Results 196 to 210 of 900
Thread: Απελπισία....
-
20-06-2022, 16:03 #196
Να κανω βήμα να γνωρισω άλλον εννοεις?και άντε τον βρισκω.και χωριζω.πως του λεω του ανθρώπου ότι δεν έχω κανει σεξ?και θα το δεχτει?αμφιβαλλω για αυτό δεν ξεκιναω κατι σε σχέση. Η σχέση με τον παντρεμενο με βολευει γιατί θα ήταν χωρίς δεσμευσεις και θα είχα και τον φίλο μου.εγωιστικο άυτο που λέω αλλα το λέω όπως το σκέφτομαι. Απλά με ψεμα ο ένας στον άλλον δεν γίνεται δουλεια.
- 20-06-2022, 16:11 #197
Σονια μου δεν ανοίγω κάθε τρεις και λίγο θέμα για να σας ζαλισω.για να μου δίνετε συμβουλές και εγώ να μη δίνω σημασία. Ανοίγω θεμα γιατί εχώ ανάγκη να μιλησω και να τα ξανά πω σε κάποιον όσο ενοχλητικό κι αν είναι αυτό.
Ένα θαύμα ελπίζουμε όλοι. Μακάρι να μπορούσα να κάνω σεξ με τον παντρεμενο και μετά να ήμουν στην σχέση μου και αυτός στο γάμο του.αλλά δεν μπορώ. Για κάποιους ανθρωπους αυτά που μοιαζουν εύκολα για αυτούς για άλλους είναι βουνο.
20-06-2022, 16:12 #198kopela93GuestΑυτό σου λέω άσε τη βολική κατάσταση με τον φίλο σου και βρες κάτι άλλο και ξεπερασε τους φόβους σου. Και κάνε σεξ πραγματικά με κάποιον που θες. Πάλεψε το.
Έτσι κρατάς τον άνθρωπο και παραμένει κι αυτός εδώ που τα λέμε εκεί που είναι. Άστον να ζοριστει κι αυτός να βρει το ταίρι του γιατί δεν κάνει κάτι με τη ζωή του. Ούτε εσύ κάνεις κάτι με τη δική σου. Αφήνεις τον εαυτό σου έτσι. Και κρίμα και όλα μαζί. Μην το κάνεις αυτό. Άστον και βρες κάτι άλλο. Δε θα ξυπνήσει αλλιώς. Και εσύ όσο τον έχεις παραμένεις στα εύκολα. Στα δύσκολα πρέπει να μπεις
20-06-2022, 16:18 #199
Δεν έμεινα παρθένα για λογους ηθικης αλιμονο.
Δεν έτυχε μέχρι τότε η μαλλον καλύτερα φοβόμουν να κάνω γνωριμίες γιατί πιστεύα και ακόμη το πιστεύω ότι θα με απερριπταν .ο μόνος λόγος που ξεκινησα να βγαίνω πάρα τις φοβίες μου ήταν γιατι είχα μεγάλη επιθυμία να κάνω σεξ.η οποία όχι μόνο δεν πραγματοποιηθηκε αλλά έγινε και αυτή άλλη μια φοβάμαι μεγαλυτερη απ όλες.
20-06-2022, 16:20 #200
Όταν γνωρίζω από πριν ότι η κατάληξη θα είναι ασχημη γιατί να χωρίσω και να βρω αλλον?ξέρω ότι δεν θα ανεχτει και δεν θα μου φέρθει κανένας όπως ο φίλο μου στο θέμα του σεξ γιατί κι αυτός δεν το έχει ανάγκη. Ο άλλος όμως που θα το έχει αναγκη μόνο θα με πιεσει και στο τέλος θα με διώξει.και καλά θα κάνει εδώ που τα λέμε.
20-06-2022, 17:22 #201kopela93GuestΠιέσου αυτό σού λέω. Και γω φοβάμαι τη σχέση που εσύ δεν τη φοβάσαι. Εγώ τι πρέπει να κάνω; Να μείνω για πάντα μόνη επειδή φοβάμαι;;; Ρίξου στους φόβους σου
20-06-2022, 18:59 #202
Κάνεις υποθέσεις και βγάζεις συμπεράσματα που δεν ισχύουν.
Ξεχώρισε αυτά που γνωρίζεις από αυτά που υποθέτεις σε όλες σου τις πεποιθήσεις.
Αναθεώρησε αυτά που πιστεύεις δοκιμάζοντας τα.
Μη θεωρείς καμία αντίδραση "δεδομένη" και "σίγουρη". Ούτε απο τους άλλους, ούτε απο εσένα.
Μην μπερδεύεις το "δεν θέλω" με το "δεν μπορώ".
Παραδείγματα:
"και άντε τον βρισκω.και χωριζω.πως του λεω του ανθρώπου ότι δεν έχω κανει σεξ?και θα το δεχτει?"
"γιατί πιστεύα και ακόμη το πιστεύω ότι θα με απερριπταν"
"γνωρίζω από πριν ότι η κατάληξη θα είναι ασχημη γιατί να χωρίσω και να βρω αλλον"
"ξέρω ότι δεν θα ανεχτει και δεν θα μου φέρθει κανένας όπως ο φίλο μου"
"Ο άλλος όμως που θα το έχει αναγκη μόνο θα με πιεσει και στο τέλος θα με διώξει"
"Μακάρι να μπορούσα να κάνω σεξ με τον παντρεμενο και μετά να ήμουν στην σχέση μου και αυτός στο γάμο του.αλλά δεν μπορώ."
Όλα τα παραπάνω είναι λανθασμένες υποθέσεις. Το χειρότερο είναι το τελευταίο. Αντι να πεις στον εαυτό σου "δεν θέλω γιατί φοβάμαι" (ασχετα με το αν είναι βάσιμος ο φόβος) λες "δεν μπορώ". Κάνεις λανθασμένες υποθέσεις ακόμα και για τον εαυτό σου!
Η Sonia δεν είπε οτι ενοχλείς.. αλλά οτι αν θες να αλλάξει η ζωή σου πρέπει να κάνεις κάτι για αυτό.
Κάνε έστω ένα μικρό βήμα και άνοιξε το facebook πχ.
20-06-2022, 19:59 #203
20-06-2022, 20:02 #204
Επειδη είναι απιθανο όπως ανεφερα και πιο πάνω να βρω καποιον να με θελει και να τον θέλω και να είναι ασεξουαλ σαν εμένα για αυτο μενω στασιμη.νομίζω είναι λογική και βασιμη αυτή η φοβια μου.
Τώρα να ανοιξω facebook να το κάνω τι?ναι όταν το είχα μου εστελναν για καφέ και γνωστοί και αγνωστοι.αλλά ποιον να κοροιδεψω?εμένα η αυτους?αφού η κατάληξη θα είναι γνωστη όπως είναι και με τον παντρεμένο.
20-06-2022, 21:07 #205
ΑΝ υπάρχει ασέξουαλ ταυτότητα , προφανώς τα αντίστοιχα άτομα τα λιγοστεύει από γενιά σε γενιά , η φυσική επιλογή , σύμφωνα με τη δαρβινική εξέλιξη . Αφού δεν κάνουν σεξ , δεν αναπαράγονται , οπότε αν η ασέξουαλ φύση τους έχει γονιδιακή βάση , τα γονίδια δεν περνάνε στην επόμενη γενιά.
20-06-2022, 21:28 #206HonorataGuestΔεν θα του πεις τίποτα. Δεν χρειάζεται να δίνεις λογαριασμό για το παρελθόν σου. Μπορείς να κάνεις γνωριμια να δεις πως θα πάει και την επίμαχη στιγμή να δεις αν μπορείς να κάνεις σεξ μαζί του. Αν κάνεις σεξ και καταλάβει ότι είσαι παρθένα τότε δεν πειράζει , πες του τι πρόβλημα έχεις δικό μου είναι το σώμα ότι θελω κάνω, εσύ είσαι μαζί μου επειδή σου αρέσει αυτό που είμαι Όχι για το εάν έχω παρθενικό υμένα ή όχι. Αν δεν τα καταφέρεις δεν πειράζει θα φλερτάρεις με άλλον.
Όσο πας με γνώμονα τις ανάγκες και τα θέλω των άλλων δεν θα βρεις ποτέ αυτό που θες. Βγες με τσαμπουκά και πες αυτή είμαι και σε όποιον αρέσω. Και διεκδίκησε αυτό που θες.
Το θαύμα Αποστολια μου δεν γίνεται από μόνο του. Εσύ θα κάνεις το θαύμα στη ζωή σου. Πρέπει το μυαλο σου να κανει κλικ ώστε να πάρει ανάποδες στροφές από αυτές που παίρνει τώρα. Εάν θεωρείς ότι δεν μπορείς να βρεις την δύναμη τότε πήγαινε σε ειδικούς να σε βοηθήσουν μήπως τα καταφέρουν αν έχεις πάει και δεν σε βοήθησαν πήγαινε σε άλλον. Με το να γράφεις το αδιέξοδο σου εδώ τόσες φορές λύση δεν θα βρεις όσο και να λέμε.
20-06-2022, 21:43 #207
Δεν έχεις καταλάβει το μεγεθους του φόβου για αυτό λες να το φτάσω μέχρι εκείνο το σημείο κι αν μπορέσω. Σίγουρα δεν θα μπορέσω με την πρώτη και σίγουρα δεν θα μπορέσω να μην το πω.
Το θαύμα για αυτό λέγεται θαύμα γιατί γίνεται από μονο του.για μένα βέβαια σίγουρα δεν θα γίνει γιατί πρέπει να βοηθήσω τον εαυτο μου εγώ πρώτα.
Πλέον έχω αποδεχτει την κατάσταση μου μάλλον για αυτό δεν μπορω να κάνω βήματα.
Ίσως δεν βοηθαει που το λέω και το ξανά λέω εδώ το θέμα. Ευχαριστώ πολύ όλους.
20-06-2022, 21:45 #208
20-06-2022, 22:03 #209HonorataGuestΕσένα δεν βοηθάει να το λες γιατί δεν βρίσκεις λύση. Είναι φανερό ότι έχεις μπλοκάρει.
Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την ηττοπάθεια. Σίγουρα μπορεί να πέρασες δύσκολα και να εξηγούνται τα όσα νιώθεις. Όμως φαίνεται πως κάτι σε ενοχλεί και θες να το αλλάξεις. Πάλεψε το ακόμα με τους ειδικούς. Κανένα θαύμα δεν γίνεται από μόνο του. Όλοι παλεύουν για να κερδίσουν αυτά που θέλουν και να ξεπεράσουν τα δύσκολα
20-06-2022, 22:15 #210