Θέλω παραπανω προσοχή - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 20 FirstFirst ... 917181920 LastLast
Results 271 to 285 of 295
    george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Συμφωνώ σε όλα Γιώργο..
    Συμφωνείς??? Και εδω:
    "Επισης συνηθως οι ομορφς γυναικες εχουν τοσες πολλες προσφορες στην ζωη τους απο πολυ νεαρη ηλικια οποτ θελωντας και μη θα εχουν καποια εμπειρια στο σεξ,σε αντιθεση με εσενα που δεν εχεις στα 25".

Τι να πω?

Senior Member
    Για να σας απαντήσω στο θέμα γιατί είμαι "κολλημένη" με την εξωτερική εμφάνιση.
    Είχα άτομα στο στενό μου περιβαλλον που, όταν είχα κάποια κιλακια παραπάνω, μου το επισημαιναν.
    Επίσης άντρες από το στενό μου οικογενειακό περιβάλλον έλεγαν ότι η γυναίκα πρέπει να έχει ωραίο σώμα για να την κοιτάξουν, μιλούσαν υποτιμητικά για κοπέλες άσχημες και παχουλες, σχολίαζαν με φίλους τους για όμορφες κοπέλες
    Μέχρι και για δύο όμορφες φίλες που είχα έλεγαν συνέχεια ωραία σχόλια
    Κι εμένα μου καρφωνοταν ότι δεν είχα ακόμα σχέση (κι ήμουν ακόμα 16-17) λόγω εμφάνισης.
    Με φλέρταραν κάποια παιδιά αλλά δεν το πίστευα καν τότε ότι άρεσα.
    Μου είχε καρφωθεί ότι δεν ήταν όλο αυτό για εμένα. Είδα κόμπλεξ με την εμφάνιση μου επειδή τότε είχα κιλακια, ήμουν αγυμναστη, είχα και σπυράκια, δεν μου άρεσαν τα μαλλιά μου(και ακόμα δεν μου αρέσουν πολύ τα μαλλιά μου) δεν ασχολιομουν με το ντύσιμο γιατί θεωρούσα ότι τίποτα δεν θα μου πηγαίνει...
    Ένιωθα κατώτερη από τις δύο φίλες μου που ήταν πιο όμορφες αλλά ποτέ δεν ζήλεψα και δεν φέρθηκα με κακια , σε αντίθεση με το πώς φέρθηκαν κάποιες φίλες αργότερα σε εμένα.

Μόλις άρχισα να χάνω κιλά, τα άτομα αυτά άρχισαν να με αντιμετωπίζουν με περισσότερη εκτίμηση, σαν να ήμουν άλλος άνθρωπος.
    Με θαυμάζουν και το ευχαριστιεμαι
    Συνεχώς μου κάνουν κολακευτικά σχόλια και είναι περήφανοι όταν πάμε κάπου μαζί
    Ειδικά από πέρσι που άρχισα και εντατική γυμναστική και έχει αλλάξει το σώμα μου περισσότερο νιώθω πως είμαι όπως θέλω
    Και εννοείται δεν τα παρατάω και δεν επαναπαυομαι. Συνεχώς προσπαθώ για το ακόμα καλύτερο, το τέλειο... Είναι το μόνο που ελέγχω πλέον και μου δίνει ευτυχία
    Μιλάω για άτομα της οικογένειας μου

Για να απαντήσω στον giorgos panou
    Ναι είμαι όμορφη, και το διαφημίζω γιατί χαίρομαι πολύ που το κατάφερα αυτό.
    Έχω ανάγκη να το κάνω επειδή κάποτε ένιωθα μειονεκτικά
    Πείτε το κομπλεξ , μπορεί να είναι και έτσι
    Όπως καταλαβαίνεις προσφορές δεν είχα από τόσο νωρίς όσο λες γιατί δεν είχα πίστη στον εαυτό μου και δεν καταλάβαινα καν αν μου την πέφτει κάποιος και γιατί δεν ήμουν οπως είμαι τώρα
    Που παρατηρώ ότι τα τελευταία δύο χρόνια έχουν πολλαπλασιαστεί οι προσφορές άσχετα αν είναι όλες για σεξ

Senior Member
    Όσον αφορά τις επιλογές

Τελευταία έχω χαλαρώσει τα στανταρντς μου πολύ
    Δηλαδή κάνω κάτι με άτομα που δεν θα έριχνα δεύτερη ματιά
    Και νιώθω πως δεν έχω πλέον την πολυτέλεια να επιλέγω.
    Έχω φασωθεί με άτομο με παραπάνω κιλά (αν και εμένα δεν με ενοχλούν και τόσο πολύ στον άντρα τα κιλά)
    Και το τελευταίο παιδί που βγήκα ήταν ωραίος και μόλις του είπα ότι έχω κάνει κάτι με έναν παχουλό μου είπε να μην υποτιμάω τον εαυτό μου

Δεν κρύβω ότι σκέφτομαι να ολοκληρώσω και χωρίς να το θέλω πλήρως...
    Μετά τα τελευταία ποστ σκέφτομαι μήπως έχω βγει εκτός παιχνιδιού επειδή δεν έχω ολοκληρώσει ως τώρα και θέλω να κοπανησω το κεφάλι μου στον τοιχο

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Συμφωνείς??? Και εδω:
    "Επισης συνηθως οι ομορφς γυναικες εχουν τοσες πολλες προσφορες στην ζωη τους απο πολυ νεαρη ηλικια οποτ θελωντας και μη θα εχουν καποια εμπειρια στο σεξ,σε αντιθεση με εσενα που δεν εχεις στα 25".

Τι να πω?
    Τι να πεις? Θα πω εγώ..Σε αυτό που λέει ο Γιώργος κατάλαβα (Εγώ στο δικό μου μυαλό) ότι η κοπέλα μπορεί όντως να είναι πολύ όμορφη..Αλλά δίνει τόση πολύ σημασία στην εξωτερική της εμφάνιση που δεν αφήνει τον εαυτό της και το μυαλό της να πλησιάζει κάποιον γενικά..Μιλάω για σχέση και όχι απαραίτητα για το σεξ..Άν δεν "συνδεθείς" κάπως με κάποιον δεν θα φτάσεις στο σεξ..Αλλά για να συνδεθείς πρέπει κάποια στιγμή και να σκέφτεσαι, όχι μόνο να θαυμάζεις τον καθρέφτη..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Τι να πεις? Θα πω εγώ..Σε αυτό που λέει ο Γιώργος κατάλαβα (Εγώ στο δικό μου μυαλό) ότι η κοπέλα μπορεί όντως να είναι πολύ όμορφη..Αλλά δίνει τόση πολύ σημασία στην εξωτερική της εμφάνιση που δεν αφήνει τον εαυτό της και το μυαλό της να πλησιάζει κάποιον γενικά..Μιλάω για σχέση και όχι απαραίτητα για το σεξ..Άν δεν "συνδεθείς" κάπως με κάποιον δεν θα φτάσεις στο σεξ..Αλλά για να συνδεθείς πρέπει κάποια στιγμή και να σκέφτεσαι, όχι μόνο να θαυμάζεις τον καθρέφτη..
    Να απαντήσω και σε αυτό...αν το κατάλαβα καλά

Δεν ερωτεύομαι εύκολα
    Δηλαδή ζήτημα να μου έχει συμβεί 3 φορές στη ζωή μου να μου αρέσει κάποιος πολύ , δεν λέω έρωτας γιατί μου φαίνεται μεγάλη κουβέντα

Οσοι έχω κάνει κάτι μου ήταν απλώς συμπαθείς
    Ένας μάλιστα δεν μου άρεσε καν, αλλά ήταν ο μόνος που με έβλεπε λιγάκι πιο σοβαρά από ότι οι άλλοι και το πίεσα μήπως και αρχίσει να μου αρέσει
    Ο τελευταίος που βγήκα και πήγα σπίτι του μου άρεσε περισσότερο από όσους έχω κάνει κάτι
    Δηλαδή αν το πηγαίναμε λίγο πιο χαλαρά και δεν ήθελε σπίτι από το πρώτο ραντεβού ίσως και να τον ερωτευομουν
    Ένιωσα άβολα και πιέστηκα κάπως. Δεν είχα πάρει τον χρόνο μου

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Για να σας απαντήσω στο θέμα γιατί είμαι "κολλημένη" με την εξωτερική εμφάνιση.
    Είχα άτομα στο στενό μου περιβαλλον που, όταν είχα κάποια κιλακια παραπάνω, μου το επισημαιναν.
    Επίσης άντρες από το στενό μου οικογενειακό περιβάλλον έλεγαν ότι η γυναίκα πρέπει να έχει ωραίο σώμα για να την κοιτάξουν, μιλούσαν υποτιμητικά για κοπέλες άσχημες και παχουλες, σχολίαζαν με φίλους τους για όμορφες κοπέλες
    Μέχρι και για δύο όμορφες φίλες που είχα έλεγαν συνέχεια ωραία σχόλια
    Κι εμένα μου καρφωνοταν ότι δεν είχα ακόμα σχέση (κι ήμουν ακόμα 16-17) λόγω εμφάνισης.
    Με φλέρταραν κάποια παιδιά αλλά δεν το πίστευα καν τότε ότι άρεσα.
    Μου είχε καρφωθεί ότι δεν ήταν όλο αυτό για εμένα. Είδα κόμπλεξ με την εμφάνιση μου επειδή τότε είχα κιλακια, ήμουν αγυμναστη, είχα και σπυράκια, δεν μου άρεσαν τα μαλλιά μου(και ακόμα δεν μου αρέσουν πολύ τα μαλλιά μου) δεν ασχολιομουν με το ντύσιμο γιατί θεωρούσα ότι τίποτα δεν θα μου πηγαίνει...
    Ένιωθα κατώτερη από τις δύο φίλες μου που ήταν πιο όμορφες αλλά ποτέ δεν ζήλεψα και δεν φέρθηκα με κακια , σε αντίθεση με το πώς φέρθηκαν κάποιες φίλες αργότερα σε εμένα.

Μόλις άρχισα να χάνω κιλά, τα άτομα αυτά άρχισαν να με αντιμετωπίζουν με περισσότερη εκτίμηση, σαν να ήμουν άλλος άνθρωπος.
    Με θαυμάζουν και το ευχαριστιεμαι
    Συνεχώς μου κάνουν κολακευτικά σχόλια και είναι περήφανοι όταν πάμε κάπου μαζί
    Ειδικά από πέρσι που άρχισα και εντατική γυμναστική και έχει αλλάξει το σώμα μου περισσότερο νιώθω πως είμαι όπως θέλω
    Και εννοείται δεν τα παρατάω και δεν επαναπαυομαι. Συνεχώς προσπαθώ για το ακόμα καλύτερο, το τέλειο... Είναι το μόνο που ελέγχω πλέον και μου δίνει ευτυχία
    Μιλάω για άτομα της οικογένειας μου

Για να απαντήσω στον giorgos panou
    Ναι είμαι όμορφη, και το διαφημίζω γιατί χαίρομαι πολύ που το κατάφερα αυτό.
    Έχω ανάγκη να το κάνω επειδή κάποτε ένιωθα μειονεκτικά
    Πείτε το κομπλεξ , μπορεί να είναι και έτσι
    Όπως καταλαβαίνεις προσφορές δεν είχα από τόσο νωρίς όσο λες γιατί δεν είχα πίστη στον εαυτό μου και δεν καταλάβαινα καν αν μου την πέφτει κάποιος και γιατί δεν ήμουν οπως είμαι τώρα
    Που παρατηρώ ότι τα τελευταία δύο χρόνια έχουν πολλαπλασιαστεί οι προσφορές άσχετα αν είναι όλες για σεξ
    Λοιπόν..Δεν ξέρω αν αυτά που θα πω θα σε βοηθήσουν..Εγώ θα τα πω πάντως..
    Μεγάλωσα σε ένα σπίτι στο οποίο όλοι με είχαν γραμμένη (δεν θέλω να πω χεσμενη) και θυμοντουσαν ότι υπάρχω μόνο όταν έπρεπε να κάνω κάποια δουλειά..
    Η μάνα μου (όποτε έκανε την εμφάνισή της στην ζωή μου) έλεγε ότι είμαι άχρηστη και ότι δεν κάνω για τίποτα..Ότι όποιος με πλησιάσει θα το κάνει μόνο για το σεξ.. Έλεγαν συνέχεια ότι δεν θα γυρίσει ποτέ κανείς να με κοιτάξει για κάτι άλλο..
    Μεγαλώνοντας, από τα 17 μου περίπου άρχισαν να μου την πέφτουν απροκάλυπτα όπου και να πήγαινα..Μεγάλοι, μικροί, ωραίοι, άσχημοι...Παντού...Μέχρι σήμερα (μετά από δύο παιδιά) αυτό συνεχίζεται..
    Ερχόμαστε στο τώρα..
    Η μάνα μου λέει δεν καταλαβαίνω πως ζεις με αυτά τα κιλά..
    Η κολλητή μου λέει ότι είμαι θεά..
    Ο άντρας μου λέει ότι είναι τυχερός..
    Πιο μακρινοί γνωστοί λένε μα καλά, δεν μεγαλώνεις εσύ?
    Ο καθρέφτης μου φωνάζει πόσο άσχημη είσαι!
    Και το σημαντικότερο σε όλα αυτά που είπα είναι ότι: το μόνο που μου έχει μείνει κουσούρι μετά από τόσα χρόνια είναι αυτό που έλεγε η μάνα μου περί σεξ..Δηλαδή είμαι πεισμενη 100 % ότι όποιος μου την πέφτει ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ να θέλει κάτι άλλο εκτός από σεξ..Αλλά μέχρι εκεί..
    Σε γενικές γραμμές δεν ασχολούμαι ποτέ..Γραμμένα τα έχω όσα μου έλεγαν και λένε..
    Γραμμένο και το γεγονός ότι μου την πέφτουν..
    Ότι έχω κάνει στην ζωή μου το έχω κάνει χωρίς ποτέ να σκεφτώ την εμφάνισή μου..Ούτε η ζωή μου και ούτε η δουλειά μου, αλλά ούτε ο γάμος μου βασίστηκαν σε αυτό..Τουλάχιστον από την μεριά μου..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Banned
    george1520 ,παλυ κανεις τα ιδια, επειδη δεν συμφωνεις μαζι μου πας-μαλον νομιζεις διοτις δεν μπορεις - να με μειωσεις, να με προσβαλεις! κλασικη φασιστικη συμπεριφορα οποιος δλδ δεν συμφωνη μαζι σου εχει προβλημα αποκληεται εσυ να κανεις λαθος ουτς μια στις χιλιες! εισαι ο "κυριος δεν κανω λαθος" ο κυρις τα ξερω ολα!" αλλα κι ετσι να ειναι κι εσυ να εχεις δικιο,θα επρεπε εαν ειχες ευπρεπια στον χαρακτηρα σο, θα επρεπε με ευγενεια κι με επιχειρηματα να μας το αποδηξεις! τελευταια φορα που σου απαντησα!
    ΣΥΜΦΟΡΜΗΤΙΣΣΑ ΛΕΜΟΝΟΠΙΤΑ! , ολα καλα με την εμφανιη σου, στην τελικη ειναι κατις που σου αρεσει και δεν ειναι και κακο.Αυτο που θα θελα , κι θα σου επεγα να σχοληθεις ειναι με τον εσωτερικο σου κοσμο, με τα εσωτερικα καλη! , να βρεις τροπους οπως γυμναζεις το κορμι σου να γυμνασεις και την ποιοτητα της σκεψης σου! , αυτο θα τραβηξει διπλα σου ακομα πιο ενδιαφερον ανδρες! Αυτο προσπαθω εξαρχης να σου ππω! δεν λεω οτι ειναι κακο να ειναι καποια ομορφη! θα ειμουν τρελος αν ελεγα κατις τετοιο! αλλα θα ειμουν ακομα πιο τρελος εαν ελεγα οτι ειναι καλτερο να ειναι καποια τελειος χαζη αρκει να εχει καλο κορμη!
    Ατο για παραδηγμα οπου εζησαι η Αλεξια , οπου ειναι η απολυτη αδικια! διοτις η αποδοχη της μανας στην ζωη μας ειναι το σημαντικοτερο! οι ψυχοθεραπευτες λενε οτι ας μην μας συμπαθει ολος ο κοσμος! ας μας βριζει ολη η γη! γινεται η μανουλα μας να μας λεει καλα λογια, να μας εχει λατρεψει και να μας εχει αγαπησει στο επαρκον? Αυτο λοιπον το αδικο οπου εζησαι η ΑΑλεξια ειναι θεμα δυναμικης της που δεν της βγηκε σε λοξα η σε στρεβλοση ψυχικη! κι επισης ειναι ενα παραδηγμα για το πως μπορει μια γναικα να αντιλαμβανετε την εμφανιση της! Οπου ειναι απολυτα φυιολογικο οι γυναικες να θελουν να αρεσουν ετσι! αυτη ειναι η φυση τους!! δεν ειπα να παμε κοντρ σε αυτο!!

