κουραστικες εμμονες σκεψεις - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 12 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 172
    Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by dimitrisgr View Post
    Μπορεί να μην νιώθετε οτι κάνατε κατι αλλα εγω μεσα απο αυτή τη συζήτηση ειλικρινα νιώθω πολυ ξεκούραστα ψυχικά και ομορφα ανάλαφρα δλδ κι ας πιστεύετε οτι δεν είπατε κατι σημαντικό για μενα ηταν.... Δείτε το αλλο θέμα που ειχα ανοίξει παλιότερα και θα καταλάβετε γτ σταμάτησα να γράφω πως με αποκαλεσε ενα άτομο και πως συμπεριφερθηκε με μενα οτι κι αν ειπα οτι κι αν σκέφτομαι ο καθε άνθρωπος ειναι διαφορετικός

Γιατι δίνεις σημασία σε οποίον σου πει κάτι αρνητικό?
    Το έχω συζητήσει και με άλλα μέλη εδώ μέσα δυστυχώς σε προσωπικά μηνύματα γιατί πολύ άπλα δέχτηκαν πολύ επιθετική κρητική και αισθάνθηκαν άσχημα.

Μην νοιωθεις οτι πρέπει να λογοδοτήσεις για τις επιλογές σου .Συζήτηση κάνουμε και μακάρι μέσα απο αυτή να καταλαβαινουμε όλοι μας ποια είναι τα λάθη μας και να τα διορθώνουμε.

Μπορεί το ύφος μας καμιά φορά να ξεφεύγει, γιατί πολύ άπλα συναντας και πολύ εγωιστικά μηνύματα εδώ μέσα...
    Δεν μας αγγίζουν όμως ,κρατάμε αυτά που νομίζουμε ότι θα μας πάνε παρακάτω και τα άλλα απλα τα έχουμε στο πίσω μέλος του μυαλού μας!

Senior Member
    Καλημέρα για κάποιο λογο το μυαλό μου σκέφτεται πλεον πιο θετικα και οι γνωστές σκέψεις ειναι πολυ πιο ασήμαντες.... Έρχονται βέβαια αλλα σε μικρότερο βαθμό καο αλλάζουν σε θετικές δλδ καταλαβαίνω πλέον ότι έχουν ξεφουσκώσει...τελικα οτι ποτιζεις στο μυαλό αυτό ανθεί είτε θετικό είτε αρνητικο

Καλημέρα Δημήτρη!
    Έτσι είναι, ότι ποτιζεις, ανθίζει..
    Να αντικρούεις αυτές τις σκέψεις, με την πάροδο του χρόνου, θα φύγουν και τελείως. Φτάνει.. να μην τους δίνουμε σημασία. Χρειάζεται φυσικά και αρκετή προσωπική προσπάθεια.

Πότε τελειώνεις τη θητεία σου με το καλό;

Marilou
    Guest
    Καλημέρα για κάποιο λογο το μυαλό μου σκέφτεται πλεον πιο θετικα και οι γνωστές σκέψεις ειναι πολυ πιο ασήμαντες.... Έρχονται βέβαια αλλα σε μικρότερο βαθμό καο αλλάζουν σε θετικές δλδ καταλαβαίνω πλέον ότι έχουν ξεφουσκώσει...τελικα οτι ποτιζεις στο μυαλό αυτό ανθεί είτε θετικό είτε αρνητικο
    Καλημέρα!

Μπράβο σου Δημήτρη!Συνέχισε έτσι και όλα καλά θα πάνε!
    Και αν τυχόν ξανάρθουν να σκέφτεσαι οτι οι σκέψεις είναι σαν τον αέρα ,περνούν και φεύγουν!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Καλημέρα!

Μπράβο σου Δημήτρη!Συνέχισε έτσι και όλα καλά θα πάνε!
    Και αν τυχόν ξανάρθουν να σκέφτεσαι οτι οι σκέψεις είναι σαν τον αέρα ,περνούν και φεύγουν!
    Ναι ηρθαν ειναι η αλήθεια αλλα έφυγαν γρήγορα πρωτότυπο αλλες φορές επεμεναν για ωρες ολα μια συνήθεια τελικα κι εγω που νόμιζα δεν υπάρχει σωτηρία

Senior Member
    Quote Originally Posted by Hope for better days View Post
    Πότε τελειώνεις τη θητεία σου με το καλό;
    Σε 10 μηνες

Εντάξει.. τώρα είναι λίγο δύσκολο να βρεις ασχολίες άλλες.
    Δεν πειράζει όμως! Αυτό αδιαφορία για τις σκέψεις.
    Κάτι πολύ μικρό, οι σκέψεις μας το μεγαλώνουν πολύ, όλα αυτά είναι όμως στο μυαλό.

Marilou
    Guest
    Ναι ηρθαν ειναι η αλήθεια αλλα έφυγαν γρήγορα πρωτότυπο αλλες φορές επεμεναν για ωρες ολα μια συνήθεια τελικα κι εγω που νόμιζα δεν υπάρχει σωτηρία
    Οι σκέψεις κρατάνε όσο τις κρατάμε εμείς στο μυαλό μας αυτό να το ξέρεις.
    Οσο καθόμαστε και αναλύουμε γιατί μπορεί να συμβαίνει κάτι σε εμάς (αρνητικό κυρίως) όλο και περισσότερο θα εμφανίζονται και κάθε φορά με διαφορετικό τρόπο και σε διαφορετική ένταση .

Τροφή για σκέψη μόνο για πράγματα που μας κάνουν να νοιωθουμε όμορφα και ήρεμα!!!!

Πως είναι τα πράγματα εκεί?
    Υπάρχει πίεση ?

Senior Member
    Οι σκέψεις κρατάνε όσο τις κρατάμε εμείς στο μυαλό μας αυτό να το ξέρεις.
    Οσο καθόμαστε και αναλύουμε γιατί μπορεί να συμβαίνει κάτι σε εμάς (αρνητικό κυρίως) όλο και περισσότερο θα εμφανίζονται και κάθε φορά με διαφορετικό τρόπο και σε διαφορετική ένταση .

Τροφή για σκέψη μόνο για πράγματα που μας κάνουν να νοιωθουμε όμορφα και ήρεμα!!!!

Πως είναι τα πράγματα εκεί?
    Υπάρχει πίεση ?
    ε οσο να ναι υπάρχει αρκετη τουλάχιστον στη δική μου θεση

Marilou
    Guest
    ε οσο να ναι υπάρχει αρκετη τουλάχιστον στη δική μου θεση
    Οπότε θα κάνεις διπλή υπομονή και περισσότερες θετικές σκέψεις για να περάσει ο καιρός και να φύγεις ήρεμος από εκεί μέσα !!!!

Senior Member
    Οπότε θα κάνεις διπλή υπομονή και περισσότερες θετικές σκέψεις για να περάσει ο καιρός και να φύγεις ήρεμος από εκεί μέσα !!!!
    Ειναι αρκετά δύσκολο αλλα σκέφτομαι και τα χειρότερα
    Πχ τωρα δεν εχω κάποια συγκεκριμένη σκέψη απλα εχω αγχος και καθόλου όρεξη να μιλήσω σε κανενα δεν ξερω ματι? Η μου λείπει ύπνος.. Τι να πω απλα το αφηνω μέχρι να νιωσω καλύτερα ξανα

Marilou
    Guest
    Ειναι αρκετά δύσκολο αλλα σκέφτομαι και τα χειρότερα
    Πχ τωρα δεν εχω κάποια συγκεκριμένη σκέψη απλα εχω αγχος και καθόλου όρεξη να μιλήσω σε κανενα δεν ξερω ματι? Η μου λείπει ύπνος.. Τι να πω απλα το αφηνω μέχρι να νιωσω καλύτερα ξανα
    Αυτές τις ώρες θα βρίσκεις αυτόματα να κάνεις κάτι να ξεχνιεσαι ή αφού καταλαβαίνεις ότι σου λείπει ύπνος να τον αναπληρώσεις με την πρώτη ευκαιρία ..

Άγχος γενικά ή για κάτι συγκεκριμένο?

Senior Member
    Σε 10 μηνες
    Καλα ποσο ειναι η θητεια δεν ειναι 9μηνη λαθος πιστευα; Βαρετος χρονος αλλα οκ θα περασει κανε γυμναστικουλα

Senior Member
    Αυτές τις ώρες θα βρίσκεις αυτόματα να κάνεις κάτι να ξεχνιεσαι ή αφού καταλαβαίνεις ότι σου λείπει ύπνος να τον αναπληρώσεις με την πρώτη ευκαιρία ..

Άγχος γενικά ή για κάτι συγκεκριμένο?
    Άγχος μάλλον αυριο και μεθαύριο επειδή δινω πιστοποίηση αλλα οκ οτι γινει δεν μπορώ να κανω κατι δεν εχω να κανω κατι στη θέση που είμαι

Page 5 of 12 FirstFirst ... 34567 ... LastLast