Ο άνδρας μου ψάχνει άλλους άνδρες - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 99
    Senior Member
    να σου κανω μια ερωτηση για να καταλαβεις τι εννοω "κοινη λογικη".
    εαν εσυ ηθελες να τον δοκιμασεις η να τον κανεις να ζηλεψει, και δεν γουσταρες καποιον αλλον, ουτε γουσταρες να ξενοπηδηχτεις, υπηρχε ποτε περιπτωση να στειλεις γυμνες φωτο σου σε εναν αγνωστο ανδρα, να μην σε νοιαζει που εκτιθεσαι και να περιμενεις μετα μηπως και ψαξει το κινητο σου και τις βρει;;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    να σου κανω μια ερωτηση για να καταλαβεις τι εννοω "κοινη λογικη".
    εαν εσυ ηθελες να τον δοκιμασεις η να τον κανεις να ζηλεψει, και δεν γουσταρες καποιον αλλον, ουτε γουσταρες να ξενοπηδηχτεις, υπηρχε ποτε περιπτωση να στειλεις γυμνες φωτο σου σε εναν αγνωστο ανδρα, να μην σε νοιαζει που εκτιθεσαι και να περιμενεις μετα μηπως και ψαξει το κινητο σου και τις βρει;;;;
    Είπε ότι οι φωτογραφίες που έστειλε αυτός, της είπε ότι δεν ήτα δικές του αλλά από το διαδίκτυο. Τώρα πως γίνεται να μη κατάλαβε αυτή ποιος είναι στις φώτο.........
    Ή τρολαρει ή εθελοτυφλει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Είπε ότι οι φωτογραφίες που έστειλε αυτός, της είπε ότι δεν ήτα δικές του αλλά από το διαδίκτυο. Τώρα πως γίνεται να μη κατάλαβε αυτή ποιος είναι στις φώτο.........
    Ή τρολαρει ή εθελοτυφλει.
    γιατι, αν οι φωτο ηταν απο το διαδυκτιο αλλαζει κατι στο οτι εκεινος ψαρευε ανδρες; απλα τους ψαρευε με ψευτικες φωτο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    γιατι, αν οι φωτο ηταν απο το διαδυκτιο αλλαζει κατι στο οτι εκεινος ψαρευε ανδρες; απλα τους ψαρευε με ψευτικες φωτο...
    Απλά σου είπα τι είπε.. Δεν διαφώνησα κάπου..

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Απλά σου είπα τι είπε.. Δεν διαφώνησα κάπου..
    δεν ειπα οτι διαφωνεις. ειπα οτι ο,τι απ τα δυο κι αν ισχυει, δεν αλλαζει κατι στο "επιχειρημα" του...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lilaki567 View Post
    Δεν θέλει τον έχω ρωτήσει. Ούτε θα πει κοίτα αυτός τι ωραίο κορμί έχει ή κάτι τέτοιο. Μόνο γυναικείος κώλους κοιτάει
    Δεν θέλει να πει την αλήθεια .
    Το να δει φωτογραφίες πρέπει να τις ψάξει ακόμα και αν βγούνε μπροστά του θα κάτσει να τις δεί και μετά θα διαλέξει ποιες θα στείλει και σε ποιόν. Το κάνεις μόνο αν κάτι πιστεύεις πως θα προκύψει. Ίσως είχε κάποια ανησυχία για το πόσο διαφορετικός είναι ο ανδρικός και να δοκιμάσει ένα νέο φαγητό...
    Όσοι άνδρες είναι κατηγορηματικοί και επιθετικοί και λένε πως αποκλείεται να κάνουν κάτι με άνδρα είναι περισσότερο φοβισμένοι μήπως τους αρέσει μετά και γίνουν και αυτοί ομοφυλόφιλοι. Υπάρχει περιέργεια πως είναι ... Όταν βλέπεις και πρόεδρο κόμματος στα 30 του να το γυρίζει, μπαίνουν σε σκέψεις.
    Υπάρχει μια διαφορά με το να λες πως δεν ψάχνω άνδρες, δεν έτυχε, δεν επεδίωξα να κάνω κάτι, δεν ξέρω να απαντήσω πως είναι, δεν βλέπω ερωτικά άνδρες, από τον άνδρα που κράζεις και το διατυμπανίζει πόσο του αρέσουν οι γυναίκες και απεχθάνεται τους άνδρες.

Banned
    Δεν θέλει τον έχω ρωτήσει. Ούτε θα πει κοίτα αυτός τι ωραίο κορμί έχει ή κάτι τέτοιο. Μόνο γυναικείος κώλους κοιτάει
    Nαι αλλα ασχολείσαι συνεχεια με αυτον .
    Εσυ δεν μας λες τον θες πλεον σαν αντρα;
    Μετα απο ολα αυτα που ακομα και σαν ιδεα να ειναι στο μυαλο σου εσυ συνεχιζεις να τον θες ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Δεν θέλει να πει την αλήθεια .
    Το να δει φωτογραφίες πρέπει να τις ψάξει ακόμα και αν βγούνε μπροστά του θα κάτσει να τις δεί και μετά θα διαλέξει ποιες θα στείλει και σε ποιόν. Το κάνεις μόνο αν κάτι πιστεύεις πως θα προκύψει. Ίσως είχε κάποια ανησυχία για το πόσο διαφορετικός είναι ο ανδρικός και να δοκιμάσει ένα νέο φαγητό...
    Όσοι άνδρες είναι κατηγορηματικοί και επιθετικοί και λένε πως αποκλείεται να κάνουν κάτι με άνδρα είναι περισσότερο φοβισμένοι μήπως τους αρέσει μετά και γίνουν και αυτοί ομοφυλόφιλοι. Υπάρχει περιέργεια πως είναι ... Όταν βλέπεις και πρόεδρο κόμματος στα 30 του να το γυρίζει, μπαίνουν σε σκέψεις.
    Υπάρχει μια διαφορά με το να λες πως δεν ψάχνω άνδρες, δεν έτυχε, δεν επεδίωξα να κάνω κάτι, δεν ξέρω να απαντήσω πως είναι, δεν βλέπω ερωτικά άνδρες, από τον άνδρα που κράζεις και το διατυμπανίζει πόσο του αρέσουν οι γυναίκες και απεχθάνεται τους άνδρες.
    ο προεδρος δεν το γυρισε στα 30 του. απ οτι ειπε, ηξερε ανεκαθεν οτι γουσταρει , αλλα δεν ειχε βγει απ την ντουλαπα.. και συνηθως, αυτο συμβαινει. ειτε το πραξει καποιος ειτε αργησει, ΤΟ ΞΕΡΕΙ.

Senior Member
    Θα σας πω κάτι κι ότι θέλετε πείτε το σεξ είναι μέχρι να κάνεις παιδιά κι αν δεν μαμάς παθαίνεις προστάτη οι μικρότεροι δεν πρόκειται να καταλάβουν ποτέ αυτοί που μαμανε για να μην τουσ πουν γκευ κατουριουνται χεζονται πάνω τουσ κ σε 4 με 5 χρόνια πεθαίνουν σασ αρέσει δε σασ αρέσει αυτή είναι η αλήθεια

Senior Member
    Εγώ μαλακιεσ δεν κάνω τις έχω κόψει

Junior Member
    Quote Originally Posted by nemo View Post
    Nαι αλλα ασχολείσαι συνεχεια με αυτον .
    Εσυ δεν μας λες τον θες πλεον σαν αντρα;
    Μετα απο ολα αυτα που ακομα και σαν ιδεα να ειναι στο μυαλο σου εσυ συνεχιζεις να τον θες ;
    Πραγματικά δεν ξέρω.. είμαι πολύ μπερδεμένη

Junior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Θα σας πω κάτι κι ότι θέλετε πείτε το σεξ είναι μέχρι να κάνεις παιδιά κι αν δεν μαμάς παθαίνεις προστάτη οι μικρότεροι δεν πρόκειται να καταλάβουν ποτέ αυτοί που μαμανε για να μην τουσ πουν γκευ κατουριουνται χεζονται πάνω τουσ κ σε 4 με 5 χρόνια πεθαίνουν σασ αρέσει δε σασ αρέσει αυτή είναι η αλήθεια
    Δεν σας καταλαβαίνω

Senior Member
    Πως ένιωσες εκείνη την στιγμή;; Θα σου πρότεινα να τον χωρίσεις

Junior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Πως ένιωσες εκείνη την στιγμή;; Θα σου πρότεινα να τον χωρίσεις
    ένιωσα σαν να με αδειάζει αλλά υπάρχουν στιγμές που τον κοιτάω και βλέπω τον έρωτά μου

Banned
    ένιωσα σαν να με αδειάζει αλλά υπάρχουν στιγμές που τον κοιτάω και βλέπω τον έρωτά μου
    Το βλέπεις ειβαι όμως η τον φαντάζεσαι;
    Για κάνε μια προσπάθεια να δεις θα ξαναειστε όπως πριν .
    Δεν έχεις να χάσεις κάτι.
    Καλύτερα να δοκιμάσεις πάρα να μείνεις με ολο αυτό.

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast