κουραστικες εμμονες σκεψεις - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 172
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Hope for better days View Post
    Δημήτρη δεν πιστεύω κάτι τέτοιο, απλά το μυαλό σου φτιάχνει υποθετικά σενάρια.
    Αυτές τις σκέψεις μην τις τρέφεις.
    Αυτές οι σκέψεις βρίσκονται μόνο στο μυαλό σου, δεν πιστεύω στην πραγματικότητα.
    Νιώθεις πως σε αγαπάει και σε έχει σημαντικό άνθρωπο στην ζωή της;
    Πόσο χρονών είναι η κοπέλα τώρα;
    Κλαίει και τρέμει στη σκέψη οτι θα με χάσει η θα παθω κατι εχω μαθει απο στενο κυκλο οτι ζει για μενα ειναι στα 20.. Ειναι απο διαλυμένη οικογένειά και είμαι ο άνθρωπος της και οσοι την ξέρουν λενε οτι αποκλείεται να κανει κατι ενω πχ θα μπορούσε και πριν απο μενα να κανει.. Την έχω ζαλίσει κι εγώ με. Αυτά αλλα μου λεει να μου λες οτι σκέφτεσαι νιωθεις.. Αφου εγω σου τ δημιούργησα το προβλημα7με τις σκέψεις βρηκα αυτό που εψαχνα γτ να κανω βλακεια να σε χασω? Δεν μου αρέσει σαν ιδεα ε αυτα εν ολίγοις λεει συμβαίνουν

Senior Member
    Άλλαξε τότε λίγο την συμπεριφορα σου, και πες της πως θέλω λίγο να μείνω μόνος για κάποιο διάστημα, να δεις πως θα αντιδράσει, αν έχει κάτι να σου πει.. Αλλά δεν πιστεύω..
    Το χω σκεφτεί αλλα θα στενοχωρεθει πολυ ειναι θέμα το ξερω και φταιω απο κοντα η στη βιντεοκληση ειναι ολα τοσο διαφορετικα

Άρα προσπάθησε να καταλάβεις πως αυτές οι σκέψεις είναι επίμονες ψεύτικες.

Να χαίρεσαι, να την αγαπάς να σε αγαπά και με το καλό μπορείτε να το δείτε και πιο σοβαρά.

Υπαρχει κάτι ύποπτο που σε κάνει να σκέφτεσαι έτσι ή απλά από μόνος σου;
    Ένιωσες ποτέ πως είχε περίεργη συμπεριφορά;

Μπορεί και η δικιά σου συμπεριφορά να την κάνει να αισθάνεται και να συμπεριφερετε ίσως περίεργα..Δηλαδή να είναι μια χαρά η κοπέλα, αλλά να φοβάται πως με μια κίνηση της ή κάτι θα πάει το μυαλό σου αλλού χώρις να υπάρχει αιτία.

Senior Member
    Άρα προσπάθησε να καταλάβεις πως αυτές οι σκέψεις είναι επίμονες ψεύτικες.

Να χαίρεσαι, να την αγαπάς να σε αγαπά και με το καλό μπορείτε να το δείτε και πιο σοβαρά.

Υπαρχει κάτι ύποπτο που σε κάνει να σκέφτεσαι έτσι ή απλά από μόνος σου;
    Ένιωσες ποτέ πως είχε περίεργη συμπεριφορά;

Μπορεί και η δικιά σου συμπεριφορά να την κάνει να αισθάνεται και να συμπεριφερετε ίσως περίεργα..Δηλαδή να είναι μια χαρά η κοπέλα, αλλά να φοβάται πως με μια κίνηση της ή κάτι θα πάει το μυαλό σου αλλού χώρις να υπάρχει αιτία.
    Οχι ποτε περίεργη συμπεριφορά μου λεει καθε κίνηση της.. Καλο ειναι πιστεύω να υπάρχει λιγος φοβος λιγος όμως... Ύποπτο οχι ειδικα απο τέτοιου είδους κοπέλα αλλα αν το μυαλό καρφωθεί αστο ισως εχω συνηθίσει αλλες κοπέλες παλιότερα που καναν διάφορα η το ψεμα που ειπε που δεν τελικά δεν ισχύει? Μήπως απο ενα μικρο ψεμα έρθει και αλλο μεγαλύτερο?

Quote Originally Posted by dimitrisgr View Post
    Οχι ποτε περίεργη συμπεριφορά μου λεει καθε κίνηση της.. Καλο ειναι πιστεύω να υπάρχει λιγος φοβος λιγος όμως... Ύποπτο οχι ειδικα απο τέτοιου είδους κοπέλα αλλα αν το μυαλό καρφωθεί αστο ισως εχω συνηθίσει αλλες κοπέλες παλιότερα που καναν διάφορα η το ψεμα που ειπε που δεν τελικά δεν ισχύει? Μήπως απο ενα μικρο ψεμα έρθει και αλλο μεγαλύτερο?
    Κατάλαβα, μάλλον το ψεμα που είχε πει να σε κάνει λίγο να βάζεις δεύτερες σκέψεις.
    Και το ψεμα που σου είπε, έπειτα σου είπε την αλήθεια. Δεν σημαίνει πως όταν λέμε κάποια μικρά ψέματακια, θα συνεχίζουμε να λέμε, και ποσόν μάλλον μεγαλύτερα.
    Όλοι μας μέσα στην καθημερινότητα μας ίσως πουμε κανένα ψέμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πούμε και ένα μεγάλο ψέμα.

Είναι πολύ διαφορετικό και είναι κρίμα να βασανίζεσαι με τέτοιες σκέψεις.

Senior Member
    Κατάλαβα, μάλλον το ψεμα που είχε πει να σε κάνει λίγο να βάζεις δεύτερες σκέψεις.
    Και το ψεμα που σου είπε, έπειτα σου είπε την αλήθεια. Δεν σημαίνει πως όταν λέμε κάποια μικρά ψέματακια, θα συνεχίζουμε να λέμε, και ποσόν μάλλον μεγαλύτερα.
    Όλοι μας μέσα στην καθημερινότητα μας ίσως πουμε κανένα ψέμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πούμε και ένα μεγάλο ψέμα.

Και οταν ηρεμώ κάθομαι και σκέφτομαι ποσο ηλιθιος ειμαι να δημιουργώ τοσα ακυρα σενάρια και να κανω δύσκολη τη σχεση μου η τη ζωη μου ΓΙΑΤΙ? παλαιότερα τραύματα? Πρέπει να ηρεμήσω καπως

Senior Member

Ναι αλλά άργησε να πει την αλήθεια και επειδή ειδε οτι κατάλαβα οτι λεει ψεματα το παραδέχτηκε κι το λεγε επειδή ντρέποταν ναι αλλα της λεω αν δεν σε πιεζα ακομα θα συνεχιζες

Εντάξει επειδή ντρεποταν. Πάει τελείωσε όμως αυτό. Ξέχασε το!
    Όταν έρχονται οι σκέψεις να τις αντικρούεις.
    Όπως το είπες κάνεις δύσκολη τη σχέση σου και τη ζωή σου, χωρίς λόγο κιόλας!

Senior Member
    Εντάξει επειδή ντρεποταν. Πάει τελείωσε όμως αυτό. Ξέχασε το!
    Όταν έρχονται οι σκέψεις να τις αντικρούεις.
    Όπως το είπες κάνεις δύσκολη τη σχέση σου και τη ζωή σου, χωρίς λόγο κιόλας!
    Γτ όμως ναα γίνονται μεγαλες στο μυαλό μου και με κρατάνε στα συναισθήματα? Εξορκισμο θελω

Senior Member
    Γτ όμως ναα γίνονται μεγαλες στο μυαλό μου και με κρατάνε στα συναισθήματα? Εξορκισμο θελω
    Έλα να σου κάνω εγώ εξορκισμό.

Μήπως ο λόγος που νιώθεις όλο αυτό είναι γιατί πιστεύεις πως αυτή η σχέση δεν σου αξίζει; Πως αυτή η κοπέλα δεν σου αξίζει;

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Έλα να σου κάνω εγώ εξορκισμό.

Μήπως ο λόγος που νιώθεις όλο αυτό είναι γιατί πιστεύεις πως αυτή η σχέση δεν σου αξίζει; Πως αυτή η κοπέλα δεν σου αξίζει;
    Γτ να μη μου αξίζει? Το λογο ψαχνω αλλα δε βρίσκω μήπως την εχω αλλιως πλασμενη στο μυαλό μου?

Senior Member
    Γτ να μη μου αξίζει? Το λογο ψαχνω αλλα δε βρίσκω μήπως την εχω αλλιως πλασμενη στο μυαλό μου?
    Δεν ξέρω τι έχεις στο μυαλό σου, εδώ δεν ξέρω τι έχω στο δικό μου.
    Σε ρώτησα μπας και βρεις τους λόγους που δεν ζεις αυτή την σχέση (ενώ την θες, ενώ σαρεσει). Ίσως να θεωρείς ότι δεν σου αξίζει και ψάχνεις να βρεις αρνητικά στοιχεία..

Senior Member
    Δεν ξέρω τι έχεις στο μυαλό σου, εδώ δεν ξέρω τι έχω στο δικό μου.
    Σε ρώτησα μπας και βρεις τους λόγους που δεν ζεις αυτή την σχέση (ενώ την θες, ενώ σαρεσει). Ίσως να θεωρείς ότι δεν σου αξίζει και ψάχνεις να βρεις αρνητικά στοιχεία..
    Γιατί να μη μου αξίζει δεν το καταλαβαίνω..

Senior Member
    Γιατί να μη μου αξίζει δεν το καταλαβαίνω..
    Σου αξίζει.. Και με το παραπάνω. Εδώ βλέπεις πως όλες αυτές οι σκέψεις δηλητηριάζουν την σχέση σου και θες να βρεις την λύση.. Ξέρεις ποσοι άνθρωποι περνάνε την ίδια φάση αλλά δεν κάνουν κάτι να το αλλάξουν; Αυτό δείχνει ότι θες την σχέση σου και ότι θες και η κοπέλα που είναι μαζί σου να είναι ευτυχισμένη.
    Ο λόγος που ρώτησα αν πιστεύεις ότι δεν σου αξίζει η συγκεκριμένη σχέση είναι γιατί συνήθως οι άνθρωποι που δεν αγαπάνε πολύ τον εαυτό τους, θεωρουν ότι αυτό το όμορφο που υπάρχει στην ζωή τους δεν τους αξίζει και προσπαθούν - χωρίς να το καταλάβουν- να το "χαλάσουν" (εσύ αυτό το κάνεις με τις σκέψεις σου).
    Last edited by george1520; 07-09-2020 at 18:08.

Senior Member
    Σου αξίζει.. Και με το παραπάνω. Εδώ βλέπεις πως όλες αυτές οι σκέψεις δηλητηριάζουν την σχέση σου και θες να βρεις την λύση.. Ξέρεις ποσοι άνθρωποι περνάνε την ίδια φάση αλλά δεν κάνουν κάτι να το αλλάξουν; Αυτό δείχνει ότι θες την σχέση σου και ότι θες και η κοπέλα που είναι μαζί σου να είναι ευτυχισμένη.
    Ο λόγος που ρώτησα αν πιστεύεις ότι δεν σου αξίζει η συγκεκριμένη σχέση είναι γιατί συνήθως οι άνθρωποι που δεν αγαπάνε πολύ τον εαυτό τους, θεωρουν ότι αυτό το όμορφο που υπάρχει στην ζωή τους δεν τους αξίζει και προσπαθούν - χωρίς να το καταλάβουν- να το "χαλάσουν" (εσύ αυτό το κάνεις με τις σκέψεις σου).
    λες να ειναι παιδικα τραυματα?απο οτι λεει η μανα μου ολο μαυρο χρωμα εβαζα στις ζωγραφιες μου...ανασφαλεια στη σχεση ζηλεια?

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast