Results 646 to 660 of 855
Thread: Ειμαι τόσο μπερδεμένη
-
08-01-2021, 09:25 #646
καλημερα.
γιατι να συνεχιζεται;
αφου ειπες οτι βρηκες την παπεξυπνη ψυχολογο που σου βρηκε το αυγο του κολομβου, πηρες τις αποφασεις σου και θα κανεις αυτα που αποφασισες.
το μυθιστορημα τι λογο υπαρξης εχει;
- 08-01-2021, 09:59 #647
Του κάνουν μια πρόταση να διδάξει σαν επίκουρος καθηγητης σε ένα πολύ γνωστό πανεπιστήμιο την ΗΠΑ. Γίνεται πλέον σύμβουλος στην κατασκευαστική για να έχει χρόνο και για τα δύο. Εγώ ήδη έχω 17 υποθέσεις κερδισμένες και ένιωθα σούπερ.
Ερωτεύομαι τότε έναν συνάδελφο. Δεν έκανα τίποτα και ποτέ. Του το λεω. Απολύτως φυσιολογικό μου λέει. Εσύ με έχεις απατήσει ποτέ τον ρωτάω. Θα στο έλεγα αμέσως. Είπαμε η σχέση βασίζεται στην ειλικρινεία. Δεν υπήρχε κάτι που δεν ήξερε και ήξερα.
Το σεξ είχε μετατραπεί σε κάτι μαγικό. Η απόλυτη ηδονή με έναν άντρα που πάντα ένιωθες ότι πρέπει μετά από τόσα χρόνια να κερδίσεις. Δεν ξέρω πως το κατάφερνε αυτό. Κάποια στιγμή τον ρώτησα. Μου απαντάει εδώ ξοδεύουμε φαιά ουσία για την δουλειά δεν θα ξοδέψω για εσένα.
Μονοτονία δεν υπήρχε. Αγοράσαμε σπίτι, πήγαμε ταξίδια, σχεδόν κάθε ημέρα έξω, παρέες, κλπ.
Ήξερα ότι πάντα τον κυνηγούσαν οι γυναίκες. Ορισμένες ξεδιαντροπα μπροστά μου. Γελούσαμε παρέα μαζί τους. Τυπικά χαρακτηριστικά όμορφου άντρα που συνδυάζει τρία άκρως σεξουαλικά πράγματα. Δύσκολος, με βαριά φωνή που δεν λέει μαλακίες. Τα μάτια του μοναδικά. Εγώ μια πολύ ωραία γυναίκα πάντα. Αρκετά πιο ωραία από τον μέσο όρο. Ήξερα πάντα να φέρομαι και να ντύνομαι. Δεν ένιωσα ποτέ μειονέκτημα. Αντίθετα ήμουν επιτυχημένη επαγγελματικά, έβγαζα αρκετά χρήματα και είχα δίπλα μου έναν άνθρωπο που με αγαπούσε και ήταν το άλλο μου μισό. Κυριολεκτικά.
Στα 38 μένω έγγυος. Κάποια στιγμή έπρεπε να κάνουμε παιδί. Παντρευόμαστε στην Ελλάδα. Του έκανα εγώ πρόταση γάμου. Γελούσαμε διότι δεν υπήρχε το όχι δεν σε θέλω. Μου αγοράζει ένα δακτυλίδι πολύ πιο ακριβό από τις δυνατότητες μας. Δεν πειραζει μου λέει αν πεθάνω ή με χωρίσεις θα είναι μια καλή διατροφή.
Μεγαλώνουμε τον γιο μας με πολύ αγάπη. Το κορμί μου έχει χαλάσει. Είχα πάρει 25 κιλά στην εγκυμοσύνη. Μου έκανε πλάκα και μου έλεγε κάνω σεξ με μια νέα γυναίκα. Τρυφερός και στοργικός.
Το παιδί γίνεται πέντε χρόνων. Δεν έχουμε κανένα σοβαρό πρόβλημα. Ξαφνικά νιώθω ότι κάτι μέσα μου έχει σπάσει. Δεν δίνω σημασία στην αρχή. Τα είχα όλα αλλά ένιωθα μόνη.
Πήγα σε έναν ψυχολόγο και απλά μου λέει ότι μπορεί να είναι ιατρικό το θέμα. Έκανα εξετάσεις. Τίποτα. Λέω στον άντρα.μου νιώθω ότι δεν σε αγαπώ. Συζητήσαμε για αρκετή ώρα. Δεν βρήκαμε τίποτα. Πέφτω σε κατάθλιψη. Ο γιατρός μου λέει ότι μάλλον είναι από κόπωση. Δεν έδωσα σημασία. Δεν μου έβγαινε όμως το ίδιο συναίσθημα. Δεν έβρισκα χαρά και είχα απομακρυνθεί.
Μένω έγγυος και χάνω ένα παιδί στον έκτο μήνα. Συντριβή ψυχολογική. Ήμουνα ήδη χαλια και μου έτυχε και αυτό. Ένιωθα ότι με τιμωρούν που τα είχα όλα.
Τότε σταμάτησα να είμαι ειλικρινής μαζί του. Δεν μπορούσα να τον βλέπω να κλαει και να διαλύεται όταν του έλεγα ότι έχω πάψει να σε αγαπώ.
Τα υπόλοιπα τα ξέρετε. Συνεχίζεται και τελειώνω
08-01-2021, 10:23 #648
Ένιωθα πλέον ότι έχανα τα πάντα και δεν ήξερα το γιατί. Το σεξ είχε πάψει να είναι το ίδιο ηδονικο. Έφτασε στο σημείο να μου λέει σε παρακαλώ σταμάτα να μου λες ότι δεν με αγαπάς.
Σταμάτησα. Το καταπιεσα και με διέλυσε. Αφού τα πράγματα έγιναν σκατα μέσα μου κάνω την κόρη μου. Έκανα την κόρη μου διότι δεν ήθελα ποτέ να έχω μοναχοπαίδι. Ήξερα ότι εμείς κάποια στιγμή θα πεθάνουμε και καλό είναι να υπάρχουν αδέρφια.
Σήμερα μετά από όσα έγιναν απλά κατάλαβα ότι μου είχε τελειώσει. Έζησα μοναδικές στιγμές, έζησα μια μεγάλη αγάπη και έρωτα και απλά με άδειασε. Σαν να υπάρχει μια πεπερασμένη ποσότητα συναισθημάτων που απλά στερεύει.
Σήμερα βλέπω τον άντρα μου να έχει αλλάξει. Είναι πλέον κουρασμένος. Έχει περάσει πολλά. Γελάει και μου λέει άντε τώρα να πεις σε μια άλλη γυναίκα τι έχεις ζήσει.
Τελειώσαμε κοντά στα 43. Εκεί που κάποιοι άλλοι ξεκινάνε εμείς είχαμε ρίξει τίτλους τέλους.
Σταμάτησα να τον φιλάω διότι δεν τον αγαπώ ερωτικά. Δεν θα μπορέσω ποτέ ξανά. Μακάρι να πατούσα ένα κουμπί. Δεν υπάρχει όμως. Ερωτεύτηκα και τον απάτησα τυπικά. Δεν απατάς κάποιον που δεν αγαπάς. Δεν μου βγήκε. Δεν περίμενα ποτέ να μου βγεί. Αναγκαστικά συγκρίνεις. Συγκρίνεις μέσα σου. Για να αγαπήσεις ξανά πρέπει να σβήσεις αναμνήσεις ή να έχεις πονέσει. Αναμνήσεις δεν μπορείς να σβήσεις. Δεν πρέπει ειδικά εάν δεν είναι άσχημες.
Όταν μεγαλώσει η κόρη μου θα της πω την ιστορία. Ελπίζω να καταλάβει. Ελπίζω να μην με κατηγορήσει. Η κόρη μου είναι ίδια ο πατέρας της. Ίδιος χαρακτήρας και συμπεριφορές. Εύχομαι να είναι τυχερή με τους ανθρώπους. Δύσκολο το ξέρω διότι εάν αγαπήσει τόσο δυνατά θα πληγωθεί και θα διαλυθεί. Δεν ξέρω πλέον εάν αξίζει να ζεις κάτι τέτοιο. Μερικές φορές ζηλεύω τις γυναίκες που έχουν μια απλή αγάπη και ήρεμη ζωή. Που δεν ξυπνάνε ένα πρωί και δεν νιώθουν.
Ευχαριστώ για όλα
08-01-2021, 11:57 #649
Αυτό που τελικά μου έλειψε σαν γυναίκα ήταν ότι δεν έβρισκα κάτι να του προσφέρω. Να μπορώ να τον βοηθήσω σε κάτι. Δεν υπήρχε τίποτε. Δεν είχε ψυχολογικά, δεν είχε προβλήματα επαγγελματικά, δεν είχε ανασφάλειες, δεν ένιωθε ποτέ κουρασμένος ώστε να τον χαλαρώσω. Τίποτα. Τίποτα που να με κάνει να νιώθω ότι με έχει ανάγκη. Δεν με καταπίεσε ποτέ. Ήμουν πάντα ελεύθερη να κάνω ότι θέλω. Ούτε καθημερινά προβλήματα είχαμε. Να χαλάσει μια βρύση που λέει ο λόγος. Η βρύση δεν θα χαλάσει ποτέ μου έλεγε διότι της αντικαθιστώ κάθε πέντε χρόνια. Το αμάξι το ίδιο.
Δεν βαρέθηκα όμως. Δεν ήταν βαρεμάρα. Είχα την δουλειά μου, φίλους, κλπ. Αυτό που ποτέ δεν είχα είναι ένα άντρα που να νιώθω ότι με χρειάζεται. Δεν μου ζήτησε ποτέ τίποτα. Τι μπορεί να ζητήσει ένας άντρας δεν ξέρω? Βλέπω άλλους να είναι απαιτητικοί. Ζητάνε κανακεμα. Ζητάνε φαγητό. Ζητάνε καθαρά ρούχα. Κανακεμα δεν ζήτησε. Τα ρούχα στο καθαριστήριο και φαγητό σιγά τα ωα τρώμε και έξω.
Τι μπορούσα να του δώσω σε καθημερινή βάση? Απλά μιλούσαμε ασταμάτητα. Αυτό θέλω μου έλεγε. Να μιλάω για χαζά πράγματα για να ξεκουραζω το μυαλό μου.
Αναρωτιέμαι μερικές φορές αν οι γυναίκες εχουν καταλάβει τι σημαίνει δυναμικός και ανεξάρτητος άντρας και το ζητάνε.
Τραγικό λάθος για εμένα διότι σου στερεί την γυναικεία φύση. Σε κάνει να νιώθεις ανίκανη.
Ναι οι περισσότεροι έχουν σοβαρά προβλήματα και άρα το βλέπουν σαν λύση. Στην περίπτωση αυτή δεν ξέρω αν ψάχνουμε για άντρα ή λύση? Είμαστε παράξενα όντα.
Μας έχει φάει η μαλακια του τέλειου άντρα. Μην την ζήσετε. Θα σας αδειάσει. Καλύτερα ένας καλός μέσος όρος με ελλατωματα. Να μπορούμε σαν γυναίκες να γκρινιάζουμε για χαζά πράγματα. Εγώ δεν το είχα ούτε αυτό. Γράφω την ιστορία μου αναλυτικά καθώς έφαγα πολλά χρόνια που έπρεπε να περάσω από πολλά κύματα για να καταλάβω. Ακόμα δεν έχω καταλάβει πολλά..
Ένα πράγμα που κατάλαβα είναι ότι καλύτερα να περάσεις από μαλακες μέχρι να βρείς κάτι καλό. Το ανάποδο σε διαλύει. Όταν το χάσεις μένεις από ελπίδα. Όταν χαθεί η ελπίδα ξεκινά η ψυχολογική συντριβή.
08-01-2021, 12:19 #650MarilouGuest
Ειπα δεν θα μιλησω αλλα δεν μπορω...
Απο που να τα ζητησει καλη μου ολα αυτά ?
Οταν σου ειπα εγω οτι μια γυναικα ολα αυτα τα προσφερει στον αντρα της οχι γιατι πρεπει αλλα γιατι τα θελει ,της αρεσει να περιποιείται τον ανθρωπο της πηγες να με φας ..
Μεχρι και υπηρετρια και καταπισμενες μας ειπες ολες εμας που θελουμε να προσφερουμε τα παντα στον αντρα μας οπως και το ιδιο και εκεινος ...
Οποτε εδω κολλαει οπως εστρωσες κοιμησου τωρα ...Αν ηθελες του τα προσφερες αλλα βλεπεις που να μεινει μυαλο αφου ηταν στα ταξιδια στην καλοπερασει και στο αχαλινοτο ερωτα ...
Οχι τιποτε αλλο ,αλλα μας διαβαζουν και νεα κοριτσια και λαμβανουν λαθος μηνυματα για το πως πρεπει να ειναι ενας σωστος γαμος ...
Η ζωη καλη μου δεν ειναι μονο λουσα,καλοπερασει ,σεξ και ολα τ αλλα γραμμενα εκει που δεν πιανει μελανι..
Οσα πτυχεια και να μας λες οτι εχεις ,οσο μορφωμενη και γυναικαρα θες να δειχνεις εγω με συνχωρεις αλλα βλεπω ..Μονο μια ωραια βιτρινα τιποτε αλλο ,απο περιεχομενο τιποτα .
Και ναι συμφωνω να τα πεις ολα αυτα στην κορη σου οταν μεγαλωση για να καταλαβει πως η ομορφια ,οι σπουδες και τα πτυχια δεν φτανου μονο για να εχεις και ενα εσωτερικα ομορφο χαρακτηρα ...
Καλυτερα ,φτωχη ,με την βασικη εκπαιδευση και ασχημη (οπως το θεωρει ο καθενας )αλλα με ανθρωπους διπλα μου που να δινω και να παίρνω συνεχεια ..
Αυτο σαν ηθικο διδαγμα ,οπως αλλωστε τελειωνουν ολα τα παραμυθια ,οπως αλλωστε και η δικη σου παραμυθενια ζωη ..
08-01-2021, 12:20 #651
μας δουλευεις ρε μαρια;
δεν εχεις κανεναν αλλον να δουλεψεις; την βρισκεις να δουλευεις αγνωστους;;
δεν μας ελεγες οτι ο ανδρας σου ειχε σχεδον καταστραφει, ειχε απειρες υποχρεωσεις απιστευτων μηνιαιων ποσων, ειχε χασει τον εαυτο του, δουλευε σε ποσες δουλειες μηπως κι ανταπεξερεθει, ειχε χιλια ψυχολογικα, αδιαφορουσε για εσενα γιατι ειχε τα δικα του, αλλα κι εσυ δεν του σταθηκες πουθενα αν και το ειχε αναγκη, γιατι ειχες του μνιου σου τον χαβα;;;;
ποτε προεκυψε οτι δεν μπορουσες να του προσφερεις τιποτα, οταν μας λες οτι ουτε καν συμπαρασταση δεν του προσφερες οταν το ειχε αναγκη;;;
και η "αλλη γυναικα" που παιζει; τι αλλη γυναικα ηταν, αν δεν της επιασε ουτε το χερι ουτε τπτ αλλο; τι εκαναν με αυτην και γιατι την εξαφανισες ξαφνικα κι αυτην στην "τελεια" διηγηση;
δεν καταλαβαινω γιατι εχεις τοση αναγκη απο μελοδραμα και διαστρεβλωση.
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΑΠΗΣΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΩΗΝ ΤΕΛΕΙΟ ΑΝΔΡΑ.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΘΟΡΑ, δεν ειναι καποιου τυπου αναγκαιο κακο. ελεος καπου με τις μπουρδες...
τελειωνει, πας παρακατω και καποια στιγμη μπορει να ερωτευθεις αλλα κια να αγαπησεις το ιδιο δυνατα.
εμενα μου εχει συμβει και το ενα και το αλλο. και να τελειωσει μια σχεση με εναν κ. τελειο χωρις να υπαρχει κανενα αλλο προβλημα, εκτος απο το οτι τελειωσε, και να βρω εναν αλλον ανδρα που ερωτευθηκα και αγαπησα πολυ δδυνατα και ζω happily ever after.
προτεινω να δουλεψεις με τον ψυχ τωρα που τον βρηκες, για ποιον λογο στηνεις ενα μελοδραμα και το υπηρετεις με λυσσα, ενω τα πραγματα ειναι κατα βαση, απλα...Last edited by Remedy; 08-01-2021 at 12:46.
08-01-2021, 12:37 #652
ΚΙ ειλικρινα απορω, πως καταφερες να βαφτισεις τελειο εναν ανθρωπο που δεν εχει βασικες κοινωνικες δεξιοτητες, ονομσες "ειλικρινεια" περα απο την ειλικρινεια του και ολες τις χοντραδες που εκανε κι ελεγε, λες και ειναι κανενα προσον η ελλειψη ενσυναισθησης κι ευγενειας, τον ανθρωπο ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ και πλακωθηκε μαζι τους σε μια απλη συναντηση. που δεν ειχε την ελαχιστη κοινωνικη δεξιοτητα και εξυπναδα να σκεφτει οτι οι γονεις της γυναικας/ανδρα μας ειναι αυτο που ειναι και δεν χρειαζεται να τους προσβαλουμε και να μαλωνουμε μαζι τους. αν δεν μας αρεσουν απλα κραταμε αποστασεις.
ειμαι βεβαιη οτι μονο εσυ τον εβλεπες τελειο τον κ. τελειο...Last edited by Remedy; 08-01-2021 at 12:54.
08-01-2021, 15:08 #653
Σου έγραψα ότι είχε δίκιο. Οι γονείς τον πίεσαν να τους εξηγησει τι έγινε και δεν έχει σχέση με την μητέρα του. Δεν ήθελε και δεν είχε υποχρέωση. Όταν ο πατέρας πέταξε την ατάκα σε εμένα δεν μπορούσες να βρείς έναν άνθρωπο από σωστή οικογένεια θίχτηκε και απλά του είπε ότι του κάνει εντύπωση πως έβγαλε τέτοια κόρη. Ο πατέρας μου εξαγριώθηκε. Ο άντρας μου άνοιξε την πόρτα και έφυγε. Είχε δίκιο και είχα άδικο. Έπρεπε να σταματήσω τον πατέρα μου από την επίθεση που του έκανε. Έκτοτε δεν είχαμε πάρα τυπικές επαφές. Όταν ο πατέρας μου ήρθε στην Αμερική για ένα χειρουργείο ο άντρας μου τα κανονίσε όλα. Απλά δεν πάτησε να τον δει.
08-01-2021, 15:13 #654
Μαρία πόσο χρονών είσαι εσύ, πόσο χρονών είναι ο άνδρας σου, πόσο χρονών ειναι τα παιδια σου;
08-01-2021, 15:32 #655
52, 52, 18, 11
08-01-2021, 15:37 #656
Δούλευε και δούλευα. Βγάζαμε πολλά χρήματα. Δεν βρήκα ποτέ ένα πουκάμισο να σιδερωσω. Πήγαιναν στο καθαριστήριο. Φαγητό πως θα μαγειρέψω όταν γυρνούσαμε στις 10 το βράδυ? Το ΣΚ είχαμε το δικαίωμα να τρώμε έξω. Κανακεμα πως θα του δώσω με το ζόρι? Θα γελούσε. Δεν πεθαίνω θα μου έλεγε. Τι να του πω ότι ήταν καλός στην δουλειά του? Το ήξερε. Ότι είναι έξυπνος? Το ήξερε. Ότι νιώθω ασφάλεια μαζί του? Το ήξερα. Βλακείες μεταξύ μας θα λέγαμε?
08-01-2021, 16:34 #657
Και εγώ είπα δεν θα μιλήσω άλλο εδώ αλλά δεν γίνεται. Πάντα πίστευα ότι κάποιες γυναίκες σε βγάζουν εκτός εαυτού. Είσαι μια από αυτές (?).
Αν ήταν όλα πάνω σου, φαγητό, σιδέρωμα κτλ θα έκανες παράπονα γιατί είσαι δούλα. Τώρα έχεις παράπονα γιατί δεν έκανες δουλειές.
Αλήθεια τι έκανες τόσα χρόνια σε αυτό το σπίτι? Εννοώ κυριολεκτικά, στην ουσία τι ακριβώς έκανες όταν δεν δούλευες?Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...
08-01-2021, 16:44 #658
08-01-2021, 17:49 #659
08-01-2021, 17:57 #660MarilouGuestΝα σου πω και εγώ μια βλακεία ?
Ξέρεις και εγώ δουλεύω και ο άντρας μου ,όταν έχω υπηρεσία 24ωρη που τυχαίνει να είναι αρκετά συχνά δεν γυρνάω καθόλου σπίτι ...
Έχω δεν έχω δουλειά πρέπει να ειμαι απικο εκτός σπιτιού ...
Δόξα το Θεό δεν πεινάμε και έχω την άνεση και γυναίκα μόνιμα να έχω και για δουλειές και για φαγητό και για τα πάντα ....
Δεν έχω όμως ,μόνο για τις βαριές δουλειές και αυτή πλέον τα τελευταία χρόνια για λόγους σωματικής ασφαλειας μου .
Τα φροντίζω όλα μόνη μου και εντάξει μη λέω και υπερβολές στα ζόρια επιστρατεύω στην μαγειρική την μαμά μου .
Και όχι δεν είμαι ούτε υπηρέτρια ούτε κορόιδο ...Δεν κάνω τίποτα με το ζόρι και ας γκρινιάζω καμιά φορά όπως όλες μας .Άλλωστε δεν νομίζω να κάνω κάτι λιγότερο από μια φυσιολογική πλέον παντρεμένη γυναίκα ...Απλά εχω πρόγραμμα και ας θυσιάζω κάποιες ώρες από τον ύπνο μου ..Όταν έχεις θελησει τα πάντα κάνεις ...Ας βγει και η ρυτίδα λιγάκι πιο νωρίς χαλάλι δεν πειράζει ,ας μην κάνω καθημερινά μάσκα και μποτε..
Απλά όταν αποφάσισα να παντρευτώ είπα θα κάνω αυτό που πρέπει και στο θέμα σπιτιού και παιδιών ..Όχι όμως επειδή πρέπει αλλά επειδή θέλω ..
Δεν έκανα προγαμιαίο συμβόλαιο που μέσα περιλάμβανε υπηρετικό προσωπικό και μπειμπισιτερ για να κάνω τα γούστα μου ...
Αν δεν ήθελα δεν θα άνοιγα σπίτι θα ήμουν μια ζωή μόνη μου με τον γκόμενο να κάνω τα λούσα μου ,τα ταξίδια μου και όταν θα βαριομουνα ή όπως το λες θα μου τελείωνε γιατί πάντα έτσι θα ήμουν ,θα επερνα το καπελάκι μου και θα έφευγα .
Ούτε καταπιέσεις ούτε τραγικές θυσίες σαν τις δικές σου ...
Θα πήγαινα στον επομενο ή θα ζούσα μόνη μου και θα πρόσφερα όλα αυτά στον ευατο μου μέσα από την δική μου δουλειά .....Δεν θα συμβιμβαζομουνα με τίποτα λιγότερο μόνο και μόνο για να μην χάσω την βολή μου .
Αφού λοιπόν θα δούλευα και θα ήμουν τόσο επιτυχημένη και μορφωμένη τι να τον κάνω τον άλλον...
Όσο για το κανακεμα άστο έπεσες στην περίπτωση ..Ούτε εγώ έχω άντρα που θέλει κανακεμα ,ίσα ίσα εγώ πλέον είμαι αυτή που πολλές φορές εκείνος κανακευει επειδή το θέλω και το ξέρει ..
Όπως και ξέρω ότι μπορεί να είναι βράχος σε όλα του αλλά όταν παίζουν θέματα υγείας ή χοντρά άλλα περιστατικά ο λόγος μου και η παρουσία μου θα είναι εκεί χωρίς να το ζητήσει ....
Και εγώ γουστάρω να το παίζω κάποιες φορές νοσοκόμα αλλά νοσοκόμα με νοσοκόμα έχει διαφορά .
Άνετα το παίζω και σε ένα δυνατό άντρα χωρίς να καταλάβει αυτό τον ρόλο, απλά ,ξέρει ότι στα δύσκολα έχει ένα άνθρωπο να μιλήσει και έναν άνθρωπο που δεν θα του ,πει καλά να πάθεις ,γιατί έκανες αυτό και αυτό και αυτό και ήταν λάθος και εγώ σου το έλεγα και ενα σορό άλλα πράγματα που αντί να τον εμψυχώνουν να τον χαντακωνουν....
Ξέρεις το να κάνεις την νοσοκόμα δεν το κάνεις μόνο κάνοντας αχαλίνωτο έρωτα όπου σταθείς και όπου βρεθείς και είσαι συνέχεια αγκαλιές και φιλιά ..
Το ξέρεις το ριτο η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κοκκαλα ραγίζει ?
Αυτό θέλουν οι δυνατοί όπως λες άντρες ,έναν άνθρωπο που θα μπορούν να συζητούν και όχι μόνο να δείχνουν το ενδιαφέρων του κάνοντας έρωτα ..
Ένα άνθρωπο που λόγος τους θα τους φτάνει και θα τους περισσεύει ...
Εσένα ο δυνατός ο τέλειος αυτός άντρας που μας.λες ότι δεν ήθελε κανακεμα ξέρεις γιατί έπεσε στην κατάθλιψη?
Γιατί δεν είχε ακριβώς αυτό .Μια γυναίκα που θα είναι εκεί να τον κανακευση με τον λόγο της και με την απόφαση ότι για λίγο καιρό πρέπει να κάνει στην άκρη τα γούστα της ,να σηκώσει μανίκια και να αναλάβει αυτή τα ινια του σπιτιού .
Έπρεπε να στο ζητήσει ? Δεν το καταλαβαίνεις από μόνη σου ?Κανακεμα ήθελε τότε...
Λίγο όμως ,γιατί τόσο θα διαρκούσε η κατάθλιψη του .Ας έβλεπε δίπλα του μια δυναμική γυναίκα έτοιμη να δώσει τα πάντα για εκείνων κάνοντας έτσι την νοσοκόμα και θα σου έλεγα εγώ αν δεν το ήθελε αυτό η όχι ο κατ αλλά δυνατός συζηγος ...
Σε ένα γάμο πρέπει να φτάσεις στο σημείο να αλλάζεις ρόλους χωρίς πολλά πολλά.
Όταν πέφτει ο ένας αναλαμβάνει ο άλλος και το αντίθετο ..Τότε μόνο έρχεται η ισορροπία ..
Αν μονίμως ο ένας θέλει να το παίζει τόσο δυνατός κάποια στιγμή θα πέσει και τότε η πτώση του θα είναι πολύ χειρότερη γιατί τότε καταλαβαίνει πως τελικά αυτός ο άνθρωπος που παντρεύτηκε ,αυτός ο ιδανικός όπως μας λες ήταν μια φούσκα που απλά στο πρώτο τσιμπιμα έσκασε ...
Αλλά τι στα λέω όλα αυτά ,βλακείες λέμε τελικά ...
Όλες αυτές που κρατάνε τα σπίτια τους και είναι μια χαρά δεν είναι παντρεμενες ούτε με έξυπνους άντρες ούτε με τέλειους εραστές ,ούτε με καλούς επαγγελματίες ...
Απλά είναι κορόιδα ,υπηρέτριες καταπιεσμένες και έχουν πάρει εκεί έναν και τον έχουν για να τους βοηθάει στα χοντρά με τις δουλειές του σπιτιού ..Και όταν κουραστούν από τις δουλειές να τους κάνουν και την νοσοκόμα ....
Ξέρεις κάτι σε θαυμάζω πραγματικά ..
Θαυμάζω ώρες ώρες που στο μυαλό σου έχεις ωραιοποιησει ότι λάθος έχετε κάνει και σαν ζευγάρι αλλά και μόνοι σας και το βαπτίζεται τέλειο ,μοναδικό και κρύβεσαι πίσω από αυτό ...
Πραγματικά πως μπορείς να αρέσκεται σε κάτι τόσο τέλειο αληθεια ...Συμφωνώ απόλυτα, η ζωή με τον τελειο ανθρωπο είναι πολύ βαρετή και σε φτάνει σε σημείο όλο αυτό που νοιωθεις να σου τελειώνει ..
Κρίμα μωρε χάνεις ξέρεις ... γιατί σε εμάς τις απλές δουλαρες που γουστάρουμε να υπηρετούμε τους πασάδες όλη αυτή η κατάσταση μας κάνει να μην βαριομαστε και ούτε να τελειώνει αυτό που έχουμε ...
Μάλλον από εδώ βγαίνει που λένε το να κλαίγεσαι και να το παίζεις πονεμενος εινάι πολυτέλεια όλων αυτών που δεν έχουν ιδέα πως είναι να είσαι σαν όλους εμάς του μικρομεσαίους ,του κοινούς θνητούς καλύτερα θα έλεγα ..