δεν εχω φιλους - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 92
    Senior Member
    Quote Originally Posted by zeroend View Post
    ελα τραβα πλυνε κανα πιατο και συ
    Θεωρείς ότι με αυτή την φράση προσβάλεις καποιον;

Εντωμεταξύ με αυτή εδώ την απαντηση που εδωσες.. Μπορείς να καταλάβεις και τους λόγους που δεν έχεις φίλους..

Senior Member
    (το αστειο ειναι οτι ειχα ηδη παει να πλυνω ενα μπρικι.)

Οχι, στην πραγματικοτητα δεν ειναι αστειο. Χρειαζεσαι βοηθεια. Κι επισης, μαλλον να πας καπου αλλου.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    εσεις και η ηλιθια κοινωνια σας φταιει ηλιθια ανθρωπακια καταλαβετε το η κοινωνια σας που εσεις νομιζετε οτι ειναι κατι σπουδαιο
    Φίλε αν σε βοηθάει να ξεσπας.. Εντάξει κάνε το.. Αλλά ίσως να κάνεις κι εσύ λάθος στο πως αντιδράς απέναντι στους άλλους. Δεν είναι όλοι ίδιοι, δεν φέρονται όλοι με τον ίδιο τρόπο. Δώσε ευκαιρία, να γνωρίσεις κόσμο, να δεις τα πράγματα κι από άλλη οπτική. Αν είσαι έτοιμος να επιτεθείς επειδή διάβασες μια διαφορετική οπτική από την δική σου, πως θα μπορέσει κάποιος να σε πλησιάσει; Να σου μιλήσει;

Αφού άνοιξες το θέμα, άκουσε απόψεις και κράτησε ότι θεωρείς ότι αξίζει. Ότι δεν αξίζει απλά αγνόησε το.

ποια ειναι η αλλη οπτικη οτι ζουμε σε μια κοινωνια ειρηνικη που ο καθενας θελει το καλο του αλου νου πως να γνωρισω ατομα οταν με προδιδουν και με γραφουνε ενω ειμαι σωστος στη συμπεριφορα μου αλλα αυτοι επειδη ειναι εγωισες κοιτανε το συμφερον τους και να με εκμεταλλευτουν οσα ατομα εχω γνωρισει δηθεν φιλοι μου λεγανε αδερφε μπρο κανε με φολοου στο ινσταγραμ και θα μιλησουμε τους εκανα δε μου εστελναν ποτε οπως και κοπελες κανε φολλου για να παρουν ακολουθους οχι να μιλησουν σα ζωα που ειναι που κοιτανε μονο τον εαυτουλη τους που ειναι τωρα ολοι οι καλοι ανθρωποι τα καλα παιδια και οι καλες κοπελες που θελουνε ατομα στη ζωη τους μου ετσι μου λετε οτι ολοι θελουνε φιλουςαι συντροφους και οταν εγω τους προσεγγιζω με γραφουνε και μη μου πειτε οτι δεν προσεγγιζω σωστα προσεγγιζω σαν ανθρωπος οχι περιεργα

που ειναι αυτος ο κοσμος που υποστηριζεις οτι υπαρχει και θα μου αλλαξει την οπτικη για πες μου γιατι δεν εχω βρει κανεναν τετοιο σε ολη μου τη ζωη ενα ψεμα ειναι το πως υπαρχουν εκει εξω ανθρωποι που αμα τους γνωρισεις θα νοιαστουν για σενα ενα ψεμα ουτε στον υπνο δε τα συνανταει αυτα κανεις

Senior Member
    Η άλλη οπτική είναι ότι δεν είναι όλοι κακοί.. Ίσως και εσύ να κάνεις κάτι λάθος και να μην μπορείς να το καταλάβεις. Εγώ για μια περίοδο της ζωής μου, επειδή είχα θέμα οικονομικό, ήμουν απότομος με όλους αλλά πίστευα πως ήμουν σωστός απέναντι τους. Ήρθε ένας φίλος μου και μου είπε "Ρε φίλε ότι χρειαστείς να ξέρεις ότι είμαι εδώ, δεν μπορώ να σε βλέπω έτσι, να θυμώνεις και να ξεσπας.." Τότε κατάλαβα ότι η συμπεριφορά μου ήταν άδικη.
    Εσύ τώρα μπήκες σε ένα φόρουμ και άκουσες απόψεις. Δεν μας πληρώνει κάποιος, δεν έχουμε κάποιο ωφελος και ομως αφιερωσαμε χρόνο και διαβάσαμε αυτό που σε προβληματίζει.. Σου είπαμε την γνώμη μας που μπορεί και να είναι και λάθος και εσύ πως αντιδράσες; Είναι ένα παράδειγμα για να δεις και τον εαυτό σου.

Senior Member
    Να σου πω κάτι το να δουλευεις ως ανειδίκευτος για 580 ευρω αν ειναι τοσος ο μισθος που κάπου τοσος είναι ειναι επιλογή σσυ. Δεν σε υποχρέωσε κανείς να πας να γίνεις ανειδίκευτος εργάτης και αντι να πουλας μαγκια και δηθενια εδώ μέσα ότι σου φταίει η κοινωνία να βρεις τα κοτσια να στρωθεις να διαβασεις να περασεις σε πανεπιστημιο Αθηνα και να πιασεις δουλειά. Όλα τα άλλα που λες τα ακουω βερεσέ. Έχω φοιτητη νομικης Αθηνών που το παιδί έρχεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 5 και 45 για δουλεια το πρωί για να φορτώνει καο να ξεφορτώνει νταλίκες μεχρι τις 10 το βραδύ του κολλά,με βαρέα γιατί είναι μάγκας με Μ κεφαλαίο και του δίνουμε 100 ευρώ μεροκάματο γιατι δουλευει πιο αντρικια και από διμετρα ρωσσικα νταμαρια και δουλεύει και για δυο μαζί. Και δικηγόρος θα γίνει και εισαγγελέας θα γί ει γιατί αυτό θέλει. Λοιπόν άσε τη κλάψα και ειτε παρε την αποφαση να στρωσεις το κωλο σου κάτω ή κατσε και κλαιγε για την άμοιρη τη κοινωνία που δεν σου δίνει μία. Κανείς δεν χαρίζει τιποτα σε κανέναν αν θες να κερδίσεις κάτι να στρώσεις το κωλο σου κάτω όπως αυτός να το πάρεις

μελλοντικοι σερβιτοροι και ντελιβεραδες ειναι ολοι οι πτυχιοιυχοι σε αυτη τη χωρα των κομματοσκυλων επισης η ωρα εχει 24 ωρες οποτε το να μου λες να πιασω κανονικη δουλεια και να διαβαζω ταυτοχρονα για πανεπιστημιο δεν βγαινει δεν εχει νοημα

Senior Member
    Η γνωστη καραμελα.... Ακου λοιπον την απαντηση στη γνωστη καραμελα. Αν ένας χημικος μηχανικοςκαι αλλες 50 ειδικοτητες με πτυχίο για παραδειγμα μου ερθει στη αποθηκη για δουλειά θα τον παρω και θα του κανω αναγγελια για να τον κανω χειριστη σε κλαρκ με 20 μεροκαματα. Εσυ που δεν εχεις τίποτα δεν θα σε παρω ποτε γιατι για να σε κανω θα πρεπει να σε πληρωνω σαν βοηθο 2 ολοκληρα χρονια!!!

Ζησε το μυθο σου με τη καραμελα που πιπιλιζεις

να σου πω του φοιτητακου του κολλας κανα ενσημο η τον εχεις στα μαυρα να δουλευει θα του φυγει καμια μεση για 100 ευρω καλο κοροιδο

Senior Member
    να σου πω του φοιτητακου του κολλας κανα ενσημο η τον εχεις στα μαυρα να δουλευει θα του φυγει καμια μεση για 100 ευρω καλο κοροιδο
    Ξερεις πολλους να δουλευουν σε ΑΕ και να μην τους κολλάνε ένσημα;

Banned
    Λογικό είναι να χεις νεύρα γιατί σου έχουν έρθει δύσκολα κ παλεύεις όμως πρέπει να βοηθήσεις τον εαυτό σου να δει τα πράγματα διαφορετικά κ ίσως μόνος να μην μπορείς στην αρχή. Στα κέντρα ψυχικής υγείας είναι δωρεάν δε χάνεις κάτι να αναζητήσεις εκεί βοήθεια. Αχχχ αυτό το κάνε με add ξέρεις πόσες φορές τ ακούσαμε κ τους κάναμε κ δεν έχουμε ανταλλάξει κουβέντα συμβαίνουν αυτά όπως το άλλο που συναντάς κάποιον γνωστό που χάθηκες να κανονίσουμε για καφέ κ τελικά πότε δεν κανονίσαμε. Απλά για σένα που σ αυτή τη φάση της ζωής σου έχεις ανάγκη έναν φίλο είναι σκληρό γιατί εσύ προφανώς τις εννοείς αυτές τις κουβέντες ενώ οι άλλοι μπορεί εκείνη την ώρα να το εννοούν αλλά μετά παρασύρονται απ τη ζωή τους κ σε ξεχνάνε.Μπορεις όμως να τους θυμίζεις την ύπαρξη σου εσύ αν πιστεύεις ότι είναι άτομα εντάξει. Όσοι είναι βολεμένοι με τη ζωή τους ξεχνάνε. Οι περισσότεροι άνθρωποι το κάνουν εσύ πρέπει να τους προσεγγιζεις

ναι ο χημικος μηχανικος εχει μεγαλη σχεση με κλαρκ και αποθηκες εχεισ δικιο ναι ναι πως δε το σκεφτηκα και θα πρεπει να χαιρεται πολυ με τη ζωη του ο δικηγορακος υπαλληλος που κανει μια δουλεια που δεν εχει καμια απολυτως σχεση με το αντικειμενο που σπουδαζει

Banned
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Να σου πω κάτι το να δουλευεις ως ανειδίκευτος για 580 ευρω αν ειναι τοσος ο μισθος που κάπου τοσος είναι ειναι επιλογή σσυ. Δεν σε υποχρέωσε κανείς να πας να γίνεις ανειδίκευτος εργάτης και αντι να πουλας μαγκια και δηθενια εδώ μέσα ότι σου φταίει η κοινωνία να βρεις τα κοτσια να στρωθεις να διαβασεις να περασεις σε πανεπιστημιο Αθηνα και να πιασεις δουλειά. Όλα τα άλλα που λες τα ακουω βερεσέ. Έχω φοιτητη νομικης Αθηνών που το παιδί έρχεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 5 και 45 για δουλεια το πρωί για να φορτώνει καο να ξεφορτώνει νταλίκες μεχρι τις 10 το βραδύ του κολλά,με βαρέα γιατί είναι μάγκας με Μ κεφαλαίο και του δίνουμε 100 ευρώ μεροκάματο γιατι δουλευει πιο αντρικια και από διμετρα ρωσσικα νταμαρια και δουλεύει και για δυο μαζί. Και δικηγόρος θα γίνει και εισαγγελέας θα γί ει γιατί αυτό θέλει. Λοιπόν άσε τη κλάψα και ειτε παρε την αποφαση να στρωσεις το κωλο σου κάτω ή κατσε και κλαιγε για την άμοιρη τη κοινωνία που δεν σου δίνει μία. Κανείς δεν χαρίζει τιποτα σε κανέναν αν θες να κερδίσεις κάτι να στρώσεις το κωλο σου κάτω όπως αυτός να το πάρεις
    Άσε τον κακομοίρη τον φοιτητή που τον έχεις ξεπατωσει στη δουλειά κ δώσε παραδείγματα απ τη δική σου ζωή. Εσύ πως τα κατάφερες να γίνεις εργοδότης;

Senior Member
    Για την Ελληνική νομοθεσία σαν χημικος μηχανικος που αποφοιτησα καποτε σου λέω πως έχει μεγάλη σχέση. Και ο δικηγοράκος που λες δεν έχει καμια απολύτως σχέση με το αντικείμενο που σπιυδάζει, αλλα όταν θα πάρει πτυχίο μια θέση στην ΑΕ σαν ασκούμενος στο νομικό τμήμα θα τον περιμένει. Eσυ κατσε και κλαιγε τη μοιρα σου....

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast