Avoidant συμπεριφορά - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 22 FirstFirst ... 1119202122 LastLast
Results 301 to 315 of 319
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Jim444 View Post
    Απόρριψη γιατί δε τη βλέπω ερωτικά όπως αυτή εμένα, επειδή εγώ μπορώ να δω ερωτικά μόνο άνδρες
    αυτο ειναι κατι που (δεν) νοιωθεις για ΟΛΟΝ τον γυναικειο πληθυσμο αν εισαι γκει. δεν το παιρνει προσωπικα μια γυναικα το οτι δεν μπορεις να κανεις σεξ με γυναικες. ποσο δε μαλλον να το θεωρησει απορριψη!!! με τπτ... αντιθετως, ειναι κατι που την απενοχοποιει πληρως οτι σε κατι εφταιξε, ή οτι για κατι απορριφθηκε.
    εχεις μια δυσκολια να καταλαβεις κοινωνικα θεματα. μηπως εισαι στο φασμα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    διαφωνω ριζικα... αλλα στα ειπα 100 φορες. δεν τα ξαναλεω..
    επισης, ο αισθησιασμος και η χημεια, δεν κρινονται μονο στο σεξ αυτο καθαυτο, αλλα στην ολη συμπεριφορα. και οχι στο χερακι και στα αρκουδακια, αλλα σε αλλες συμπεριφορες. ειναι και το φασωμα μεσα, αλλα οχι μονο αυτο.
    οποτε, δεν μιλαω μονο για το σεξ. μιλαω για την χημεια που δεν βρηκε σε σενα
    Άρα κάτι δε της άρεσε στην συνολική συμπεριφορά μου αυτό λέω και εγώ, η χημεία δε θα είχε βρεθεί αν ήμουν πιο ενεργητικος αν πάρουμε αυτό το σενάριο? Γι'αυτό λέω και εγώ ότι μπορεί να ένιωσε κάποιες στιγμές ότι ήμουν άβολος η αδιάφορος, από τη συνολική συμπεριφορά

Senior Member
    αυτο ειναι κατι που (δεν) νοιωθεις για ΟΛΟΝ τον γυναικειο πληθυσμο αν εισαι γκει. δεν το παιρνει προσωπικα μια γυναικα το οτι δεν μπορεις να κανεις σεξ με γυναικες. ποσο δε μαλλον να το θεωρησει απορριψη!!! με τπτ... αντιθετως, ειναι κατι που την απενοχοποιει πληρως οτι σε κατι εφταιξε, ή οτι για κατι απορριφθηκε.
    εχεις μια δυσκολια να καταλαβεις κοινωνικα θεματα. μηπως εισαι στο φασμα;
    Ποιο φάσμα?

Senior Member
    Ποιο φάσμα?
    του αυτισμου. πχ, λειτουργικο ασπεργκερ.

Senior Member
    Άρα κάτι δε της άρεσε στην συνολική συμπεριφορά μου αυτό λέω και εγώ, η χημεία δε θα είχε βρεθεί αν ήμουν πιο ενεργητικος αν πάρουμε αυτό το σενάριο? Γι'αυτό λέω και εγώ ότι μπορεί να ένιωσε κάποιες στιγμές ότι ήμουν άβολος η αδιάφορος, από τη συνολική συμπεριφορά
    οχι, δεν λες αυτο.
    αλλο το "αβολος και αδιαφορος" κι αλλο να νομιζει οτι δεν σου αρεσε εκεινη... μπορει να νομιζε οτι εισαι αβολος απο το δικο σου προβλημα ασεξουαλικοτητας η ομοφυλοφιλιας, η ντροπης, οχι να νομιζε οτι δεν σου αρεσει αρκετα, οπως μας ειπες...

Senior Member
    του αυτισμου. πχ, λειτουργικο ασπεργκερ.
    Ναι όντως είμαι σε αυτό το φάσμα ισχύει

Senior Member
    Ναι όντως είμαι σε αυτό το φάσμα ισχύει
    μονο ποτε θα πεθανω δεν ξερω η ατιμη.
    οκ, λοιπον, παρτο χαλαρα.
    ΑΝ ασχοληθει η ιδια, τοτε συζητα το. αν δεν ασχοληθει και δεν ανοιξει συζητησεις, αστο και ξεχνα το..

Senior Member
    μονο ποτε θα πεθανω δεν ξερω η ατιμη.
    οκ, λοιπον, παρτο χαλαρα.
    ΑΝ ασχοληθει η ιδια, τοτε συζητα το. αν δεν ασχοληθει και δεν ανοιξει συζητησεις, αστο και ξεχνα το..
    Ό'τι και να λέμε είναι εικασίες, μόνο η ίδια ξέρει την αλήθεια, και αν τη ξέρει κιόλας , ο χρόνος θα δείξει.... Πάντως μου κάνει εντύπωση αυτό με το λαικ 1 μήνα σχεδόν μετά το χωρισμό σε μια ομαδική που η ίδια δεν είναι τόσο ενεργή και έχει άλλα 15 άτομα, γιατί να τη νοιάζει τόσο?

Senior Member
    Ό'τι και να λέμε είναι εικασίες, μόνο η ίδια ξέρει την αλήθεια, και αν τη ξέρει κιόλας , ο χρόνος θα δείξει.... Πάντως μου κάνει εντύπωση αυτό με το λαικ 1 μήνα σχεδόν μετά το χωρισμό σε μια ομαδική που η ίδια δεν είναι τόσο ενεργή και έχει άλλα 15 άτομα, γιατί να τη νοιάζει τόσο?
    ποιο λαικ; δεν καταλαβα.
    ισχυει οτι μονο ο χρονος θα δειξει.

Senior Member
    ποιο λαικ; δεν καταλαβα.
    ισχυει οτι μονο ο χρονος θα δειξει.
    Είχα ζητήσει πριν λίγο καιρό από ένα κοινό φίλο να με βάλει σε μια ομαδική που τυχαίνει να είναι και αυτή μέσα και ο διαχειριστής είπε "δεν πολυψηνω να μπει" επειδή δε με ξέρει καλά το είπε όμως όχι επειδή δε με συμπαθεί, και αυτή πάτησε λαικ στο σχόλιο του

Senior Member
    Είχα ζητήσει πριν λίγο καιρό από ένα κοινό φίλο να με βάλει σε μια ομαδική που τυχαίνει να είναι και αυτή μέσα και ο διαχειριστής είπε "δεν πολυψηνω να μπει" επειδή δε με ξέρει καλά το είπε όμως όχι επειδή δε με συμπαθεί, και αυτή πάτησε λαικ στο σχόλιο του
    απο την στιγμη που αποφασισε για τους λογους της να απομακρυνθει, προφανως το βρισκει αμηχανο να ειστε στις ιδιες ομαδες του βαιμπερ, κι εκτος αυτου, εδειξε στον διαχειριστη οτι τον καταλαβαινει που δεν θελει να βαλει ενα ατομο που δεν καλοξερει.

Senior Member
    απο την στιγμη που αποφασισε για τους λογους της να απομακρυνθει, προφανως το βρισκει αμηχανο να ειστε στις ιδιες ομαδες του βαιμπερ, κι εκτος αυτου, εδειξε στον διαχειριστη οτι τον καταλαβαινει που δεν θελει να βαλει ενα ατομο που δεν καλοξερει.
    Άρα νιώθει αμήχανα και να με δει από κοντά προς το παρόν, άρα όντως κάτι παίζει

Senior Member
    Άρα νιώθει αμήχανα και να με δει από κοντά προς το παρόν, άρα όντως κάτι παίζει
    οταν εχεις παρει μια αποφαση να απομακρυνθεις απο εναν ανθρωπο, δεν θες σχεσεις μαζι του, τουλαχιστον για καποιο διαστημα.

Senior Member
    οταν εχεις παρει μια αποφαση να απομακρυνθεις απο εναν ανθρωπο, δεν θες σχεσεις μαζι του, τουλαχιστον για καποιο διαστημα.
    Το ότι από το πουθενά δε θέλει καμία σχέση μαζί μου το κάνει ακόμα πιο περίεργο

Senior Member
    Το ότι από το πουθενά δε θέλει καμία σχέση μαζί μου το κάνει ακόμα πιο περίεργο
    δεν ειναι απο το πουθενα. αποφασισε να φυγει απο την γνωριμια σας.

Page 21 of 22 FirstFirst ... 1119202122 LastLast