Νάρκωση, βοηθεια - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 112
    Senior Member
    Τα θετικα ειναι περισσοτερα που θα αποκομισεις κάνοντας την επεμβαση.
    Πιστευω να φανηκες πιο δυνατος τελευταια στιγμη και να την εκανες.
    11/12/2006

Quote Originally Posted by Touch_The_Sky View Post
    Τα θετικα ειναι περισσοτερα που θα αποκομισεις κάνοντας την επεμβαση.
    Πιστευω να φανηκες πιο δυνατος τελευταια στιγμη και να την εκανες.
    Σιγα την επεμβαση βρε σκιουρε...
    Είναι από τις πιο απλές διαδικασίες..
    Μπορεί να σε τρομάζει η αναισθησία, αλλα δεν παίζει να πάθεις τίποτα...
    Αντιθέτως, οι πολύποδες μπορεί να υποστούν μετάλλαξη και να πάθεις καρκίνο στο παχύ έντερο...
    Πήγαινε και κάνε την "επέμβαση", να ξεμπερδέψεις από δυνητικούς κινδύνους...
    Και γράψε μας πόσο πολύ ευχαριστηθηκες την μαστούρα από την νάρκωση...

Senior Member

Thumbs up

Dr.Med φιλε εσυ εισαι θεουλης χαχαχαχαχαχα αντε περαστηκα καλην ανάρρωση ευχομε αν την εκανε ο ανθρωπος τελικα που φοβοτανε .
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    Παιδιά, δεν την έκανα γιατί καθυστέρησαν τα προηγούμενα χειρουργεία και δεν άντεχα άλλο νηστικός, συμφώνησε ο γιατρός να την κάνουμε την Πέμπτη πρωι για να μην καθομαι ολη τη μερα νηστικος. Αυτή τη φορά θα την κανω, ξεφοβηθηκα αρκετά παρόλο που το βράδυ χθες είχα πολύ άγχος. Πλέον μου είναι πιο γνώριμη διαδικασία άρα θεωρώ ότι θα πάω χωρίς υπερβολικό άγχος την Πέμπτη.

Φοβαμαι πως ήδη έχω καρκίνο. Η αδερφή μου είχε καρκινικό πολυποδα στα 18 της. Φοβάμαι πως και ο δικός μου είναι κακοηθης. Και πως καθυστέρησα με τις χαζες φοβίες και θα έχει κάνει μεταστασεις. Οι εξετάσεις μου είναι καλες, αλλα πονάω εδώ και λίγες μέρες κάτω από την αριστερή μασχάλη. Φοβάμαι πως ο καρκίνος είναι ήδη στους λεμφαδένες. Και ξέρω για τον πολυποδα 1.5 χρόνο. Έκανα παιδιαρισματα και δεν έκανα την επεμβαση αμέσως. Έχω άγχος για τη βιοψία. Θα πρέπει να κανω χημειοθεραπειες εκτος κι απο αλλες εγχειρησεις αν εχω μεταστασεις. Θα πέσουν και τα μαλλιά μου, ήδη έχω αρχίσει να έχω τριχοπτωση, φαντάσου με χημειοθεραπειες. Για όσο επιζησω.

Senior Member
    να πας να κανεις την επέμβαση φιλαρακι μου . δε θα ειν τιποτε θα περάσει ευχομε ολα να πανε καλα .

Senior Member
    Κάλε τι βλακείες είναι αυτές και τι σενάρια επιστημονικής φαντασίας;; Να σου πω ότι τις περισσότερες φορές η κακοήθεια δεν πονάει! Ένας νεύρο πόνος θα είναι!!! Σκέψου θετικά και μόνο!! Να πας με αισιοδοξία και μην κανείς τέτοιου είδους σκέψεις!! Να μας κρατάς ενήμερους αν θες!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Skiouros8 View Post
    Παιδιά, δεν την έκανα γιατί καθυστέρησαν τα προηγούμενα χειρουργεία και δεν άντεχα άλλο νηστικός, συμφώνησε ο γιατρός να την κάνουμε την Πέμπτη πρωι για να μην καθομαι ολη τη μερα νηστικος. Αυτή τη φορά θα την κανω, ξεφοβηθηκα αρκετά παρόλο που το βράδυ χθες είχα πολύ άγχος. Πλέον μου είναι πιο γνώριμη διαδικασία άρα θεωρώ ότι θα πάω χωρίς υπερβολικό άγχος την Πέμπτη.

Φοβαμαι πως ήδη έχω καρκίνο. Η αδερφή μου είχε καρκινικό πολυποδα στα 18 της. Φοβάμαι πως και ο δικός μου είναι κακοηθης. Και πως καθυστέρησα με τις χαζες φοβίες και θα έχει κάνει μεταστασεις. Οι εξετάσεις μου είναι καλες, αλλα πονάω εδώ και λίγες μέρες κάτω από την αριστερή μασχάλη. Φοβάμαι πως ο καρκίνος είναι ήδη στους λεμφαδένες. Και ξέρω για τον πολυποδα 1.5 χρόνο. Έκανα παιδιαρισματα και δεν έκανα την επεμβαση αμέσως. Έχω άγχος για τη βιοψία. Θα πρέπει να κανω χημειοθεραπειες εκτος κι απο αλλες εγχειρησεις αν εχω μεταστασεις. Θα πέσουν και τα μαλλιά μου, ήδη έχω αρχίσει να έχω τριχοπτωση, φαντάσου με χημειοθεραπειες. Για όσο επιζησω.
    να κι ενα καλο νεο απο αυτην σου την περιπετεια. νοιωθεις καλυτερα απο αγχος και εισαι πιο αποφασισμενος να την κανεις.

τα υπολοιπα που λες παρακατω, δεν εχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ να τα σκεφτεσαι, απλουστατα διοτι ειχες ολη την πληροφορηση, κανεις δεν σου εκρυψε κατι, κανεις δεν σε εμποδισε, καμια κακοτυχια δεν ειχες, και εισαι αρκετα επιμελης (το λιγοτερο) με την υγεια σου, ωστε αν μπορουσες να το κανεις θα το ειχες κανει.
    ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΣΕΣ, ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕΣ, μεχρι στιγμης. μην κακιζεις και βριζεις τονε αυτο σου, αρκετη ταλαιπωρια ειχες, οι ενοχες ειναι περιττη επιβαρυνση.

ας ελπισουμε, στο αμεσο μελλον να μπορεσεις να κανεις την σωστη κινηση, που ειναι η αμεση επεμβαση.

επισης, η μελλοντολογια με τα χειροτερα σεναρια, ειναι υποθεση "γρυλλος".. εντελως αγονη και αυτοκαταστροφικη διεργασια. μπορει να πεθανεις σε βαθια γεραματα, εχοντας βασανιστει σε ολη σου την ζωη με τετοιες σκεψεις και περνωντας μια μαυρη ζωη, μπορει και να πεθανεις νεωτερος, απο κατι εντελως ασχετο απο ολα αυτα που φοβασαι..

καλη επιτυχια!

Senior Member
    Τελικα μου είπε ο γιατρός αύριο στις δέκα. Για να δούμε. Σήμερα μέχρι τι ώρα να φάω λέτε; Θέλει οκτω ή δωδεκα ώρες νηστεία; Ο γιατρός δεν διευκρινησε. Θα πάω νωρίς παντως στην κλινική γιατί θέλω να τους πω να ξαναδούν τον αιματοκρίτη. Και μου ανακοίνωσε ότι πρέπει να μου κάνουν και κλισμα. Στην κολονοσκοπηση δεν μου είχαν κάνει. Δεν έχω ξανακάνει κλισμα. Για το ζαχαρο είπε θα δούμε αν μου έπεσε και θα νου βάλουν ορο. Αγχωνομαι ακόμα για τη ναρκωση. Μου φαίνεται εξωπραγματική εμπειρία. Θα πάω ομως, τι να κάνω.

Senior Member
    το αν θα φας κι ποτε αυτο ΜΟΝΟ ο γιατρος θα το πει αυτος ξερει το σωστο οχι εδω εμεις. ελα μια μερα ακομα θα γινει η επέμβαση κι ολα θα εχουν τελειώσει ολα θα ειν παρελθόν. κλισμα παντα κανουν σε επεμβάσεις ειναι τυπικο αυτο. ευχομε καλη επιτυχια κι καλη ανάρρωση .

Senior Member
    Ο γιατρός είπε μέχρι δέκα αλλά δώδεκα ώρες ούτε στη γαστροσκοπηση δεν νηστεψα. Δέκα δεν είναι πιο νορμάλ?
    Πείτε μου εμπειρίες ναρκωσης, έχω αρχίσει να αγχώνομαι πάλι.

Senior Member
    Να μην αγχώνεσαι καθόλου! Έχω κάνει από μέθη μέχρι ολική νάρκωση και δεν συνέβη απολύτως τίποτα. Μην σου πω ότι για εμένα ήταν ο πιο εύκολος κ γλυκός ύπνος χεχεχ. Και όπως σου ειπα και παραπάνω, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό θα σε κάνει να νιώσεις απόλυτα ασφαλής.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Renia View Post
    Να μην αγχώνεσαι καθόλου! Έχω κάνει από μέθη μέχρι ολική νάρκωση και δεν συνέβη απολύτως τίποτα. Μην σου πω ότι για εμένα ήταν ο πιο εύκολος κ γλυκός ύπνος χεχεχ. Και όπως σου ειπα και παραπάνω, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό θα σε κάνει να νιώσεις απόλυτα ασφαλής.
    Πόσες ώρες δεν είχες φάει αν επιτρέπεται;

Και πώς ένιωσες όταν ξυπνησες; Είχες τάση για εμετο; Έλεγες πράγματα που δεν ηθελες;
    Ποση ωρα μετά εφαγες;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Renia View Post
    Να μην αγχώνεσαι καθόλου!
    Ελα ρε συ.
    Πως δεν το ειχαμε σκεφτει αυτο
    11/12/2006

Senior Member
    Εχω αρχίσει να τρομοκρατουμαι πάλι. Εντέλει αποφάσισα να φάω 10 το τοστ μου και μετά κατά τις 11 να φάω ένα κουλούρι. Δηλαδή 11 ώρες νηστείας. Θα τους το πω, αν είναι πρόβλημα υποθέτω μπορούμε να το κάνουμε 1 ώρα αργότερα.

Δεν ξερω πώς θα αντέξω αυτό το άγχος. Δεν ακούω κιόλας. Θα μου μιλάνε και δεν θα ακούω. Σε πρώτη φάση φοβάμαι αυτό το άγχος της διαδικασίας, να πάω στην κλινική, να κάνω τα χαρτιά, να πάω στο δωμάτιο. Μετά λογικά θα μου πουν να βάλω κάποια ρόμπα. Θα μου κάνουν και το κλισμα. Και μετά θα περιμένω. Ισως μου βάλουν και τον όρο. Η πεταλούδα με πονάει συνήθως. Και μετά αναμονη μέχρι να με πάρουν στο χειρουργείο. Τρέμω και μόνο που το σκέφτομαι. Δεν είμαι τόσο δυνατός. Έχω αντιμετωπίσει πράγματα στο παρελθόν, έχω κάνει πλύση στομάχου, γαστροσκοπησεις, κολονοσκοπηση κλπ κλπ, αλλά δεν είναι το ιδιο. Μου είναι ξένη η κατάσταση. Το ότι είδα την κλινική στον προεγχειρητικο βοήθησε, αλλά η υπόλοιπη διαδικασία μού είναι άγνωστη. Και μου φαίνεται και τόση ταλαιπωρία.

Senior Member
    ΦΙΛΕ ΔΕ ΕΧΕΙς ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ?? ΓΟΝΕΙς ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ??ΜΟΝΟς ΘΑΣΕ ??ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙς ΑΒΕΒΑΙΩΤΙΤΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ?? ΠΕς ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΙΝ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙς ΜΟΝΟς ΦΙΛΕ .

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast