Avoidant συμπεριφορά - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 22 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 31 to 45 of 319
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    δεν ξέρω περίεργα μας τα λες, το να πείτε στο 3ο ραντεβού οτι ξεκινάτε σχέση και μετά θα γνωριστείτε ακούγεται κάπως. Πρώτα γνωριζόμαστε με τον άλλον, δίνουμε χρόνο, βλέπουμε αν ταιριάζουμε ή οχι και μετά συζητάμε για σχέση. Όπως και να' χει σου είπε οτι δεν νιώθει κάτι, οπότε δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις, το δέχεσαι και πας παρακάτω. Με αυτά που γράφεις καταλαβαίνω ότι είτε τρολάρεις ή απλά δεν έχεις ξαναβγεί, φιληθεί με κοπέλα. Γενικά φίλους έχεις ? βγαίνεις έξω ?
    Το θέμα είναι τι μπορεί να συνέβη και άλλαξε τόσο ξαφνικά, δε βγάζει κανένα νόημα. Και ειδικά αν και για την ίδια μέσα της δεν έχει λήξει. Σίγουρα ότι δε νιώθει κάτι είναι απλά η βιτρίνα για να απομακρυνθεί. Μετά το 2ο ραντεβού και ενώ όλα ήταν μια χαρά ξαφνικά είχαμε κανονίσει για 3ο και το ακύρωσε και ενώ το μεταφέραμε για άλλη μέρα μου είπε ότι δεν σίγουρη αν θέλει να το συνεχίσουμε και τη πήρα κλήση να το συζητήσουμε, και μετά το σκέφτηκε και μου είπε από μόνη της να συναντηθούμε και έγινε ό'τι σου είπα πιο πριν. Αφού με φίλησε και της άρεσε εκεί έσπασε ο πάγος, και μετά της είπα ότι πρέπει να δώσουμε χρόνο ο ένας στον άλλον να γνωριστούμε καλύτερα, και αφού κάναμε μια τόσο καλή αρχή είναι κρίμα να το χαλάσουμε έτσι. Οπότε ναι είναι πράγματα που τη κρατάνε πίσω εγώ εκεί καταλήγω από τη συμπεριφορά της

Senior Member
    συμφωνώ αλλά το να θεωρείς στο 3ο ραντεβού είστε σε σχέση δεν είναι υγιές.
    Η κουλτουρα προβαλλει τετοιες συμπεριφορες. Εαν η οικογενεια του τον εχουν γεμισει με ανασφαλειες σε καθε προσπαθεια θα ροκανιζει τον εαυτο του και στο τελος δεν θα ξερει ποιος ειναι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Jim444 View Post
    Πολλές φορές οι μπερδεμένοι άνθρωποι δε κάνουν πίσω από αβεβαιότητα?
    Θες να είμαι ειλικρινής; Όχι. Οταν θες καποιον, θες να είσαι μαζί του. Αυτό περί αβεβαιότητας είναι μια ανάγκη δική σου για να έχεις από κάπου να κρατιέσαι. Αυτό το "αν"

Senior Member
    συμφωνώ αλλά το να θεωρείς στο 3ο ραντεβού είστε σε σχέση δεν είναι υγιές.
    Δες πως προέκυψε το 3ο ραντεβού

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Θες να είμαι ειλικρινής; Όχι. Οταν θες καποιον, θες να είσαι μαζί του. Αυτό περί αβεβαιότητας είναι μια ανάγκη δική σου για να έχεις από κάπου να κρατιέσαι. Αυτό το "αν"
    Και γιατί πολλοί/ες πρώην γυρνάνε μετά από κάποιο χρονικό διάστημα?

Senior Member
    Και γιατί πολλοί/ες πρώην γυρνάνε μετά από κάποιο χρονικό διάστημα?
    Γιατί δεν βρήκαν κάτι άλλο (κάποιον άλλον).

Senior Member
    έχετε βγει 3 φορές, προσπαθείς να την ψυχολογήσεις και δεν υπάρχει λόγος. Σου είπε το λόγο δεν νιώθει κάτι. Μπορεί να ξαναβγήκε μαζί σου για να βεβαιωθεί αν της αρέσεις ή όχι, μπορεί να κατέληξε στο οτι δεν της αρέσεις ή μπορεί να παίζει κάτι άλλο. Ακόμη και να παίζει κάτι το θέμα είναι οτι δεν της αρέσεις τόσο ώστε να αφήσει τον άλλον και να ασχοληθεί μαζί σου. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να ασχολείσαι, στο είπε και η ίδια δεν φταις σε κάτι απλά δεν νιώθει κάτι, οπότε τι ασχολείσαι ?

Senior Member
    Εγώ νομίζω ότι η ψυχολογία είναι πολύ πιο περίπλοκη σε τέτοια θέματα, ειδικά άμα δεν έχεις εμπειρία. Εσένα δε θα σου φαινόταν περίεργο μια τόσο απότομη αλλαγή? Ίσως ήταν το σωστό άτομο τη λάθος στιγμή

Senior Member
    μαλλον επειδη το "αλλο" τους εδειξε τον δρομο

Senior Member
    έχετε βγει 3 φορές, προσπαθείς να την ψυχολογήσεις και δεν υπάρχει λόγος. Σου είπε το λόγο δεν νιώθει κάτι. Μπορεί να ξαναβγήκε μαζί σου για να βεβαιωθεί αν της αρέσεις ή όχι, μπορεί να κατέληξε στο οτι δεν της αρέσεις ή μπορεί να παίζει κάτι άλλο. Ακόμη και να παίζει κάτι το θέμα είναι οτι δεν της αρέσεις τόσο ώστε να αφήσει τον άλλον και να ασχοληθεί μαζί σου. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να ασχολείσαι, στο είπε και η ίδια δεν φταις σε κάτι απλά δεν νιώθει κάτι, οπότε τι ασχολείσαι ?
    Μα όταν ξαναβγηκαμε εν τέλει βεβαιώθηκε ότι της αρέσω και ξεκινήσαμε σχέση, και μετά ήρθε σπίτι μου και ήμασταν κανονικά σαν ζευγάρι(στο 4ο ραντεβού). Αυτό που ζητάω βοήθεια είναι στο αν είπε ότι δεν νιώθει κάτι απλά για δικαιολογία για να απομακρυνθεί και έκρυψε όλα τα συναισθήματα και τις ανασφάλειες της, δηλαδή ότι είναι avoidant και απομακρύνθηκε όταν είδε πολύ συναισθηματική εγγύτητα, γιατί με βάση τη συμπεριφορά της όχι απλά ένιωσε, αλλά ένιωσε και πολύ έντονα κιόλας

Senior Member
    Εγώ νομίζω ότι η ψυχολογία είναι πολύ πιο περίπλοκη σε τέτοια θέματα, ειδικά άμα δεν έχεις εμπειρία. Εσένα δε θα σου φαινόταν περίεργο μια τόσο απότομη αλλαγή? Ίσως ήταν το σωστό άτομο τη λάθος στιγμή
    Δεν είπα ότι είναι σωστό. Ειπα ότι ειναι λάθος. Θα έπρεπε να ήταν ξεκάθαρη μαζί σου, να μην σε αφήσει με απορίες. Σου λέω όμως πως τα πράγματα πολλές φορές δεν είναι κάτι άλλο πέρα από αυτό που βλέπουμε. Έκανε πίσω. Γιατί να καθίσεις να αναλύσεις τι έχει μέσα στο μυαλό της; Ας ήταν ειλικρινής απέναντι σου.. Σπαταλάς χρόνο και ενέργεια για έναν άνθρωπο που έκανε πίσω χωρίς να σου δώσει μια εξήγηση, επειδή σκέφτεσαι ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο. Επειδή αυτό έχεις ανάγκη... Να συμβαίνει κάτι άλλο και όχι ότι δεν θέλει να συνεχίσετε. Και το καταλαβαίνω απόλυτα.

Senior Member
    Εγω νομιζω δεν θελει να χασει την ψευδαισθηση που δημιουργησε για τον εαυτο του μεσο αυτην.

Senior Member
    ναι στο 3ο ραντεβού σου είπε τελικά να ξαναβγείτε, ήρθε σπίτι σου και μετά την επομένη σου είπε να το αφήσετε. Γιατί πρέπει να υπάρχει κάποια δικαιολογία και δεν δέχεσαι αυτό που σου λέει ? Η κοπέλα ήταν ξεκάθαρη, δεν νιώθει κάτι δεν θέλει δεσμεύσεις. Θα προτιμούσες να βγαίνει μαζί σου και να σε κοροιδεύει ? Μπορεί να μην της αρέσεις τελικά ή όπως είπα και πριν μπορεί να παίζει κάτι άλλο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    μαλλον επειδη το "αλλο" τους εδειξε τον δρομο
    Ναι αυτό συμβαίνει τις περισσότερες φορές

Senior Member
    δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους, δηλαδή θα έπρεπε να συνεχίσει να βγαίνει μαζί σου για να μην στεναχωρηθείς εσύ ? Στο είπε δεν νιώθει κάτι, 3-4 φορές βγήκατε, δεν βγαίνατε ένα χρόνο. Δηλαδή που είναι το περίεργο ? Εμένα η δικιά σου συμπεριφορά μου ακούγεται περίεργη οχι της κοπέλας

Page 3 of 22 FirstFirst 1234513 ... LastLast