Η δικη μου ιστορια - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 104
    Senior Member
    Quote Originally Posted by KwsGian View Post
    Καλημερα φιλε μου.Δυστυχως η μονη μου ανησυχια ειναι αν θα γινω καλα.Οταν κλειδωνει το μυαλο μου σε αυτο,δεν νιωθω καλα και ερχεται το αγχος,η ανησυχια,το σφιξιμο στο κεφαλι κτλ κτλ
    Οταν ξεχνιεμαι λιγακι φευγουν ολα
    Ξερω οτι τα χαπια δεν κανουν θαυματα αλλα ελπιζω πως θα μου εδιναν μια ωθηση να νιωσω καλυτερα και να παρω θαρρος
    Το λες και μόνος σου. Όταν ξεχνιέσαι φεύγουν όλα. Αν δεν ήσουν όντως καλά, θα ένιωθες καλύτερα όταν το μυαλό σου είναι απασχολημένο; Θα συζητήσετε με τον ψυχίατρο για το παρελθόν σου; Για τη παιδική σου ηλικία; Τι έχετε πει; Πώς θα προχωρήσετε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Το λες και μόνος σου. Όταν ξεχνιέσαι φεύγουν όλα. Αν δεν ήσουν όντως καλά, θα ένιωθες καλύτερα όταν το μυαλό σου είναι απασχολημένο; Θα συζητήσετε με τον ψυχίατρο για το παρελθόν σου; Για τη παιδική σου ηλικία; Τι έχετε πει; Πώς θα προχωρήσετε;
    Ναι ξεκινησαμε ψυχοθεραπεια.Ηδη μιλησαμε για το παρελθον και για την παιδικη ηλικια μου,απο εκει ξεκινησε η κουβεντα μας.Σιγα σιγα μου ειπε θα προχωρησουμε και να μην αγχωνομαι για την αγωγη αν θα πιασει,θελει χρονο
    Ετσι θα προχωρησουμε και σε 2 βδομαδες θα ξαναπαω
    Δυστυχως το δικο μου μυαλο μενει ακομη πισω,σε σκεψεις και φοβιες μηπως δεν νιωσω καλυτερα.Θελω τοσο πολυ να τα αλλαξω ολα αυτα που ενιωθα τοσα χρονια που πως να το πω;;;Εχω αγχος να δω τη διαφορα,και να παρω τα πανω μου και να ειμαι οπως καποτε,χωρις να νιωθω φοβο μηπως παθω κατι η ζαλιστω η βρεθω ξανα με μια κριση πανικου

Senior Member
    Ναι ξεκινησαμε ψυχοθεραπεια.Ηδη μιλησαμε για το παρελθον και για την παιδικη ηλικια μου,απο εκει ξεκινησε η κουβεντα μας.Σιγα σιγα μου ειπε θα προχωρησουμε και να μην αγχωνομαι για την αγωγη αν θα πιασει,θελει χρονο
    Ετσι θα προχωρησουμε και σε 2 βδομαδες θα ξαναπαω
    Δυστυχως το δικο μου μυαλο μενει ακομη πισω,σε σκεψεις και φοβιες μηπως δεν νιωσω καλυτερα.Θελω τοσο πολυ να τα αλλαξω ολα αυτα που ενιωθα τοσα χρονια που πως να το πω;;;Εχω αγχος να δω τη διαφορα,και να παρω τα πανω μου και να ειμαι οπως καποτε,χωρις να νιωθω φοβο μηπως παθω κατι η ζαλιστω η βρεθω ξανα με μια κριση πανικου
    Ο, τι και να σκέφτεσαι, όσο και να σε καταβάλει το άγχος να επιμένεις. Να βγαίνεις, να κάνεις πράγματα. Να ζεις, να φλερταρεις, να διασκεδάζεις με φίλους (ή και μόνος). Ο φόβος το μόνο που σου προσφέρει είναι στασιμότητα. Και ουτε τον θάνατο νικάς έτσι (επειδή στην ουσία αυτον φοβάσαι).