george1520
    Guest
    Έχω πει ότι συμφωνώ μαζί του πέρα από αυτό το κομμάτι που σου έβαλα.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    george1520 ,παλυ κανεις τα ιδια, επειδη δεν συμφωνεις μαζι μου πας-μαλον νομιζεις διοτις δεν μπορεις - να με μειωσεις, να με προσβαλεις! κλασικη φασιστικη συμπεριφορα οποιος δλδ δεν συμφωνη μαζι σου εχει προβλημα αποκληεται εσυ να κανεις λαθος ουτς μια στις χιλιες! εισαι ο "κυριος δεν κανω λαθος" ο κυρις τα ξερω ολα!" αλλα κι ετσι να ειναι κι εσυ να εχεις δικιο,θα επρεπε εαν ειχες ευπρεπια στον χαρακτηρα σο, θα επρεπε με ευγενεια κι με επιχειρηματα να μας το αποδηξεις! τελευταια φορα που σου απαντησα!
    ΣΥΜΦΟΡΜΗΤΙΣΣΑ ΛΕΜΟΝΟΠΙΤΑ! , ολα καλα με την εμφανιη σου, στην τελικη ειναι κατις που σου αρεσει και δεν ειναι και κακο.Αυτο που θα θελα , κι θα σου επεγα να σχοληθεις ειναι με τον εσωτερικο σου κοσμο, με τα εσωτερικα καλη! , να βρεις τροπους οπως γυμναζεις το κορμι σου να γυμνασεις και την ποιοτητα της σκεψης σου! , αυτο θα τραβηξει διπλα σου ακομα πιο ενδιαφερον ανδρες! Αυτο προσπαθω εξαρχης να σου ππω! δεν λεω οτι ειναι κακο να ειναι καποια ομορφη! θα ειμουν τρελος αν ελεγα κατις τετοιο! αλλα θα ειμουν ακομα πιο τρελος εαν ελεγα οτι ειναι καλτερο να ειναι καποια τελειος χαζη αρκει να εχει καλο κορμη!
    Ατο για παραδηγμα οπου εζησαι η Αλεξια , οπου ειναι η απολυτη αδικια! διοτις η αποδοχη της μανας στην ζωη μας ειναι το σημαντικοτερο! οι ψυχοθεραπευτες λενε οτι ας μην μας συμπαθει ολος ο κοσμος! ας μας βριζει ολη η γη! γινεται η μανουλα μας να μας λεει καλα λογια, να μας εχει λατρεψει και να μας εχει αγαπησει στο επαρκον? Αυτο λοιπον το αδικο οπου εζησαι η ΑΑλεξια ειναι θεμα δυναμικης της που δεν της βγηκε σε λοξα η σε στρεβλοση ψυχικη! κι επισης ειναι ενα παραδηγμα για το πως μπορει μια γναικα να αντιλαμβανετε την εμφανιση της! Οπου ειναι απολυτα φυιολογικο οι γυναικες να θελουν να αρεσουν ετσι! αυτη ειναι η φυση τους!! δεν ειπα να παμε κοντρ σε αυτο!!
    Ρε Γιώργο άρχισες πάλι? Κάποια στιγμή θα σου απαντήσω άσχημα και δεν θα σου αρέσει. Κάνω υπομονή μέρες τώρα. Διάβασε και δες ότι είπα καλά σχόλια και διαφώνησα σε ένα πράγμα μόνο. Απαγορεύεται και αυτό?

george1520
    Guest
    Όσον αφορά τις επιλογές

Τελευταία έχω χαλαρώσει τα στανταρντς μου πολύ
    Δηλαδή κάνω κάτι με άτομα που δεν θα έριχνα δεύτερη ματιά
    Και νιώθω πως δεν έχω πλέον την πολυτέλεια να επιλέγω.
    Έχω φασωθεί με άτομο με παραπάνω κιλά (αν και εμένα δεν με ενοχλούν και τόσο πολύ στον άντρα τα κιλά)
    Και το τελευταίο παιδί που βγήκα ήταν ωραίος και μόλις του είπα ότι έχω κάνει κάτι με έναν παχουλό μου είπε να μην υποτιμάω τον εαυτό μου

Δεν κρύβω ότι σκέφτομαι να ολοκληρώσω και χωρίς να το θέλω πλήρως...
    Μετά τα τελευταία ποστ σκέφτομαι μήπως έχω βγει εκτός παιχνιδιού επειδή δεν έχω ολοκληρώσει ως τώρα και θέλω να κοπανησω το κεφάλι μου στον τοιχο
    Να ολοκληρώσεις χωρίς να το θες πλήρως επειδή σου είπε κάποιος πως στην ηλικία που είσαι έπρεπε να είχες κανει σεξ?
    Μια ζωη ακούς αυτούς που σου καταστρεψαν την αυτοπεποίθηση σου, μετά ακούς ένα συγγενή σου που σου λέει ότι έχει μέσα στο κεφάλι του και σε κάνει να νιώθεις άσχημα που δεν έχεις σχέση και τέλος επιλέγεις να ακούσεις έναν άγνωστο στο φόρουμ που σου είπε ότι στην ηλικία που είσαι έπρεπε να έχεις κάνει σεξ.
    Τους άλλους 10 - 20 άγνωστους που σου λένε ότι πρέπει να ασχοληθείς με όλα αυτά που σου συμβαίνουν, να σταματήσεις να είσαι επιφανειακή δεν τους ακούς.. Αλλά εντάξει. Αφού είσαι όμορφη γιατί άραγε σου πάνε όλα στραβά στο ερωτικό κομμάτι? Επειδή δεν έχεις κάνει σεξ ε?? Χμμμ.. Όταν θα κάνεις σεξ πιστεύεις πως θα φτιάξει το μέσα σου?

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Έχω πει ότι συμφωνώ μαζί του πέρα από αυτό το κομμάτι που σου έβαλα.
    Γι αυτό το κομμάτι απάντησα και εγώ..Το ξέρω ότι συμφωνείς στα άλλα..

Senior Member
    Άκουσα και τους υπόλοιπους και κανόνισα ραντεβού με ψυχολόγο που τελικά θα γίνει ονλαιν

Δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι
    Θα νιώσω ίσως καλύτερα με τον εαυτό μου και δεν θα αναρωτιέμαι μήπως έφταιγε αυτό που ήταν τόσο εφήμερες οι "σχέσεις" μου με το άλλο φύλο
    Σκεφτόμαι πως αν είχα ολοκληρώσει ίσως προχωρούσε με κάποιον από αυτούς, πχ. με τον τελευταίο. Αν όχι σε σχέση, ίσως ότι θα με κυνηγούσαν περισσότερο

Και αυτή η σχέση εμπιστοσύνης που λέτε πως θα πρέπει να έχω με κάποιον για να ολοκληρώσω ίσως αργήσει πολύ

Senior Member
    Άκουσα και τους υπόλοιπους και κανόνισα ραντεβού με ψυχολόγο που τελικά θα γίνει ονλαιν

Δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι
    Θα νιώσω ίσως καλύτερα με τον εαυτό μου και δεν θα αναρωτιέμαι μήπως έφταιγε αυτό που ήταν τόσο εφήμερες οι "σχέσεις" μου με το άλλο φύλο
    Σκεφτόμαι πως αν είχα ολοκληρώσει ίσως προχωρούσε με κάποιον από αυτούς, πχ. με τον τελευταίο. Αν όχι σε σχέση, ίσως ότι θα με κυνηγούσαν περισσότερο

Και αυτή η σχέση εμπιστοσύνης που λέτε πως θα πρέπει να έχω με κάποιον για να ολοκληρώσω ίσως αργήσει πολύ
    Προσπαθούμε να σου πούμε πιο πάνω ότι δεν πρέπει να εστιαζεις μόνο στην ομορφιά..Και αυτό που λες για την σχέση εμπιστοσύνης, δεν θα γίνει αν δεν δεις και το μέσα σου..Γιατί τι να εμπιστευτείς? Την εμφάνισή του? Και αυτός την δική σου? Θα πρέπει να ταιριαζεις με κάποιον για να γίνει αυτό...
    Έκανες πολύ καλά που αποφάσισες να μιλήσεις με ψυχολόγο..

Senior Member
    Ελπίζω ο ψυχολόγος να με ανακουφισει
    Γιατί όταν περνάνε μέρες μετά από κάποιο ραντεβού πέφτω ψυχολογικά
    ειδικά αυτές τις μέρες που είμαι κλεισμενη στο σπίτι και ξέρω ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα για το προβλημα μου
    Μιλάω με ένα παιδί που φαίνεται νορμάλ και λέμε να βρεθούμε όταν περάσει αυτή η κατάσταση αλλά κι άλλοι φαίνονταν σοβαροί...οπότε δεν ενθουσιάζομαι
    Στο μεταξύ με θυμηθηκαν διάφορα λιγουρια τώρα και βρήκαν ευκαιρία να προτείνουν να βρεθούμε σε σπίτι επειδή και καλά απαγορεύεται η έξοδος

Θα μιλήσω και με ψυχολόγο
    Αλλά φοβάμαι μήπως μείνω πάλι στα ίδια
    Δηλαδή οκ θα φτιάξω και το μέσα μου να ηρεμήσω λίγο και να απαλλαχθω από ορισμένα βάρη
    Αλλά θα γνωρίζω και αγόρια παράλληλα (άντε να περάσει αυτή η καραντίνα)
    Αλλά φοβαμαι θα αργήσω να βρω τον κατάλληλο

Senior Member
    Είσαι σίγουρα πολύ ανασφαλής και αναζητάς συνεχώς προσοχη κσι αυτο φαινεται εξω. Τώρα αν είσαι και όμορφη, ένας άντρας το ξέρει ότι για να κάνει κάτι μαζί σου σοβαρό θα του βγει το λάδι ώστε να σου αποσπά την προσοχή. Επειδή κάνεις δεν το αντέχει αυτό και κάνεις δεν έχει όρεξη να παρατήσει την ζωή του για εσένα και ξέρει ότι εάν κουραστεί θα πετάξεις για αλλού, τότε έχει δύο επιλογές η να σε γευτεί σεξουαλικά η να αποσυρθεί πολύ νωρίς.
    Είσαι κουραστική όσο ένα μικρό παιδακι, που αν γυρισεις λιγο το κεφαλι μπορει να πεταχτει στον δρομο επειδη ειδε ενα φανταχτερο μπαλονι.

Page 19 of 20 FirstFirst ... 917181920 LastLast