Ο άνδρας μου ψάχνει άλλους άνδρες - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 99
    Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τι ειπε; ποιος ηρθε; τι λεει;
    Είσαι καλή εσύ, ε? Έχω δει στιγμιότυπα. Καλή και με τόσο προβοκατόρικο νικ, που μπορεί άλλον να τον ωθείς να προσθέσει το rescue μπροστά και να προβεί σε αυθαίρετες ερμηνείες ή άλλον να κάνει την τολμηρή σκέψη πως οι θεραπευμένες κορασίδες αποπνέουν μια ανέλπιστη γοητεία

Senior Member
    τι ειπε; ποιος ηρθε; τι λεει;
    εκτονώνονται σεξουαλικά χωρίς επαφή. Κανείς δεν ήρθε από την αρχαιότητα υπήρχε ανταγωνισμός μεταξύ ανδρών για το κυρίαρχο αρσενικό.
    Λέει πως είναι προτιμότερο αυτό το ελάττωμα από πολλά που υπάρχουν σε άνδρες που δεν ικανοποιούν την γυναίκα τους και δεν συμπεριφέρονται σωστά.

Junior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Είσαι γυναίκα τι να καταλάβεις...
    Αν τον αγαπάς και είναι σωστός, πρέπει να τον παντρευτείς. Μπορεί να μην είναι τόσο φυσιολογικό αλλά είναι κοινό μυστικό πως μια μερίδα ανδρών "διασκεδάζουν" μεταξύ τούς χωρίς να είναι ομοφυλόφιλοι, για να περάσει η ώρα καλύτερα με παρέα παρά μόνος. Ακόμα και να θαυμάζει ωραίους άνδρες μπορεί να είναι από κόμπλεξ, δεν σημαίνει πως φτιάχνεται να τους βλέπει.
    Κάποιοι λένε πως οι άνδρες θέλουν και ωραίο αυτοκίνητο ως υποκατάστατο του μορίου τους.
    Σου απάντησε καλύτερος και μεγαλύτερος!!!
    Υπάρχουν γυναίκες που έχουν σχέση με βίαιους, επικίνδυνους άνδρες, τσιγκούνηδες και με πολλά άλλα χαρακτηριστικά . Να σκεφτείς καλά πρίν πάρεις απόφαση γιατί υπάρχουν πολύ χειρότερες καταστάσεις για να είναι μια γυναίκα δυστυχισμένη από τον σύζυγο.
    Η αλήθεια είναι πως με βάζει πάνω από όλα, δεν έχει σηκωσει ποτέ χέρι ούτε φωνή. Ίσως να με παραμελεί μερικές φορές αλλά μέχρι εκεί δεν είχα ποτέ άλλο παράπονο από αυτόν... ήταν ιδανική η σχέση μας μέχρι τώρα και γι αυτό είμαι στα χαμένα τώρα

Senior Member
    εκτονώνονται σεξουαλικά χωρίς επαφή. Κανείς δεν ήρθε από την αρχαιότητα υπήρχε ανταγωνισμός μεταξύ ανδρών για το κυρίαρχο αρσενικό.
    Λέει πως είναι προτιμότερο αυτό το ελάττωμα από πολλά που υπάρχουν σε άνδρες που δεν ικανοποιούν την γυναίκα τους και δεν συμπεριφέρονται σωστά.
    μου φαινονται κινεζικα αυτα που μας λες...
    δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να συγκρινω καποιο ενοχλητικο/κακοποιητικο ελλατωμα , με το να ψαχνει ο συντροφος μου ανδρες να πηδηχτει.... λες να μην υπαρχουν ανδρες που δεν πηδιουνται με αλλους ανδρες; εγω σου λεω οτι υπαρχουν....

ο ανταγωνισμος μεταξυ ανδρων για επικρατηση, ΟΤΑΝ υπαρχει, γινεται με ορους κοινωνικης/ οικονομικης επιτυχιας, αντε και εμφανισης σου λεω. δεν γινεται χωρις εσωρουχα με ομοφυλοφιλικες δραστηριοτητες...
    κατι προσπαθεις να εξωραισεις, αλλα λεγεται αλλιως και οχι ανταγωνισμος...

Senior Member
    Δηλαδή τι πρέπει να κάνει? Να του κρεμάσει κουδούνια και να τον βγάλει στους δρόμους . Αν ήθελε μπορούσε να βρεί δεν έψαχνε όμως για σεξ , τουλάχιστον από όσα γνωρίζουμε.
    Remedy συμφωνώ μαζί σου αλλά γίνονται ομοφυλοφιλικές ζητήσεις, πράξεις, ανταλλαγή εικόνων από άνδρες που δεν ψάχνουν άνδρες για σεξ η τουλάχιστον δεν τολμούν να το παραδεχτούν και συμπεριφέρονται φυσιολογικά με γυναίκες.
    Είναι και θέμα μπουλινγκ ο ισχυρός μπορεί ντροπιάσει τον αδύναμο. Όταν κάποιος δεν έχει τίποτα από αυτά που έγραψες τότε επικεντρώνεται μόνο στο μόριο του.

Senior Member
    Δηλαδή τι πρέπει να κάνει? Να του κρεμάσει κουδούνια και να τον βγάλει στους δρόμους . Αν ήθελε μπορούσε να βρεί δεν έψαχνε όμως για σεξ , τουλάχιστον από όσα γνωρίζουμε.
    Remedy συμφωνώ μαζί σου αλλά γίνονται ομοφυλοφιλικές ζητήσεις, πράξεις, ανταλλαγή εικόνων από άνδρες που δεν ψάχνουν άνδρες για σεξ η τουλάχιστον δεν τολμούν να το παραδεχτούν και συμπεριφέρονται φυσιολογικά με γυναίκες.
    Είναι και θέμα μπουλινγκ ο ισχυρός μπορεί ντροπιάσει τον αδύναμο. Όταν κάποιος δεν έχει τίποτα από αυτά που έγραψες τότε επικεντρώνεται μόνο στο μόριο του.
    γιατι ρε συ; ποιος ειπε να του κρεμασει κουδουνια; ο καθενας εχει δικαιωμα να γουσταρει ο,τι θελει. χαθηκαν οι ανδρες; ας βρει αλλον οπως τον θελει εκεινη.

Junior Member
    γιατι ρε συ; ποιος ειπε να του κρεμασει κουδουνια; ο καθενας εχει δικαιωμα να γουσταρει ο,τι θελει. χαθηκαν οι ανδρες; ας βρει αλλον οπως τον θελει εκεινη.
    Μέχρι να μάθω όλα αυτά ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα και είχα ονειρευτεί

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lilaki567 View Post
    Μέχρι να μάθω όλα αυτά ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα και είχα ονειρευτεί
    αν σε ξενερωνει αυτο, δεν ηταν αυτο που εψαχνες, απλα δεν το ηξερες. τωρα το ξερεις..

Junior Member
    αν σε ξενερωνει αυτο, δεν ηταν αυτο που εψαχνες, απλα δεν το ηξερες. τωρα το ξερεις..
    Λογικό δεν είναι να με έχει ξενερώσει? Αν είχε συμβεί σε εσένα τι θα έκανες?

Junior Member
    Εγώ όταν τον ρώτησα αν θέλει να κάνει κάτι με άνδρα μου είπε πως και στην ιδέα και μόνο ξενερώνει και δεν θα το έκανε ποτέ με άνδρα... τώρα για τις φοτογραφίες δεν ξέρω που αποσκοπούσε

Senior Member
    Λογικό δεν είναι να με έχει ξενερώσει? Αν είχε συμβεί σε εσένα τι θα έκανες?
    θα εφευγα. ξεκαθαρα...
    επισης θα αναρωτιομουν με ποιον ημουν και δεν ειχα ιδεα ποιος ειναι και με δουλευε, γιατι ολα αυτα που σου λεει, οτι το κανει να σε δοκιμασει και σιχαινεται και ξενερωνει, ειναι ολα ψεματα...

Senior Member
    Εγώ όταν τον ρώτησα αν θέλει να κάνει κάτι με άνδρα μου είπε πως και στην ιδέα και μόνο ξενερώνει και δεν θα το έκανε ποτέ με άνδρα... τώρα για τις φοτογραφίες δεν ξέρω που αποσκοπούσε
    Για το ποτέ αμφιβάλω, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες μπορεί να συμβεί. Ο καθένας έχει μια δικαιολογία, από συζητήσεις που έχω κάνει μπορώ να πω πως είναι συχνό φαινόμενο να συμμετέχουν με οποιοδήποτε τρόπο οι άνδρες σε κάτι που θα τους χαρακτήριζε ομοφυλόφιλους.
    Όσοι συμμετέχουν σε ομάδες ανδρών με κοινά ενδιαφέροντα και σε συνθήκες απομόνωσης, διασκέδασης, χαλάρωσης, ύπνου, μπάνιου σε κοινά ντούς, ακόμα και σε ουρητήρα αναπτήσουν μια περίεργη συμπεριφορά. Υπάρχει και μια τάση να θέλουν να φανερώσουν τους γκέι, οι φωτογραφίες δόλωμα για να τσιμπήσουν.
    πρέπει να ρωτήσεις αν θέλει παρέα ανδρών κατά την αυτό ικανοποίηση.
    Είναι μια πράξη που ορισμένοι θέλουν να βλέπουν να ακούν να συζητούν και να σχολιάζουν με φίλους.

Junior Member
    Για το ποτέ αμφιβάλω, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες μπορεί να συμβεί. Ο καθένας έχει μια δικαιολογία, από συζητήσεις που έχω κάνει μπορώ να πω πως είναι συχνό φαινόμενο να συμμετέχουν με οποιοδήποτε τρόπο οι άνδρες σε κάτι που θα τους χαρακτήριζε ομοφυλόφιλους.
    Όσοι συμμετέχουν σε ομάδες ανδρών με κοινά ενδιαφέροντα και σε συνθήκες απομόνωσης, διασκέδασης, χαλάρωσης, ύπνου, μπάνιου σε κοινά ντούς, ακόμα και σε ουρητήρα αναπτήσουν μια περίεργη συμπεριφορά. Υπάρχει και μια τάση να θέλουν να φανερώσουν τους γκέι, οι φωτογραφίες δόλωμα για να τσιμπήσουν.
    πρέπει να ρωτήσεις αν θέλει παρέα ανδρών κατά την αυτό ικανοποίηση.
    Είναι μια πράξη που ορισμένοι θέλουν να βλέπουν να ακούν να συζητούν και να σχολιάζουν με φίλους.
    Δεν θέλει τον έχω ρωτήσει. Ούτε θα πει κοίτα αυτός τι ωραίο κορμί έχει ή κάτι τέτοιο. Μόνο γυναικείος κώλους κοιτάει

Junior Member
    θα εφευγα. ξεκαθαρα...
    επισης θα αναρωτιομουν με ποιον ημουν και δεν ειχα ιδεα ποιος ειναι και με δουλευε, γιατι ολα αυτα που σου λεει, οτι το κανει να σε δοκιμασει και σιχαινεται και ξενερωνει, ειναι ολα ψεματα...
    Από πού το συμπεραίνεις αυτό?

Senior Member
    Από πού το συμπεραίνεις αυτό?
    απο την κοινη λογικη. δεν κολλανε αυτα που σου λεει. δεν βγαζουν νοημα.

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast