Η ζωή μου - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 118
    Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ντιντι θα σου πω ωμά κάτι γιατί φαίνεται ότι όταν δεν το έχεις ζήσει δεν μπορείς να καταλάβεις..
    Μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σου και ότι θες να σώσεις τους γύρω σου από ένα ακόμη βιαστή. Μαζί σου! Συμφωνώ αλλά περνάς πάνω από μια μικρή λεπτομέρεια. Εγώ δεν το νίκησα, πως θα σωσω άλλους?
    Ο σωστός χειρισμός για αυτό το θέμα είναι να βοηθήσεις αυτον που έχει κακοποιηθει και μετά να τον "σπρώξεις" να σώσει τους άλλους. Πρώτα σώζεις τον ένα για να σώσει τους άλλους. Ξέρεις πόσο δύσκολο ήταν για μένα να πω ότι έζησα αυτό? Ξέρεις? Όχι! Αν δεν ήμουν εγώ και ήταν κάποιος αδύναμος και διάβαζε αυτά που είπες ξέρεις πως θα μπορούσε να αντιδράσει? Θα μπορούσε να κάνει κακό στο εαυτό του γιατί θα τον γέμιζες ενοχές! Είναι τόσο λεπτό το θέμα που σκέφτηκες μόνο σαν μάνα. Αλλά εγώ Ντιντι έχω απέναντι μου ένα μεγάλο παιδικό τραύμα και θέλω να το κλείσω.. Αν μπορείς να με βοηθήσεις για αυτό τότε είμαι εδώ να ακούσω αλλά συγνώμη δεν μπορώ να σηκώσω και τις ευθύνες που μου ρίχνεις. Τις καταλαβαίνω, τις δικαιολογώ γιατί από την μεριά σου έχεις δίκιο αλλά δεν μπορώ να τις σηκώσω. Έχω ήδη τόσα άλλα στην πλάτη μου που δεν μπορώ κι αυτες. Συγνώμη που δεν είμαι τόσο δυνατός όσο νομίζεις.
    καλως τις καταλαβαινεις, αλλα να μην τις δικαιολογεις.
    η ντιντι εχει απολυτα λαθος σε αυτο που λεει και το λεω ξεκαθαρα.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Στο είπα μόνο εγώ ?
    Δεν νομίζω .....άλλωστε συμφώνησα και με τα παιδιά που έγραψαν πιο πάνω από εμένα....
    Τώρα αν αυτό εσένα δεν σε ταρακούνησε λίγο παραπάνω ώστε να πάρεις μια απόφαση Και σε έκανε ΜΟΝΟ το δικό μου σχολείο να νοιώσεις χάλια σου ζητώ και εσένα συ γνώμη....

Όσο για εσένα Γιώργο αγγίξεις και σε εμένα ένα πολύ ευαίσθητο σημείο....
    Ένα σημείο που πονάει παρά μα παρα πολυ .....
    Δεν θα μηλησω Γι αυτό ΠΟΤΕ......
    Γι αυτό και έγραψα έτσι ....χτυπησες φλέβα που λένε....
    Δεν θέλω να το συζητήσω περισσότερο αλλά το ξαναλέω μακάρι οι άνθρωποι που έχουν βιώσει τέτοια πράγματα να μιλάνε. ...
    Γιατί κάποιοι και δεν αναφέρομαι σε εσένα αν είχαν μηλησει κάποια χρόνια πριν για παρόμοια θέματα ίσως και η ζωή η δική μου ,του διπλανού μου να ήταν αλλιώτικη....

Και κάτι ακόμα δεν κουβαλάτε μόνο εσείς πράγματα κουβαλάνε ολοι εδώ μέσα που είμαστε....
    Το ότι δεν τα μοιραζόμαστε δεν πάει να πει ότι δεν καταλαβαίνουμε......

Μην περιμένετε να μην έχετε αντίλογο και να ακούτε και την άλλη πλευρά.....

Γιατί κάποιοι εδώ μέσα έχουμε περάσει και στην αντίθετη .....

Κάποιοι άλλοι ταραζονατι και είναι ακόμα πιο χάλια από εσάς αυτή τη στιγμή και ας μην το λένε....

Αυτά.....Και πάλι συ γνώμη για το παραμικρό αρνητικό συναίσθημα -αίσθημα - ενοχή που μπορεί να προκάλεσα...
    Ντιντι έχω πει πουθενά ότι οι άλλοι δεν περνάνε χάλια ή ότι εγώ έχω ζήσει τα χειρότερα ενώ οι άλλοι όχι? Αλλά το θέμα το άνοιξα για να πάρω βοήθεια. Το θέμα είναι δικό μου άρα με μένα είναι λογικό να ασχολείται κάποιος και όχι με αλλον. Μπορεί η ζωή μου για άλλους να είναι απλά ένας περίπατος, δεν είπα το αντίθετο, αλλά εγώ ποτέ μου δεν είδα το χειρότερο για να νιώσω καλά ούτε το καλύτερο για να νιώσω χάλια. Ο κάθε άνθρωπος βλέπει τα προβληματα του με τον δικό του τρόπο και παλεύει να τα λύσει, άσχετα με το τι ζει ο διπλανός του.

Συμφωνώ ότι από την στιγμή που άνοιξα το θέμα σημαίνει ότι είμαι έτοιμος να ακούσω τα πάντα αλλά αυτό δεν περίμενα να το ακούσω. Γιατί είμαι στην θέση του "θύματος" και όσες φορές σχολιασα παρόμοιο θέμα επέλεγα να βοηθήσω τον άλλον και όχι να τον γεμίσω ενοχές. Αλλά έχω πει πιο πάνω ότι καταλαβαίνω γιατί το είπες.. Πως αν μιλήσω θα σωσω άλλους ανθρώπους που θα βρεθούν στον δρόμο του (ίσως όμως και να μην έκανε ξανά κάτι αλλά εμείς σκεφτόμαστε το χειρότερο και συμφωνώ). Για να το κάνω όμως θα πρέπει να βοηθήσω εμένα πρώτα και σίγουρα ένα ακόμη φορτίο δεν κάνει το πρόβλημα μου μικρότερο..

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλησπερα.
    ζητας και ξαναζητας συγνωμη, αλλα εξακολουθεις να επαναλαμβανεις οτι ενα θυμα οφειλει "με οποιο κοστος" να προσπαθησει να προστατευσει τα επομενα θυματα!!!
    δεν κατανοεις αυτο που σου επαν, οτι ενα θυμα που δεν εχει διαχειριστει το πληγμα του, δεν οφειλει τιποτα σε κανεναν αλλον, παρα στον εαυτο του.

ειναι εμφανεστατο οτι μπαινεις στην θεση την δικη σου επειδη εισαι μανα και οχι του γιωργου που εχει το προβλημα, και δινεις στο θυμα ενα βαρος να προστατευσει το δικο σου το παιδι με οποιο κοστος δικο του!!!
    τι θα πει με οποιο κοστος βρε ντιντι;;;
    αν αυτο για το θυμα ισοδυναμει με μια δευτερη κακοποιηση, θα το υποστει ενα θυμα για να σωσει τα αλλα παιδια;;; εφοσον δεν μπορει, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.
    τα παιδια σου να τα σωσεις εσυ και η υπολοιπη κοινωνια που θα πεσει κατι στην αντιληψη της, οχι το θυμα ομως.
    μια χαρα τους τα λες οτι πρεπει να το λενε αν κατι περιεργο τους συμβει.
    ο γιωργος ομως δεν το ειπε και τραβαει αυτα που τραβαει. θα του κανουμε και κριτικη απο πανω, που δεν προστατευει τα παιδια τα δικα σου;
    θα τα προστευσει απο αλλον ανωμαλο, οχι απο τον συγκεκριμενο.
    τον συγκεκριμενο δεν μπορει ακομα να τον αντιμετωπισει.
    τι δεν καταλαβαινεις;
    Μάλιστα έχεις δικιο αλλωστε είσαι τόσο απόλυτη που φαίνεται ότι ξέρεις πολλά περισσότερα!

Και φυσικά τα παιδιά μου θα τα σώσω ΕΓΩ δεν περιμένω από κανέναν άλλων .....
    Και δεν μηλαω μόνο για τα δικα μου ....
    Δυστηχως δεν μπορεί κανένας να καταλάβει που δεν έχει παιδιά όπως δεν μπορώ να καταλάβω άλλωστε και εγω τον Γιώργο...
    Έτσι πάει άλλωστε κανένας δεν μπορεί να μπει στα παπούτσια του άλλου.....

Και Ναι θα ζητάω συ γνώμη μέχρι αύριο ,γιατι ούτε απόλυτη ειμαι ούτε αλάνθαστη,έχω το σθένος να παραδέχομαι τα λαθοι μου
    Δεν γεννήθηκα να γνωρίζω τα πάντα ,μαθαίνω ακόμα και τώρα ,μέσα από τα λάθη μου σε αντίθεση με κάποιους άλλους που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα......

Senior Member
    Μάλιστα έχεις δικιο αλλωστε είσαι τόσο απόλυτη που φαίνεται ότι ξέρεις πολλά περισσότερα!

Και φυσικά τα παιδιά μου θα τα σώσω ΕΓΩ δεν περιμένω από κανέναν άλλων .....
    Και δεν μηλαω μόνο για τα δικα μου ....
    Δυστηχως δεν μπορεί κανένας να καταλάβει που δεν έχει παιδιά όπως δεν μπορώ να καταλάβω άλλωστε και εγω τον Γιώργο...
    Έτσι πάει άλλωστε κανένας δεν μπορεί να μπει στα παπούτσια του άλλου.....

Και Ναι θα ζητάω συ γνώμη μέχρι αύριο ,γιατι ούτε απόλυτη ειμαι ούτε αλάνθαστη,έχω το σθένος να παραδέχομαι τα λαθοι μου
    Δεν γεννήθηκα να γνωρίζω τα πάντα ,μαθαίνω ακόμα και τώρα ,μέσα από τα λάθη μου σε αντίθεση με κάποιους άλλους που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα......
    μα τι νοημα εχει η συγνωμη σου, οταν ζητας συγνωμη και τον κατηγορεις ταυτοχρονα! στο ιδιο μηνυμα!!

ntinti
    Guest
    .............
    Last edited by ntinti; 09-04-2020 at 21:53.

Senior Member
    Ποια είναι η κατηγορία???
    Ότι είμαι τις άποψης ότι τέτοιες καταστάσεις ( βγάζουμε τελείως το περιστατικό του Γιώργου για να μην έχουνε και άλλα....)ότι τέτοια πράγματα όσο δύσκολο και επώδυνο είναι να καταγγέλλονται? ???
    Είμαστε με τα καλά μας???

Και ναι είναι το θέμα του Γιώργου που ατυχώς το προσωποποισα έπρεπε να το γράψω αλλιώς αλλά έγινε δεν το περνώ πίσω......
    αλλά μην ξεχνάμε ότι είμαστε σε δημόσιο Φόρουμ ,το διαβάζουν πολλοί άλλοι ....
    Για φαντάσου να το διαβάζουν αυτοί που είναι στην άλλη πλευρά ?????

Μην τα κατακρίνουμε όλα χωρίς να βλέπουμε και τις δυο πλευρές. ,...
    ναι, ακριβως αυτη ειναι η εμμεση κατηγορια.
    οτι το θυμα πρεπει "πασει θυσια" οπως ειπες νακαταγγελει, για να σωσει αλλα πιθανα θυματα.
    το θυμα οταν λες εσυ αυτο, αντιλαμβανεται οτι ειναι υπολογο , δλδ ενοχο που δεν κατηγγειλε για να σωθει καποιος αλλος, ενω ο ιδιος μπορει να ειναι ατα προθυρα της αυτοκτονιας απο το προβλημα του κι ακουει κι εσενα απο πανω, οτι βλαπτει τα παιδακια με την αδρανεια του...

george1520
    Guest
    Ποια είναι η κατηγορία???
    Ότι είμαι τις άποψης ότι τέτοιες καταστάσεις ( βγάζουμε τελείως το περιστατικό του Γιώργου για να μην έχουνε και άλλα....)ότι τέτοια πράγματα όσο δύσκολο και επώδυνο είναι να καταγγέλλονται? ???
    Είμαστε με τα καλά μας???
    Και ναι είναι το θέμα του Γιώργου που ατυχώς το προσωποποισα έπρεπε να το γράψω αλλιώς αλλά έγινε δεν το περνώ πίσω......
    αλλά μην ξεχνάμε ότι είμαστε σε δημόσιο Φόρουμ ,το διαβάζουν πολλοί άλλοι ....
    Για φαντάσου να το διαβάζουν αυτοί που είναι στην άλλη πλευρά ?????

Μην τα κατακρίνουμε όλα χωρίς να βλέπουμε και τις δυο πλευρές. ,...
    Ντιντι θα σου πω λάθη που έκανες έτσι ώστε να είσαι λίγο πιο προσεκτική στο επόμενο θέμα που θα ανοίξει έτσι ώστε να μην επηρεασεις τον αλλο αρνητικά. Θα σου μιλήσω από την δική μου οπτική όμως.
    1. Δεν σκέφτηκες ότι εγώ δεν έχω μιλήσει για αυτό το θέμα τόσα χρόνια και τώρα προσπαθώ να το βάλω απέναντι μου.
    2. Με γεμισες με ενοχές επειδή δεν μίλησα τόσο καιρό άρα δεν προστάτεψα τα επόμενα θύματα (αν υπάρχουν). Αυτό θα μπορούσε να με βάλει στην διαδικασία να κάνω κακό στον εαυτό μου έτσι ώστε να με τιμωρήσω επειδή δεν μίλησα.
    3. Είδα μια άλλη αντιμετωπιση που είτε θα την σεβαστώ και θα πεισμωσω, είτε θα με κάνει να μην το συζητήσω ποτέ αυτό το θέμα. Γιατί? Για να μην έρθει κι άλλος και να μου πει τα ίδια ακριβώς λόγια. Να έχω εγώ να αντιμετωπίσω κάτι δύσκολο, να είναι συγγενής μου, να είναι απέναντι μου και να σκέφτομαι ότι θα μου πουν "γιατί δεν έσωσες τους άλλους? ".

Συμφωνώ πρέπει να μιλήσουμε για να σώσουμε αυτούς που θα βρεθούν στον δρόμο τους. Διαφωνώ όμως με την σειρά που θες να γίνει. Βοήθησε το θύμα να σταθεί στα πόδια του και μετά σπρώξε το να σταθεί απέναντι του και να τον αντιμετωπίσει. Συγνώμη που δεν είμαι σε θέση να σωσω το παιδί σου, το παιδί του γείτονα αλλά είμαι στην φάση που προσπαθώ να σωθω εγώ. Μόνος μου! Εσύ θες να σωσω τους άλλους αλλά δεν στέκεσαι δίπλα μου για να σταματήσω να είμαι μόνος μου. Κάποια στιγμή θα καταφέρω να μιλήσω και όχι για να σωσω τους άλλους αλλά για να ζήσω ευτυχισμένος, γιατί ήμουν κι εγώ παιδί αλλά δεν έζησα σαν παιδι.

ntinti
    Guest
    Όπως ξέρω λόγο της δουλειάς μου τα άτομα αυτά από την πρώτη στιγμή της καταγγελίας τους έχουν άμεση ψυχολογική υποστηρίξει ειδικά όταν τα άτομα αυτά είναι ανήλικα. ..

Με τι μυαλό και τι εφόδια μπορεί να αντιμετωπίσει ένα ανήλικο μια τέτοια κατάσταση. ..
    Φυσικά και θα σκεφτεί ολα αύτα που λές ακόμα και την αυτοκτονία αλλά πίστεψε με εχω δει περίπτωσεις , που του Γιώργου είναι πτεσμα σε όλο αυτο που πέρασε το συγκεκριμένο άτομο, που μετά την καταγγελία και την απαραίτητη ψυχολογική υποστήριξη σήμερα είναι ένας ευτυχισμένος ενήλικας.....

Και ξανατονιζω δεν γράφουμε στο πρωσοπικο τετράδιο του Γιώργου.....
    Γράφουμε σε ένα δημόσιο Φόρουμ που έχουν προσβαση
    Κάθε είδους μυαλά ,από τα πιο αρρωστημένα μέχρι τα πιο λογικά....

Δεν είναι σε θέση κανένας από εδώ μέσα να ξέρει πως δουλεύει το σύστημα μετά από τέτοια καταγγελία οπότε καλό είναι να μην είμαστε απόλυτη. ..

ntinti
    Guest
    Ντιντι θα σου πω λάθη που έκανες έτσι ώστε να είσαι λίγο πιο προσεκτική στο επόμενο θέμα που θα ανοίξει έτσι ώστε να μην επηρεασεις τον αλλο αρνητικά. Θα σου μιλήσω από την δική μου οπτική όμως.
    1. Δεν σκέφτηκες ότι εγώ δεν έχω μιλήσει για αυτό το θέμα τόσα χρόνια και τώρα προσπαθώ να το βάλω απέναντι μου.
    2. Με γεμισες με ενοχές επειδή δεν μίλησα τόσο καιρό άρα δεν προστάτεψα τα επόμενα θύματα (αν υπάρχουν). Αυτό θα μπορούσε να με βάλει στην διαδικασία να κάνω κακό στον εαυτό μου έτσι ώστε να με τιμωρήσω επειδή δεν μίλησα.
    3. Είδα μια άλλη αντιμετωπιση που είτε θα την σεβαστώ και θα πεισμωσω, είτε θα με κάνει να μην το συζητήσω ποτέ αυτό το θέμα. Γιατί? Για να μην έρθει κι άλλος και να μου πει τα ίδια ακριβώς λόγια. Να έχω εγώ να αντιμετωπίσω κάτι δύσκολο, να είναι συγγενής μου, να είναι απέναντι μου και να σκέφτομαι ότι θα μου πουν "γιατί δεν έσωσες τους άλλους? ".

Συμφωνώ πρέπει να μιλήσουμε για να σώσουμε αυτούς που θα βρεθούν στον δρόμο τους. Διαφωνώ όμως με την σειρά που θες να γίνει. Βοήθησε το θύμα να σταθεί στα πόδια του και μετά σπρώξε το να σταθεί απέναντι του και να τον αντιμετωπίσει. Συγνώμη που δεν είμαι σε θέση να σωσω το παιδί σου, το παιδί του γείτονα αλλά είμαι στην φάση που προσπαθώ να σωθω εγώ. Μόνος μου! Εσύ θες να σωσω τους άλλους αλλά δεν στέκεσαι δίπλα μου για να σταματήσω να είμαι μόνος μου. Κάποια στιγμή θα καταφέρω να μιλήσω και όχι για να σωσω τους άλλους αλλά για να ζήσω ευτυχισμένος, γιατί ήμουν κι εγώ παιδί αλλά δεν έζησα σαν παιδι.
    Να σε ρωτήσω κάτι Γιώργο??
    Θα σου δώσω δυο περιπτώσεις και θα μου πεις πια διαλέγεις.,,

Αν κάποιος σου έλεγε τότε ότι αν εκανες την καταγγελία και από την πρώτη στιγμή είχες ψυχολογική υποστήριξη που θα σε βοηθούσε χίλια τα 100 να περάσεις όλο αυτό τον Γολγοθά πολύ πιο ανώδυνα. ...
    Και μην μου πεις ότι μπορεί να μην βοηθουσε γιατι ξερω οτι βοηθαει και το εχω δει με τα ματια μου....

Και στην τωρινή σου περίπτωση που πήρες το θάρρος να μηλησεις μετα από χρόνια μετά απ'όλα αύτα που έχεις περάσει και με όλα αύρα που κουβαλάς....,

Τι θα διάλεξες?

george1520
    Guest
    Να σε ρωτήσω κάτι Γιώργο??
    Θα σου δώσω δυο περιπτώσεις και θα μου πεις πια διαλέγεις.,,

Αν κάποιος σου έλεγε τότε ότι αν εκανες την καταγγελία και από την πρώτη στιγμή είχες ψυχολογική υποστήριξη που θα σε βοηθούσε χίλια τα 100 να περάσεις όλο αυτό τον Γολγοθά πολύ πιο ανώδυνα. ...
    Και μην μου πεις ότι μπορεί να μην βοηθουσε γιατι ξερω οτι βοηθαει και το εχω δει με τα ματια μου....

Και στην τωρινή σου περίπτωση που πήρες το θάρρος να μηλησεις μετα από χρόνια μετά απ'όλα αύτα που έχεις περάσει και με όλα αύρα που κουβαλάς....,

Τι θα διάλεξες?
    Εννοείται η πρώτη επιλογή.. Ήθελες να περάσεις το μήνυμα ότι πρέπει να μιλάμε αλλά το έκανες με λάθος τρόπο.. Ειμαι της άποψης πως ο άνθρωπος για να προλάβει πρέπει να μιλήσει αλλά ήμουν στην θέση του ατόμου που δεν ήξερε που να μιλήσει. Γιατί ήμουν ένα παιδί που ζούσε σε μια οικογένεια που τον είχε γραμμένο.

ntinti
    Guest
    Εννοείται η πρώτη επιλογή.. Ήθελες να περάσεις το μήνυμα ότι πρέπει να μιλάμε αλλά το έκανες με λάθος τρόπο.. Ειμαι της άποψης πως ο άνθρωπος για να προλάβει πρέπει να μιλήσει αλλά ήμουν στην θέση του ατόμου που δεν ήξερε που να μιλήσει. Γιατί ήμουν ένα παιδί που ζούσε σε μια οικογένεια που τον είχε γραμμένο.
    Οκ Γιωργο είναι η απάντηση που ήθελα !

Όσο για τον τρόπο ,το είπα και πιο πάνω τα γραπτά παρερμηνευονται και γι αυτό δεν είμαστε απόλυτη με κανέναν..

ntinti
    Guest
    καλημερα γιωργο.
    αναρωτιεμαι αν νοιωθει καλυτερα καποιος που παιρνει καποιου ειδους δικαιωση σε τετοιες καταστασεις, η ειναι καλυτερα να το αφηνει το θεμα πισω του.
    αν αναρωτιεσαι κι εσυ, ισως το να παρεις αποφαση να το συζητησεις επιτελους το θεμα με την ψυχολογο σου να σε βοηθουσε.
    επισης, αναρωτιεμαι ποια θα μπορουσε να ειναι αυτη η δικαιωση. το να εκδικηθει; το να δικασει; το να μιλησει σε αυτον που τον εβλαψε; αλλα τι νοημα θα ειχε να μιλησει κανεις σε εναν τοσο διεστραμμενο ανθρωπο; στον ξαδερφο αναφερομαι, αλλα αν ηταν ζωντανη, ακομα και στην μητερα. η μητερα δεν θα παραδεχοταν ποτε οτι εκανε κατι λαθος, γιατι αυτο θα γκρεμιζε τον αρρωστο κοσμο της.
    νομιζω, και ο ξαδερφος το ιδιο. αλλα ειναι δυνατον να εχεις τοσα χρονια καποιον απενανντι σου και να μην θελεις να αντιδρασεις με καποιον τροπο γι αυτα που σου εκανε; να μην προσπαθησεις να τον σταματησεις απο το να βλαπτει αλλα παιδια; συνηθως αυτοι οι ανθρωποι ειναι παιδοφιλοι και δεν σταματανε στο ενα παιδι.. μηπως εχει δουλεια σχετικη με τα παιδια; μηπως πρεπει να τον καταγγειλεις σε καποια κοινωνικη υπηρεσια;
    τι εχει κανει στην ζωη του αυτος ο τυπος; εκανε παιδια για παραδειγμα; μπορει να νομιζει οτι δεν θυμασαι καν, η οτι δεν σε εβλαψε και πολυ. θα ειχε νοημα ΚΑΤΙ να του πεις η οχι; δεν εχω τις απαντησεις. αναρωτιεμαι..
    νομιζω οτι το οτι το συζητας τοσο ξεκαθαρα εδω, θα σε βοηθησει να το πεις και στην ψυχολογο σου.
    επισης, δεν βλεπω τι ακριβως θα καταστρεψεις αν το πεις στις δυο οικογενειες.
    το μονο καταστροφικο που σκεφτομαι, ειναι το να μην σε πιστεψουν.
    τι θα χαλσουν; τις σχεσεις τους; την σχεση με τον ξαδερφο μηπως;;;;;
    ε και;;;;
    αυτος κατεστρεψε ολη την παιδικη σου ηλικια, εσυ σκεφτεσαι να τους προφυλαξεις απο το οτι αυτος ειναι ενα τερας;
    χτυπαει και γυναικες;; και το σκεφτεσαι ακομα;
    σκεψου οτι μπορεις καποιον να γλυτωσεις στο μελλον αν τον εκθεσεις.
    για να κακοποιει αγορακια, αυτος ειναι παιδοφιλος να ξερεις. για αυτο χτυπαει και βριζει γυναικες. τις τιμωρει επειδη δεν τις γουσταρει. εγω θα εκανα καταγγελια σε κοινωνικη υπηρεσια για να τον ελεγχουν για παιδοφιλια. θα του εκανα και μηνυση, αλλα δεν εξρω τι ισχυει νομικα. αν υπαρχει παραγραφη για τετοια αδικηματα. αν ενδιαφερεσαι, ρωτα δικηγορο. κι ας βουηξει ολη η χωρα.
    Εδώ τι κανεις εσυ ?
    Κάτι διαφορετικό από αυτά που έγραψα εγώ?
    Μπορεί να είναι ο τρόπος, η γραφή όπως θες πεστω,
    Αλλά το νόημα είναι το ίδιο....
    Καταγγελίες ,πρόνοιες ,παιδιά....

Τώρα γιατί όλο αυτό το ξέσπασμα προς εμένα ακόμα δεν μπορώ να το καταλάβω ....

Ειλικρινά λυπάμαι.....

Senior Member
    Εδώ τι κανεις εσυ ?
    Κάτι διαφορετικό από αυτά που έγραψα εγώ?
    Μπορεί να είναι ο τρόπος, η γραφή όπως θες πεστω,
    Αλλά το νόημα είναι το ίδιο....
    Καταγγελίες ,πρόνοιες ,παιδιά....

Τώρα γιατί όλο αυτό το ξέσπασμα προς εμένα ακόμα δεν μπορώ να το καταλάβω ....

Ειλικρινά λυπάμαι.....
    κατι ΠΑΑΑΑΑΡΑ πολυ διαφορετικο.
    ισως δεν εισαι σε θεση να καταλαβεις ποια ειναι η διαφορα. δεν εχει καμια σημασια.
    να λυπασαι, οσο θελεις...

ntinti
    Guest
    κατι ΠΑΑΑΑΑΡΑ πολυ διαφορετικο.
    ισως δεν εισαι σε θεση να καταλαβεις ποια ειναι η διαφορα. δεν εχει καμια σημασια.
    να λυπασαι, οσο θελεις...
    Εντάξει ,αν εσύ όλο αυτό το βλέπεις διαφορετικό τότε δεν έχω να πω τίποτε άλλο μαζί σου ...
    Εκπέμπουμε δε διαφορετικά κύματα και όποιος κατάλαβε κατάλαβε .....
    Ναι όντως δεν είμαι σε θέση να καταλάβω ορισμένους εδώ μέσα που απλά γράφουν κάτι και μετά την επόμενη μέρα λένε τα αντίθετα έτσι απλά για να φαίνονται...

Να είσαι καλά!

george1520
    Guest
    Πλάκα μου κάνεις τώρα δεν εξηγείται.....
    Τι θα κερδίσεις????
    Το γεγονός ότι αυτός ο άνθρωπος είναι άρρωστος και μπορεί να το έχει ξανακάνει σε άλλο παιδί το έχεις σκεφτεί?
    Η ανοχή που δείχνεις μπορεί να έχει καταστρεψει ψυχικά και σωματικά και άλλο παιδι. ....
    Με το ίδιο σκεπτικό τότε κανένας δεν έπρεπε να μηλαει και να αφεινιυμε ελεύθερους όλους αυτούς τους αρρώστους να καταπατούν κάθε είδος ανθρώπινης αξιοπρέπειας...,
    Σορού που σου γράφω με τέτοιο τρόπο αλλά δεν το δέχομαι Γιώργο ......
    Θα έπρεπε να μηλησεις και εφόσον ζείτε σε μικρή κοινωνία να τον τιμωρουσαν και φυσικά θα σηκωνόταν να έφευγε από εκεί....
    Και μόνο αυτό εμένα τουλάχιστον θα μου έδινε ηθική ικανοποίηση.....
    Είσαι αναγκασμένος να τον βλέπεις καθημερινά ,πώς θα μπορέσεις να ξεφύγεις απ όλο αυτό,πώς το αντέχεις ???

Είναι σαν να τιμωρίες τον ευατο σου έτσι ......
    Δεν ξέρω αλλά τέτοιες πράξεις βγάζουν και ένα είδος ενοχικοτητας......Μήπως σου πέρασαν ιδέες ότι μπορεί να φταις και εσύ για όλο αυτό?
    Είναι στάδια που τα παίρνανε άτομα που έχουν δεχτεί σωματική βία .....
    Κατηγορούν τον ευατο τους ότι μπορεί οι ίδιοι με την στάση τους να το προκάλεσαν όλο αυτό μέχρι να καταλάβουν στο τέλος ότι δεν φταίνε ......
    Επειδή είναι το θέμα μου θέλω να έχω άποψη για αυτό που συζητάτε.
    Το ίδιο είπατε ναι και οι δύο και έχω πει ότι ναι το πιο λογικό είναι να μιλήσει το θύμα για να σώσει τους άλλους.. Θα σου πω όμως ποια είναι η διαφορά. Μιλούσα για μένα και είπα "τι θα κερδίσω αν μιλήσω? " και εκεί έδειξα πως θέλω να κάνω ότι είναι να κάνω για να βοηθήσω εμένα γιατί σε αυτό το στάδιο είμαι. Η απάντηση σου ήταν επιθετική και δεν σκέφτηκες εμενα και το πως νιώθω (βάζω την απάντηση σου πάνω για να δεις τι εννοώ) και μου έριξες ευθύνες.
    Δεν βρίσκομαι στην φάση που θα πω "δεν με ενδιαφέρει κανένας, εμένα δεν με βοήθησε κανένας, γιατί εγώ να βοηθήσω?", είμαι στην φάση του "δεν ξέρω πως να με βοηθήσω" άρα μπορώ να καταλάβω τον τρόπο που σκέφτεσαι εσύ κι ο καθένας αλλά δεν είμαι σε θέση να σηκώσω αυτό το βάρος.. Δεν χωράνε αλλα στην πλάτη μου.

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast