Απελπισία.... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 60 FirstFirst ... 234561454 ... LastLast
Results 46 to 60 of 900
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Μα και αυτά τα φοβάμαι. Και καλά αυτά λογικό να τα φοβάμαι. Στο σεξ δεν ξέρω γιατί έχω κολλήσει

είναι όμως απαραίτητα για την υγεία μας η σωστή πρόληψη
    πόσα χρόνια έχεις αυτή την φοβία?

Quote Originally Posted by panos19 View Post
    είναι όμως απαραίτητα για την υγεία μας η σωστή πρόληψη
    πόσα χρόνια έχεις αυτή την φοβία?
    Από τότε που ξεκινησα να βγαίνω με άντρες.

Senior Member
    Από τότε που ξεκινησα να βγαίνω με άντρες.
    έτσι στα καλά καθούμενα?
    δεν έχεις την περιέργεια να δοκιμάσεις ?
    και αν πονεσεις τότε σταματάς
    αλλά με το άγχος θα είναι δύσκολη η διαδικασία και ο κόλπος περιέχει μύες και νεύρα και πρέπει να είναι χαλαρός για να δίνει η πράξη

έτσι στα καλά καθούμενα?
    δεν έχεις την περιέργεια να δοκιμάσεις ?
    και αν πονεσεις τότε σταματάς
    αλλά με το άγχος θα είναι δύσκολη η διαδικασία και ο κόλπος περιέχει μύες και νεύρα και πρέπει να είναι χαλαρός για να δίνει η πράξη
    Έχω περιεργεια.αλλά το ξερω ότι το άγχος μου σίγουρα δεν βοηθά.

Senior Member
    Έχω περιεργεια.αλλά το ξερω ότι το άγχος μου σίγουρα δεν βοηθά.
    δεν ξέρω άλλο να πω για να σε βοηθήσω

δεν ξέρω άλλο να πω για να σε βοηθήσω
    Σε ευχαριστώ Πάνο μου και για αυτά που μου είπες.Να είσαι καλά!

kopela93
    Guest
    Άρα έχεις φόβο διείσδυσης. Καλύτερα να το λες έτσι. Και δε χρειάζεται να κάνεις κάτι. Κάνε τα προκαταρκτικά σου και όποιος αντέξει άντεξε

Quote Originally Posted by kopela93 View Post
    Άρα έχεις φόβο διείσδυσης. Καλύτερα να το λες έτσι. Και δε χρειάζεται να κάνεις κάτι. Κάνε τα προκαταρκτικά σου και όποιος αντέξει άντεξε
    Δεν πρόκειται να αντέξει κάνεις εκτός από τον φιλο μου δυστυχως.

kopela93
    Guest
    Δεν πρόκειται να αντέξει κάνεις εκτός από τον φιλο μου δυστυχως.
    Οπότε αν έβρισκες κάποιον που να αντεχε θα άφηνες τον δικό σου. Αλλά γιατί να το κάνεις; Αφού και εκείνον θα τον βαρεθείς.
    Λογικά!
    Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι ρομαντικό χωρίς σεξ σε αυτήν την ηλικία που είσαι. Και δεν ξέρω καν αν είσαι ασεξουαλ ή απλά φοβάσαι τη διείσδυση. Πιο πολύ για το δεύτερο μού κάνει.
    Εφόσον δε θες σεξ, κάτσε με αυτόν που είσαι
    Αλλιώς βγες από τη ζώνη άνεσης σου και βρες κάτι άλλο. Αλλά μην τα θες όλα δικά σου. Με τον άνθρωπο πέρα από εκτίμηση δεν έχεις κάτι. Έχεις κι άλλες ανάγκες και αυτός έχει κι άλλες. Και δεν τις καλύπτετε ο ένας του άλλου. Οπότε άφησε το. Βρες κάτι άλλο

Quote Originally Posted by kopela93 View Post
    Οπότε αν έβρισκες κάποιον που να αντεχε θα άφηνες τον δικό σου. Αλλά γιατί να το κάνεις; Αφού και εκείνον θα τον βαρεθείς.
    Λογικά!
    Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι ρομαντικό χωρίς σεξ σε αυτήν την ηλικία που είσαι. Και δεν ξέρω καν αν είσαι ασεξουαλ ή απλά φοβάσαι τη διείσδυση. Πιο πολύ για το δεύτερο μού κάνει.
    Εφόσον δε θες σεξ, κάτσε με αυτόν που είσαι
    Αλλιώς βγες από τη ζώνη άνεσης σου και βρες κάτι άλλο. Αλλά μην τα θες όλα δικά σου. Με τον άνθρωπο πέρα από εκτίμηση δεν έχεις κάτι. Έχεις κι άλλες ανάγκες και αυτός έχει κι άλλες. Και δεν τις καλύπτετε ο ένας του άλλου. Οπότε άφησε το. Βρες κάτι άλλο
    Αν έβρισκα κάποιον σαν τον παντρέμενο που να ερωτευομουν έτσι τότε ναι ίσως τον αφηνα.τι να σου πω θα ήθελα ένα συνδιασμο εξωτερικης εμφανισης παντρεμενου και εσωτερικου κόσμου σαν του φίλου μου.
    Δηλαδή αν ο φίλος μου με ξυπνουσε ερωτικά όπως εκείνος θα ηταν ιδανικος.Βέβαια έχουμε και άλλα προβλήματα αλλά αν ήμουν τρελά ερωτευμενη μαζί του θα τα προσπερνουσα. Δεν κάνει όμως και καμιά προσπάθεια για αυτό. Πχ δεν περιποιειται τον εαυτό του για να είναι ποθητος σε εμένα. Ενώ τον άλλον τον βλέπω και αναστατωνομαι.να πω εδώ ότι όπως μου λενε φιλοι κάνεις από τους δύο δεν είναι εμφανισιμος.Απλώς ο ένας έχει τον τρόπο του δεν χρειάζεται να είναι όμορφος ο άλλος για να τον ποθησεις.

Ότι θα βαρέθω και τον άλλον που θα βρω πως προκύπτει?

Ρομαντικό για μένα σε αυτη την ηλικία υπάρχει για τους άντρες σίγουρα δεν θα υπάρχει.

Στα λόγια είναι πολύ εύκολο να τον αφήσω. Εξάλλου όσες φορές του έχω πει να χωρίσουμε δεν θέλει.οπότε δεν νοιωθω ότι τον τραβαω ακόμη πιο κάτω και δεν τον αφήνω να κάνει την ζωή του καθώς του δίνω την επιλογη και δεν φευγει.

kopela93
    Guest
    Λογικό να θες κάποιον που να περιποιείται τον εαυτό του και ισχύει αυτό για την εμφάνιση και την αύρα.
    Αλλά και πάλι καλό θα ήταν να έβρισκες μια λύση και για να βρεις θα πρέπει να χωρίσεις κιόλας.

Senior Member
    Αποστολία, αν ήμουν στη θέση σου..

1. Θα έσπαγα την παρθενιά με δονιτή. Γιατί κανένας δεν θα σε προσέξει όσο εσύ, και δεν τίθετε ζήτημα φόβου.
    2. Θα πήγαινα με τον φίλο μου από λύπηση αλλά και από περιέργια. Μπορεί να τον δεις διαφορετικά μετά.
    3. Θα πήγαινα με τον παντρεμένο για να μη μου μείνει απωθημένο, αλλά μόνο μια φορά. Μετά θα του έλεγα να χωρίσει.
    4. Θα έβρισκα κάποιον άλλο να κάνω οικογένεια. Αυτό είναι το δύσκολο. Αλλά όσο σπαταλάς χρόνο σε λάθος επιλογές, απομακρύνεσαι περισσότερο χρονικά απο το να βρεις τον κατάλληλο.

Honorata
    Guest
    Πως να σπάσει τη παρθενια με δονητή αφού φοβάται τη διείσδυση πως να κάνει σεξ που της λες;
    Quote Originally Posted by Cmos View Post
    Αποστολία, αν ήμουν στη θέση σου..

1. Θα έσπαγα την παρθενιά με δονιτή. Γιατί κανένας δεν θα σε προσέξει όσο εσύ, και δεν τίθετε ζήτημα φόβου.
    2. Θα πήγαινα με τον φίλο μου από λύπηση αλλά και από περιέργια. Μπορεί να τον δεις διαφορετικά μετά.
    3. Θα πήγαινα με τον παντρεμένο για να μη μου μείνει απωθημένο, αλλά μόνο μια φορά. Μετά θα του έλεγα να χωρίσει.
    4. Θα έβρισκα κάποιον άλλο να κάνω οικογένεια. Αυτό είναι το δύσκολο. Αλλά όσο σπαταλάς χρόνο σε λάθος επιλογές, απομακρύνεσαι περισσότερο χρονικά απο το να βρεις τον κατάλληλο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Honorata View Post
    Πως να σπάσει τη παρθενια με δονητή αφού φοβάται τη διείσδυση πως να κάνει σεξ που της λες;
    Αν το κάνει μόνη της και έχει τον έλεγχο, θα σταματήσει αν νοιώσει πόνο. Θα εξοικειωθεί με την ιδέα και θα ξεπεράσει τον φόβο της χωρίς να την πιέζει κάποιος. Μετά απο αυτό, θα κάνει και σεξ.

Honorata
    Guest
    Πιο εύκολο μου φαίνεται να καταφέρει να κάνει σεξ πάρα να βάλει μόνη της ολόκληρο ματζαφλαρι
    Quote Originally Posted by Cmos View Post
    Αν το κάνει μόνη της και έχει τον έλεγχο, θα σταματήσει αν νοιώσει πόνο. Θα εξοικειωθεί με την ιδέα και θα ξεπεράσει τον φόβο της χωρίς να την πιέζει κάποιος. Μετά απο αυτό, θα κάνει και σεξ.

Page 4 of 60 FirstFirst ... 234561454 ... LastLast