Senior Member
    Προσπαθω να τα κανω ολα αυτα και η αληθεια ειναι οτι πολλες φορες οταν ειμαι εξω νιωθω καλα.Ειναι και φορες ομως που παρολο που ειμαι εκω,εγκλωβιζεται το μυαλο σε μια σκεψη και ξεκιναει αυτη η θολουρα,η χαζοζαλη σαν να εχω πιει ενα ποτηρι κρασι και ο φοβος μην λιποθυμισω η παθω καμια κριση πανικου
    Μετα απο λιγο βεβαια,μολις μαζεψω το μυαλο μου λιγο,ολα επανερχονται στο φυσιολογικο…Ολα αυτα μεσα στη μερα και κυριως το πρωι…Το απογευματακι και οσο πλησιαζει το βραδυ ολα ηρεμουν,ισως και η ασφαλεια του οτι η μερα περασε δεν εχω κατι να κανω να προκαλει αυτη την ανακουφιση

Senior Member
    Προσπαθω να τα κανω ολα αυτα και η αληθεια ειναι οτι πολλες φορες οταν ειμαι εξω νιωθω καλα.Ειναι και φορες ομως που παρολο που ειμαι εκω,εγκλωβιζεται το μυαλο σε μια σκεψη και ξεκιναει αυτη η θολουρα,η χαζοζαλη σαν να εχω πιει ενα ποτηρι κρασι και ο φοβος μην λιποθυμισω η παθω καμια κριση πανικου
    Μετα απο λιγο βεβαια,μολις μαζεψω το μυαλο μου λιγο,ολα επανερχονται στο φυσιολογικο…Ολα αυτα μεσα στη μερα και κυριως το πρωι…Το απογευματακι και οσο πλησιαζει το βραδυ ολα ηρεμουν,ισως και η ασφαλεια του οτι η μερα περασε δεν εχω κατι να κανω να προκαλει αυτη την ανακουφιση
    Πολλοί δεν μπορούν να το μαζέψουν και δεν επανέρχονται στο φυσιολογικό τόσο γρήγορα. Αυτο είναι καλό για σενα να ξέρεις.. Εγώ θυμάμαι τότε, ότι το πρόβλημα μου ήταν το βράδυ, που δεν είχα κάτι να απασχολώ το μυαλό μου. Με έτρωγαν οι σκέψεις.

Senior Member
    Ναι καταφερνω να το μαζεψω το μυαλο μου αρκετες φορες και αμεσως λεω μεσα μου το γνωστο…να δεν ειναι τιποτα,μην ξαναφερεις στο μυαλο σου λαθος σκεψεις…Καποια στιγμη ξαναγυρνανε ομως…Στοχος μου να καταφερω να τις κρατησω μακρια η εστω να γινουν παρα πολυ λιγες,σε σημειο να μην μου προκαλουν ολο αυτο το αγχος και ολα αυτα τα ψυχοσωματικα.Ευτυχως το βραδυ τα πραγματα ειναι παρα πολυ καλα και ο υπνος μου καλος

Senior Member
    Αυριο κλεινω 4 εβδομαδες θεραπειας.Νιωθω πιο ηρεμος γενικα και φαινεται το αγχος μου να εχει μετριασει σε ενα βαθμο,αλλα οχι σε μεγαλο βαθμο.Ελπιζω πως απο εδω και στο εξης θα δωσει το αντικαταθλιπτικο που ειχε πει και ο γιατρος οτι θελει χρονο.Σιγουρα εκεινο το χαλι πριν παω στο γιατρο,δεν υπαρχει.Παιρνω αισιοδοξια απο αυτα μηπως παω ακομη καλυτερα…

Senior Member
    Αυριο κλεινω 4 εβδομαδες θεραπειας.Νιωθω πιο ηρεμος γενικα και φαινεται το αγχος μου να εχει μετριασει σε ενα βαθμο,αλλα οχι σε μεγαλο βαθμο.Ελπιζω πως απο εδω και στο εξης θα δωσει το αντικαταθλιπτικο που ειχε πει και ο γιατρος οτι θελει χρονο.Σιγουρα εκεινο το χαλι πριν παω στο γιατρο,δεν υπαρχει.Παιρνω αισιοδοξια απο αυτα μηπως παω ακομη καλυτερα…
    Καλημέρα.. Όλα πάνε καλά είδες;

Senior Member
    Ναι Γιωργο,δειχνουν να πηγαινουν λιγο καλυτερα τα πραγματα,αργα μεν αλλα νομιζω ειναι καλυτερα.Δεν θελω να λεω και μεγαλα λογια και απογοητευθω,αλλα νιωθω λιγοτερο αγχος.Με πιανει βεβαια που και που αλλα το διαχειριζομαι ευκολοτερα νομιζω.Ελπιζω να εχει να δωσει ακομη η αγωγη και η ψυχοθεραπεια στη συνεχεια

Senior Member
    Ναι Γιωργο,δειχνουν να πηγαινουν λιγο καλυτερα τα πραγματα,αργα μεν αλλα νομιζω ειναι καλυτερα.Δεν θελω να λεω και μεγαλα λογια και απογοητευθω,αλλα νιωθω λιγοτερο αγχος.Με πιανει βεβαια που και που αλλα το διαχειριζομαι ευκολοτερα νομιζω.Ελπιζω να εχει να δωσει ακομη η αγωγη και η ψυχοθεραπεια στη συνεχεια
    Έχεις δυνατότητες για να τα πας καλά.. Σε λίγο θα με συμβουλεύεις εσύ έτσι όπως το πας.

Senior Member
    Δεν ξερω πραγματικα.Ελπιζω μονο να πανε ολα καλυτερα,μηπως απαλλαγω απο αυτο το πραγμα μετα απο τοσα χρονια και να ξαναζησω σαν ανθρωπος,χωρις φοβιες και αγχος που με κραταγανε πισω

Senior Member
    Δεν ξερω πραγματικα.Ελπιζω μονο να πανε ολα καλυτερα,μηπως απαλλαγω απο αυτο το πραγμα μετα απο τοσα χρονια και να ξαναζησω σαν ανθρωπος,χωρις φοβιες και αγχος που με κραταγανε πισω
    Οι φοβίες δεν ξέρω αν φεύγουν τελείως.. Σίγουρα όμως δεν θα σε επηρεάζουν τόσο πολύ όσο τώρα και θα ζεις φυσιολογικά. Έχεις κάποιο χόμπι;

Senior Member
    Εχω λιγο ελευθερο χρονο αλλα πηγαινω με την πρωτη ευκαιρια για τρεξιμο.Μου αρεσει και ξεφευγω αρκετα με αυτο και νιωθω δυνατος.Δυστυχως ομως εχω και προβλημα στη μεση,που μολις κουραζομαι ποναει και αναγκαστικα σταματαω να τρεχω καποιες περιοδους
    Σε αυτη τη φαση ειμαι τωρα που εχω εντονες ενοχλησεις και απο αυριο ξεκιναω φυσιοθεραπειες,οποτε η διαφυγη μου ακυρωνεται.Σιγουρα θα βοηθουσε να μπορω να παω και σιγουρα στο ψυχολογικο κομματι επιδρα ο πονος στη μεση

Senior Member
    Εχω λιγο ελευθερο χρονο αλλα πηγαινω με την πρωτη ευκαιρια για τρεξιμο.Μου αρεσει και ξεφευγω αρκετα με αυτο και νιωθω δυνατος.Δυστυχως ομως εχω και προβλημα στη μεση,που μολις κουραζομαι ποναει και αναγκαστικα σταματαω να τρεχω καποιες περιοδους
    Σε αυτη τη φαση ειμαι τωρα που εχω εντονες ενοχλησεις και απο αυριο ξεκιναω φυσιοθεραπειες,οποτε η διαφυγη μου ακυρωνεται.Σιγουρα θα βοηθουσε να μπορω να παω και σιγουρα στο ψυχολογικο κομματι επιδρα ο πονος στη μεση
    Χόμπι δεν σημαίνει πάντα "σωματική κούραση". Πχ εμένα μου αρέσει ο μοντελισμός. Οπότε μπορείς να δεις αν μπορείς να κάνεις και κάποιο άλλο χόμπι που να μην ζοριζει τη μέση σου..

Senior Member
    Ναι εχεις δικιο Γιωργο,απλα το τρεξιμο με βοηθουσε παρα πολυ.Μια περιοδο που ετρεχα συστηματικα,ανεβασα αντοχη κτλ ημουν παρα πολυ καλα.Ουτε καρδιες φοβομουν,ουτε ζαλαδες ουτε τιποτα
    Ενιωθα πολυ δυνατος

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast