1018.
    Ευχαριστω !

Banned
    Σήμερα συγκεκριμένα έγινα 77 χρόνων και ψάχνω μικρουλες μπας και ανανεωθω..

Ελπίζω να μην συνεχίσει γιατί βαριέμαι να μαλωνω μαζί του.
    θα μπορουσες να σεβαστεις το θεμα της κοπελας! ? να σταματησεις να θες να εισαι και να κανεις τον εαυτοσου το επικεντρο σε καθε θεμα? σεβασου το ζητημα της κοπελας και του καθε ενος! μην μπΙΝΕΙς ΚΙ ΑΝΑΖΗΤΑς ΤΗΝ ΑΣΧΟΛΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!! σε παρακαλω σεβασου την λεπτοτητα του θεματος!

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    θα μπορουσες να σεβαστεις το θεμα της κοπελας! ? να σταματησεις να θες να εισαι και να κανεις τον εαυτοσου το επικεντρο σε καθε θεμα? σεβασου το ζητημα της κοπελας και του καθε ενος! μην μπΙΝΕΙς ΚΙ ΑΝΑΖΗΤΑς ΤΗΝ ΑΣΧΟΛΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!! σε παρακαλω σεβασου την λεπτοτητα του θεματος!
    Άκου Γιώργο και είναι η τελευταία φορά που μπαίνω στην διαδικασία να σου απαντήσω.. Όταν θα βλέπω σχόλιο με όλα αυτά που έχεις μέσα στο κεφάλι σου εγώ θα έρχομαι και θα μιλάω. Δεν θα μου το απαγορέψεις και δεν θα δώσω σημασία στην λάσπη που πετάς μετά. Οι σκέψεις σου και οι συμβουλές σου είναι ακραίες και σου έχω εξηγήσει παραπολλες φορές ότι είμαστε σε ένα φόρουμ με ανθρώπους που θέλουν ψυχολογική στήριξη. Έμαθα στην ζωή μου να βοηθάω και δεν θα αλλάξω επειδή εσένα δεν σου κάθεται καλά όλο αυτό. Πριν λίγες μέρες έγραψες ένα καλό σχόλιο και ειχα σχολιάσει ότι έχεις δίκιο, καλό είναι να τα βλέπεις κι αυτά.Όπως θα ήταν καλό να βλέπεις γενικά την στάση που είχα απέναντι σου όλο αυτό τον καιρό ενώ εσύ προκαλούσες.

Όταν κάτι είναι ακραίο εγώ θα στέκομαι απέναντι σου. Είτε σαρεσει είτε όχι!!!

Banned
    Άκου Γιώργο και είναι η τελευταία φορά που μπαίνω στην διαδικασία να σου απαντήσω.. Όταν θα βλέπω σχόλιο με όλα αυτά που έχεις μέσα στο κεφάλι σου εγώ θα έρχομαι και θα μιλάω. Δεν θα μου το απαγορέψεις και δεν θα δώσω σημασία στην λάσπη που πετάς μετά. Οι σκέψεις σου και οι συμβουλές σου είναι ακραίες και σου έχω εξηγήσει παραπολλες φορές ότι είμαστε σε ένα φόρουμ με ανθρώπους που θέλουν ψυχολογική στήριξη. Έμαθα στην ζωή μου να βοηθάω και δεν θα αλλάξω επειδή εσένα δεν σου κάθεται καλά όλο αυτό. Πριν λίγες μέρες έγραψες ένα καλό σχόλιο και ειχα σχολιάσει ότι έχεις δίκιο, καλό είναι να τα βλέπεις κι αυτά.Όπως θα ήταν καλό να βλέπεις γενικά την στάση που είχα απέναντι σου όλο αυτό τον καιρό ενώ εσύ προκαλούσες.

Όταν κάτι είναι ακραίο εγώ θα στέκομαι απέναντι σου. Είτε σαρεσει είτε όχι!!!
    προσπαθησε να σεβεσαι τα αρθρα του θεματοθετη ,ποσο μαλον οταν ειναι σοβαρα οπως το συγκεκριμενο.
    Δυστυχως οι διαχηρηστες του φορουμ δεν εφκερουν οπως καπωτες ωστε να σας τονιζουν τους ορους χρησης του φορουμ.Θα σου πρωτεινα να τους διαβασεις, ειναι στην αρχη.Υπαρχουν αρκετα φορουμ οπου μπορει καποιος να κανει γνωριμιες η να γραφει και να σχολιαζει τους αλλους χωωρις να τον ενδιαφερει εαν θα κανει κακο στον-στους αλλους.
    Το συγκεκριμενο φορουμ ομως επειδη απευθυνετε και εχει σχεση με ανθρωπους οπου εχουμε ψυχικες ασθενειες η ψυχολογικες διαταρχες μπορει καποια σχολια οπου για σενα μπορει να ειναι χαβαλες για αλλους εδω μεσ μπορει να προκυψει προβλημα! και δε στο λεω για εμενα οπου θα ηταν χαρα σου να παθω επιπλοκη θεραπειας ,το λεω για αλλα μελοι οπου ειτε επειδη ειναι νεα ειτε επειδη ειναι πολυ ευαισθητα δεν εχουν μαθει να προστατευωντε απο ατομα σαν εσας! Αν λοιον οντως σε ενδιαφερει η υγεια των αλλων οπως λες προσπαθησαι να μην προσβαλεις τον κοσμο και να μην γραφεις με προσωπικο χαρακτηρα στα μηνυματα σου!
    Αληθεια, εσυ για ποιο λογο εισαι στο φορουμ? αφου δεν εισαι σε καποια θεραπεια, δεν εχεις καποιο σοβαρο ψυχολογικο προβλημα? Δεν εχεις πωτες σου αναφερεις προσωπικο σου προβλημα η την δικη σου θεραπευτικη διαδικασια οπως κανουμε σχεδον ολοι εδω μεσα! Οι υπολλοιποι οπου δεν εχουν προβλημα υγειας, σκοπο εχουν την προσφορα βοηθειας , την συμπαρασταση δλδ. οπως δλδ συνταση και το φορουμ! Εαν δεν ανικεις και στην δευτερη κατηγορια τωτες θα μπορουσες να εισουν στην τριτη κατηγορια, στους θεραπευτες ,στους γιατρους.Αλλα μαλον ουτες εκει συντασεσαι ε?
    Τωτες, εκτως αν κανω λαθος κι ανηκεις σε καποιους απο τους παραπανω, για ποιο λογο εισαι στο φορουμ αυτο?

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast