Results 106 to 120 of 125
Thread: Καβγάς με τη μητέρα μου
-
20-07-2020, 14:53 #106
Εμένα όσοι μου άρεσαν ήταν τύποι που ήξερα απο κοντα. Ευγενικοί, με προσεγμένη εμφάνιση, μόρφωση και μαζεμένοι σχετικά. Αλλά είχαν σχέση.
Καλό λόγο θα μπορουσα να πω για το παιδί που βγαίνω και μου είπατε να ασχοληθώ μόνο με έναν.
Είναι ακριβώς όπως θέλω στην εμφάνιση και στο ότι δεν το παίζει γκόμενος.
Έχουμε και κάποια κοινά ενδιαφέροντα.
Τον τελευταίο καιρό με την πρώτη ευκαιρία του πιάνω την κουβέντα στο ινστα ή στο φβ, μου στέλνει φωτογραφίες του , ψιλοφλερταρουμε αλλά από κοντά είναι αρκετά κομπλαρισμενος.
Με αυτόν είχα ξενερώσει όταν έλεγε ψεματα, τώρα σοβαρευτηκε και κάνω τις προσπάθειες μου.
Αλλα αν γίνει κάτι θα γίνει πολυυυυ αργά.
Ναι, με αυτόν θα ήθελα σχέση πράγματι γιατί περνάω ωραία βγαίνει αρκετά οπότε δεν θα με είχε κλεισμένη μέσα και έχει τρόπους.
Προσπαθώ δεν είναι ότι δεν προσπαθώ
- 20-07-2020, 15:46 #107MeditationGuest
τι στοίχημα πας ότι εάν ήταν διαθέσιμος αυτός που θες ...όλο και κάποιο κουσούρι θα του έβγαζες για να τον απορρίψεις.
Σου αρέσουν αυτοί που δεν είναι διαθέσιμοι γιατι αυτοί δεν έχουν σοβαρές πιθανοτητες για να μπουν σε σχέση...... στη σχέση που δεν εισαι ετοιμη να κάνεις ακομα.
Και τι σημαινει οτι θα πρέπει να περάσει παααααρα πολυς καιρος για να προχωρήσεις μαζί του. Εάν σου βγει νωρίτερα θα το καταπιέσεις.;
20-07-2020, 15:52 #108
Μα μου άρεσαν και πριν μάθω ότι είχαν σχέση.
Αν μου βγει νωρίτερα δεν θα το καταπιεσω, όπως δεν θα το καταπιεζα και με τους άλλους όμως ΔΕΝ ΜΟΥ ΈΒΓΑΙΝΕ ΚΑΝ. Αν το πηγαίναμε με τους άλλους πιο αργά ίσως να ήθελα, αλλά αυτοί δεν μπορούσαν να κάνουν υπομονή, το ήθελαν στο πιάτο.
Το ότι θα πάει αργά το λέω εξαιτίας του, ότι αν κάνει κάποιο φλερτ ή κίνηση θα είναι από μήνυμα και από κοντά τα χάνει
20-07-2020, 17:41 #109
Καλησπέρα. Μέσα από το διαδίκτυο έχεις την ευκαιρία να δεις ποιοι τύποι ανδρών σαρεσουν και τι είσαι διατεθειμενη να κάνεις. Δεν είναι κακό να σε ενοχλούν κάποιες συμπεριφορές γιατί σε μια σχέση (φιλική ή ερωτικη) θα είσαι επειδή σαρεσει κι όχι γιατί φοβάσαι ότι δεν αξίζεις ή δεν δικαιουσε κάτι άλλο. Δεν θα συμβιβαστείς με καταστάσεις που σε ενοχλούν απλά και μόνο για να κάνεις σχέση, οπότε να μην νιώθεις άσχημα που σε ενοχλει μια συμπεριφορά.
Άνοιξες όμως επιτέλους ένα θέμα με ουσία, που δικαιολογεί κάποια στοιχεία του χαρακτήρα σου, μην το χαλάς με τα ερωτικά σου.. Καλύτερα να τα γραψεις στο άλλο σου θέμα.
Ποιος σου είπε να κάνεις παιχνιδάκια; Να μην απαντάς αμέσως, να αργείς κτλ;
Μία συμβουλή, αν βρεις άντρα που δεν θα αναφέρει καθόλου το σεξ να φύγεις.. Κάτι δεν πάει καλά. Όταν και αν κάνεις σεξ, θα δεις πως δεν είναι κάτι κακό, αλλά είναι κάτι που απολαμβάνουν και τα δύο φύλα.
20-07-2020, 17:52 #110
Το οτι δεν έχω κάνει σεξ δεν σημαίνει ότι το θεωρώ κακό.
Έχω αναφέρει τους λόγους που δεν προχώρησα.
Ήταν πολύ νωρίς όταν μου το ζητήσανε και δεν ήμουν έτοιμη.
Δεν με πειράζει η αναφορά στο σεξ, αλλά καν γίνεται την κατάλληλη στιγμή και όχι να είναι αυτό το μόνο θέμα συζήτησης! Ούτε να προσπαθεί να με πείσει ο άλλος να του καθίσω με διάφορες θεωρίες!
20-07-2020, 17:53 #111
20-07-2020, 17:57 #112
Δεν μπορώ να σου πω σε πόσες μέρες ακριβώς
Αλλά να έχω αισθανθεί κάπως άνετα
Κι είναι και ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει η συζήτηση.
20-07-2020, 18:04 #113
Πως θα καταλάβει ο άλλος ότι "Ααα τώρα νιώθει άνετα ας πούμε για το σεξ;";;
Το ενοχλητικό είναι όταν ο άλλος συζητάει μόνο αυτό, θέλει μόνο αυτό και γενικά οι συζητήσεις καταλήγουν σε αυτό. Ναι εδώ μπορώ να καταλάβω τι νιώθεις. Αλλά να περιμένεις να βρεις άντρα που να μην αναφέρει καθόλου το σεξ είναι σχεδόν αδύνατο και αν βρεις να ξέρεις πως κατι δεν πάει καλά.
Έχεις ανοίξει τόσα θέματα, έχεις ακούσει τόσες γνώμες έχει κολλήσει κάτι ή τις πετάς και δίνεις σημασία μόνο σε αυτές που αφορούν τα γκομενικα? Είπες πως σου έδωσαν κάποιες συμβουλές εδώ στο φορουμ, τις οποίες εφαρμόζεις στα ερωτικά σου αλλά στον βασικό σου "πρόβλημα" δεν βλέπω να έδωσες και τόση σημασία...
20-07-2020, 18:36 #114MeditationGuestΔεν νομίζω πως το πρόβλημα σου είναι το σεξ. Όπως κάθε γυναίκα που δεν έχει ολοκληρώσει σε αυτή την ηλικία νιώθεις και εσύ άβολα. Φυσιολογικό είναι αυτό. Το θέμα είναι να είσαι πραγματικά ανοικτή για να κάνεις σχέση. Συναισθηματικά ανοικτή. Και να μην προκαταβαλλεσαι χωρίς να έχεις γνωρίσει τον άλλον. Όταν το πετύχεις αυτό και βρεις κάποιον Θα καταλάβει ποτε είσαι έτοιμη.. εφόσον θα σε βλέπει να χαλαρώνεις και να του δίνεις το πράσινο φως. Φυσικά και θα βρεις κάποιον να έχει υπομονή. Και αν κάποιος κρίνει τη ζωή σου και τις επιλογές σου σε αυτό το κομμάτι,και προσπαθεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση και να σε κάνει να νιώσεις ενοχικά. θα του λες αντίο χωρίς δεύτερη κουβέντα. Δεν θα αφήνεις περιθώρια για τύπους που σου ασκούν συναισθηματικό εκβιασμό για να πάρουν αυτό που θέλουν. Όλα αυτά όμως είναι στο δεύτερο βήμα. Κάνε όλα τα υπόλοιπα που είπαμε και δινε πραγματικές ευκαιρίες και αυτά θα τα βρείτε σε δεύτερο επίπεδο
24-07-2020, 11:08 #115
Μα ακριβώς αυτό κάνουν! Έχουν ως κύριο θέμα το σεξ.
Λογικό δεν είναι να με ενοχλεί όταν ο άλλος το πάει στο σεξουαλικό από το πρώτο ραντεβού;
Με το παιδί που λέω συνεχίζω να μιλάω. Δεν έχει πετάξει κάποια καφριλα ακόμα, αλλά λέει αρκετά συχνά ότι είναι σοβαρός και αυτό με προβληματίζει. Εγώ στην πράξη θέλω να το δω αν θα είναι. Λέω να βγω μαζί του από βδομάδα.
Ήδη έχω ξενερώσει , γιατί δεν μου αρέσουν κάποιες απόψεις του, δεν μου αρέσει ιδιαίτερα η δουλειά του, έχει παρει λέει και κάποια κιλά , αλλά σκέφτομαι που θα ξαναβρώ σοβαρό άτομο; Οπότε λέω να βγω και να δω αν θα καταλήξει κάπου. Ίσως να είναι και η ευκαιρία μου, τουλάχιστον να κάνω την πρώτη σχέση και να πάρω τον αέρα και μετά να είμαι πιο άνετη με τους επόμενους.
Με τον άλλο που λέω ότι βγαίνουμε ξανά , που είναι μάλλον παρθένος , νομίζω πάει λίγο καλύτερα. Του στέλνω πιο συχνά και απαντάει , την τελευταία φορά εκείνος πρότεινε να βγούμε και μου κάνει και κάποια κοπλιμεντα που δεν έκανε παλιότερα. Αλλά ξεκάθαρη κίνηση δεν πρόκειται να κάνει και το ξερω. Και μετά λέει ότι εγώ δεν έχω θάρρος και ότι πρέπει να το ξεπεράσω και να κάνω κινησεις, κι όχι να περιμένουμε εμείς οι γυναίκες τους άντρες.
Φυσικά δεν ξέρει τίποτα ο ένας για τον άλλο.
Εσείς τι με συμβουλέυεται;
Ψυχολόγο θα πάω από βδομάδα πάλι και θα δούμε
24-07-2020, 14:47 #116
Φαντάσου να λέει κάποιος χαζή η lemonpie , σαν άνθρωπος δεν μου λέει τίποτα , αλλά είναι όμορφη για να την κυκλοφορώ, καλή είναι για ένα πήδημα να έχω να λέω ότι πήδηξα και μια και αν βρω καμία που με ενδιαφέρει και με ελκύει πραγματικά να της πω ότι είχα και την τάδε μη περάσει και για προβληματικό .
24-07-2020, 15:18 #117
Πολλά από αυτά που λες εμένα προσωπικά με ενοχλούν.. Θέλεις πάρα μα πάρα μα πάρα πολλη δουλειά με τον ψυχολόγο. Θα σχολιάσω ένα ένα γιατί έχω διαβάσει κι τα άλλα θέματα σου.
Ο λόγος που οι άντρες το πήγαιναν στο σεξ είναι επειδή εσύ θεωρούσες ότι μόνο έτσι θα σου δείξουν ότι τους αρέσεις και τους προκαλούσες. Τα έχουμε πει 50 φορές αλλά εσύ συνεχίζεις να ρίχνεις το φταίξιμο στους άντρες.
Το δευτερο κομμάτι που μου έκανε εντύπωση είναι η έμφαση που έδωσες στο γεγονός ότι ο τύπος που μιλάς έβαλε λίγα κιλά. Έγκλημα ε;; Εσύ τόσο θέα κι ο άλλος να είναι γεματουλης ή να έχει λίγα κιλά παραπάνω;; Αναρωτιέμαι γιατί κυκλοφορούν οι άνθρωποι που δεν έχουν κορμί μοντέλου και δεν κλείνονται μέσα σε ένα σπίτι.
Το τρίτο κομμάτι που δεν μου άρεσε είναι ότι θες να κάνεις σχέση απλά και μόνο για να κάνεις την αρχή.. Δείχνει πως έχεις σκοπό να "χρησιμοποιήσεις" τον πρώτο αντρα που θα κάνεις σχέση για να γίνεις καλύτερη για τον επόμενο, τον επόμενο, τον επόμενο κτλ. Σχέση κάνουμε με ένα άνθρωπο που θέλουμε να είναι μέρος της ζωής μας, που μας αρέσει η παρέα του και ο ίδιος σαν προσωπικότητα.. Δεν κάνουμε σχέση για να πούμε ότι έχουμε σχέση και να κλείσουμε αλλά στόματα, ούτε κάνουμε για να χρησιμοποιήσουμε τους ανθρώπους.
Θα έκανα σχέση με μια κοπέλα που δεν έχει ολοκληρώσει (επειδή το θεωρείς "πρόβλημα") αλλά δεν θα έκανα σχέση με μια γυναίκα που σκέφτεται όπως εσύ και που συμπεριφερεται όπως εσύ.
Στα λέω όλα αυτά μπας και καταλάβεις επιτέλους που υστερείς σε σχέση με τις άλλες γυναίκες. Δεν είναι η εμφάνιση σου, δεν είναι το γεγονός ότι δεν έχεις ολοκληρώσει αλλά φταίει ο χαρακτήρας σου.
Συγνώμη αν είμαι απότομος αλλά με νευριασε το σχόλιο σου.
24-07-2020, 23:14 #118
Δεν έβαλε λίγα κιλά, αλλά 15.
Δεν απαιτω να είναι ο άλλος μοντέλο, ούτε με ενοχλούν αυτά καθεαυτά όσο η οκνηρία και η αδιαφορια που μπορεί να τα συνοδεύουν. Αν είχε λίγα παραπάνω κιλά, αλλά ήταν πιο δραστήριος, φρόντιζε να ντύνεται ωραία και είχε πιο προσεγμένη εμφάνιση δεν θα με πείραζε.
Θα τον χρησιμοποιουσα αν δεν του προσέφερα τίποτα.
Αν περνάμε ωραία μαζί, κι εκείνος δεν θα κερδίσει κάποιες ωραίες στιγμές;
Και σορυ αν ακουστεί κάπως, όμως οι "άλλες κοπέλες" τουλάχιστον όσες ξέρω εγώ είχαν προσοχή από μικρές ηλικίες πχ. 18 ή και νωρίτερα και δεν έχουν απογοητευτεί ούτε έχουν αναγκάσει τον εαυτό τους να κάνει πράγματα που δεν θέλει πανω στα ερωτικά.
Η σχέση γίνεται με κάποιον που θέλουμε λες
Υπό άλλες συνθήκες θα συμφωνούσα απόλυτα, όμως δεν έχει τύχει να αποκτήσω αυτόν που θέλω και αν δεν γίνει ποτέ, τι θα κάνω ως τότε; Καλύτερα να κάνω λάθη σε κάποιον που δεν με νοιάζει ιδιαίτερα, πάρα να τα κάνω σε κάποιον που θα με ενδιαφέρει πραγματικά.
Περισσότερο με ενδιαφέρει ο άλλος που βγαίνω... Και θέλω επειδή είναι γνωστός και ωραίο παιδί να τον κατακτήσω.
Led το τι μπορεί να λέει και αυτός πίσω από την πλάτη μου ή τους λόγους που με θέλει, δεν μπορώ να τους ξέρω. Ίσως κι εκείνος να θέλει απλά μια σοβαρή σχέση και όχι εμένα ως άτομο. Αν εμένα με βοηθήσει αυτό σε κάτι και περάσω καλά γιατί να μην δοκιμάσω; Κι ας έχει τους δικούς του λόγους
24-07-2020, 23:17 #119
Όσον αφορά το θέμα της κοινωνικοποίησης ήδη έχω εντατικοποιησει τις εξόδους μου με αυτό το παιδί που λέω που ντρέπεται , αλλά και με μια κοπέλα από τη δουλειά λέμε να βγούμε, με κάλεσε κάπου που θα πάει με τι φίλες της.
24-07-2020, 23:48 #120
Γιατί θεωρείς σοβαρή μία σχέση όπως την περιγράφεις; Εγώ εντελώς ασόβαρη την βρίσκω.