Πώς αισθάνεστε τώρα; (Μέρος δεύτερο) - Page 174
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 174 of 174 FirstFirst ... 74124164172173174
Results 2,596 to 2,610 of 2610
    Senior Member
    το πρώτο βήμα για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος είναι η παραδοχή ενός προβλήματος.
    αισθάνομαι σαν να είμαι η μόνη κότα με λαιμό γιατί όλ@ τ@ άλλ@ στρουθοκαμηλίζουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by wanderer010 View Post
    Όχι, έχω δεθεί με 3 μόνο ανθρώπους σε όλη μου την ζωή, ενώ έχω γνωρίσει παααρα πολλούς.

Το ιδανικό ήταν ο φίλος. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, με αυτούς τους ανθρώπους δέθηκα από την πρώτη μέρα, ήταν κάτι ξεχωριστό. Πχ την φίλη την είχα ξεχωρίσει στον χώρο πολύ πριν γνωριστούμε και γίνουμε φίλες. Σαν να έβλεπα κάποια ενέργεια από εκείνη που ταίριαζε με την δική μου. Και όντως, τα έφερε έτσι που καταλήξαμε στον ίδιο χώρο, και μετά δεν με ξέχασε όπως όλοι. Το ίδιο και με τον φίλο, κάτι ξεχώρισε από την αρχή αρχή, από την πρώτη ώρα που μιλήσαμε.
    ο φίλος σου είναι αυτός που έγραφες κάποια στιγμή οτι δεν απαντάει και σε έχει μπλοκάρει ( δεν το λέω ειρωνικά) ?
    και πάλι όμως δεν απαντάς σε αυτό που σε ρώτησα, πως θα ήταν για σένα μια ιδανική γνωριμία. Ας πούμε για τις γνωρίμιες που έκανες μέσω της εφαρμογής, σκέφτηκες ποτέ οτι και εσύ μπορεί κάπου να ήσουν λάθος στη συμπεριφορά σου ? και δεν μιλάω για τη γνωριμία που σε είχαν κακοποιήσει, αλλά για τις υπόλοιπες ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    το πρώτο βήμα για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος είναι η παραδοχή ενός προβλήματος.
    αισθάνομαι σαν να είμαι η μόνη κότα με λαιμό γιατί όλ@ τ@ άλλ@ στρουθοκαμηλίζουν
    γιατί το λες αυτό.. ?

Senior Member
    όλοι τρώνε απ' τις γωνίες στρογγυλό είναι το μηδέν.
    10 likes από εμένα.

(θα μου πεις..χέστηκα)
    Last edited by HarleyQuinn; 15-07-2025 at 21:09.

Senior Member
    Quote Originally Posted by wanderer010 View Post
    Το χειρότερο είναι ότι επειδή πλέον γνωρίζω τον. Εαυτό μου και:

1. Δεν με πλησιάζουν/επιλέγουν άλλοι

2. Ακόμη κι αν με πλησιάσουν (πχ η κοπέλα που είπα), είναι τόσο επιφανειακά και ρηχά

3. Δεν μπορούσα ποτέ να δένομαι εύκολα με ανθρώπους, είναι πολύ πολύ πολύ σπάνιο να μπορέσω να συνδεθώ με κάποιον.

Επειδή τα ξέρω αυτά ως δεδομένα, από σχεδόν 30 χρόνια ζωής, κατά πάσα πιθανότητα έτσι θα είναι και η υπόλοιπη ζωή μου. Αλλά τι να κάνουμε.
    1. Aν είσαι μονόχνοτος άνθρωπος, λογικό να μην σε πλησιάζουν.

2. Αν είσαι μονόχνοτος άνθρωπος, συμβαίνει ό,τι και στο 1.

3. Αν είσαι μονόχνοτος άνθρωπος, όλα βγάζουν νόημα για την ζωή σου και τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους, εφόσον οριακή δεν έχεις όπως λες.

Επειδή όλο αυτό είναι δεδομένο, σχεδόν 30 χρονια ζωής, αν δεν αλλάξεις, κατά πάσα πιθανότητα, ναι έτσι θα είναι και η υπόλοιπη.

Γιατί δεν παίρνεις ένα νέο χάμστερ να σου κάνει παρέα, να χαίρεσαι, και να προσπαθήσεις να αλλάξεις χαρακτήρα να γίνεις πιο ανοιχτή με τους ανθρώπους, πιο καλοσυνάτη, πιο διαλακτική, περισσότερο φιλική και κοινωνική και ίσως δεις άλλα αποτελέσματα; Δύσκολο; Αν παραμένεις "κακός" χαρακτήρας, κακά θα είναι και τα αποτελέσματα.

Senior Member
    όσο δεν έχουμε ο ένας τον άλλον είμαστε όλοι φτωχοί.
    -θέλω λάικς!

Senior Member
    -θέλω λάικς!
    αντιλάικ...
    τον αλλον τον θελουμε για να μοιραστουμε την ολοτητα μας, οχι για να κουτσοβολευουμε τις ελλειψεις μας..

οποιος ψαχνει δεκανικια, να απευθυνεται σε ορθοπεδικο. να μην μας ζαλιζει τον ερωτα και να μην μας τρωει τον πολυτιμο χρονο..

Senior Member
    είμαστε πρώτα πλούσιοι και μετά γνωρίζουμε ανθρώπους του ίδιου πλούτου.
    η αλήθεια είναι πως αν δεν είσαι καλά, είσαι σε ευάλωτη θέση κι αυτό προσελκύει δεκανίκια.

Senior Member
    Να είμαι καλή με ποιον; Ο μόνος που μου έστειλε είναι ένας από το τιντερ που με είχε βάλει στο viber. Είπε να βγούμε, αλλά δεν ψήνομαι.

Senior Member
    Θέλω ένα νέο χάμστερ - έχω τα πάντα που χρειάζεται, αλλά στο σπίτι δεν θέλουν. Μια χαρά κοινωνική ήμουν, και στους καφέδες πήγα, και βόλτες βγήκα, και γνώριζα κόσμο. Είδα πού μου βγήκε το "κοινωνική".

Senior Member
    Σε αυτή την κοπέλα που της είπα να ρωτήσει και άλλη αν θέλει να βγούμε, δεν μου ξαναειπε τίποτα, από ότι φαίνεται η τρίτη δεν θέλει; Όχι ότι έχω τίποτα κοινό μαζί τους, αλλά ναι, δεν είπε τίποτα.

Δεν έχω τι να κάνω.

Senior Member
    Πω επέστρεψα στην ίδια κατάσταση που ήμουν πριν τον φίλο. Όλα τα ίδια όπως τότε. Αδιάφορα, άχρωμα και υπερβολική κούραση.

Senior Member
    -θέλω λάικς!
    Πολύ σοφό και ωραίο.. Αξίζει χμμ.. 12.345 λλλάικς, έτσι νομίζω. Θα μπορούσα να το κάνω και υπογραφή μου το συγκεκριμένο. Ο άνθρωπος είναι «κοινωνικό ζώο» που έλεγε και ο Αριστοτέλης. Έχουμε ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ τον «άλλον» παιδιά, τον συνανθρωπο. Και επιπλέον ειναι και η εξυπνη επιλογή. Ο «εχθρός» θελει να μας ξεμοναχιασει. Το μοναχο το προβατο ειναι που το τρωει ο λυκος. Ολα τα προβληματα φανταζουν αλλιως οταν εισαι μονος και τελειως αλλιως οταν φορας την κοινωνικη σου ασπιδα, εχεις αλλους ανθρωπους δηλαδη. Η παρεα με τους αλλους κανει τα ασχημα πολυ πιο διαχειρισιμα. Και βοηθαει και στα ευχαριστα. Και οι χαρες ειναι οντως χαρες παρεα με αλλους. Οταν ειμαστε μονοι δε λεω οτι δεν υπαρχουν καθολου χαρες, αλλα ειναι λιγο πιο «εεεχ..» η φαση, ο,τι καλο κι αν συμβαινει..

Το εχω ξαναβαλει αρκετες φορες στο φορουμ αλλα κατα τη γνωμη μου το συγκεκριμενο αξιζει τοσες κι αλλες τοσες.. Αγαπημενο κομματι της ετσι κι αλλιως αγαπημενης Τσαλιγοπουλου. Δικο σου user

«Εργοδηγός ή βασιλέας
    Ζητιάνος ή πρωθυπουργός μωρό μου
    Χωρίς την πίστη της παρέας
    Καθένας ένας είναι κι ορφανός
    Μια μαριονέτα του θανάτου
    Στο χρόνο μέσα τσακισμένος κι έρημος»

Senior Member
    Κώστας Λειβαδάς ή Γιώργος Ανδρέου; δε μου αρέσει η Τσαλιγοπούλου, το τραγούδι καλό.

Γιατί όσο δεν έχουν ο ένας τον άλλον
    Όσα κι αν βγάλουν θα είναι φτωχοί

Senior Member

Γιατί όσο δεν έχουν ο ένας τον άλλον
    Όσα κι αν βγάλουν θα είναι φτωχοί

Κομματάααραααα!!!