Λέει ότι τον πιέζω - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 82
    Senior Member
    Quote Originally Posted by lindsay_ed View Post
    Απλά νομίζω ότι αν ένας άντρας είναι ερωτευμένος δεν περνάνε δέκα μέρες και αυτός δεν μιλάει στην κοπέλα του
    Τοτε πρεπει να κανεις κινηση ματ η οποια θα ξεκαθαρισει τα πραγματα αλλα αυτο σημαινει πως μπορει να διακοπει και η σχεση. Ρωτα τον ξεκαθαρα. Πες του εχεις να επικοινωνησεις μαζι μου 10 ημερες μηπως θελεις να διακοπει η σχεση μας και να προχωρησουμε τους δρομους μας; Απλη ερωτηση που αποζητα ξεκαθαρη απαντηση αλλα με τιμημα ακομα και τον χωρισμό.

Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Τοτε πρεπει να κανεις κινηση ματ η οποια θα ξεκαθαρισει τα πραγματα αλλα αυτο σημαινει πως μπορει να διακοπει και η σχεση. Ρωτα τον ξεκαθαρα. Πες του εχεις να επικοινωνησεις μαζι μου 10 ημερες μηπως θελεις να διακοπει η σχεση μας και να προχωρησουμε τους δρομους μας; Απλη ερωτηση που αποζητα ξεκαθαρη απαντηση αλλα με τιμημα ακομα και τον χωρισμό.
    Ανέβασε φωτογραφία ότι κάνει μπάνιο στη θάλασσα και μετά από ώρες άλλο ποστ με κοπέλα που ζήλευα κατά τη διάρκεια της σχέσης ενώ εγώ κάθομαι υποφέρω δεν κλείνω μάτι και πάω στη δούλεια με μια ώρα ύπνο .... θόλωσα νευρίασα και του έστειλα να μαζέψει τα πράγματα μου και να τα πάρει ο αδερφός μου...ξέρω δεν έπρεπε ....Τελευταία κίνηση θα κάνω μια προσπάθεια μήπως μιλήσουμε από κοντά

Senior Member
    Εχω μπερδευτεί. Δηλαδή είναι οκ στο να συγκατοικείτε και να κάνετε τόσα μαζί αλλά τον αγχώνει η ταμπέλα; Δε νομίζω ότι είσαι άνθρωπος που δεν μπορεί να βγάλει στον άλλον το να θελήσει να κάνει οικογένεια. Πιστεύω πως ο ίδιος για κάποιο λόγο μέσα του έχει διώξει αυτή την ιδέα, ίσως λόγω δικών του βιωματων. Πιστεύω ότι δε χρειάζεται να πάτε ακόμα σε ψυχολόγο ζευγαριών αλλά θα ήταν καλό να πάει εκείνος σε έναν ειδικό για να δει γιατί τον απωθεί τόσο πολύ η ιδέα του γάμου. Κατ' επέκταση θα ήταν καλό να κάνετε μια ξεκάθαρη κουβέντα για το μέλλον και να σταματήσει να κρύβεται. Να του πεις πώς θα ήθελες εσύ να είναι το μέλλον σου, δηλαδή με οικογένεια κλπ, και να σου πει κι εκείνος πώς σκέφτεται. Αν είναι κάθετος και οι επιδιώξεις σας δε συνάδουν, μη χάνεις τον χρόνο σου. Είναι 31 και όχι 25, είναι σε μια ηλικία που θα μπορούσε να σκέφτεται τον γάμο ή έστω να σου δώσει ένα κλειδί

Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Επικοινώνησα μαζί του και μου λέει ότι θέλει και άλλο χρόνο και δεν προλαβε να σκεφτεί όσο ήθελε και δεν το έχει σκεφτεί αρκετά

Senior Member
    Επικοινώνησα μαζί του και μου λέει ότι θέλει και άλλο χρόνο και δεν προλαβε να σκεφτεί όσο ήθελε και δεν το έχει σκεφτεί αρκετά
    Αν σε ηθελε για σχέση δε θα χρειαζοταν χρονο να σκεφτει...Παρτο αποφαση και απομακρυνε τον.Ο ανθρωπος δεν θελει σχέση ειναι ξεκαθαρο και αν πει να ειναι μαζι σου απλα θα πιεστει για να το κανει.
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    εχει βρει κατι αλλο και θελει χρονο για να κανει το δοκιμαστικο.

Senior Member
    Διαφωνω με τις αποψεις των γυναικων στο νημα και θεωρω οτι οι συμβουλες τους οδηγουν τη νηματοθετρια στην καταστροφη.

Senior Member
    Αλίμονο!!!!

Senior Member
    Χαχαχαχαχαχαχα χαχα
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Διαφωνω με τις αποψεις των γυναικων στο νημα και θεωρω οτι οι συμβουλες τους οδηγουν τη νηματοθετρια στην καταστροφη.
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Υπάρχουν στιγμές που ειλικρινά δεν μπορω να σας καταλάβω. Θα μου πείτε μα δεν σου εχει τύχει ποτε να φας κέρατο η να ψάχνει η αλλη για καποια σχέση ξεπέτα η οτιδήποτε και εσυ να περιμένεις. Όχι δεν επιτρέπω κάτι τετοιο στον εαυτό μου για καμία στην κυριολεξία, μαζεύω τα κομμάτια μου ανασυντάσσομαι και προχωρω

Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι έχει βρει κάτι άλλο
    Μάλλον σκέφτεται γενικά γιατί πιέστηκε απλά θα ήθελα να ξέρω λίγο τους προβληματισμούς του

Banned
    Μάλλον σκέφτεται γενικά γιατί πιέστηκε απλά θα ήθελα να ξέρω λίγο τους προβληματισμούς του
    Μιλά μαζί του......επειδη φαίνεται ότι έχεις κάποια ερωτηματικά και σε ενδιαφέρει η σχέση σας .....βρες τον και πηγαίνετε ήρεμα κάπου να μιλήσετε και να τον ρωτήσεις οτι θες να μάθεις..οτι σε προβληματίζει...

Απλά και όμορφα χωρίς εντάσεις και εγωισμούς....

Η καλύτερη συμβουλή (που την έχω κάνει και εγώ και απέδωσε.....) προκειμενου να σου ανοιχτεί ο σύντροφός σου είναι να τον πλησιάσεις σαν φίλη και να τον ρωτήσεις τι ζητάει από σένα και από τη σχέση σας.....και από τη ζωή του γενικότερα εδώ που τα λέμε.....σαν φίλη που τον νοιάζεται ...με απλό και ανθρώπινο ενδιαφέρον......και μετά πες του τι επιθυμείς και εσύ από τη ζωή σου...όχι όμως επιτακτικά όχι με καταναγκαστικο ούτε με φωνές μπηχτές και παράπονα. Σαν δύο φίλοι που απλώς συζητούν.

Και σου λέω σαν φίλη και όχι σαν ερωμένη/ σύντροφός του , γιατί αυτός ο ρόλος είναι γεμάτος απογοήτευση, εγωισμούς, απωθημένα, προσδοκίες,όνειρα.....ειναι ένα κομμάτι δικό σου και είναι οι απαιτήσεις που έχεις από αυτόν ........

Αποστασιοποίησου από αυτό και μπες για λίγο στα παπούτσια του.ακουσε τον.....
    Εφόσον σε ενδιαφερει.....
    Και άμα αποφάσισετε και σου πει και αυτός να το ληξετε ή δεν τα βρίσκετε στους στόχους σας .....ας γίνει...με το ζόρι κάνεις δεν μένει

Banned
    Εχει τεράστια διαφορα να τον πιασεις από την οπτική της συντρόφου που έχει πάθει σοκ, που έχουν ανατραπεί τα σχέδια της,που νιώθει απογοητευμενη και που γκρινιάζει και πιέζει για να ακούσει μια απάντηση για το τι μέλλει γενεσθαι
    Και είναι τελείως άλλο να τον βρεις σαν φίλη και να τον ρωτησεις... έτσι απλα απο ενδιαφέρον....τι θέλει στη ζωή του αυτός ο άνθρωπος.....

Η πίεση και η γκρίνια του δημιουργούν αντίδραση λόγω της φοβίας δέσμευσης....

Senior Member
    Γιατι να το πιστεψεις; Επειδη στο ειπε καποια σε ενα φορουμ; Οπως παλια πηγαιναν στις καφετζουδες;

Η καραντινα εχει τελειωσει νομιζω. Φροντισε να μιλησετε προσωπο με προσωπο και ασε τα μηνυματα και τα φορουμ. Δεν οδηγουν πουθενα παρα μονο σε διαδρομους του μυαλου μας.

Θα μιλησετε 2-3-5-10 φορες απο κοντα, στο τελος θα βγει συμπερασμα. Βιαζεσαι να βγει αμεσως αλλα... δε γινεται. Χρειαζεται υπομονη.

Banned
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Γιατι να το πιστεψεις; Επειδη στο ειπε καποια σε ενα φορουμ; Οπως παλια πηγαιναν στις καφετζουδες;

Η καραντινα εχει τελειωσει νομιζω. Φροντισε να μιλησετε προσωπο με προσωπο και ασε τα μηνυματα και τα φορουμ. Δεν οδηγουν πουθενα παρα μονο σε διαδρομους του μυαλου μας.

Θα μιλησετε 2-3-5-10 φορες απο κοντα, στο τελος θα βγει συμπερασμα. Βιαζεσαι να βγει αμεσως αλλα... δε γινεται. Χρειαζεται υπομονη.
    Ποιες καφετζούδες ρε ορεστη

Κάνεις δεν ξέρει τι συμβαινει .....όλοι υποθέσεις κάνουμε .................δεν της είπε κάνεις να κάνει ευαγγέλιο ό,τι της λέμε. εκείνη εξάλλου ξέρει καλύτερα

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast