Results 61 to 75 of 93
-
05-12-2023, 10:02 #61biscochiccoGuest
Καλημερα, θα κανω μια περιληψη των οσων ειπαμε με τη μαγκι τηλεφωνικως, για να τα διαβασει και αυτη αλλα και για να βοηθησετε κι εσεις!
ελπιζω να μη πειραζει τι μαγκι αφου φαινεται οτι χρειαζεται τις γνωμη ολων μας.
ο συντροφος ειχε μια καταπιεστικη μητερα και μεγαλωνοντας αυτη τον προετρεψε να γινει γιατρος, κατι που απο οτι φαινεται δεν ηταν δικη του αποφαση αλλα ενας τροπος να ευχαριστησει την ναρκισσιστρια μητερα του.
πηγαινοντας να σπουδασει προφανως δεν μπορεσε να μπει στο κλιμα της σχολης αφου δεν ηταν κατι που το ηθελε, στο ενδιαμεσο ή πριν (αυτο δε το διευκρινησαμε) γνωριζει την μαγκι, ερωτας μεγαλος, δυναμικη η μαγκι σαν προσωπικοτητα, ανεξαρτητη και πολλα αλλα. Απο εκει που εχει να τελειωσει την σχολη ειχε και την κοπελα του πλεον. Προφανως η σχολη δεν το ενδιεφερε, απλως τα εριξε στην μαγκι( οτι παρατησε τα δικα του να ασχοληθει με αυτη και οτι τον "κατεστρεψε" για να νιωθει λιγοτερο ενοχος που προδωσε τα ονειρα της μανας του.
Παμε χρονολογικα περισυ το καλοκαιρι που αρχισε να εκδηλωνεται φανερα πλεον η διαταραχη του, ενας αγνωριστος ανθρωπος προς την μαγκι, εκει πηραν για λιγο τις αποστασεις του και αυτος γυρισε πισω μετα απο καποιο διαστημα για να ξαναπροσπαθησουν
ολα καλα ολα ωραια, αλλα απο κει που προοριζοταν για γιατρος εμεινε να δουλευει σε εστιαση, να μην θελει να κανει πολλα πραγματα, να μην εχει την υπομονη ουτε τα παιδια του να πηγαινει σε δραστηριοτητες, να του φταινε ολα τελος παντων και αρχιζει να επιτηθεται στη μαγκι( μονο λεκτικα, ποτε δεν υπηρξε βια) οτι αυτη φταιει και ολα οσα μπορειτε να φανταστειτε.
χρονολογικα στο τωρα εχρομαστε που ο συντροφος εχει ξεκινησει εδω και λιγο καιρο μια νεα σχολη, προσπαθει να ορθοποδησει αλλα και παλι δν εχει διαθεση για πολλα, αλλα κανει λιγα περισσοτερα πραγματα για τα παιδια.
Με τη μαγκι δεν θελει καθολου επαφες, τυπου ουτε λιγη τρυφεροτητα δεν δεχεται απο μεριας της. Ειναι σαν σκοτσεζικο ντους.
τα λεω αυτα λιγο για το συντροφο να εχουμε και την δικια του οπτικη
ελπιζω να μη πειραζει την μαγκι που εγραψα για το θεμα της, θελει οτι συμβουλη μπορειτε να δωσετε. δεν ειχε ποτε στο περιγυρω της ατομα με διαταραχες, μεχρι περισυ δεν υπηρχαν γι αυτη οι διαταραχες, οποτε ειναι δυσκολο
- 05-12-2023, 10:04 #62biscochiccoGuest
σε ολα αυτα τα χρονια και η μαγκι και ο συντροφος δουλευουν παρα πολλες ωρες
05-12-2023, 11:28 #63
Δεν με πειράζει...σε ευχαριστώ πολύ....
Δεν θέλει τρυφερότητα κτλ τώρα που αποφάσισε να φύγει....Τώρα τον Νοέμβριο που τον έπιασε πάλι κάτι σαν μανιακό επεισόδιο κάτι σαν αυτό που τον είχε πιάσει πέρσυ όταν είχε φύγει πάλι....Από τον Μάιο που γύρισε ήταν όλα καλά....με κάποιες μέρες που κλείνονταν στον εαυτό του αλλά του περνούσε....Τώρα είναι απόλυτος. . Είναι σαν σε άρνηση.
05-12-2023, 13:23 #64
ποιες πραξεις του ειναι αυτες που σου λενε "αλλα"; οταν ο ανδρας σου κοιμαται αλλου, σημαινει ξεκαθαρα οτι κοιμαται με ΑΛΛΗ. αυτο το μεταφραζεις σαν επιθυμια για σενα; και περα απο αυτο, το αντεχεις;
αντιλαμβανομαι οτι ειναι πολυ δυσκολη η κατασταση, αλλα κατα την δικη μου κριση γινεται ακομα πιο δυσκολη οσο την σερνετε κακοφορμισμενη, με τα χρονια...
παρτε αποφασεις ειτε προς την μια ειτε προς την αλλη πλευρα. δλδ Η ΜΑΖΙ Η ΧΩΡΙΑ. τα παιδια σας δεν τα λυπαστε να ζουν αυτην την ασταθεια και την εμπολεμη κατασταση;
ρωτας για αναλογες εμπειριες ή για το πως το σκεφτονται ανθρωποι με ιδια παθηση.
να σου κανω την ερωτηση που παντα κανω σε ανθρωπους στην θεση σου.
εστω οτι η ασταθεια του οφειλεται στην διαταραχη του. ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΑΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ενας ανθρωπος με μια τετοια συμπεριφορα;
τι σημασια εχει σε ποιο βαθμο οφειλεται σε καποια παθηση (αν οφειλεται εκει). εσυ μπορεις να ζεις με εναν ανδρα που κοιμαται με αλλες, σου λεει οτι του τελειωσε, οτι δεν σε θελει και οτι θελει διαζυγιο; γιατι να τον κρατας με το ζορι;
οι πρωτοι ειστε ή οι τελευταιοι που δεν τα βρισκετε;
05-12-2023, 13:37 #65
εχω συνεχως την αισθηση οτι η μαγκι προσπαθει να δικαιολογησει με ορους ιατρικους/ διαταραχης, πραγματα που οφειλονται ΚΑΙ σε πραγματικες επιθυμιες...
ναι, φαινεται οτι εχει μια παθηση ο ανθρωπος.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ Η ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΑΓΩΓΗ ΘΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ/ ΘΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΕΙ ΠΑΛΙ.
δηλαδη, ενας ανθρωπος με αυτην την διαταραχη, αγαπαει παντα και για παντα; αποκλειεταινα του τελειωσει οπως και σε καθε υγιη ανθρωπο;
δεν το καταλαβαινω, γιατι καποιος επιμενει οταν λενε και του δειχνουν οτι δεν τον θελουν, σε ο,τι κι αν οφειλεται αυτο.
περα απο τα γεγονοτα, εχουν περασει και 17 χρονια.
οι επιθυμιες και τα συναισθηματα αλλαζουν.
δεν εχει βαλει καποιο οριο για να παρει αποφασεις η μαγκι; στα ποσα χρονια "δεν σε θελω, δεν σε επιθυμω, θελω διαζυγιο, θα κοιμηθω αλλου", θεωρει οτι πρεπει να απομακρυνθουν;
ας το παρουμε και αντιστροφα. λεει, φωναζει καιδ ειχνει οτι δεν την θελει οτι θελει να χωρισουν.
ε, ας χωρισουν κι αν "γινει καλα" και την θελησει, ας το ξανασκεφτει.
το να κοιμαται με αλλες και να κανει τον τουριστα στο σπιτι του και στα παιδια του, πως ακριβως εξυπηρετει και ΠΟΙΟΝ;
05-12-2023, 14:47 #66
05-12-2023, 16:18 #67
George το έψαξα....δεν βρήκα κάτι....εκτός εάν θέλει να το κάνει..
Είπα σε άλλο μήνυμα ότι όλη την ημέρα είναι στο σπίτι μας ....και όταν έφευγε να κοιμηθεί άλλου πάντα ήμασταν με βιντεοκλήση να μιλάμε ώρες .. Ή πήγαινα και εγώ συχνά στο δωμάτιο να χτυπήσω κτλ κτλ...η πολλές φορές αυτός μου έδειχνε ότι θέλει να πάω....Μετα από τισαχρόνια καταλαβαίνεις εάν ο σύζυγός σου σε θέλει η όχι....Εγώ καταλαβαίνω ότι μου λέει δεν σε θέλω ενώ μου λέει με τα μάτια του πονάω βοήθησε με!......
05-12-2023, 16:29 #68
Τότε γιατί είναι όλη την ημέρα στο σπίτι μας Remedy? Ακόμη και όταν τα παιδιά είναι στο σχολείο? Γιατί τρώει πίνει στο σπίτι? Γιατί μόλις εγώ απομακρυνθω λίγο με ψάχνει....και μόλις τον πλησιάζω πολύ με απωθεί???Σου φαίνονται όλα αυτά νορμάλ???Του έγραψε aproya και τα παίρνει εδώ και 2 εβδομάδες...εμπιζω δηλαδή.... λογικό δεν είναι να αποδίδω όλη αυτή τη συναισθηματική αστάθεια στην οριακή διαταραχή με την οποία έχει διαγνωσθεί???
Ξέρω ότι το κάνείς για να με βοηθήσεις....απλά όταν είσαι μέσα στα πράγματα είναι πολύ δύσκολο να δράσεις σύμφωνα με την λογική...
Εγώ φοβάμαι μήπως εάν του πω εντάξει φτάνει τον κάνω να νοιώσει πάλι εγκατάλειψη όπως όταν έφυγα και γύρισα πρώτη στην Ελλάδα....και όταν έφυγα επαγγελματικό ταξίδι πέρσυ....φοβάμαι ότι εάν δεν του δίνω πάλι σημάδια θα νοιώσει ότι τον εγκαταλείπω....
Αυτός με ψάχνει...αυτός έρχεται...... τελοσπάντων...τώρα μετά από αυτά που μου είπε χθες είπα να τον αφήσω λίγο χωρίς να του μιλάω κτλ....Σήμερα ήρθε το πρωί και ούτε τον κοίταξα στα μάτια....μου είπε γειαααα.....του λέω γειαααα και έφυγα στο άλλο δωμάτιο....Μετά έρχεται μου λέω πάω να κουρευω....του κούνησα το κεφάλι.....όταν γύρισε εγώ Ετοιμάστηκα και έφυγα για τη δουλειά χωρίς να του δώσω σημασία....Τι να πω ..θα προσπαθήσω να είμαι αδιάφορη....
Τώρα δεν θέλω να του πω αφού δεν με θέλεις και κοιμάσαι άλλού δεν μπορείς να μπαινοβγαίνεις έτσι στο σπίτι ....έρχονται γιορτές....τα παιδιά θα σκάσουν....δεν μπορώ να τους το κάνω. .
05-12-2023, 16:46 #69
05-12-2023, 17:07 #70
το "επειδη τον βολευει", πως σου φαινεται σαν εξηγηση;;;
εγω δεν βλεπω καμια διαφορα απο καποιες χιλιαδες παντρεμενων που αλλου τρωνε, αλλου πινουν κι αλλου πανε και τον δινουν...
το θεμα ειναι αν του αρεσει να τρωει και να πινει, ή το πως σου φερεται εσενα και που κοιμαται;
να τον ταιζεις θελεις, η να ειναι ανδρας σου;
συγνωμη, αυτο που κανετε τωρα στα παιδια το θεωρεις λιγοτερο κακο απ το να παρετε μια οριστικη και στα θερη αποφαση για το αν ειστε μαζι η ξενοκοιμαστε με αλλους;
05-12-2023, 17:20 #71
Τον αντρα της τον διαλεξε οταν εκανε παιδια μαζι του, δεν ξερω σε ποιον κοσμο ζεις, αλλα στον δικο μου μηχανες του χρονου δεν υπαρχουν ακομα. Ειναι λιγο αργα να κρινει αν ειναι αντρας η οχι. Οσο τον κρινει, κρινει και τον σπορο του και αυτο ειναι που πληγωνει τα παιδια και τα αχρηστευει.
05-12-2023, 17:32 #72
Μάγκι φιλαρακι μου αν δε μπορειτε να συνεννοηθείτε ειν δυσκολο να ειστε μαζι κι να υπαρχουν αυτα που ο ενας δε μπορει να καταλαβει τι νιωθει ο αλλος . αυτος παλευει με τα θεματα του . καλυτερα ειναι να βρειτε μια χρυση τομη να τα εχετε καλα σα φιλοι πλεον . δε μπορει παντα οι γαμποι να κρατανε . πολλα πραγματα δε φτουράνε αν συμβαινουν θεματα κι υποφερουν ολοι τι ειν καλυτερο ?? δε ξερω ειν γνωμη μου αυτη οτι πιθανον καλυτερα να ειστε σε μια αποσταση να ειστε αγαπημενοι κι παντα με καλη προθεση.δε θελει πολλα πολλα δε μπορει πια να νιωθει οπως πριν ο ανθρωπος αυτος λογο αυτου που εχει κι θελει τον χωρο του. αστον ετσι κι θα φανει πως ο χρονος θα δειξει τα πραματα πως θα πανε . μην ζορίσεις τιποτα για καλο ολων σας αστο ετσι να παει το θεμα κι θα φανει αν πρεπει να ειστε ξανα μαζι η λιγο χωρια παντα με αγαπη κι οχι θυμο τιποτε μα η απόσταση συχνα ειν φαρμακο .
αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα
05-12-2023, 21:40 #73
Σε ευχαριστώ πολύ ....Βάλσαμο τα λόγια σου και ο τρόπος σου ...
Δεν μαλώνουμε...μόνος του μάλωνε τώρα τον Νοέμβριο...δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του ενώ πάντα ήταν πολύ ήρεμος άνθρωπος... Από πέρσυ που το εκδηλωσε έγινε άλλος άνθρωπος. .... πέρσυ είπε ότι ο ψυχίατρος έκανε λάθος διάγνωση και δεν δέχτηκε να κάνει ούτε ψυχοθεραπεία...
Δεν του κάνω κάτι.για να μην φύγει...δεν του είπα δεν φεύγεις.... Έφυγε και έρχεται κάθε μέρα ανοίγει μόνος του με τα κλειδιά... μπαίνει... ξαπλώνει...διαβάζει βιβλία...κανονικά όλη την ημέρα σαν να μην έχει αλλάξει κάτι....εκτός από το ότι δεν με πλησιάζει ερωτικά....
Δεν τον έχω δέσει απλά ήθελα να μάθω την γνώμη από κάποιον που έχει την διαταραχή αυτή να καταλάβω πως θα ήταν καλύτερα να του φαίρομαι....για να νοιώσει ότι τον αγαπάω...για να με εμπιστευτεί πάλι.... Γιατί με έβλεπε σαν τον εχθρό του!Μου έλεγε μου έκανες πολλά και δεν σε εμπιστεύομαι!...Σας είπα αυτά που λέει δεν ισχύουν...αυτός τα ενοιωθε...δεν ήταν η πραγματικότητα....
Δηλαδή λες να τον αφήσω να συνεχίσει να έρχεται στο σπίτι...να κάνει όπως νοιώθει...και απλά να μην του λέω τίποτα για εμάς...να μιλάμε για άσχετα θέματα.... για να δω πως θα πάει ή να του πω ότι αφού αποφάσισε να κοιμάται άλλού και αφού μου λέει ότι δεν θέλει να είναι πια μαζί μου να μην ανεβαίνει να είναι όλη την. Ημέρα στο σπίτι αλλά να παίρνει τα παιδιά από κάτω?.....Μπορεί να μου το έγραψες κιόλας αλλά θέλω να σιγουρευτώ ότι κατάλαβα καλά....Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι..
05-12-2023, 21:54 #74
Παιδιά δεν τον έχω δέσει....Είπε φεύγω ..του είπα μην φύγεις...κάθισε να λύσουμε ότι θέμα υπάρχει....Σε αγαπάω....κτλ κτλ.....Είπε όχι ξέρεις ότι είναι καλύτερα και για τους δύο να φύγω....Του είπα για εμένα όχι....
Κοιμάται άλλού ..ήδη από το επόμενο πρωί ήταν στο σπίτι... ανοίγει με το κλειδί....και κάνει ότι έκανε πριν ακριβώς....Μία φορά μου είπε γιατί με κοιτάς περίεργα?Για τα παιδιά έρχομσι.... εντωμεταξύ όλο το πρωί τα παιδιά λείπουν....
Ναι του έλεγα ότι τον αγαπάω...Του έλεγα εάν παίρνει την θεραπεία του.... Πότε θα πάει για ψυχοθεραπεία και όλο αυτό τον νευρίαζε...Ίσως και αυτό να έφταιξε.... Τώρα αποφάσισα να μην του λέω τίποτα πια γι'αυτό.... Σήμερα όσες φορες τον είδα...Το πρωί όταν ήρθε να πάρει τα παιδιά στο σχολείο....μετά όταν γύρισε και έφυγα για δουλειά....Τώρα που μπήκα σπίτι ,ετοιμάστηκα και έφυγα γιατί είχα ένα ραντεβού ... απλά τον χαιρετισα ....Δεν του έδωσα σημασία ,ένα φιλί στο μάγουλο,οπως άλλες φορές και ήταν φανερά ενοχλημένος....Δεν θέλω να τον ενοχλώ...
05-12-2023, 22:17 #75
Μάγκι φιλαρακι μου εγω θα σου πω την γνωμη μου απλα εσυ θα δεις τι θα κανεις ξερεις πιο καλα τη κατασταση γιατι το ζεις ολο αυτο. εγω σα μαρια θα αφηνα να δω που το παει το πραμα να δω ο χρονος τι σημαδια δινει . δε θα ζοριζα τιποτε θα ξεκαθαριζα τη θεση μου φυσικα κι οτι αυτο ολο με στεναχωρεί κι θελω να βρεθεί λυση . αν ειν καλυτερα να ειν σε αποσταση απο εκει που πνιγεται οκ ας το κανει. θα δεις πως φερεται τι παιζει με αυτον . με το να κανει κατι αν δε μπορει πχ να κανει οτι πριν θα στραβωσει πιο πολυ.αυτος τωρα περναει φαση εχει τα θεματα του δε εχει να κανει με εσενα.συχνα γονεις που ειναι σε διασταση μπορει να ειναι πολυ καλοι γονεις κι φιλοι πλεον με το τερι τους που εχουν παιδια . αν εις μαζι του κι υποφερετε κι οι δυο με ολο αυτο παλι κι τα παιδια τρομαζουν δε εχει νοημα νομιζω. δε ξερω μπορει ναχω λαθος μα μια δοκιμή ειν καλη να δεις τι γινεται με αυτον κι τι ζητα τελικα ?? αν ειν να πληρώνεστε μαζι αν ειστε κι να στεναχωριεστε τι ειν καλυτερο ?? να ειστε μαζι η να εχετε μια αποσταση σχεστικη να μπορειτε κι οι δυο να νιωθετε μια ηρεμια ?? παλι αγαπημενοι θα ειστε απλα δε θα στε ολο μαζι κολλημενοι να εχετε προστριβες. αυτα εγω νομιζω πιο καλυτερα κι βλεπετε μαζι μετα τι μπορει να γινει σα τελικο αποτελεσμα . δες εσυ τι ηρεμει κι τους δυο αυτο θα ειν το καλυτερο κι για τους δυο να δειτε τα αισθηματα σας πως ειναι πως αυτα ξεδιπλωνονται.εγω αυτα λεω εσυ ομως αποφασισε τι ειν πιο σωστο οπως κι να'χει διακριτικα χριαζετε στηριξη τωρα αυτος περναει δυσκολα.
αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα