Results 316 to 330 of 976
Thread: Δεν ξέρω τι να κάνω?
-
24-12-2020, 16:32 #316
Νιώθω σαν να είμαι ήδη νεκρός
- 24-12-2020, 17:24 #317MarilouGuest
Σε άφησα χθες νευριασμένο και μπαίνω τώρα και βλέπω αυτό ....
Πραγματικά έχεις πάρα πολλές ψυχολογικές μεταπτώσεις πως να μην είσαι κουρασμένος με όλο αυτό ...
Γιατί αφήνεις τον οργανισμό σου να φτάνει στα άκρα πάντα?
Χτυπάς κόκκινα στην κυριολεξία σε όλα σου τα συναισθήματα..Είτε θετικά είτε αρνητικά ...
Ταλαιπωρησε χωρίς λόγο ψυχολογικά έτσι ...Πρόλαβε τα εφόσον γνωρίζεις τα σημάδια ...
Έλα τι είπαμε χθες ?
Κάνε κουράγιο και υπομονή και κάνε πράξη αυτά που είπες..
24-12-2020, 17:28 #318
Με απασχολεί το θέμα της σύνταξης.
24-12-2020, 17:35 #319MarilouGuestΈχασα επεισόδια τι έγινε ?
Λύθηκαν όλα τα άλλα και έφτασες στην σύνταξη?
Σοβαρά βρε tzimani τώρα ?
Γιατί θες να βασσανιζεσαι έτσι?Δεν είπαμε αρχικά τα τρέχων ζητήματα να λυθούν και πρώτων και κύριων να ρυθμίσεις το ψυχολογικο σου και μετά όλα τα άλλα ένα ένα?
Ειλικρινά θες και ταλαιπώρησε δεν εξηγείται αλλιώς ,έλα συνελθε σε παρακαλώ πολύ ..
24-12-2020, 17:59 #320
Προσπαθώ να συνέλθω τι να κάνω?? Δεν είναι και λίγα αυτά που περνάω.
24-12-2020, 18:16 #321MarilouGuestΑυτό σου λέω και εγώ βρε tzimani...
Δεν σου φτάνουν όλα αυτά που πρέπει να διαχειριστής φορτώνεται και με σκέψεις - άγχος που δεν είναι η ώρα του?
Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα .Δες το σαν μια ευκαιρία είπαμε να τα αφήσεις έστω και με το ζόρι στην άκρη όλα αυτά .
Πήγαινε κάτσε παρέα με τους δικούς σου όπως και να είναι .Προσπάθησε το .
Αυτές οι μέρες ειδικά φέτος για όλους μας είναι πολύ περίεργες ,ο καθένας μας έχει τα θεματακια του αλλά αξίζουν στο όνομα τις πίστης σου που έλεγες σήμερα και αύριο ,,έστω και με το ζόρι να βρεις τρόπο να ηρεμήσει το μυαλό και η ψυχούλα σου .
24-12-2020, 19:29 #322
Ηρεμώ για πέντε λεπτά και μετά βγαίνει από μέσα μου μια λαίλαπα άγχους. Δεν μπορώ να αποδεχτώ την κατάσταση. Ίσως η άμυνα του οργανισμού λειτουργεί και για λίγη ώρα ξεχνάω τι συμβαίνει αλλά μετά έρχεται πάλι η πραγματικότητα να με ισοπεδώσει. Νιώθω και είμαι μια αποτυχία και το νιώθω πιο πολύ γιατί θα μπορούσα να μην είμαι. Όλοι βλέπουν έναν άντρα αλλά εγώ νιώθω σαν αβοήθητο παιδάκι στην καταιγίδα.
Μου είχατε πει πως μπορώ να φτιάξω την κατάσταση. Πως βρίσκομαι σε τρικυμία. Η τρικυμία δεν άρχισε τώρα. Η τρικυμία ξεκίνησε χρόνια πριν. Απλά εγώ δεν ήθελα να το δω. Έκανα μια τρύπα στο νερό. Και αν καταφέρω και καλύψω κάποια πράγματα τουλάχιστον τα βασικά θα πέσω στα γόνατα να ευχαριστώ το Θεό. Γιατί το ξέρω ότι με βλέπει και με λυπάται και μου έστειλε δοκιμασίες για να με δυναμώσει. Να με ξυπνήσει.
24-12-2020, 19:37 #323
Πολλές φορές πέφτω στα γόνατα και λέω γιατί σε εμένα?? Τι πήγε λάθος?? Τι πήγε στραβά?? Γιατί τα σκάτωσα έτσι? Γιατί? Ήμουν πάντα τυπικός. Καλός μαθητής. Τετράγωνο μυαλό. Και είμαι. Τι έπαιξε ρόλο σε αυτή μου την κατάπτωση? Η κρίση? Ατυχία? Κακή ψυχολογία?? Τι έγινε??
24-12-2020, 20:22 #324
Οι μέρες μου είναι μετρημένες
24-12-2020, 21:39 #325
Τέλος πάντων τώρα ηρέμησα κάπως.
25-12-2020, 10:37 #326
Καλά Χριστούγεννα και ευχαριστώ για την συμπαράσταση. Ειλικρινά σας ευχαριστώ πολύ.
25-12-2020, 13:59 #327
Αναρωτιεσαι κι λες γιατι σε εσενα ? εγω θα σε ρωταγα γιατι οχι σε εσενα? ποια η διαφορα? .Αυτο δλδ το ερωτημα το εκανα κι εγω καποτες, μεχρι που ηρθε στην ζωη μυ ενα κοριτσακι γυρο στα16, με καρκινο, γεματο χαμογελο αλλα κι με ξεσπασματα απο κλαματα, τι να ελεγα λοιπον σε αυτο το κοριτσι, γιατι σε αυτην και οχι σε εμενα ο καρκινος? ε? θα ηταν πολυ πιο δικαιο εαν το δουμε με κοινωνικα και θεολογικα κριτηρια! αυτη η κοπελιτσα οπου σημερα ειναι νεκρη, στον παραδεισο, δεν εκανε κακο σε κανενα, εγω εκεινα τα χρονια ειμουν σε αρκετα ασχημη κατασταση, ειμουν πολυ βιαιος και ειχ υπαρξει ενοχος σε εγκληματα , αρα γιατι οχι σε εμενα?
Δεν ειναι σωστο να συγκριουμε τον αυτο μας με αλλους.Εσυ εισαι συγουρα πιο αξιολογος απο εμενα Τζιμανι, αλλα και παλυ δεν ειναι σωστο να συγκρινομεθα, καθε ανθρωπος ειναι κατι μοναδικο στον κοσμο, καθε ενας μας εχει πλαστει ο χαρακτηρας του επιρεασμενος απο τις εμπειριες της ζωης του ειδικα των παιδικων τγου χρονων! Το οτι ο δικος μου χαρακτηρας για παραδηγμα ειναι πολυ ευαισθητος και αντιδραει με τροπο τετοιο ωστε να μην φανει η ευαισθησια του ηταν ενας τροπος αμυνας μου.Απο την αλλη εσυ, μεγαλωσες με περβολικη αγαπη, και δυστυχως ηρθε η μερα που δεν ειχες προετοιμαστει καθολου για αυτο, για θανατους, αρρωστιεςκαι πονο! ομως δεν μπορεις να τ αποφυγεις, ουτε να το παρακαμξεις! πρεπει να φερθεις με την υπερβαση του ΕΓΩ , να ξεκανεις τις δικες σου αναστολες και να ασχοληθεις με τα προβληματα καθε αυτου, διοτις αυτο που κανεις μεχρι σημερα ειναι να ασχολησαι με τον εαυτο σου! Λυπαμαι που σου γραφω με σκληρα λογια, αλλα ο σκοπος μου δεν ειναι να σε γαληνεψω , ειναι να σε τρανταξω!! μπας και βαλεις μπρος τον εξυπνο εγκεφαλο σου! διοτις εισαι εξυπνος!
25-12-2020, 14:08 #328
Σε ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου. Όχι δε μου μιλάς καθόλου με σκληρά λόγια. Αντίθετα πολύ καλά κάνεις και με τραντάζεις. Έχεις δίκιο ότι σκεφτόμουν μόνο εμένα. Δεν ξέρω αν φταίει που είμαι μοναχοπαίδι ή εγωιστής. Τι να πω.
25-12-2020, 16:34 #329
πολυ καλο σχολιο, Γιωργο, γιατι ΟΧΙ σεμενα .......ποτε δεν αναρωτηθηκα γιατι ετυχε σεμενα η σχεδον 20ετης κτθλψη , που μουφαγε την ζωη μου, ετσι ειναι η ζωη , την δεχεσαι, και παυεις ναναρωτιεσαι .......... η ζωη γινεται ενιοτε πολυ σκληρη , ειναι γεματη αβεβαιοτητα και πονο ............... γιατι να αγωνιας( ω) για ενα προβλημα το οποιο ειναι αδυνατον να ελεγκξω ?
25-12-2020, 16:59 #330
Εγώ δεν ζητώ μια ζωή χωρίς προβλήματα αλλά με αξιοπρέπεια. Κι εγώ αυτή τη στιγμή δεν νιώθω αξιοπρεπής. Είναι τόσα που μια αλλαγή στην νοοτροπία χρόνια τώρα θα τα είχε προλάβει. Δεν θέλω να είμαι πλούσιος κτλ αλλά όχι και να καταλήξω στο δρόμο πχ. Αυτό δεν θα το αντέξω. Ή να ψάχνω φαγητό στα σκουπίδια. Δεν το αντέχει ο ψυχισμός μου.