Avoidant συμπεριφορά - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 22 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 319
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Jim444 View Post
    Νομίζω πως έπρεπε να είχαμε συνεχίσει τα χαλαρά ραντεβού και να μη μπει καθόλου η ταμπέλα της σχέσης, μπορεί αυτό να έφερε πίεση και το "πρέπει" να νιώσω κάτι πάρα πολύ έντονο και μαγικό από την αρχή. Άρα ίσως έχεις δίκιο τελικά, 2 ραντεβού και μετά δέσμευση σχέσης ειδικά με 2 άπειρα άτομα είναι συνήθως παράλογο
    σταματα να βασανιζεσαι. οταν κατι κολλαει και δεν προχωραει, να πηγαινεις αμεσως παρακατω. μην χανεις τον χρονο σου.
    και εμπειροι να ειναι οι αλλοι, σε 2 και 3 συναντησεις, συνδεση και "σχεση" δεν υπαρχει, ειτε βαλεις ταμπελα ειτε δεν βαλεις. ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    σταματα να βασανιζεσαι. οταν κατι κολλαει και δεν προχωραει, να πηγαινεις αμεσως παρακατω. μην χανεις τον χρονο σου.
    και εμπειροι να ειναι οι αλλοι, σε 2 και 3 συναντησεις, συνδεση και "σχεση" δεν υπαρχει, ειτε βαλεις ταμπελα ειτε δεν βαλεις. ..
    Δε πάω παρακάτω έτσι απλά , ξέρω ότι θα τη ξανασυναντήσω, ξέρω ότι δεν πήρα τις απαντήσεις που ήθελα. Αφού υπήρξε έλξη και ενδιαφέρον μπορεί να ξαναυπαρξει, το θέμα είναι να καταλάβω τι έφταιξε, αν το συνεχίζαμε χαλαρά σαν στάδιο γνωριμίας χωρις τη πίεση της σχέσης μπορεί να είχε εξελιχθεί πολύ διαφορετικά, δε θα υπήρχε το πρέπει να νιώσω πολύ έντονα στο 4ο ραντεβού επειδή είναι το αγόρι μου. Αν ισχύει κάτι τέτοιο με σωστή επαναπροσέγγιση διορθώνεται

Senior Member
    Δε πάω παρακάτω έτσι απλά , ξέρω ότι θα τη ξανασυναντήσω, ξέρω ότι δεν πήρα τις απαντήσεις που ήθελα. Αφού υπήρξε έλξη και ενδιαφέρον μπορεί να ξαναυπαρξει, το θέμα είναι να καταλάβω τι έφταιξε, αν το συνεχίζαμε χαλαρά σαν στάδιο γνωριμίας χωρις τη πίεση της σχέσης μπορεί να είχε εξελιχθεί πολύ διαφορετικά, δε θα υπήρχε το πρέπει να νιώσω πολύ έντονα στο 4ο ραντεβού επειδή είναι το αγόρι μου. Αν ισχύει κάτι τέτοιο με σωστή επαναπροσέγγιση διορθώνεται
    Δε θελω να σε απογοητευσω αλλα το πιθανοτερο ειναι πως ουτε απαντησεις θα παρεις, αλλα θα φανεις και πιεστικος, ισως και φρικουλας αν το ζορισεις το θεμα. Εκει που δε μας θελουν, φευγουμε.

Υ.Γ. παρακαλετό νιμού, ξινό γ@μησι.
    Good luck!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ninja View Post
    Δε θελω να σε απογοητευσω αλλα το πιθανοτερο ειναι πως ουτε απαντησεις θα παρεις, αλλα θα φανεις και πιεστικος, ισως και φρικουλας αν το ζορισεις το θεμα. Εκει που δε μας θελουν, φευγουμε.

Υ.Γ. παρακαλετό νιμού, ξινό γ@μησι.
    Good luck!
    Πώς θα φανώ πιεστικός? Εγώ χαλαρός θα είμαι και θα το αφήσω να κυλήσει από μόνο του. Ούτε η ίδια δε ξέρει τι θέλει, η απόσταση θα κάνει καλό και στους 2 πιστεύω

Senior Member
    Πώς θα φανώ πιεστικός? Εγώ χαλαρός θα είμαι και θα το αφήσω να κυλήσει από μόνο του. Ούτε η ίδια δε ξέρει τι θέλει, η απόσταση θα κάνει καλό και στους 2 πιστεύω
    Αυτή ξέρει τι θέλει. Να μην είναι μαζί σου, αλλιώς θα ήσασταν μαζί. Εσύ πιστεύεις ότι δεν ξέρει τι θέλει.. Άφησε το να κυλήσει μόνο του αλλά μην κολλήσεις εκεί επειδή αυτή θα προχωρήσει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Αυτή ξέρει τι θέλει. Να μην είναι μαζί σου, αλλιώς θα ήσασταν μαζί. Εσύ πιστεύεις ότι δεν ξέρει τι θέλει.. Άφησε το να κυλήσει μόνο του αλλά μην κολλήσεις εκεί επειδή αυτή θα προχωρήσει.
    Το θέμα είναι γιατί δεν θέλει να είναι μαζί μου ενώ στην αρχή ήθελε και άλλαξε τόσο γρήγορα. Αν ο λόγος είναι κάτι που διορθώνεται τότε υπάρχει ελπίδα. Αν ήξερε τι ήθελε δε θα άλλαζε γνώμη 4 φορές σε 3 βδομάδες, μπερδεμένη είναι κάπου σίγουρα. Θα δούμε όμως όταν έρθει η ώρα

Senior Member
    Αν ήξερε τι ήθελε δε θα άλλαζε γνώμη 4 φορές σε 3 βδομάδες, μπερδεμένη είναι κάπου σίγουρα.
    Το οτι αλλαξε γνωμη τοσες φορες μεσα σε τοσο μικρο διαστημα δε σου λεει κατι; Να τρεξεις μακρια να σωθεις ας πουμε; Εκτος αν εισαι ψυχιατρος και θες να κανεις μελετη ισως!

Senior Member
    Το οτι αλλαξε γνωμη τοσες φορες μεσα σε τοσο μικρο διαστημα δε σου λεει κατι; Να τρεξεις μακρια να σωθεις ας πουμε; Εκτος αν εισαι ψυχιατρος και θες να κανεις μελετη ισως!
    το οτι ειναι και οι δυο παρθενοι, δεν σου λεει τπτ; η κοπελα εφυγε μετα την συναντηση που φασωθηκαν και του ειπε οτι ξενερωσε.... το συμπερασμα σου ειναι οτι ειναι ψυχοπαθης;;;

Senior Member
    Το θέμα είναι γιατί δεν θέλει να είναι μαζί μου ενώ στην αρχή ήθελε και άλλαξε τόσο γρήγορα. Αν ο λόγος είναι κάτι που διορθώνεται τότε υπάρχει ελπίδα. Αν ήξερε τι ήθελε δε θα άλλαζε γνώμη 4 φορές σε 3 βδομάδες, μπερδεμένη είναι κάπου σίγουρα. Θα δούμε όμως όταν έρθει η ώρα
    το θεμα ειναι οτι δεν δεχεσαι την απαντηση της και θελεις να σου απαντησει αυτα που σκεφτηκες εσυ. αυτο απο μονο του ειναι πολυ προβληματικο. ναι, σιγουρα θα υπαρχει και πιο αναλυτικη εξηγηση, που δεν στην εδωσε ειτε για να μην σε πληγωσει παραπανω, ειτε γιατι δεν ηθελε. δεν μπορεις να παρεις με το ζορι αναλυσεις που ο αλλος δεν θελει να κανει μαζι σου. . και μονο που μιλας για την "ωρα που θα ερθει" ενω η αλλη εβαλε τελεία, ειναι μια εγγυηση οτι θα τα κανεις ακομα χειροτερα. οπως δεν σε βλεπω και δεν με βλεπεις..
    μπορει να μην ξερει τι αλλο θελει, αλλα ξερει τι δεν θελει.. κι εσυ το αμφισβητεις με το ετσι θελω..
    θα γινεις φορτικος και θα σε διωξει αγρια, να το ξερεις...

Senior Member
    το οτι ειναι και οι δυο παρθενοι, δεν σου λεει τπτ; η κοπελα εφυγε μετα την συναντηση που φασωθηκαν και του ειπε οτι ξενερωσε.... το συμπερασμα σου ειναι οτι ειναι ψυχοπαθης;;;
    Οχι δε μου λεει τιποτα αν δυο ενηλικες ανθρωποι αισθανονται αμοιβαια ελξη. Επισης, δε νομιζω να μιλησα καπου για ψυχοπαθεια.

Senior Member
    Ουσιαστικά μελέτη κάνω φίλε χαχαχα

Senior Member
    Λολζ, ε, οκ τοτε!

Senior Member
    Δηλαδή ένας άνθρωπος δεν μπορεί να αλλάξει γνώμη? Αν του αρέσει κάποιος στην αρχή, θα πρέπει να του αρέσει για πάντα? Μπράβο της που μόλις ένιωσε πως δεν θέλει άλλο, έκανε πίσω και δεν σε κορόιδεψε. Δείχνει άνθρωπο που σέβεται τα θέλω του. Κοίτα εσύ να δεις τι θα κάνεις που παίρνεις όλο αυτό ως προσωπική απόρριψη και δεν μπορείς να δεχτείς πως οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να μην θέλουν άλλο και προχωρανε. Δεν είναι μπερδεμενοι αυτοί οι άνθρωποι. Ξεκαθαροι είναι.

Senior Member
    το θεμα ειναι οτι δεν δεχεσαι την απαντηση της και θελεις να σου απαντησει αυτα που σκεφτηκες εσυ. αυτο απο μονο του ειναι πολυ προβληματικο. ναι, σιγουρα θα υπαρχει και πιο αναλυτικη εξηγηση, που δεν στην εδωσε ειτε για να μην σε πληγωσει παραπανω, ειτε γιατι δεν ηθελε. δεν μπορεις να παρεις με το ζορι αναλυσεις που ο αλλος δεν θελει να κανει μαζι σου. . και μονο που μιλας για την "ωρα που θα ερθει" ενω η αλλη εβαλε τελεία, ειναι μια εγγυηση οτι θα τα κανεις ακομα χειροτερα. οπως δεν σε βλεπω και δεν με βλεπεις..
    μπορει να μην ξερει τι αλλο θελει, αλλα ξερει τι δεν θελει.. κι εσυ το αμφισβητεις με το ετσι θελω..
    θα γινεις φορτικος και θα σε διωξει αγρια, να το ξερεις...
    έβαλε τέλεια προς το παρόν, αλλά το τι ακριβώς σκέφτεται και που αποσκοπούσε όλο αυτό που είχαμε και πως το εξέλαβε η ίδια, τι τη ξενέρωσε, τι φοβήθηκε , αν έχει να κάνει περισσότερο με αυτήν η με μένα. Και θα εξηγήσω τι εννοώ όταν έρθει η ώρα, αν ξανασυναντηθούμε, θα "κόψω κίνηση " από τη συμπεριφορά της απέναντι μου , και θα δω πως θα εξελιχθεί η φυσική ροή των πραγμάτων, αυτό είπα, όχι ότι θα τη κυνηγάω από πίσω. Δεν υπάρχει περίπτωση να στείλω κάτι εγώ. Και δεν αμφισβητώ ότι δεν με θέλει, απλά θεωρώ ότι μπορεί να υπάρξει επαναπροσέγγιση αν οι αιτίες που την έκαναν να απομακρυνθεί είναι παρεξήγηση η διορθώνονται
    Last edited by Jim444; 31-05-2025 at 15:29.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Δηλαδή ένας άνθρωπος δεν μπορεί να αλλάξει γνώμη? Αν του αρέσει κάποιος στην αρχή, θα πρέπει να του αρέσει για πάντα? Μπράβο της που μόλις ένιωσε πως δεν θέλει άλλο, έκανε πίσω και δεν σε κορόιδεψε. Δείχνει άνθρωπο που σέβεται τα θέλω του. Κοίτα εσύ να δεις τι θα κάνεις που παίρνεις όλο αυτό ως προσωπική απόρριψη και δεν μπορείς να δεχτείς πως οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να μην θέλουν άλλο και προχωρανε. Δεν είναι μπερδεμενοι αυτοί οι άνθρωποι. Ξεκαθαροι είναι.
    Δε μπορεί να αλλάξει γνώμη τόσο απότομα, ειδικά όταν υποτίθεται ότι ξεκινάτε κάτι ουσιαστικό, και όταν σου δείχνει με κάθε τρόπο ότι της αρέσεις και ότι θέλει πολύ, ε κάπου προφανώς δε ξέρει τι θέλει, και προφανώς δεν είναι ξεκάθαρη όταν μέχρι και στη τελευταία συζήτηση φάσκει και αντιφάσκει με την αβεβαιότητα και όλα αυτά. Αν ήταν ξεκάθαρη θα μου έλεγε τι ακριβώς ήταν αυτό που την έκανε να νιώσει άσχημα και τη κράτησε πίσω, υπήρξε έλλειψη επικοινωνίας εκει, και αυτή κάπου επειδή δεν ένιωσε ακριβώς αυτό που περίμενε μπορεί να πληγώθηκε, το ότι έχει κλείσει εντελώς μέσα της ειδικά αν λάβουμε υπόψη ότι ήταν και η πρώτη της εμπειρία και το ότι έχει μια τάση να υπεραναλυει καταστάσεις.

Page 12 of 22 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast