εργασιακο billing - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 22 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast
Results 211 to 225 of 319
    Senior Member
    Quote Originally Posted by asperger39 View Post
    δελφινι αν δεις οτι δε μπορεις δε αντεχεις αυτη τη δουλεια που ειν απαιτητική και πολυ αγχωτικη μπορεις να βρεις τοτε αλλου δουλεια ?? κατι σε αυτο που σπουδασες η παράπλευρο ?? δε ξερω αν δε αντεχεις εκει ουτε μπορεις να αποδοσεις ουτε θα εχεις ηρεμια . δε ξερω λεω απλα τι νιωθω πανω σε αυτο ειν δυσκολη δουλεια . μπορεις να πας να δουλεψεις πανω σε κατι αλο ??να μην εχεις τοσο στρες κι ευθύνες ?? ξερω οτι σα σποντα μπαίνω κι μιλαω εδω δε απαντας συνιθος σε οτι σχολιαζω σπανια μονον. ομως δες κι αυτη τη προοπτική μηπως ειν καλύτερα να βρεις καπου αλου δουλεια ?? μπορει βλακεια να λεω μα οταν μια δουλεια σε ταλεπορα κι ετσι αυτο γινετε ετοια να μην μπορεις να λειτουργήσεις οπως θα ηθελες ??
    όχι δεν θέλω να βρω αλλού δουλειά μου αρέσει η δουλειά μου

Senior Member
    @ marilou λάθη με λάθη έχουνε διαφορά τώρα στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήτανε λάθος που στοιχίζει την ζωή του ατόμου.

Το θέμα είναι ότι είμαι η πιο αντιπαθητική εκεί μέσα για αυτό μου φέρονται όλοι έτσι και γι αυτό βαθμολογήθηκα με τον χειρότερο βαθμό

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    @ marilou λάθη με λάθη έχουνε διαφορά τώρα στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήτανε λάθος που στοιχίζει την ζωή του ατόμου.

Το θέμα είναι ότι είμαι η πιο αντιπαθητική εκεί μέσα για αυτό μου φέρονται όλοι έτσι και γι αυτό βαθμολογήθηκα με τον χειρότερο βαθμό
    Кαλα βρε Δελφινι, 15 σελιδες θεμα και το πηγες παλι εκει που το αρχισες;;;;;

Senior Member

Thumbs up

δελφίνι ok τοτε θα πρέπει να κάνεις υπομονή ειν μια δουλεια δυσκολη κι σου ρουφα τη ψυχη μα ειν προσφοράς στον ανθρωπο οπου πονα κι ζητα θεραπεία λειτούργημα μεγα πραμα .
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    Quote Originally Posted by asperger39 View Post
    δελφίνι ok τοτε θα πρέπει να κάνεις υπομονή ειν μια δουλεια δυσκολη κι σου ρουφα τη ψυχη μα ειν προσφοράς στον ανθρωπο οπου πονα κι ζητα θεραπεία λειτούργημα μεγα πραμα .
    Συμφωνούμε!!!!!!

Senior Member
    παμε τοτε γερα δυνατααααααααααααααααα
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Кαλα βρε Δελφινι, 15 σελιδες θεμα και το πηγες παλι εκει που το αρχισες;;;;;
    Όχι τέτοιο πράγμα αλλά έχω απορίες …..

Senior Member
    Μην φέρνετε την καταστροφή. Αν δεν κάνεις λάθος δεν μαθαίνεις. Σε όλα τα νοσοκομεία έχουν μαθητευόμενους ή και φοιτητές. Όλοι οι νέοι χρειάζονται κατανόηση και υποστήριξη. Πάντα υπάρχει κάποιος να επιβλέπει, τώρα η νέα γιατρός δεν έχει εμπειρία, φοβάται και η ίδια έχει ευθύνη , τις φόρτωσαν και την δελφίνι που δεν τη συμπαθεί και δεν της έχει εμπιστοσύνη. Μερικοί άνθρωποι δεν έχουν καλούς τρόπους και μεταδοτικότητα κάτι που αγχωνει και μπερδεύει τους νεότερους.
    Παίζει σημαντικό ρόλο να υπάρχει συνεργασία μεταξύ συναδέλφων!!! Όλοι βοηθάνε...

Marilou
    Guest

Τελεια κοριτσι μου πολυ χαιρομαι απλα αντιλαμβανεσαι οτι ειναι ενα μονο λαθος ,οποτε παλι όφειλες ενα συγνωμη ..

Ενα συγνωμη σημαινει αναγνωριση στο πολυ φυσιολογικο γεγονος οτι κανω λαθος και οτι θελω να μαθω να μην το ξανακανω ...Δεν σε κανει ουτε πιο μικρο ουτε πιο μεγαλο στα ματια του αλλου να το ξερεις ..

Αντιλαμβανεσαι οτι εκει που πρεπει να αλλξεις ειναι οτι αφορα την προσωπικοτητα σου και οχι οι γνωσεις σου ;

Εστιασε λιγακι στον τροπο που ερχεσαι σε επαφη με τους συναδελφους σου και κυριως τους ανωτερους σου και πραγματικα θα ερθει και το αριστα οταν αλλαξεις τον τροπο που αντιμετωπιζεις ενα λαθος και οχι το γεγονος οτι εκανες λαθος .

Senior Member
    Το θέμα είναι ότι όλοι στη δουλειά μου είναι πιο έξυπνοι από μένα

Senior Member
    Φαντασου να ηταν ολο βλακες και να επρεπε να τρεχεις συνεχεια απο πισω τους και να φτιαχνεις τις ζημιες που εχουν κανει.

Marilou
    Guest

Παντα χρειαζεται να ειναι στην δουλεια μας καποιος πιο εξυπνος απο εμας εφοσον σπουδασε και περισσοτερο απο εμας ,μοχθησε παραπανω απο εμας ,ξοδεψε παραπανω χρηματα απο εμας και πολλα αλλα Δελφινι μου

και στο τελος της ημερας αντιλαμβανεσαι πως ειναι δικο σου καθαρα θεμα μονο εσυ θα το λυσεις εφοσον εγω σαν τριτη θα πω απλα
    "Δοξα το θεο γιατι αν το σκεφτεις με το συστημα υγειας που εχουμε απο τυχη ζουμε με ολα αυτα που βλεπουμε .."

Senior Member
    Ε πώς δεν θα ήθελα να είμαι η πιο χαζή και γιατί να είμαι εγώ πήγα σε γενικό λύκειο και τει νοσηλευτικής και έκανα και μεταπτυχιακό. Ξέρω αγγλικά proficiency και υπολογιστές.

Senior Member
    Δελφίνι η εξυπνάδα δεν έχει να κάνει με τα ακαδημαϊκά προσόντα. Κάποιοι έχουν μαθησιακές δυσκολίες και δεν τα πάνε καλά με τα γράμματα. Κάποιος έξυπνος μπορεί να είναι αγαθός και να δείχνει χαζός! Υπάρχουν χαζοί που πλασάρονται για έξυπνοι γιατί είναι πονηροί και με τον τρόπο τους βάζουν τους άλλους να δουλεύουν σκληρά και οι ίδιοι να εκμεταλλεύονται το αποτέλεσμα.
    Ένα ξεκάθαρο παράδειγμα είναι οι γνωστοί σεφ έχουν όνομα λεφτά και μαγαζιά και δεν μαγειρεύουν έχουν υπαλλήλους να τα κάνουν όλα...

Senior Member
    Τελοσπάντων για αυτήν την γιατρό δεν ξέρω τι να πω ή δεν με χωνεύει ή με ζηλεύει. Γιατί να μην με χωνεύει όμως δεν είμαι ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο αχώνευτη από κάποια άλλη εκεί μέσα!!! Γιατί να με ζηλεύει πάλι δεν έχω τίποτα το ιδιαίτερο αν και είμαι πιο όμορφη από εκείνη σίγουρα.

Page 15 of 22 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast