Απελπισία.... - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 60 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast
Results 226 to 240 of 900
  1. #226
    Honorata
    Guest
    Έχει αρνητικές εμπειρίες, και για το σώμα της και για τον εαυτό της κακή γνώμη Αλλά και για το σεξ και ευθύνεται και το υπόβαθρο της κατάθλιψης για αυτό.

    Όλοι τη συμβουλεύουμε το δεδομένο μα βγει έξω να τα γράψει όλα στα παλιά της τα παπούτσια να διασκεδάσει να γνωρίσει κόσμο χωρίς να φοβάται μήπως την απορρίψουν επειδή είναι τυπικά παρθένα

    Όμως ούτε και αυτό δεν είναι αρκετό και δεν μπορεί ή φοβάται να το κάνει. Για αυτό μια λύση είναι ο ειδικός.

    Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Αντικειμενικά , δεν έχει πρόβλημα. Σε απραγία είναι . Ίσως έχει μια ατυχία που είναι τόσο κοινή, που δεν θεωρείται ατυχία, αφού μάλλον ισχύει για το ... 90% των ανθρώπων γενικά.
    Δεν γνωρίζει πολλά άτομα και δεν της αρέσουν τα άτομα που γνωρίζει . Αυτό μάλλον ισχύει για τους περισσότερους από εμάς.
    Τουλάχιστον όσοι δεν δουλεύουν σε αεροπορικές , κρουαζιερόπλοια, εξωτικά θέρετρα .......

  2. #227
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Δεν είπα καθόλου ότι μας ζαλίζεις ή ότι είναι εύκολο να κάνεις κάποιες αλλαγές. Λέω όμως ότι όσο δύσκολο ή ακόμα και μάταιο να σας φαίνεται κάτι, εσείς που γράφετε συχνά-πυκνά τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια, πρέπει να ανασκουμπωθείτε και να τολμήσετε να κάνετε έστω και πολύ μικρές κινήσεις για αρχή και όχι να ακυρώνετε τα πάντα. Το ίδιο γράφω συχνά και στους αρρωστοφοβικούς που είναι όλο μέσα στη σκέψη και στο δεν δεν δεν και προεξοφλούν πάντα ότι όλα θα πάνε στραβά και δεν κάνουν τίποτα. Μπορεί μία κίνηση να μη βελτιώσει μία κατάσταση στο 100%, μπορεί όμως να δεις 20%, 30%, 80% βελτίωση σε ένα πρόβλημα. Είναι κέρδος. Αντίθετα εσύ είσαι σε μία ατελείωτη φάση αναμονής και μετέωρη.

    Λες για παράδειγμα συνεχώς για τον φίλο σου που δεν τον αφήνεις, αλλά δεν κάνεις και κίνηση να είσαι εντελώς μαζί του, γιατί έχετε θέματα πέρα από το κομμάτι του σεξ. Μένεις με τους γονείς σου και μαζί του λίγες μέρες μόνο την εβδομάδα και αυτή η κατάσταση κρατάει 5 ολόκληρα χρόνια. Μόνη σου δεν θες να μείνεις από την άλλη. Δεν έχεις προβληματιστεί μήπως μείνεις εντελώς ξεκρέμαστη μελλοντικά αν είναι αυτός που σε χωρίσει ή αν περάσουν όπως είστε άλλα 30 χρόνια, φύγουν οι γονείς από τη ζωή κι εσύ δεν έχεις καταφέρει να συνηθίσεις να συμβιώνεις πραγματικά με αυτόν τον άνθρωπο; Δεν πρέπει να προσπαθήσεις να βρεις έναν τρόπο να σταθείς στα πόδια σου;
    Εσύ αν ειχες μια σχέση που σου εξασφαλιζε μόνο την ασφάλεια. Σε έκανε να μη νοιώθεις μόνη και από την άλλη δεν σε ενοχλούσε πουθενά γιατι να χωριζες?εγώ πχ λειτουργω σαν ελευθερη.ότι και να δει ότι και να κάνω δεν το καταλαβαινει η δεν τον νοιαζει.και για καφέ δημόσια αν μου λεγε ο παντρεμενος μπορούσα να πάω.Ότι δικαιολογία και να του έλεγα θα την πίστευε και επιπλεον σου λέω δεν με ενοχλεί πουθενά.

    Οσο για την συγκατοικηση η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να μείνω κάθε μέρα μαζί του λόγω μεγάλης αποστασης από την δική μου δουλεια.δεν φοβάμαι να μείνω μόνη. Ναι ίσως τις υποχρεωσεις ενος σπιτιού να μην τις ξέρω και να μην μπορώ να ανταπεξελθω μόνη γιατί περνω ένα μισθό ημιαπασχολησης που εκ των πραγμάτων δεν μπορείς να τα βγαζεις όλα πέρα ετσι.εκεί ίσως δυσκολευτω στο οικονομικο.στα αλλά δεν έχω ανάγκη να μείνω με τους γονείς μου.

  3. #228
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Δεν το γνωρίζεις ρε Απόστολία, υποθέσεις κάνεις και έχει κολλήσει το μυαλό σου. Αυτό δεν καταλαβαίνεις! Προεξοφλείς καταστάσεις.
    Όταν θα μπω σε μια σχέση πρέπει να κάνω σεξ.αυτό το πρέπει φοβάμαι ενώ με τον φίλο μου λέω οκ αν βγει και με τον παντρεμενο τι ίδιο σκεφτηκα θα βγαινουμε κι αν μου βγει. Αν όμως πάω για αποκλειστική σχέση εκεί λειτουργεί το πρεπει.

  4. #229
    Honorata
    Guest
    Ρε συ Αποστολια μου δεν είσαι 90 χρονών...34 χρόνων νέα γυναίκα εισαι...έχεις τόση ζωή μπροστά σου .

    Μπορεί να μην είσαι καν ανίκανη.

    Όντως τώρα; Για να βαλεις την ετικέτα "ανίκανη" στον εαυτό σου θα επρεπε να είχες σχέση με πολλούς άντρες, να είχες γνωρίσει αρκετούς υπό διάφορες συνθήκες και αν δεν προχωρούσε με κανέναν τότε θα έλεγες οκει είμαι ανίκανη.

    Εσύ όλη και όλη μια σχέση έχεις κάνει μακροχρόνια και σοβαρή και με έναν άνθρωπο που σεξουαλικά δεν σε ελκύει.

    Αφού μια χαρά φαντασιωνεσαι άλλους και θες κάτι παραπανω αλλα φοβάσαι.
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Και σε αυτη την ηλικία θεωρώ ότι είναι πάρα πολυ μεγάλη. Τα καλύτερα χρόνια τα εχασα.
    Ίσως στην αρχή αν γνωρίσω καποιον να μην έχει πρόβλημα να ολοκληρωνουμε με άλλους τροπους εκτός από σεξ.στην αρχη όμως. Μετά για να μείνει ο αλλος πρέπει να κάνω σεξ.Αυτό είναι το πρόβλημα και δεν προχωραω.ότι δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να κάνω σεξ.
    Θεωρω ότι είναι σχεδόν η ίδια ανικανοτητα την οποία έχει και ένας άντρας. Δεν διαφέρει σε τίποτα.
    Σε ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια σου.

  5. #230
    Quote Originally Posted by Honorata View Post
    Ακούς να σου λέει ένας άντρας που έχει στοχοποιησει αρνητικά τις ανεραστες γυναίκες ότι δεν πειράζει άμα γνωρίσεις κάποιον άντρα και είσαι παρθένα. Οπότε καταλαβαίνεις την βαρύτητα που έχει αυτό.

    Υπάρχουν πολλοί άντρες εκεί έξω που αμα υποψιαστουν ότι είσαι ανεραστη και το ακόμα χειρότερο παρθένα, γίνονται λαγος και μετά τις κοροϊδεύουν στους φίλους τους και παντού. Για να σου λέει ένας άντρας που βρίσκεται σε αυτή τη κατηγορία αντρών ότι δεν πειράζει που είσαι παρθένα. Δεν πειράζει. Μπορείς να βγεις έξω και να γνωρίσεις όποιον θες.

    Και στη τελική και σε κανένα κουλό να πέσεις που θα σε μειώσει, σκασιλα σου τα παπούτσια στο χέρι, και από εκεί πανε και οι άλλοι. Αστους να λένε όσοι θέλουν να λένε.εσυ να εισαι καλά και να κάνεις το καλυτερο για σενα
    Την φοβάμαι την απορριψη αυτή. Και ούτε θέλω να γίνει γνωστό το θέμα μου ευρεως.για αυτό γνωρίζω άτομα που δεν έχουν σχέση με το περιγυρω μου.

  6. #231
    Honorata
    Guest
    Γιατί ρε συ Αποστολια να μη βγεις έξω και κάποια στιγμή να γνωρίσεις κάποιον που θα σε προσελκυσεις και θα νιώθεις ωραία; Γιατί να μην υπάρχει ένας άντρας που θα σε φτιάξει και θα έχει τον τρόπο; για να περάσετε καλά;;

    Τι μαυρίλα είναι αυτή........κανεις δεν έχει τίποτα δεδομένο σε αυτή τη ζωή. Και εγώ ψάχνω έναν άνθρωπο τόσο καιρό και δεν τον βρισκω αλλα δεν κατεβαζω πλερεζες ότι κάπου θα είναι και ότι θα έρθει.

    Κάνεις δεν ξεφεύγει από τον έρωτα. Γιατί δηλαδή εσύ να μην βρεις κάποιον να τον θες και να τσουλησει τουλάχιστον μέχρι και το σεξ ;
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Όταν θα μπω σε μια σχέση πρέπει να κάνω σεξ.αυτό το πρέπει φοβάμαι ενώ με τον φίλο μου λέω οκ αν βγει και με τον παντρεμενο τι ίδιο σκεφτηκα θα βγαινουμε κι αν μου βγει. Αν όμως πάω για αποκλειστική σχέση εκεί λειτουργεί το πρεπει.

  7. #232
    Honorata
    Guest
    Ε ωραία μπορεί κάποιος να σε απορρίψει Ε και ;; δεν ξαναμιλάτε δεν τον ξαναβλεπεις και τελείωσε.

    Δεν είναι όλοι οι άντρες τόσο γουρούνια ρε συ. Υπάρχουν πολλοί ηλίθιοι αλλα υπάρχουν και καλά παιδιά που δεν θα σε ταπεινωσουν και δεν θα θέλουν να σε φέρουν σε δύσκολη θέση όσο παράξενο και αν τους φανεί.
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Την φοβάμαι την απορριψη αυτή. Και ούτε θέλω να γίνει γνωστό το θέμα μου ευρεως.για αυτό γνωρίζω άτομα που δεν έχουν σχέση με το περιγυρω μου.

  8. #233
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Τυπικα εισαι " παρθενα", εφοσον δεν εχεις δοκιμασει σεξ με διεισδυση, αλλα εχεις κανει σεξ σχεδον με ολους τους υπολοιπους τροπους ( το μονο που μενει, ειναι να μας πεις οτι εχεις κανει και πρωκτικο αλλα φοβασαι μην πονεσεις απο τον κολπο)... και οργασμους εχεις. επομενως, ουτε παρθενα εισαι, ουτε ασεξουαλ. Ασεξουαλ και παρθενα θα ησουν αν δεν αντεχες τπτ σεξουαλικο και δεν αντεχες ουτε να σε αγγιξουν.
    Εφοσον συμβαινουν ολα αυτα και κυριως ο οργασμός, επαναλαμβανω, οταν αρεσεις πολυ σε καποιον, δεν προκειται να σε αποριψει σε καμια περιπτωση λογω σεξ. Θα σε απεριπτε αν μετα απο καποιο διάστημα δεν ηθελες ουτε να στο δει... οταν προχωρησει η γνωριμία, δεν θα του πεις παρθενιες και σαχλαμαρες. Παρθενα δεν εισαι. Σεξουαλιζεσαι με ανδρες.
    Θα του πεις οτι εχεις μεγαλη διαθεση, αλλα σου αρεσουν αυτα κι αυτα κι εκεινα. Μπορει να εχεις βιτσια στο κατω κατω. Απαγορευεται; θα κανετε αυτα που θες και μια χαρα ευχαριστημενος θα ειναι. Οι άνδρες πετανε την σκουφια τους για στοματικο. ΚΙ ΑΝ στην πορεια σε εμπνευσει και σε πεισει για παραπανω, το δοκιμαζεις. Στο υπογραφω οτι με τοσα που σου αρεσουν στο σεξ, ενας ευαισθητος και εμπειρος ανδρας που θα τον γουσταρεις πολυ, μπορει να το κανει χωρις να εχεις το παραμικρο προβλημα, οταν εξοικειωθειτε. Αρκει να μην εχει προωρη εξπερματιση...
    Όχι ούτε πρωκτικο έχω κανει δυστυχώς.
    Μεταξύ μας παρθένα είμαι. Δεν θεωρώ ότι αυτά που κάνω είναι σεξ.βλακιες είναι. Και στην πρώτη σχέση τα ιδια έπαθα. Καναμε τα παιχνιδακια όλα καλά ε μια δυο τρεις ο άνθρωπος βαρεθηκε και βρηκε αλλη.αυτή την κατάληξη φοβάμαι θα έχω και στους επόμενους καθώς είμαι πεπεισμενη ότι δεν θα κάνω σεξ.είναι μεγάλος ο φοβος ρεμεντυ μου και δεν μπορώ να τον προσπερασω και να ξεκινήσω κανονικη σχεση.

  9. #234
    Quote Originally Posted by Velcoro View Post
    Παιδια σε καθε περιπτωση κατ'εμε εφοσον δεν εχει κανει σεξ ως τωρα θα πρεπει η πρωτη φορα αν και οταν γινει να ειναι με εναν ανθρωπο που θα μπορει να τον εμπιστευτει εστω στα τυπικα και τα βασικα χωρις να υπαρξει περεταιρω προβλημα. Ας μην ειναι σχεση, αλλα καλυτερα θα ηταν οχι με (τον) παντρεμενο.

    Επισης, πολλα χρονια πισω μου ειχε τυχει μια περιπτωση κοπελας που ηταν παρθενα σε μεγαλυτερη ηλικια και τελικα προχωρησε το ολο θεμα επειδη εδειξα υπομονη και κατανοηση. Οντας αντρας, συμφωνω οτι το φυλο μου σκεπτεται με δυο κεφαλια και 9/10 φορες θα κανουν τα παντα για να το προχωρησουν ομως δεν θεωρω πως δεν υπαρχουν και εξαιρεσεις. Πιστευω πως καποια στιγμη θα βρεθει καποιος που με κατανοηση και υπομονη/επιμονη θα καταφερει να σε ξεκλειδωσει.
    Α και εγώ πιστευα ότι είμαι η μοναδικη σε αυτη την ηλικια που δεν κάνει σεξ.
    Μακάρι σε κάτι τέτοιο ελπιζω και εγώ.Σε ευχαριστω!

  10. #235
    Quote Originally Posted by Honorata View Post
    Ρε συ Αποστολια μου δεν είσαι 90 χρονών...34 χρόνων νέα γυναίκα εισαι...έχεις τόση ζωή μπροστά σου .

    Μπορεί να μην είσαι καν ανίκανη.

    Όντως τώρα; Για να βαλεις την ετικέτα "ανίκανη" στον εαυτό σου θα επρεπε να είχες σχέση με πολλούς άντρες, να είχες γνωρίσει αρκετούς υπό διάφορες συνθήκες και αν δεν προχωρούσε με κανέναν τότε θα έλεγες οκει είμαι ανίκανη.

    Εσύ όλη και όλη μια σχέση έχεις κάνει μακροχρόνια και σοβαρή και με έναν άνθρωπο που σεξουαλικά δεν σε ελκύει.

    Αφού μια χαρά φαντασιωνεσαι άλλους και θες κάτι παραπανω αλλα φοβάσαι.
    Είχα κι άλλη μια σχέση στο παρελθόν για ένα χρόνο περίπου. Η χειρότερη από όλες ήταν αυτή βέβαια είχα ρίξει το κλαμα της αρκουδας και έπεσα σε καταθλιψη.
    Οπότε έχω προσπαθήσει με δύο να κάνω σεξ.καλά με τόν πρώτο μη φανταστείς ελαχιστες φορές προσπαθησαμε γιατί δεν μου εβγαινε με τίποτα μαζί του.

    Τώρα φαντασιωσεις έχω σχεδόν με όλους τους άντρες μου αρέσουν τους ποθω σκέφτομαι και φαντάζομαι εικόνες να κάνουμε σεξ και μου αρέσει. Αμα με βάλεις στην πράξη όμως να τα κάνω ας το.

  11. #236
    Quote Originally Posted by Honorata View Post
    Γιατί ρε συ Αποστολια να μη βγεις έξω και κάποια στιγμή να γνωρίσεις κάποιον που θα σε προσελκυσεις και θα νιώθεις ωραία; Γιατί να μην υπάρχει ένας άντρας που θα σε φτιάξει και θα έχει τον τρόπο; για να περάσετε καλά;;

    Τι μαυρίλα είναι αυτή........κανεις δεν έχει τίποτα δεδομένο σε αυτή τη ζωή. Και εγώ ψάχνω έναν άνθρωπο τόσο καιρό και δεν τον βρισκω αλλα δεν κατεβαζω πλερεζες ότι κάπου θα είναι και ότι θα έρθει.

    Κάνεις δεν ξεφεύγει από τον έρωτα. Γιατί δηλαδή εσύ να μην βρεις κάποιον να τον θες και να τσουλησει τουλάχιστον μέχρι και το σεξ ;
    Το πρόβλημα είναι ότι δεν βγαινω πλέον. Οι φίλες μου παντρευτηκαν και δεν έχω παρεες.δεν κάνω και νέες γνωριμιες καθόλου ευκολα γιατί δεν θελω.βέβαια γνωριμία δεν έτυχε να κάνω ποτέ σε κλαμπ καφετεριες κτλ.Αλλα δεν έβγαινα πολύ. Μέχρι τα 27 να φανταστεις δεν εβγαινα καθόλου. Μετά δειλά δειλά βγήκα και τωρα το ξανά έκοψα.
    Στο δρόμο οι πιο πολλές γνωριμιες και στη δουλεια,αλλά με γνωστούς λόγω του θέματος μου δεν βγαινω οπότε την δουλειά την απορρίπτω.
    Ότι μου τύχει στο δρόμο και στο σουπερ μάρκετ.

  12. #237
    Honorata
    Guest
    Κρίμα πραγματικά. Να στερείσαι τη ζωή σου για ένα "πρόβλημα" που δεν είναι καν πρόβλημα.

    Φυσικά και δεν είσαι η μοναδική παρθένα. Δεν είσαι συχνή περίπτωση σίγουρα αλλα δεν εισαι η μόνη και δεν μπορεις να ξέρεις πόσοι είναι έτσι Γιατί όλοι κρύβονται.

    Άλλοι έχουν προβλήματα σοβαρά δες την κοπέλα με το οξύ που καταστράφηκε όλη της η ζωή και παρόλα αυτά το παλεύει. Και βρήκε είχαν πει κι συντροφο. Ή άτομα που λόγω ατυχημάτων έμειναν ανάπηροι και όμως έφτιαξαν τη ζωή τους. Έλα τώρα. Εγώ είμαι σίγουρη ότι με έναν άντρα που θα σε αναψει και θα ξέρει λίγο να σε χειριστεί καλά και όχι σαν κάφρος θα το καταφέρεις δεν είναι τόσο δύσκολη από όσο νομίζεις. Να ντυθείς να βγεις έξω να κάνεις παρέες να βγεις από το καβούκι σου και να περνάς καλά και ότι είναι να έρθει θα έρθει
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Το πρόβλημα είναι ότι δεν βγαινω πλέον. Οι φίλες μου παντρευτηκαν και δεν έχω παρεες.δεν κάνω και νέες γνωριμιες καθόλου ευκολα γιατί δεν θελω.βέβαια γνωριμία δεν έτυχε να κάνω ποτέ σε κλαμπ καφετεριες κτλ.Αλλα δεν έβγαινα πολύ. Μέχρι τα 27 να φανταστεις δεν εβγαινα καθόλου. Μετά δειλά δειλά βγήκα και τωρα το ξανά έκοψα.
    Στο δρόμο οι πιο πολλές γνωριμιες και στη δουλεια,αλλά με γνωστούς λόγω του θέματος μου δεν βγαινω οπότε την δουλειά την απορρίπτω.
    Ότι μου τύχει στο δρόμο και στο σουπερ μάρκετ.

  13. #238
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    greece
    Posts
    1,775
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Τυπικα εισαι " παρθενα", εφοσον δεν εχεις δοκιμασει σεξ με διεισδυση, αλλα εχεις κανει σεξ σχεδον με ολους τους υπολοιπους τροπους ( το μονο που μενει, ειναι να μας πεις οτι εχεις κανει και πρωκτικο αλλα φοβασαι μην πονεσεις απο τον κολπο)... και οργασμους εχεις. επομενως, ουτε παρθενα εισαι, ουτε ασεξουαλ. Ασεξουαλ και παρθενα θα ησουν αν δεν αντεχες τπτ σεξουαλικο και δεν αντεχες ουτε να σε αγγιξουν.
    Εφοσον συμβαινουν ολα αυτα και κυριως ο οργασμός, επαναλαμβανω, οταν αρεσεις πολυ σε καποιον, δεν προκειται να σε αποριψει σε καμια περιπτωση λογω σεξ. Θα σε απεριπτε αν μετα απο καποιο διάστημα δεν ηθελες ουτε να στο δει... οταν προχωρησει η γνωριμία, δεν θα του πεις παρθενιες και σαχλαμαρες. Παρθενα δεν εισαι. Σεξουαλιζεσαι με ανδρες.
    Θα του πεις οτι εχεις μεγαλη διαθεση, αλλα σου αρεσουν αυτα κι αυτα κι εκεινα. Μπορει να εχεις βιτσια στο κατω κατω. Απαγορευεται; θα κανετε αυτα που θες και μια χαρα ευχαριστημενος θα ειναι. Οι άνδρες πετανε την σκουφια τους για στοματικο. ΚΙ ΑΝ στην πορεια σε εμπνευσει και σε πεισει για παραπανω, το δοκιμαζεις. Στο υπογραφω οτι με τοσα που σου αρεσουν στο σεξ, ενας ευαισθητος και εμπειρος ανδρας που θα τον γουσταρεις πολυ, μπορει να το κανει χωρις να εχεις το παραμικρο προβλημα, οταν εξοικειωθειτε. Αρκει να μην εχει προωρη εξπερματιση...
    και να τους κάνουν άλλα και να κάνουν στοματικό , να κοιτάμε και την ευχαριστήσει της παρτενέρ μας όχι μόνο την δική μας
    ασεξουαλ σίγουρα δεν είναι!

  14. #239
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2021
    Location
    Athens
    Posts
    952
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Και σε αυτη την ηλικία θεωρώ ότι ειμαι πάρα πολυ μεγάλη. Τα καλύτερα χρόνια τα εχασα.
    Ίσως στην αρχή αν γνωρίσω καποιον να μην έχει πρόβλημα να ολοκληρωνουμε με άλλους τροπους εκτός από σεξ.στην αρχη όμως. Μετά για να μείνει ο αλλος πρέπει να κάνω σεξ.Αυτό είναι το πρόβλημα και δεν προχωραω.ότι δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να κάνω σεξ.
    Θεωρω ότι είναι σχεδόν η ίδια ανικανοτητα την οποία έχει και ένας άντρας. Δεν διαφέρει σε τίποτα.
    Σε ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια σου.
    35 δεν είσαι ; Έχεις καλά χρόνια ακόμη. Υπάρχει και το άλλο . Ζεις στην Ελλάδα. Μη φανταστείς ότι οι άλλες γύρω, όσες δεν είναι παρθένες (δεν είσαι η μόνη παρθένα στα 35, μην ακούς τις απελευθερωμένες του πληκτρολογίου , μόνο στα λόγια είναι η απελευθέρωση των ελληνίδων και στα αίσχη στα δικαστήρια διαζυγίων) μην νομίσεις ότι είναι μηχανές του σεξ. Πολύ συνηθισμένη περίπτωση σεξουαλικής συμμετοχής, είναι αυτή του ... πτώματος , ξαπλώνει δηλαδή η άλλη κι ανοίγει τα πόδια. Ο ... ανταγωνισμός που έχεις από άλλες δηλαδή και το μέτρο σύγκρισης των ανδρών , το μαύρο του το χάλι είναι . ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΜΑΣΑΣ.

    Τα είπα όλα. Στα 35 έχεις καλά χρόνια. Μην έρθεις και λες τα ίδια στα 45 ή στα 50 ....

    Quote Originally Posted by Honorata View Post
    Δεν είναι όλοι οι άντρες τόσο γουρούνια ρε συ. Υπάρχουν πολλοί ηλίθιοι αλλα υπάρχουν και καλά παιδιά που δεν θα σε ταπεινωσουν και δεν θα θέλουν να σε φέρουν σε δύσκολη θέση όσο παράξενο και αν τους φανεί.
    Κακά τα ψέμματα , μπορεί να μη σου αρέσει ... αλλά όλες οι ιστορίες που άκουσα που ξεφτίλισαν άτομα οι ερωτικοί παρτενέρ τους, λόγω της ... παρθενιάς ... μάντεψε τι φύλου ήταν !
    Δεν θα σου αρέσει . Γυναίκες που έκαναν παρθένους άνδρες ρεντίκολα ήταν . Όλες οι ιστορίες που έχω ακούσει . Ποτέ το αντίστροφο .
    Γυναίκα αν δεν είναι καμιά εναλλακτική , κουλτουριάρα ή πιτσιρίκα , αν μάθει για κάποιον ότι είναι παρθένος και τον έστειλε και θα τον κάνει ρεζίλι των σκυλιών .
    Σεξ μαζί του δεν κάνει πάντως. Απλά δεν θα το πει έτσι . Θα του αποδώσει 1000 άλλα κουσούρια.

  15. #240
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Planet Love
    Posts
    25,266
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Όχι ούτε πρωκτικο έχω κανει δυστυχώς.
    Μεταξύ μας παρθένα είμαι. Δεν θεωρώ ότι αυτά που κάνω είναι σεξ.βλακιες είναι. Και στην πρώτη σχέση τα ιδια έπαθα. Καναμε τα παιχνιδακια όλα καλά ε μια δυο τρεις ο άνθρωπος βαρεθηκε και βρηκε αλλη.αυτή την κατάληξη φοβάμαι θα έχω και στους επόμενους καθώς είμαι πεπεισμενη ότι δεν θα κάνω σεξ.είναι μεγάλος ο φοβος ρεμεντυ μου και δεν μπορώ να τον προσπερασω και να ξεκινήσω κανονικη σχεση.
    ολα σεξ ειναι.
    μην κομπλεξαρεσαι χωρις λογο.
    ο,τι κανεις με τον αλλο για να φτασετε σε οργασμο, σεξ ειναι.
    υπαρχουν γυναικες που χωρις να πονανε, δεν θελουν διεισδυση. πχ καποιες ομοφυλοφιλες (οχι ολες)
    αυτες, δεν κανουν σεξ δηλαδη;
    το μονο κολλημα ειναι οτι και οι δυο παρτενερ πρεπει να ικανοποιουνται.
    αν καποιος ικανοποιειται ΜΟΝΟ με την διεισδυση , τοτε ναι, καποια στιγμη θα φυγει.
    αλλα 1-2-3 που λες, ειναι πολυ λιγες για να φυγει.
    πιθανολογω οτι και ο πρωτος σου απειρος ηταν.
    ενας εμπειρος ανδρας μπορει να το κανει, εαν νοιωθεις ανετα με τα παιχνιδια και τον ποθεις πραγματικα, χωρις να εισαι τοσο μεγαλο θεμα οσο νομιζεις.

Page 16 of 60 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast

Similar Threads

  1. απελπισια!
    By μυσπ in forum Σχέσεις και Επικοινωνία
    Replies: 7
    Last Post: 16-11-2020, 20:37
  2. Απελπισια;
    By Eleni44 in forum Συναισθηματική Υπερφαγία, Ψυχογενής Βουλιμία
    Replies: 38
    Last Post: 04-03-2019, 12:33
  3. απελπισια
    By hlias1988 in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια
    Replies: 8
    Last Post: 18-12-2014, 14:13
  4. Απελπισία
    By Erida in forum Συμβουλευτική Γονέων
    Replies: 3
    Last Post: 02-04-2014, 20:23
  5. απελπισια
    By STARAKI_ed in forum Συναισθηματική Υπερφαγία, Ψυχογενής Βουλιμία
    Replies: 25
    Last Post: 03-11-2010, 01:48

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •