Δεν ξέρω τι να κάνω? - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 66 FirstFirst ... 891011122060 ... LastLast
Results 136 to 150 of 976
    Senior Member
    Πείτε μου κάτι

Senior Member
    Quote Originally Posted by tzimani View Post
    Πείτε μου κάτι
    Οι ενοχές όμως αυτή τη στιγμή δεν βοηθούν σε κάτι. Τώρα που κατάλαβες τι θα έπρεπε να είχες κάνει αλλά δεν το έκανες, τώρα τι κάνεις? Κάθεσαι με τις ενοχές και μετανιωνεις γι αυτά που δεν έκανες. Δε είναι αργά όμως να ξεκινήσεις ένα ένα τα πράγματα που πρέπει να γίνουν. Αλλιώς και αύριο θα είσαι πάλι στην ίδια κατάσταση. Θα μετανιωνεις γι αυτά που δεν κάνεις σήμερα.
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Μωρέ αν δεν είναι αργά χαλί να γίνω να με πατήσετε. Η καημένη η μαμά μου όμως θα γίνει ποτέ καλά??

Senior Member
    Μα όπως έχει γίνει η κατάσταση εδώ δεν μπορώ να φύγω από το σπίτι. Η μαμά μου έχει άνοια κι ο μπαμπάς βαδίζει προς τα εκεί. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη.

Senior Member
    Μωρέ αν δεν είναι αργά χαλί να γίνω να με πατήσετε. Η καημένη η μαμά μου όμως θα γίνει ποτέ καλά??
    Αυτο θα πρέπει να το ρωτήσεις στο γιατρό της. Αλλά γίνει δεν γίνει καλά, αν θέλεις να κάνεις κάτι σωστό μείνε δίπλα της. Και δεν βοηθάει το να κάθεσαι και να κατηγορείς τον εαυτό σου μέρα νύχτα.
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Πού θα βρεθούν τα λεφτά για την περίθαλψη των δικών μου? Εγώ είμαι άνεργος.

Senior Member
    Έγινε κακή αρχή με εμένα. Κακή αρχή και δεν ξέρω το τέλος ποιο θα είναι.

Marilou
    Guest
    Έγινε κακή αρχή με εμένα. Κακή αρχή και δεν ξέρω το τέλος ποιο θα είναι.
    Ειπαμε οτι γινε εγινε γιατι δεν το αποδέχεσαι?
    Μονο ετσι θα απαλλαγείς απο ολο αυτο ωστε να καθαρισει το μυαλο σου και να δεις πως θα πας παρακατω..

Εχεις απευθυνθει σε ομαδες βοηθειας?Εισαι άνεργος και το κυριοτερο δεν μπορεις αυτη την στιγμη να δουλεψεις γιατι πρεπει να τους φροντιζεις .
    Το ξερεις οτι δικαιουσε επιδομα συμπαραστασης για αυτο ,αν οι γονεις σου εχουν σύνταξη?

Συγκεντρωσου σε παρακαλω να δεις πρακτικα τι μπορεις να κανεις .
    Οσο εισαι σε πανικο τιποτα δεν θα φταξει να το ξερεις .

Εδω στην πολη μου υπαρχει ενα προγραμμα " Βοηθεια στο σπιτι " για τετοιες περιπτωσεις οπως την δικη σας .
    Αν απευθυνθείς μπορεις να εχει πολυ σημαντικη βοηθεια απο τους ανθρωπους .
    Επισης αυτη την περιοδο μεσα απο ενα συλλογο που ειμαι εγω ψαχνουμε να βρουμε οικογενειες που εχουν πραγματικη αναγκη και μεσο του δημου μας τους προσφέρονται και τροφιμα και πρώτη υλη για να καλυφθεί η θερμανση τους.
    Δες αν υπαρχει και στον τοπο σου.

Ανασκουμπωσου και δες υπαρχουν λυσεις αρκει να τις δεις και να τις αναζητησεις...

Senior Member
    Είμαι 36 με πολύ λίγα ένσημα. Εγώ σύνταξη θα πάρω ποτέ?

Senior Member
    Είναι πολλά στη μέση. Πείτε μου κάτι

Senior Member
    Τι να σου πούμε; Αν η άνοια θεραπεύεται ή αν θα πάρεις ποτέ σύνταξη ή για το τι έγινε τότε παλιά το 2004 ξέρω 'γω;
    Σοβαρέψου και κοίτα τα άμεσα κι άσε τις αμπελοφιλοσοφίες και την κλάψα.
    Κάνεις έμμεσα ακριβώς αυτό που έκανες ως τώρα. Υπεραναλύσεις και θεωρίες και ταμπελοποίηση εντελώς άχρηστα.
    Αν θες να σου φανούμε κάπου χρήσιμοι έλα και ζήτα μία συμβουλή σε κάτι πρακτικό που πράγματι θα πάρεις μία απάντηση που μπορεί να σε βοηθήσει.

Senior Member
    Ποιος μπορεί να διορθώσει το παρελθόν?? Συμβουλές θα ζητήσω και ευχαριστώ αλλά το δικό μου το χαλί δεν μαζεύεται. Θες λίγο ατυχία, θες λίγο δικές μου κακές επιλογές, δεν βρίσκω διέξοδο σε ότι περνάω και τυραννιέμαι διαρκώς ειδικά για την μητέρα μου. Τώρα τι κάνουμε? Πώς πάμε παρακάτω? Όλων μας η ζωή διαλύθηκε γιατί απλά θα μπορούσαν να έχουν γίνει βήματα παλιότερα. Βήματα που εγώ δεν έκανα. Δεν φταίει κανείς άλλος μόνο εγώ. Ήταν λες και δεν με ένοιαζε καθόλου για τους δικούς μου και με έπιασε ο πόνος τώρα γιατί με τροφοδοτούν. Είμαι ζωντανός εξαιτίας τους. Γι'αυτό χολοσκάω. Ξέρω είπατε να μην χαρακτηρίζουμε τον εαυτό μας και δίνω αυτό το δικαίωμα εγώ δεν το αφαιρώ από κανέναν απλά τρέμω να δω τον εαυτό μου στα μάτια.

hlias1988
    Guest
    φιλε εγω αυτο που εχω συμπερανει ειναι το εξης... ειμαι στην ιδια φαση με εσενα... με ζουν οι δικοι μου... η αυτοεκτημιση μου ειναι στα ταρταρα...
    αλλα κοιτα.... και εμενα οι δικοι μου θα φυγουν καποια στιγμη απο την ζωη.. τι θα κανω? μονο και μονο που το σκεφτομαι με ποιανει ενα ριγος...
    αποδεξου την κατασταση...αρχικα...

Senior Member
    Τι να αποδεχτω? Ότι είμαι ένα κωλοπαιδο ένας αναίσθητος??? Και καλά εγώ είμαι μαλάκας και να υποφέρω. Οι άλλοι γύρω μου τι φταίνε??

Senior Member
    Κάθομαι και τα γράφω εδώ και καλά τι το παίζω ήρωας και παραδέχομαι τις αμαρτίες μου??? Στην πράξη τι έκανα??! Τίποτα! Θα κάνω τώρα αλλά τώρα είναι αργά.

Page 10 of 66 FirstFirst ... 891011122060 ... LastLast