Εκφραστειτε ελευθερα!!! - Page 68
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 68 of 91 FirstFirst ... 1858666768697078 ... LastLast
Results 1,006 to 1,020 of 1365
    Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    δεν θα κάνουν σεξ παρά την θέλησή τους;

Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΣΜΟΣ. δεν είναι σεξ.
    Όχι μόνο του κάνω μια αναφορά του βλαμμένου, αλλά θα ανοίξω και θέμα να το δει η διαχείριση, το μέλος αυτό έχει κι άλλα προηγούμενα ποστς σαν αυτό με κρυφή ατζέντα την υποστήριξη της έμφυλης βίας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Παραβίαση όρων χρήσης καλής λειτουργίας κοινότητας.
    Βάζω όλο το ποστ σε quote σε περίπτωση που το μέλος ΑΧΒΑΧ επιχειρήσει να το αλλάξει, γιατί κάνω αναφορά σε διαχείριση. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε προηγούμενο ποστ του το μέλος είχε υποστηρίξει πως ένα χτύπημα άνδρα προς γυναίκα δικαιολογείται. Τώρα ο βιασμός απέκτησε τον ευφημισμό "σεξ παρά τη θέληση". ΚΑΡΓΑ μισογύνης που το κρύβει και πάει να θολώσει τα νερά με τέτοιες εκφράσεις.
    Last edited by Aeon; 07-01-2025 at 11:59.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ψοφος σε ολα τα κοπροσκυλα που σκοτωνουν γυναικες επειδη μπορουν και τα αλλα που θεωρουν οτι οι γυναικοκτονοι χρειαζονται φροντιδα που δεν εχουν...
    απλα και ξεκαθαρα, ΨΟΦΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. τσαμπα αερα αναπνεουν..
    Πέστα Ρέμεντι, όχι μόνο ψόφος σε αυτούς, αλλά κακός ψόφος και σ' αυτούς που θέλουν να τους ξεπλένουνε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Πω πω πόσο μίσος έχουν μερικοί άνθρωποι μέσα τους!...Το οποίο φυσικά είναι απόρροια του εγωισμού και της υπερηφάνειας.
    Και δεν έχουν παρ΄όλα αυτά την στοιχειώδη ευφυία να καταλάβουν ότι αν αδειάσουν από το μίσος και την αλαζονεία, θα ανακουφιστούν...Θα νοιώσουν καλύτερα.
    Εχουν περιέλθει σε κατάσταση τυφλότητας λόγω της μεγάλης ιδέας που έχουν για τον εαυτό τους.
    Κοίτα να δεις μέσα στα μούτρα μας.. Εσύ έχεις την εντύπωση ότι είσαι κανένας καλύτερος; Κρυφό σιστας είσαι και συ ρε, άσε τα σάπια περί τυφλότητας και της μεγάλης ιδέας.. Και θυμήσου τι έλεγες για τον Γρηγορόπουλο, και τον Φυσσα. Ορισμένοι έχετε κάνει επάγγελμα το να πετάτε σκατά στον ανεμιστήρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by tommorello View Post
    Κοίτα να δεις μέσα στα μούτρα μας.. Εσύ έχεις την εντύπωση ότι είσαι κανένας καλύτερος; Κρυφό σιστας είσαι και συ ρε, άσε τα σάπια περί τυφλότητας και της μεγάλης ιδέας.. Και θυμήσου τι έλεγες για τον Γρηγορόπουλο, και τον Φυσσα. Ορισμένοι έχετε κάνει επάγγελμα το να πετάτε σκατά στον ανεμιστήρα.
    Εσύ που εύχεσαι ψόφο σε όσους διαφωνούν μαζί σου,δεν είσαι φασίστας? χαχα!...Για κοιτάξου λίγο στον καθρέπτη βρε καρακαημένε.
    Ακου είμαι φασίστας επειδή είπα ότι ο Φύσσας και ο Γρηγορόπουλος και ο Κουφοντίνας είναι ψεύτικοι ήρωες...
    Αυτό είναι μια πραγματικότητα,δεν είναι κατηγορία.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Το μίσος είναι εύκολο,η αγάπη είναι δύσκολη!...Δεν είναι να απορείς που επικρατεί το ένα έναντι του άλλου.

Senior Member
    του χρειαζότανε μια αναφορά

Senior Member
    Ενας Ελληνοαμερικανός είχε επισκεφθεί τον Αγιο Πορφύριο και όταν μπήκε στο κελλάκι του του λέει-
    -Παππούλη να ξέρεις ότι εγώ δεν πιστεύω στον Θεό...Οι άλλοι με φέρανε,δεν ήθελα να έρθω.
    -Δεν πιστεύεις ότι υπάρχει Θεός?
    Οχι,παππούλη...Δεν υπάρχει Θεός.
    -Καλά,καλά...Δεν μου λες...Εκεί στο σπίτι σου στην Αμερική,έξω στον κήπο,εκεί δεξιά που είναι το δέντρο...Εκεί στα δυο μέτρα δεξιά είναι θαμμένα αρχαία χρυσά νομίσματα!
    -Και εσυ που το ξέρεις αυτό?
    Ο γέροντας γέλασε.
    Πράγματι,όταν ο Ελληνοαμερικάνος επέστρεψε στο σπίτι του στην Αμερική,έσκαψε και βρήκε τον θησαυρό στο σημείο που του είχε υποδείξει ο γέροντας.
    Οταν το επόμενο καλοκαίρι επέστρεψε στην Ελλάδα,πήγε στο κελλάκι του Αγίου.
    -Τι έγινε?...Τον βρήκες τον θησαυρό στον κήπο σου?...Τον ρώτησε ο γέροντας.
    -Ναι,παππούλη...Τον βρήκα εκεί που μου είπες..
    -Είδες?....Δεν ήξερες ότι υπάρχει θησαυρός μέσα στον κήπο του σπιτιού σου ,και ξέρεις αν υπάρχει Θεός ή όχι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Το μήνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση
    Εσύ που εύχεσαι ψόφο σε όσους διαφωνούν μαζί σου,δεν είσαι φασίστας? χαχα!...Για κοιτάξου λίγο στον καθρέπτη βρε καρακαημένε.
    Ακου είμαι φασίστας επειδή είπα ότι ο Φύσσας και ο Γρηγορόπουλος και ο Κουφοντίνας είναι ψεύτικοι ήρωες...
    Αυτό είναι μια πραγματικότητα,δεν είναι κατηγορία.
    Φασίστας χριστιανοταλιμπάν είσαι, και ψεύτης, και υποκριτής, όπως όλοι της φάρας σας. Μιλάς διαρκώς για μεγάλα αισθήματα, εξυμνώντας την αγάπη, γιατί αυτό που έχεις μέσα σου είναι τόσο μικρό και ταπεινωμένο, τόσο λειψό και τόσο καρατομημένο, που νιώθεις την ανάγκη να το ντύσεις με ενδύματα ηθικής και μεγαλοφροσύνης, για να ξεγελάσεις τον εαυτό σου ότι να, κι εσύ ο κακομοίρης σε κάτι...ανώτερο ανήκεις, ενώ η μεσούλα και το γόνατο σκύβουν για να φιλήσεις εικονίτσες. Και δε θα μπορούσε να είναι αλλιώς, γιατί είσαι ένας οικειοθελής σκλάβος που φιλάει το χέρι των δέσμιών του. Όσο για Γρηγορόπουλο, Φύσσα, Κουφοντίνα, άσε μας καημένε, αντί λοιπόν να θυμόμαστε και να αναφερόμαστε σε ανθρώπους που πλήρωσαν με τη ζωή τους (Γρηγορόπουλος, Φύσσας) ή την ελευθερία τους, (για την περίπτωση Κουφοντίνα που είναι ζωντανός) το τι ήταν και τι υποστήριζαν, μέχρι το τέλος, θα θαυμάζουμε ραμολιμέντα, λείψανα και τρελόγερους σαν τον Παίσιο και τον Πορφύριο. Δε βλέπεις μπροστά σου από τη θολούρα, θες να μας κάνεις και μάθημα. Το πολύ λιβάνι στη βάρεσε, ε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Φασίστας χριστιανοταλιμπάν είσαι, και ψεύτης, και υποκριτής, όπως όλοι της φάρας σας. Μιλάς διαρκώς για μεγάλα αισθήματα, εξυμνώντας την αγάπη, γιατί αυτό που έχεις μέσα σου είναι τόσο μικρό και ταπεινωμένο, τόσο λειψό και τόσο καρατομημένο, που νιώθεις την ανάγκη να το ντύσεις με ενδύματα ηθικής και μεγαλοφροσύνης, για να ξεγελάσεις τον εαυτό σου ότι να, κι εσύ ο κακομοίρης σε κάτι...ανώτερο ανήκεις, ενώ η μεσούλα και το γόνατο σκύβουν για να φιλήσεις εικονίτσες. Και δε θα μπορούσε να είναι αλλιώς, γιατί είσαι ένας οικειοθελής σκλάβος που φιλάει το χέρι των δέσμιών του. Όσο για Γρηγορόπουλο, Φύσσα, Κουφοντίνα, άσε μας καημένε, αντί λοιπόν να θυμόμαστε και να αναφερόμαστε σε ανθρώπους που πλήρωσαν με τη ζωή τους (Γρηγορόπουλος, Φύσσας) ή την ελευθερία τους, (για την περίπτωση Κουφοντίνα που είναι ζωντανός) το τι ήταν και τι υποστήριζαν, μέχρι το τέλος, θα θαυμάζουμε ραμολιμέντα, λείψανα και τρελόγερους σαν τον Παίσιο και τον Πορφύριο. Δε βλέπεις μπροστά σου από τη θολούρα, θες να μας κάνεις και μάθημα. Το πολύ λιβάνι στη βάρεσε, ε;
    Πω! πω!...Θα πρέπει να υποφέρεις πολύ ρε συ.

Senior Member
    Συγκρίνεις τον Αγιο Πορφύριο που ήταν υπόδειγμα προσφοράς και αγάπης,με τον Φύσσα που ήταν υπόδειγμα βίας και μίσους?
    Αλλά αυτοί είστε.
    Ομοιος ομοίω αεί πελάζει!

Senior Member
    Συγκρίνεις τον Αγιο Πορφύριο που ήταν υπόδειγμα προσφοράς και αγάπης,με τον Φύσσα που ήταν υπόδειγμα βίας και μίσους?
    Αλλά αυτοί είστε.
    Ομοιος ομοίω αεί πελάζει!
    Εννοείται αυτό το τελευταίο. Εσύ με τα λείψανα, τους σαλεμένους γέροντες των οποίων τις ανοησίες και τα ψέματα έχεις αναγορεύσει σε σοφίες και κοσμικά συμπεράσματα, εγώ με αυτούς που γουστάρω. Δεν το ήξερα ότι κρέμομαι από την αποψάρα σου για μένα, σόρρυ. Τα "υποδείγματα αγάπης και προσφοράς" ήταν μισογύνηδες κατακαημένοι στερημένοι άνθρωποι, που υπηρετούσαν ένα σάπιο θρησκευτικό εξουσιαστικό σύστημα όσο ήταν εν ζωή και κάποιοι σαν εσένα τους αγιοποιούν και διαιωνίζουν τις τοξικές τους απόψεις, και φέρονται λες και είμαστε υποχρεωμένες όλες να δείχνουμε σεβασμό στο παράλογο και γεμάτο μίσος αφήγημά τους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Εννοείται αυτό το τελευταίο. Εσύ με τα λείψανα, τους σαλεμένους γέροντες των οποίων τις ανοησίες και τα ψέματα έχεις αναγορεύσει σε σοφίες και κοσμικά συμπεράσματα, εγώ με αυτούς που γουστάρω. Δεν το ήξερα ότι κρέμομαι από την αποψάρα σου για μένα, σόρρυ. Τα "υποδείγματα αγάπης και προσφοράς" ήταν μισογύνηδες κατακαημένοι στερημένοι άνθρωποι, που υπηρετούσαν ένα σάπιο θρησκευτικό εξουσιαστικό σύστημα όσο ήταν εν ζωή και κάποιοι σαν εσένα τους αγιοποιούν και διαιωνίζουν τις τοξικές τους απόψεις, και φέρονται λες και είμαστε υποχρεωμένες όλες να δείχνουμε σεβασμό στο παράλογο και γεμάτο μίσος αφήγημά τους.
    Εχεις πολύ θυμό μέσα σου...Και εγώ έχω...Σου ευχομαι να απαλλαγείς/ούμε για να γαληνέψεις/ουμε.

Senior Member
    Έχω θυμό και δεν τον βαφτίζω κακό συναίσθημα vs άλλα συναισθήματα που είναι "καλά, θεμιτά, αγαπητικά, φιλειρηνικά". Αυτό το δίπολο δε με αφορά, αφορά εσένα, μίλα για σένα, όχι εκ μέρους μου. Τον δικό μου τον θυμό μάλιστα φροντίζω να τον καλλιεργώ, σα να είναι ένα ωραίο άνθος, γιατί είναι ένα μου όπλο. Δεν είμαι χριστιανόπουλο να γυρνάω το άλλο μάγουλο (τάχαμου τάχαμου, γιατί μια χαρά δηλητήριο πετάτε όποτε σας συμφέρει, μετά το κάνετε γαργάρα και ξαναγυρνάτε στα της αγάπης και της προσφοράς). Ρε άιντε βραδιάτικα.

Senior Member
    Δεν χρειάζονται όπλα γιατί δεν έχουμε πόλεμο... Το έχουμε ξαναπεί ότι έχουμε ανεξιθρησκεία... Το να έχει κάποιος αντίθετη άποψη, κακώς τον κατατάσσει αυτόματα ως εχθρό... Αυτά τα λίγα από 'μενα...
    Καλημέρα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Page 68 of 91 FirstFirst ... 1858666768697078 ... LastLast