Results 226 to 240 of 900
Thread: Απελπισία....
-
21-06-2022, 15:21 #226HonorataGuest
Έχει αρνητικές εμπειρίες, και για το σώμα της και για τον εαυτό της κακή γνώμη Αλλά και για το σεξ και ευθύνεται και το υπόβαθρο της κατάθλιψης για αυτό.
Όλοι τη συμβουλεύουμε το δεδομένο μα βγει έξω να τα γράψει όλα στα παλιά της τα παπούτσια να διασκεδάσει να γνωρίσει κόσμο χωρίς να φοβάται μήπως την απορρίψουν επειδή είναι τυπικά παρθένα
Όμως ούτε και αυτό δεν είναι αρκετό και δεν μπορεί ή φοβάται να το κάνει. Για αυτό μια λύση είναι ο ειδικός.
- 21-06-2022, 15:22 #227
Εσύ αν ειχες μια σχέση που σου εξασφαλιζε μόνο την ασφάλεια. Σε έκανε να μη νοιώθεις μόνη και από την άλλη δεν σε ενοχλούσε πουθενά γιατι να χωριζες?εγώ πχ λειτουργω σαν ελευθερη.ότι και να δει ότι και να κάνω δεν το καταλαβαινει η δεν τον νοιαζει.και για καφέ δημόσια αν μου λεγε ο παντρεμενος μπορούσα να πάω.Ότι δικαιολογία και να του έλεγα θα την πίστευε και επιπλεον σου λέω δεν με ενοχλεί πουθενά.
Οσο για την συγκατοικηση η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να μείνω κάθε μέρα μαζί του λόγω μεγάλης αποστασης από την δική μου δουλεια.δεν φοβάμαι να μείνω μόνη. Ναι ίσως τις υποχρεωσεις ενος σπιτιού να μην τις ξέρω και να μην μπορώ να ανταπεξελθω μόνη γιατί περνω ένα μισθό ημιαπασχολησης που εκ των πραγμάτων δεν μπορείς να τα βγαζεις όλα πέρα ετσι.εκεί ίσως δυσκολευτω στο οικονομικο.στα αλλά δεν έχω ανάγκη να μείνω με τους γονείς μου.
21-06-2022, 15:25 #228
21-06-2022, 15:25 #229HonorataGuestΡε συ Αποστολια μου δεν είσαι 90 χρονών...34 χρόνων νέα γυναίκα εισαι...έχεις τόση ζωή μπροστά σου .
Μπορεί να μην είσαι καν ανίκανη.
Όντως τώρα; Για να βαλεις την ετικέτα "ανίκανη" στον εαυτό σου θα επρεπε να είχες σχέση με πολλούς άντρες, να είχες γνωρίσει αρκετούς υπό διάφορες συνθήκες και αν δεν προχωρούσε με κανέναν τότε θα έλεγες οκει είμαι ανίκανη.
Εσύ όλη και όλη μια σχέση έχεις κάνει μακροχρόνια και σοβαρή και με έναν άνθρωπο που σεξουαλικά δεν σε ελκύει.
Αφού μια χαρά φαντασιωνεσαι άλλους και θες κάτι παραπανω αλλα φοβάσαι.
21-06-2022, 15:28 #230
21-06-2022, 15:29 #231HonorataGuestΓιατί ρε συ Αποστολια να μη βγεις έξω και κάποια στιγμή να γνωρίσεις κάποιον που θα σε προσελκυσεις και θα νιώθεις ωραία; Γιατί να μην υπάρχει ένας άντρας που θα σε φτιάξει και θα έχει τον τρόπο; για να περάσετε καλά;;
Τι μαυρίλα είναι αυτή........κανεις δεν έχει τίποτα δεδομένο σε αυτή τη ζωή. Και εγώ ψάχνω έναν άνθρωπο τόσο καιρό και δεν τον βρισκω αλλα δεν κατεβαζω πλερεζες ότι κάπου θα είναι και ότι θα έρθει.
Κάνεις δεν ξεφεύγει από τον έρωτα. Γιατί δηλαδή εσύ να μην βρεις κάποιον να τον θες και να τσουλησει τουλάχιστον μέχρι και το σεξ ;
21-06-2022, 15:31 #232HonorataGuestΕ ωραία μπορεί κάποιος να σε απορρίψει Ε και ;; δεν ξαναμιλάτε δεν τον ξαναβλεπεις και τελείωσε.
Δεν είναι όλοι οι άντρες τόσο γουρούνια ρε συ. Υπάρχουν πολλοί ηλίθιοι αλλα υπάρχουν και καλά παιδιά που δεν θα σε ταπεινωσουν και δεν θα θέλουν να σε φέρουν σε δύσκολη θέση όσο παράξενο και αν τους φανεί.
21-06-2022, 15:32 #233
Όχι ούτε πρωκτικο έχω κανει δυστυχώς.
Μεταξύ μας παρθένα είμαι. Δεν θεωρώ ότι αυτά που κάνω είναι σεξ.βλακιες είναι. Και στην πρώτη σχέση τα ιδια έπαθα. Καναμε τα παιχνιδακια όλα καλά ε μια δυο τρεις ο άνθρωπος βαρεθηκε και βρηκε αλλη.αυτή την κατάληξη φοβάμαι θα έχω και στους επόμενους καθώς είμαι πεπεισμενη ότι δεν θα κάνω σεξ.είναι μεγάλος ο φοβος ρεμεντυ μου και δεν μπορώ να τον προσπερασω και να ξεκινήσω κανονικη σχεση.
21-06-2022, 15:35 #234
21-06-2022, 15:39 #235
Είχα κι άλλη μια σχέση στο παρελθόν για ένα χρόνο περίπου. Η χειρότερη από όλες ήταν αυτή βέβαια είχα ρίξει το κλαμα της αρκουδας και έπεσα σε καταθλιψη.
Οπότε έχω προσπαθήσει με δύο να κάνω σεξ.καλά με τόν πρώτο μη φανταστείς ελαχιστες φορές προσπαθησαμε γιατί δεν μου εβγαινε με τίποτα μαζί του.
Τώρα φαντασιωσεις έχω σχεδόν με όλους τους άντρες μου αρέσουν τους ποθω σκέφτομαι και φαντάζομαι εικόνες να κάνουμε σεξ και μου αρέσει. Αμα με βάλεις στην πράξη όμως να τα κάνω ας το.
21-06-2022, 15:45 #236
Το πρόβλημα είναι ότι δεν βγαινω πλέον. Οι φίλες μου παντρευτηκαν και δεν έχω παρεες.δεν κάνω και νέες γνωριμιες καθόλου ευκολα γιατί δεν θελω.βέβαια γνωριμία δεν έτυχε να κάνω ποτέ σε κλαμπ καφετεριες κτλ.Αλλα δεν έβγαινα πολύ. Μέχρι τα 27 να φανταστεις δεν εβγαινα καθόλου. Μετά δειλά δειλά βγήκα και τωρα το ξανά έκοψα.
Στο δρόμο οι πιο πολλές γνωριμιες και στη δουλεια,αλλά με γνωστούς λόγω του θέματος μου δεν βγαινω οπότε την δουλειά την απορρίπτω.
Ότι μου τύχει στο δρόμο και στο σουπερ μάρκετ.
21-06-2022, 15:58 #237HonorataGuestΚρίμα πραγματικά. Να στερείσαι τη ζωή σου για ένα "πρόβλημα" που δεν είναι καν πρόβλημα.
Φυσικά και δεν είσαι η μοναδική παρθένα. Δεν είσαι συχνή περίπτωση σίγουρα αλλα δεν εισαι η μόνη και δεν μπορεις να ξέρεις πόσοι είναι έτσι Γιατί όλοι κρύβονται.
Άλλοι έχουν προβλήματα σοβαρά δες την κοπέλα με το οξύ που καταστράφηκε όλη της η ζωή και παρόλα αυτά το παλεύει. Και βρήκε είχαν πει κι συντροφο. Ή άτομα που λόγω ατυχημάτων έμειναν ανάπηροι και όμως έφτιαξαν τη ζωή τους. Έλα τώρα. Εγώ είμαι σίγουρη ότι με έναν άντρα που θα σε αναψει και θα ξέρει λίγο να σε χειριστεί καλά και όχι σαν κάφρος θα το καταφέρεις δεν είναι τόσο δύσκολη από όσο νομίζεις. Να ντυθείς να βγεις έξω να κάνεις παρέες να βγεις από το καβούκι σου και να περνάς καλά και ότι είναι να έρθει θα έρθει
21-06-2022, 16:48 #238
21-06-2022, 17:06 #239
35 δεν είσαι ; Έχεις καλά χρόνια ακόμη. Υπάρχει και το άλλο . Ζεις στην Ελλάδα. Μη φανταστείς ότι οι άλλες γύρω, όσες δεν είναι παρθένες (δεν είσαι η μόνη παρθένα στα 35, μην ακούς τις απελευθερωμένες του πληκτρολογίου , μόνο στα λόγια είναι η απελευθέρωση των ελληνίδων και στα αίσχη στα δικαστήρια διαζυγίων) μην νομίσεις ότι είναι μηχανές του σεξ. Πολύ συνηθισμένη περίπτωση σεξουαλικής συμμετοχής, είναι αυτή του ... πτώματος , ξαπλώνει δηλαδή η άλλη κι ανοίγει τα πόδια. Ο ... ανταγωνισμός που έχεις από άλλες δηλαδή και το μέτρο σύγκρισης των ανδρών , το μαύρο του το χάλι είναι . ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΜΑΣΑΣ.
Τα είπα όλα. Στα 35 έχεις καλά χρόνια. Μην έρθεις και λες τα ίδια στα 45 ή στα 50 ....
Κακά τα ψέμματα , μπορεί να μη σου αρέσει ... αλλά όλες οι ιστορίες που άκουσα που ξεφτίλισαν άτομα οι ερωτικοί παρτενέρ τους, λόγω της ... παρθενιάς ... μάντεψε τι φύλου ήταν !
Δεν θα σου αρέσει . Γυναίκες που έκαναν παρθένους άνδρες ρεντίκολα ήταν . Όλες οι ιστορίες που έχω ακούσει . Ποτέ το αντίστροφο .
Γυναίκα αν δεν είναι καμιά εναλλακτική , κουλτουριάρα ή πιτσιρίκα , αν μάθει για κάποιον ότι είναι παρθένος και τον έστειλε και θα τον κάνει ρεζίλι των σκυλιών .
Σεξ μαζί του δεν κάνει πάντως. Απλά δεν θα το πει έτσι . Θα του αποδώσει 1000 άλλα κουσούρια.
21-06-2022, 17:21 #240
ολα σεξ ειναι.
μην κομπλεξαρεσαι χωρις λογο.
ο,τι κανεις με τον αλλο για να φτασετε σε οργασμο, σεξ ειναι.
υπαρχουν γυναικες που χωρις να πονανε, δεν θελουν διεισδυση. πχ καποιες ομοφυλοφιλες (οχι ολες)
αυτες, δεν κανουν σεξ δηλαδη;
το μονο κολλημα ειναι οτι και οι δυο παρτενερ πρεπει να ικανοποιουνται.
αν καποιος ικανοποιειται ΜΟΝΟ με την διεισδυση , τοτε ναι, καποια στιγμη θα φυγει.
αλλα 1-2-3 που λες, ειναι πολυ λιγες για να φυγει.
πιθανολογω οτι και ο πρωτος σου απειρος ηταν.
ενας εμπειρος ανδρας μπορει να το κανει, εαν νοιωθεις ανετα με τα παιχνιδια και τον ποθεις πραγματικα, χωρις να εισαι τοσο μεγαλο θεμα οσο νομιζεις.