Μακαρι να πεθανεις!! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 104
    Senior Member
    Αυτό που δίνεις και κοπλιμέντα του εαυτού σου..
    Ρε Τζοβάνι κανείς δεν της είπε να μείνει εκεί να τις τρώει. Αλλά εσύ το πήγες αλλού. Την έκρινες επειδή μένει. Άλλο να πεις στον άλλον "σήκω φύγε" και άλλο να του πεις "εσύ φταις που μένεις". Το δεύτερο αφαιρεί την ευθύνη από τον κακοποιητη και τη φορτώνει στον κακοποιημενο κάνοντας τα πράγματα χειρότερα.

Άσχετα με το τι συμβαίνει πραγματικά στη θεματοθετρια, αυτό το θέμα μπορεί να το διαβάσουν στο μέλλον κι άλλοι. Σε τι θα βοηθήσει η ειρωνεία σου, τα παγωτά και ο Μητσοτάκης;

Senior Member
    Δε με νοιάζει η ηλικία του, ούτε η σεξουαλικότητά του τζιοβάνι, πάμε παρακάτω. Με ενδιαφέρει ότι η οπτική του ξεφεύγει της πεπατημένης και μπορεί να μου ανοίξει πράγματα, όπως και σε άλλες που θα το διαβάσουν, ότι για να σπάσεις δεσμά, πρέπει να ανέβεις επίπεδο στην ενδυνάμωσή σου, και αυτό και μόνο είναι που θα σου μεταγγίσει δύναμη. Όχι αν εγώ σε νιώθω. Μωρέ, εγώ σε νιώθω, αλλά τελικά δεν είμαι εσύ, δεν ζω εκεί που ζεις, δεν κουβαλάω το θέμα σου, η λύση του θέματός σου έγκειται στη διαχείρισή του από εσένα. Τελεία. Δε νομίζω ότι αυτό συνεπάγεται ταύτιση με την πλευρά του κακοποιητή, καθόλου.

Banned
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Αυτό που δίνεις και κοπλιμέντα του εαυτού σου..
    Ρε Τζοβάνι κανείς δεν της είπε να μείνει εκεί να τις τρώει. Αλλά εσύ το πήγες αλλού. Την έκρινες επειδή μένει. Άλλο να πεις στον άλλον "σήκω φύγε" και άλλο να του πεις "εσύ φταις που μένεις". Το δεύτερο αφαιρεί την ευθύνη από τον κακοποιητη και τη φορτώνει στον κακοποιημενο κάνοντας τα πράγματα χειρότερα.

Άσχετα με το τι συμβαίνει πραγματικά στη θεματοθετρια, αυτό το θέμα μπορεί να το διαβάσουν στο μέλλον κι άλλοι. Σε τι θα βοηθήσει η ειρωνεία σου, τα παγωτά και ο Μητσοτάκης;

δλδ ποιος φταιει που τις μαζευει εγω ? ο κακοποιητης ειναι αυτος που ειναι , εχει αυτη την ιδιοσυγκρασια αυτη την αντιμετωπιση . αν δεν μπορειτε εδω μεσα να βγαλετε λογικα και ορθολογικα συμπερασματα , δεν φταει ο γαματος τζιοβανι (κοπλιμαρω παλι ) . ας καθισει ο καθενας να τις μαζευει και μετα να λεει φταιει ο μητσοτακης ,τρωγοντας παγωτα ( εμενα μ αρεσουν τα τσιζκεικ παντως ) .
    επισης ολοι εσεις που προαγεται εδω μεσα το πολιτικαλ κορεκτ και τα χαδια , εισαστε συνυπευθυνοι σε ολες τις κακοποιητικες πραξεις , βια και δολοφονιες γυναικων . εσυ προσωπικα εισαι το χερι που σηκωνει ο καθε κακοποιητης και αλλα ακαουντ βεβαια που η προσεγγιση σας ειναι χαχαχουκικι και γραφετε μπουρδες κατεβατα απο το κοπυ πειστ του ιντερνετ και αντι να γραψεις φυγε , γραφεις συνεχεια να πανε για πσυχοντεραπεια , να συζητησει με ειδικουλη ...μαλιστα
    η αντιμετωπιση στην κακοποιηση ειναι ΦΥΓΕ - τελος . τα υπολοιπα ειναι να χαιδευει ο ενας τον αλλον εδω μεσα γιατι το μυαλο σας κουβαλει μπαμιες !

τραβα δες στατιστικες απο τοτε που εγιναν οι νομοι και η <<διαφημιση >> της βιας στην τιβι και τα σοσιαλ ....ΕΚΡΗΞΗ ΒΙΑΣ ! γιατι ? γιατι πολυ απλα γουσταρετε να βλεπετε αιμα και να κομενταρετε δικαιωματισμους να αισθανεστε οτι εισαστε χρησιμοι ηλιθιοι .

η προστασια δεν ειναι χαριτωμενα στορυ στο ινστα , αλλα ρηξικελευθες κινησεις και αμεσες . ΦΕΥΓΕΙΣ !! οσο καθεσαι και το τριγυριζεις στην μιρμιρα και στην κλαψα τοσο ο κακοποιητης παιρνει ενεργεια .

Banned
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Δε με νοιάζει η ηλικία του, ούτε η σεξουαλικότητά του τζιοβάνι, πάμε παρακάτω. Με ενδιαφέρει ότι η οπτική του ξεφεύγει της πεπατημένης και μπορεί να μου ανοίξει πράγματα, όπως και σε άλλες που θα το διαβάσουν, ότι για να σπάσεις δεσμά, πρέπει να ανέβεις επίπεδο στην ενδυνάμωσή σου, και αυτό και μόνο είναι που θα σου μεταγγίσει δύναμη. Όχι αν εγώ σε νιώθω. Μωρέ, εγώ σε νιώθω, αλλά τελικά δεν είμαι εσύ, δεν ζω εκεί που ζεις, δεν κουβαλάω το θέμα σου, η λύση του θέματός σου έγκειται στη διαχείρισή του από εσένα. Τελεία. Δε νομίζω ότι αυτό συνεπάγεται ταύτιση με την πλευρά του κακοποιητή, καθόλου.
    μπηκες στο κλιμα

Banned
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 02-12-2024 at 14:25.

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 02-12-2024 at 14:26.

Banned
    Ρε Τζοβάνι.. Δεν σου απαντήσω γιατί φαίνεται ότι έχεις μεγαλα ζόρια αυτό το διάστημα και γιαυτό έχεις τρομερό κόλλημα με το σεξ, τους ψυχολογους και το τικ τοκ. Δεν θυμάμαι τι άλλες μπαρούφες είπες.
    Αν δεν μπορείς να καταλάβεις ότι κάποιες φορές παίζει σημαντικό ρόλο το πώς θα πεις κάτι, δεν θα στο φυτέψω εγώ..
    Και είσαι σε ένα φόρουμ ψυχολογίας, οπότε λογικό να ακούς διάφορους να λένε σε κάποιον να πάει εκεί και όχι να κάνει σεξ. Επειδή εσύ κάθε μέρα δίνεις και διαφορετικό γυναικείο όνομα στη παλάμη σου, το βαφτίζεις "ακόμη μια εμπειρία" και έρχεσαι μετά και μας την λες, νομίζεις κάνεις και κάτι.

Και όσο εσύ θα δείχνεις με το χέρι σου αυτόν που κακοποιειται και όχι αυτόν που κακοποιεί, θα έρχομαι από κάτω να γράφω. Και δεν διαφωνώ με αυτά που λες (περα από τα παγωτά, την τηλεόραση κτλ) αλλά με τον τρόπο που τα λες!

θελω να μου απαντησεις στο εξης ΑΠΛΟ . υποθετουμε οτι εισαι μια κακοποιημενη γυναικα και πας στο τμημα και σου δινουν πανικ μπατον . μετα γυριζεις σπιτακι σου στο βολεμα και λες ειμαι εξασφαλισμενη , θα πατησω το κουμπακι και ως δια μαγειας θα σωθω ?

υγ. τραβα δες τον αλλον που τοσα χρονια βιαζε τα παιδια του και η συζυγος εκανε την παπια . ποιος φταιει , ο μητσοτακης να φανταστω

υγ2. δεν εχω κολλημα με το σεξ , εχω κολλημα με το κινκυ σεξ , μην τα μπερδευεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    θελω να μου απαντησεις στο εξης ΑΠΛΟ . υποθετουμε οτι εισαι μια κακοποιημενη γυναικα και πας στο τμημα και σου δινουν πανικ μπατον . μετα γυριζεις σπιτακι σου στο βολεμα και λες ειμαι εξασφαλισμενη , θα πατησω το κουμπακι και ως δια μαγειας θα σωθω ?

υγ. τραβα δες τον αλλον που τοσα χρονια βιαζε τα παιδια του και η συζυγος εκανε την παπια . ποιος φταιει , ο μητσοτακης να φανταστω

υγ2. δεν εχω κολλημα με το σεξ , εχω κολλημα με το κινκυ σεξ , μην τα μπερδευεις
    Από την στιγμή που πηγαίνει η κακοποιημενη γυναίκα στο τμήμα σημαίνει ότι είναι έτοιμη και θελει να φύγει. Εννοείται δεν επιστρέφει πίσω.
    Εδώ έγραψε το θέμα και αμέσως μετάνιωσε.. Το να πας να της πεις για παγωτά και να πετάξεις ειρωνεία θα την κάνεις να φύγει όντως? Χρειάζεται πιο ήρεμο τρόπο, να της εξηγήσεις ότι δεν φταίει αυτή που είναι μαλακ.. ο άλλος και η μοναδική λύση είναι να φύγει. Δεν της λες "φταις που μένεις." Την κάνεις και νιώθει χειρότερα.

Οσο αφορά τον άλλον που κακοποιούσε τα παιδιά του, εννοείται ότι φταίει και η μάνα. Κρέμασμα και στους δύο.

Banned
    Από την στιγμή που πηγαίνει η κακοποιημενη γυναίκα στο τμήμα σημαίνει ότι είναι έτοιμη και θελει να φύγει. Εννοείται δεν επιστρέφει πίσω.
    Εδώ έγραψε το θέμα και αμέσως μετάνιωσε.. Το να πας να της πεις για παγωτά και να πετάξεις ειρωνεία θα την κάνεις να φύγει όντως? Χρειάζεται πιο ήρεμο τρόπο, να της εξηγήσεις ότι δεν φταίει αυτή που είναι μαλακ.. ο άλλος και η μοναδική λύση είναι να φύγει. Δεν της λες "φταις που μένεις." Την κάνεις και νιώθει χειρότερα.

Οσο αφορά τον άλλον που κακοποιούσε τα παιδιά του, εννοείται ότι φταίει και η μάνα. Κρέμασμα και στους δύο.
    φευγεις . δεν υπαρχουν τα πανικ μπατον , ουτε τπτ . τα μπουτον ειναι για τις γκαραζοπορτες . η πλειονοτητα που παιρνει το μπουτον , γυριζει σπιτι στο βολεμα αλλα και να μην γυρισεις ο αλλος καραδοκει . το μπουτον ειναι το αλλοθι για να καλυφθει και να συγκαλυφθει η αποτυχια της ψυχολογιας , του κρατους , των νομων και των δομων .

με η' χωρις μπουτον η΄καταγγελια φευγεις . ποσες εχουν κανει ασφαλιστικα θεωρωντας οτι γλυτωσαν ? παρε δες τι εγινε αγρινιο . θεωρουσε οτι ειναι καλλυμενη και οι φιλες της , της λεγανε αυτα τα κλισε που γραφουν εδω μεσα με αποτελεσμα να την καθαρισει . και ποσες αλλες περιπτωσεις επειδη ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΝ !

αυτο ειναι αποτελεσμα της χειραγωγησης !!! πχ ...θες να φυγεις απο το σπιτι , αν μπορεις , αν ......ενω το ρηξικελευθο ειναι ΦΥΓΕ !

Senior Member
    OK, ας οξύνω λίγο την κριτική μου. Όχι μόνο δεν κάνεις τίποτε george όταν χαιδεύεις το άτομο που κακοποιείται, αλλά ενεργητικά του αφαιρείς από την ικανότητα για αυτοδιαχείριση. Πώς; Κατευνάζοντας με τον τρόπο αυτό την οργή του. Η οργή του είναι το μόνο του όπλο απέναντι στον κακοποιητή. Εσύ έρχεσαι και αφαιρείς τη βαλβίδα από τη χύτρα του, ώστε να μην σκάσει ποτέ. Οι πλάγιες και σταδιακές αποδεσμεύσεις του ατμού της οργής, μετριάζουν και υπονομεύουν τη χρήση του θυμού ως εργαλείου, άρα και επιτείνουν την κακοποίηση. Η οργή πρέπει να ξεσπάσει, στο σωστό στόχο. Και αυτός είναι εκείνος που κακοποιεί την dolor, δεν είναι αυτός που της λέει "αχ βαχ τρισαλλάχ". Θέλει ένταση για να τροφοδοτήσει το θυμό, που θα τον ξοδεύει σε παράπλευρες και αδιέξοδες οδούς, μέχρι που να εξαντλήσει κάθε της αξιοπρέπεια, άρα κατάθλιψη, άρα αυτολύπηση, άρα μιζέρια, άρα η ζωή της ολοένα και πιο λίγη, κι η ίδια πιο αδύναμη. Κι έτσι, με το να έχεις κάνει τον ανθρωπισμό σημαία, παίρνεις το μέρος του κακοποιητή. "Ανθρωπιά", αδυναμία, χάδι, λανθασμένη έννοια της τρυφερότητας, συρφετός αυτολύπησης και λούπες τέτοιες σερνάμενες. Και κριτική του τζιοβάνι ως έξω από το "σωστό τρόπο" συμπεριφοράς σε κάποια που κακοποιείται.

Senior Member
    χαχα, ρε τζιοβάνι, γελάω πολύ με τα πάνικ μπουτόν κτλ, έχουμε διαφορετικό τελείως τρόπο να τα λέμε, αλλά αυτό δεν είναι καθόλου κακό, είναι γουστόζικο τελικά και όντως refreshing. Εγώ θα το τραβήξω λίγο, και δε θα πω φύγε, θα της πω σπάστου τα μούτρα, άναφτου το στρώμα, κλώτσα του τ' αρχίδια, ρίξε στο φαί του παραθείο. Γιατί του αξίζει του μαλάκα.

Senior Member
    Είπα πουθενά να χαϊδέψεις κάποιον? Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Ε αν έρθει κάποιος και γράψει στο φορουμ και μετά μετανιώσει και έρθω από κάτω και του πω "εσύ φταις που μένεις" τι θα καταφέρω? Ε? Θα πει "ναι ναι εγώ φταίω, να φύγω". Συνήθως οι άνθρωποι που δέχονται κακοποίηση και δεν φεύγουν, εχουν ανάγκη από ανθρώπους που θα τους δώσουν δύναμη και όχι να τους κρίνουν. Η φράση αυτή κρίνει.. Αυτοί που φοβούνται θέλουν να νιώσουν ασφάλεια για να κάνουν κίνηση, αλλιώς δεν θα κάνουν. Ναι εννοείται να πεις "Κάνε κάτι", "Σπάσε του τα μούτρα" κτλ. Αλλά ποτέ δεν ρίχνεις ευθύνη σε αυτόν που κακοποιειται (" εσύ φταις που δεν φεύγεις").

Οι περιπτώσεις και τα παραδείγματα που λες Τζοβάνι δεν έχουν να κάνουν με αυτό το θέμα. Ε αν πηγαίνουν στην αστυνομία και μετά επιστρέφουν σπίτι, είναι κακό του κεφαλιού τους. Σου λέω για τις περιπτώσεις που δεν κάνουν τι πο τα. Άσε που το πρώτο πράγμα που έκανες Τζοβάνι είναι να ειρωνευτείς και να λες για παγωτά, άσχετα αν μετά το γύρισες. Σε αυτό διαφώνησα ε αν θυμάσαι. Στην ειρωνεία σου. Οπότε μην γυρίζεις αλλού τη συζήτηση. Στην ουσία λέμε το ίδιο πράγμα τωρα. Πριν έλεγες για παγωτά και για τον Μητσοτάκη.

Senior Member
    Τελικά, είναι το θέμα το πώς το λέει ο τζιοβάνι, ή ό,τι λέει; Κι αν το λέει όπως το λέει είναι η ουσία; Ή πώς με αυτά που λέει μπορεί κάποια που θα βρεθεί να ματώνει το πεζοδρόμιο έξω από ένα αστυνομικό τμήμα να την κάνει τελικά από αυτόν που την κυνηγά να την σκοτώσει, ή να περιμένει λύση από αυτούς που υποτίθεται ότι θα την προστάτευαν;

Αυτό το καυτό αίμα που τρέχει διαρκώς, δεν είναι το θέμα, είναι ο τρόπος που μιλάμε; Δηλαδή αν δεν ανέφερε τα παγωτά, η ουσία δε θα ήταν η ίδια; Πώς λέει κάτι που δεν είναι-επιτέλους- φοβικό, παθητικό και αξιολύπητο; Ανέφερε και περιπτώσεις ήδη, κι εγώ ανέφερα μία. Γαμιέται το όλο σύστημα, και δεν αφήνεις τον άνθρωπο που λιώνει να κάνει κάτι για να ανακτήσει τον έλεγχο; Να ορίζει το αν θα τη μαχαιρώσει ο άλλος ή θα την πυροβολήσει, να κάτσει να περιμένει να την προστατέψει το ίδιο το σύστημα που στηρίζει την εξόντωσή της; Γιατί κάνει τα στραβά μάτια, γιατί της λένε να περιμένει, γιατί της λένε ότι φτάνουν τα ασφαλιστικά μέτρα, γιατί γιατί γιατί. Γαμιούνται όλοι, αυτό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Τελικά, είναι το θέμα το πώς το λέει ο τζιοβάνι, ή ό,τι λέει; Κι αν το λέει όπως το λέει είναι η ουσία; Ή πώς με αυτά που λέει μπορεί κάποια που θα βρεθεί να ματώνει το πεζοδρόμιο έξω από ένα αστυνομικό τμήμα, από αυτούς που υποτίθεται ότι θα την προστάτευαν. Αυτό το καυτό αίμα που τρέχει διαρκώς, δεν είναι το θέμα, είναι ο τρόπος που μιλάμε; Δηλαδή αν δεν ανέφερε τα παγωτά, η ουσία δε θα ήταν η ίδια; Πώς λέει κάτι που δεν είναι-επιτέλους- φοβικό, παθητικό και αξιολύπητο; Ανέφερε και περιπτώσεις ήδη, κι εγώ ανέφερα μία. Γαμιέται το όλο σύστημα, και δεν αφήνεις τον άνθρωπο που λιώνει να κάνει κάτι για να ανακτήσει τον έλεγχο; Να ορίζει το αν θα τη μαχαιρώσει ο άλλος ή θα την πυροβολήσει, να κάτσει να περιμένει να την προστατέψει το ίδιο το σύστημα που στηρίζει την εξόντωσή της; Γιατί κάνει τα στραβά μάτια, γιατί της λένε να περιμένει, γιατί της λένε ότι φτάνουν τα ασφαλιστικά μέτρα, γιατί γιατί γιατί. Γαμιούνται όλοι, αυτό.
    WildHoney το πρώτο που έκανε ο Τζοβάνι ήταν να πει για παγωτα, να ειρωνευτεί. Ανάφερε και τον Μητσοτάκη. Δεν ξέρω πώς τα συνδύασε όλα αυτά. Μετά μάλλον κατάλαβε την πατάτα του και αλλαξε τροπάριο.

Στην ουσία σε αυτό το θέμα όλοι είπαμε το ίδιο πράγμα. Με διαφορετικό τρόπο, αλλα το ίδιο.. Και το σύστημα φταίει και όλα.

Senior Member
    [QUOTE=WildHoney;1260912]OK, ας οξύνω λίγο την κριτική μου. Όχι μόνο δεν κάνεις τίποτε george όταν χαιδεύεις το άτομο που κακοποιείται, αλλά ενεργητικά του αφαιρείς από την ικανότητα για αυτοδιαχείριση. Πώς; Κατευνάζοντας με τον τρόπο αυτό την οργή του. Η οργή του είναι το μόνο του όπλο απέναντι στον κακοποιητή. Εσύ έρχεσαι και αφαιρείς τη βαλβίδα από τη χύτρα του, ώστε να μην σκάσει ποτέ. Οι πλάγιες και σταδιακές αποδεσμεύσεις του ατμού της οργής, μετριάζουν και υπονομεύουν τη χρήση του θυμού ως εργαλείου, άρα και επιτείνουν την κακοποίηση. Η οργή πρέπει να ξεσπάσει, στο σωστό στόχο. Και αυτός είναι εκείνος που κακοποιεί την dolor, δεν είναι αυτός που της λέει "αχ βαχ τρισαλλάχ". Θέλει ένταση για να τροφοδοτήσει το θυμό, που θα τον ξοδεύει σε παράπλευρες και αδιέξοδες οδούς, μέχρι που να εξαντλήσει κάθε της αξιοπρέπεια, άρα κατάθλιψη, άρα αυτολύπηση, άρα μιζέρια, άρα η ζωή της ολοένα και πιο λίγη, κι η ίδια πιο αδύναμη. Κι έτσι, με το να έχεις κάνει τον ανθρωπισμό σημαία, παίρνεις το μέρος του κακοποιητή. "Ανθρωπιά", αδυναμία, χάδι, λανθασμένη έννοια της τρυφερότητας, συρφετός αυτολύπησης και λούπες τέτοιες σερνάμενες. Και κριτική του τζιοβάνι ως έξω από το "σωστό τρόπο" συμπεριφοράς σε κάποια που κακοποιείται.[/QUOTE

Κανένας δεν είπε να κατευνάσει την οργή της αλλά για να βγει αυτή η οργή πρέπει να μιλήσει, να ακούσει τον εαυτό της, να βγει από τη λούπα που έχει φτιάξει το μυαλό της, η οργή έπεται, για ξεσπάσει ένας φοβισμένος πρέπει να λειτουργήσει το ένστικτό της επιβίωσης, όταν είσαι κακοποιημένος και φοβισμένος και πίστεψέ με αυτό γίνεται σταδιακά και πολύ ύπουλα, καλλιεργείται χρόνια μέσα σου το μικρόβιο οτι αξίζεις να είσαι κακοποιημένος οτι εσύ φταις!!! πρέπει πρώτα να μιλήσεις να συνειδητοποιήσεις!!! εσείς τον ανθρωπο που παει να μιλήσει λοιπόν γιατι αυτό είναι το ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ του, πάτε και τον φιμώνεται!!! Η ανθρωπιά είναι δύναμη δεν είναι αδυναμία. Δηλαδή αν δείτε κανέναν αυτόχειρα στη ταράτσα να πάτε να τον σπρώξε τε ρε παιδια γιατί είναι αδύναμος...Και ο Χιτλες με τους αδύναμους κρίκους της κοινωνίας του αυτό έκανε καμία διαφορά!!!

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast